Underbara dagen !

Idag har det varit en sådär alldeles speciellt härlig dag... den började i förmiddags när jag & grabbsen for in till staden en sväng, bara för att gå en sväng på övergårdsdagarna.. men vi blev kvar i staden i 5 timmar !  :)  efter en sväng att kolla loppisarna på övergård, for vi till mina föräldrar en sväng.. väl där så kom även min farmor.. sedan dök min bror med familj upp.. därefter kom min kusin Mange, från Östersund med sin Yasmine, och min moster Kicki !  snacka om en family-sammankomst ! :)  vi hade himla skoj därupppe på skedom ! mycket mysigt... fick gosas lite med Lima oxå... och spelade fotboll med grabbarna.. mina takter sitter fortfarande i må ni tro !  :)

Vid 5 tiden for vi hemöver för att fixa lite käk.. idag blev det nudelwook med massa grönsaker, & fläskfile.. mums !
Ikväll har sedan jag & Hampus varit på premiärtur på golfen.. Hampus var överlycklig över att det öppnat igen.. hans runda gick på 36 slag.. bra det för att vara första rundan för säsongen !  nu har de första tävlingen om 3 veckor, så de hinner ju träna lite mera..  :)  min runda var riktigt värdelös.. 54 slag... haha ! förlora mot en 7 åring... tur att jag har självdistans...  :D

Nu sitter mina älsklingskillar & leker med sina Beyblades... skrattar & äter godis.. sådär mysigt som man har på helgen... imorrn är det fotbollsdag.. Hampus har träningsmatch med sina "Hajar" på förmiddagen, sedan har Anton träning i Långsele på kvällskvisten.. morgon dagen kommer oxå att bli en sköööön dag det har jag bestämt nu !
Kram & trevlig helg på er !


Kommentarer
Postat av: Morfar

Oj,Oj 36 redan nu, nu törs man nog inte gå någon runda mot Hampus i sommar,det var kul att träffas halva släkten uppe hos oss i dag,eller hur, kul med bomben va,grattis till dom berörda:) ska ni spela någon golf i morgon,elr.? kram.

2011-05-07 @ 22:45:40
Postat av: Anonym

Japp, det blir nog en runda efter Hampus träningsmatch.. ca 13 snåret skulle jag tro.. vi kan ju komma upp till er en sväng kanske?

2011-05-08 @ 00:07:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0