Födelsedag & blandade känslor...

Idag fyller T hela 36 år ! hurrahurra ! men vi ska inte fira honom & bjuda på tårta först på söndag.. eftersom vi inte är hemma något nästan under veckorna.. :)

Men barnen fick väcka honom innan skolan imorse & ge paket & fika på säng.. myspys..  <3

Igår hände lite , eller rättare sagt MYCKET tråkiga saker IGEN med Anton på skolan...

Några grabbar hade sagt att de skulle ta livet av honom... visst det är "bara ord" men de kan bränna som eld.. sedan hade samma barn tagit nån sorts isklump && slagit honom på armen, så han har ett par riktigt feta blåmärken på sin arm nu.. alltså, vad är det för fel på de barn som gör sådana här saker? visst, de mår säkerligen inte bra själva... men man gör inte såhär mot andra barn, så är det bara !

Sedan har de även gått & kallat Anton "fetto" .. och Anton går nu härhemma & kollar sig i spegeln & säger att han tycker han blir  tjockare & tjockare... när det i själva verket är helt tvärtom... han krymper ... han tränar upp till 6 ggr i veckan för guds skull!!  och ska han börja se på sig själv på detta viset nu, kommer det leda till ätstörningar tillslut...jag blir bara så förtvivlad.

Vi pratatde med Anton igår och försökte förklara för honom att det är inte honom det är fel på, det är hos de andra barnen som är elaka som problemet ligger.. och han är så ortroligt klok Anton, så han förstår det säger han... han är klok & stark & snäll vår son !

Efter att ha pratat med skolan igår, som givetvis blev vansinniga på hur dessa barn beter sig, och de skulle ta upp detta redan imorse på skolan. så saker & ting kommer nog ordna upp sig tillslut...

Skolans personal är de mest underbara man kan tänka sig... och Anton trvis ju i det stora hela, men nu får det vara slut på denna mobbing.. som det ju faktiskt är.

Jaja, nu har jag fått skriva av mig litegranna...

Nu har vi advent även i detta huset , igår fixade vi upp gardiner, adventsstakar,dukar & gjorde mysigt !  men jag längtar tills jag får plocka fram alla mina tomtar !!!
Nu har jag 2 kvällar framför mig på jobbet... sedan dag på fredag...
Efter jag slutat jobba på fredag, ska jag hämta Jessica & Johannes i Hjälta, och de skall få komma hem till oss & baka pepparkakor med oss !!  ska bli mysigt !
Sedan på lördag ska vi till Hudiksvall på handbollscup under dagen. heja SHK !!!
Både Anton & Hampus skall spela i deras diverse lag.. ska bli himla kul med en liten tripp igen !
Nä nu måste jag in i duschen .... see u !
Kraaaam!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Hipp hipp hurra för T ida! och en stoooooor kram till gullgubben Anton:)/lilltrollet

2011-11-23 @ 21:06:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0