Tisdag

Hej.
Idag på förmiddagen har jag haft en sådan där trött dag... det är fruktansvärt att bli så hemskt trött & matt, men det är något jag har vant mig med.. och det enda som funkar är att lägga sig att vila. har börjat lyssna på ljudböcker, det är helt suveränt ! Jag på deckarna om Silverbielke.. mkt spännande !
Min chef ringde på fm också och bjöd mig på tårta tillsammans med dem på jobbet.. men jag sa som det var, att jag helt enkelt inte orkade, jag tror de förstår...
Har under en tid haft lite problem med ont i halsen också, men jag tror att det är på väg bort.. så jag slipper söka för det också !!  men det skulle inte förvåna mig om jag åkt på halsfluss eller nåt... :)
Nä annars är det helt ok.. försöker att tänka positivt..
 
Ikväll tänke jag gå på 7:ans föräldramöte. Kan ju bli skoj att träffa de andra föräldrarna till kidsen i Antons klass... och då tänkte jag även ta upp matfrågan... det är inte bra på valla.. tyvärr.. rester, mat som inte räcker till... kort tid att äta på.. och ja, jag vet att skolan har det tajt med det ekonomiska, men det sadar inte att än en gång lyfta frågan.
 
Vill rikta ett stort tack till mina föräldrar, brorsans familj & mina vänner som fortfarande hör av sig.. det betyder mycket.. och jag vet att jag inte är alltför trevlig eller rolig just nu.. men jag är tacksam att alla står ut med mig under den här tiden.. :)  det kommer blir bättre, lovar!
 
Nu ska jag vänta hem Hampus. sedan ska vi förbereda middag tills Anton & Thomas kommer hem från träningen...
kram...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0