Länge sen sist-IGEN !

Ja, jag vet, jag suger på att uppdatera just nu.. men det har vart så himla mkt av allt möjligt, så jag har helt enkelt inte haft tid ! :)

Förra helgen var vi som sagt i Västerås på Irsta Blixten, en stor handbollscup, vi hade superduper skoj ! massa handboll, härlig gemenskap bland oss alla SHK:are, och kul att se massa handboll, det var finska,norska,svenska lag & lagen från sverige var från hela landet, vi mötte bl.a Uppsala, Finland, 2 olika lag, åsså mötte vi Eksjö i Finalen.. ush vilken hemsk spännande final det blev... men den slutade med vinst för våra härliga grabbs med 7-6.. phu !! :)

Anton var 100% i straffar oxå under helgen... han la 14 straffar...och satte dem alla.. otroligt !

Sedan fick Hampus köra 2 matcher lite oxå, det var jättekul att se båda pojkarna i samma lag.. Hampus gjorde bra ifrån sig, fast han spelade med de som var 2 år äldre. :)

Fick se lite halvkändisar oxå ! I skövdes pojklag , så var deras lagledare, självast Andreas Larsson, den forne landslagsspelaren !! och i samma lag var ledare oxå Slejman, ni vet han var med i Biggest Looser i år... det var skoj & se dessa män "in action" vilka duktiga handbollsmänniskor !!

Annars har dagarna bara förvunnit i ett nafs... skitväder har det vart nån vecka nu, men det verkar vända till det bättre nu tror jag... vill ha varmt så man kan börja fixa iordning lite i garaget & plocka ur lite flyttkartonger, som vi ännu inte gjort... :)

Smolket nu är att vårt hus i Hjälta fortfarande inte är sålt... nu hoppas vi turen vänder iochmed att våren analkas... håll tummarna för oss... vi MÅSTE få huset sålt snabbt !!! vår ekonomi pallar inte detta mkt till nu... :(

Igår började grabbarnas fotbollsträningar oxå.. skoj som tusan !!

Fick lite kaffebesök igårkväll oxå av Stefan & Noak, grabbsen hoppade studsmatta- som vi äntligen satt upp !! och vi vuxna surrade ! trevligt !

I morgon ska jag skjutsa Anton till Erik i Junsele, ha ska sova där & umgås med Erik--- sedan får vi se om Erik hänger med oss hit på lördagen och sover över--- ska bli skoj !! :)
Nä nu måste jag iväg på kvällsjobb !
Ha det gott allesammans ... kram !


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0