GLAD PÅSK !

Goafton, eller god natt.. :)  här är det lov för barnen, och jag är ledig, vilket betyder att vi är vakna väldans länge härhemma... :D

Vilken härlig helg vi har !! solen skiner... umgås med familj.. myser... love it !!

Igår var vi på middag hos mor & far, tillsammans med brodern m familj, moster Kicki & B-A, min kusin Mange m familj... så himla trevlig var det.. tack alla inblandade för en underbar afton !

Idag har vi vart ute här hemma & klippt & fixat lite.. ordnat lite på altanen... sedan har vi cyklat en tur... och så har Anton haft kompisar här.. en härlig dag helt enkelt !

Tänk att detta är första helgen sedan vi flyttade hit för 6 månader sedan som vi är LEDIGA- utan något inplanerat... känns konstigt.. men bra ! :)

imorgon ska vi oxå bara vara.. inga måsten alls ! förutom på kvällen, så då är det dax för bingolotto hos mor & far ! :D

Och på måndag får vi besök i några dagar.. barnens farmor, farbror Daniel & kusiner Alex & Tindra kommer hit !fullt hus några dagar alltså ! blir skoj det för grabbsen att få rå om dom lite !!de ses ju inte så ofta eftersom farmor jobbar i Norge & farbror & kusinerna bor i S.vall.. ska bli himla trevligt iallafall ! :)

Nästa helg bär det av till Västerås & IrstaBlixten-handbollscup.. den sista för säsongen... tråkigt.. men till hösten kör vi igång igen !! :)  har förresten blivit invald i Sollefteå Handbolls styrelse nu i dagarna oxå ! så nu har jag lite makt ! :) näråå... skoja bara... det känns väldigt stort att ha fått det förtroendet av de andra hur som helst. ska göra mitt bästa för alla handbollskids !!

Nä, nu är det npg dax att hämta hem den äldre sonen från kompisar & LAN:andet... :)

Ha en underbar helg på er- LEVE VÅREN !! wohooooo!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0