"Som i ett vanligt hem.. "

Jisses vad vi packar & röjer nu !

Åsså kommer svägerskan idag & sårar mina röjarkänslor.. " Nej men jag tycker här ser ut som ett vanligt hem.."  men HALLÅ !!  märks inte att vi packat ner över 80 st flyttkartonger.. har fyllt inte mindre än 3 !  släpkärror med kåpa full med sopsäckar med skräp som vi ska hä iväg..  men nej då, det ser ut som ett "vanligt" hem.  :D men nu är det så att vi inte har som de flesta, det där sparsmakade.. rena tomma ytor... jag gillar det inte, det där "chabby chica" som är så poppis.. vitt... lite pryxlar.. jag vill ha ombonat, mysigt med alla mina saker omkring mig.. och visst, då får man mycket att packa ner oxå... men , ja, det är värt det ! :)

Fast, det är klart.. att nog fasen märks det att vi packat ner mycket !!  det ekar nu i huset.. hualigen !
Förutom att packa,kasta,och röja, har vi börjat att må hyffsat bra härhemma, både jag & Anton är nästan krya ! lite ont i huvudet & halsen men det är bättre !
Åsså imorse var vi ner & kollade på Jessica & Johannes final matcher på Risön.. båda lagen vann !! wohoo!!
Vi har hunnit med " Smurfarna" på biografen oxå ! himla kul film ! faktiskt !
Nu har T stuckit på jobbet inatt, vi tar det lite lugnt med lite karra & läsk... mina föräldrar är på väg till Turkiet.. lyckos dom !
Nä nu ska jag röja kökssoffan, sedan är alla skåp,lådor & skrymslen röjda !! bara hundra miljoner lådor att bära den 19:e, samt alla möbler... och fara på tippen med alla sopsäckar under veckan som kommer !  ride on vänner, ride on !!  :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0