snart på väg!

nu så börjar det närma sig.... snart är vi på väg till brodern för en liten öl innan vi ska på bowling-festen!
vad tycker ni duger jag eller? ska man få skämmas ?  :)
killarnas farmor är det enda vi väntar på innan vi skall åka iväg,och hon är strax här!
får väl se om jag skriver nåt inatt när jag kommit hem!
med förhoppningar om en bra kväll!

jag redo för party!

jag redo för party!

mat-tina vann!!

jaaaa! min favvo i lets dance vann!  det var ett mkt underhållande program idag,men det känns så snopet när det är slut.... man vill ju liksom ha mera dans!
idag har vi härjat på ordentligt på badhuset! vi hade jättekul,grabbarna lekte så det stänkte om det...haha,vilket bad-skämt va? hehe...
sedan for vi en kortis upp till Bettan så hon fick kapa lite lugg på mig,jag blev väldigt nöjd med resultatet! Milo var oxå på ett härligt humör, skrattade hela tiden !
nu ska jag kolla på criminal minds som jag missade igårkväll, men som tur är hade brodern spelat in det!
imorrn är det gratulationer av kusinen  som står först på dagordningen! sedan är det dags för partaj!
känns otroligt kul att få gå ut & se lite folk! spännade att se om jag orkar att vara vaken längre än till kl: 23....
och vad ska jag ha på mig? jeeezus!  har inte tänkt så långt..... kanske måste kolla i garderoben och damma av några gamla party-trasor!  de lär ju ha fullt av  mal-hål ...... hehe..

badpojkar!

badpojkar!

god förmiddag på er alla!

detta kommer att bli en härlig dag! ni vet ibland vaknar man och känner att : gud vilken härlig dag!  och så kändes det idag!
killarna vaknade som vanligt vid 7-8 snåret, så klev vi upp och fikade frukost framför barnprogrammen!
sedan vid 9 så såg mina barn att grannarna var ute & åkte skoter,och då blev det fart på grabbarna kan jag säga!! fort på med kläderna och ut! :)
det är ju ett underbart väder idag måste jag medge....
härhemma har det även till morgonen hunnits med att baka moffas thekakor, dom blev mkt bra! vi har fikat dom ute på altanen med grannarna alldeles nyss, och thekakorna fick mycket väl godkänt!
nu busar alla 5 barnen härinne och de har alldeles förträffligt roligt!  :D
snart ska jag packa badväskan, vi åker till badhuset vid 13 tiden, ska bli skoj!
och ikväll är det dags för lets dance finalen!  jag längtar...det kommer att bli spännande! men jag sätter en peng på att mat-tina kommer att ta hem det hela!
nu ska jag kolla vad kidsen pysslar med! tjipp på er!

hurra för mange 30 år!

tjipp!
idag fyller min rara lilla kusse i östersund 30 år!  whohooo! stora gratulationer till honom, men han kommer inte hem först imorrkväll, så vi skall åka & gratta honom på lördagen,sedan på lördag kväll skall ju vi " ungdomar" gå ut på krogen med honom! det känns riktigt trevligt att gå ut och vara lite social... jag har ju lite svårt för det där jag....hehe... men jag är ju en hemma-myra,så är det bara! men det lär nog bli riktigt trevligt på lördag
idag har det vart jobb hela kvällen lång,Anton var vaken när jag kom hem, så jag har legat & myst lite med honom i hans säng tills nyss! nu sitter jag & kollar på tv4-fakta,en mkt bra kanal. konstigt att jag inte upptäckt den tidigare....
läste nu på nätet i kväll att det har skett ytterligare ett dubbelmord,bara 4 mil från Arboga.
denna gången var det oxå en mor & hennes barn som bragts om livet...av sambon.
fruktansvärt otäckt.... man undrar ju vad det är för sorts person som kan göra dessa saker... odjur, det är vad de är!
man undrar ju var samhället är på väg....
nä, nu ska jag läsa vidare. kram på er alla!

Tårarna sprutar...

ååå vad jag har suttit och gråtit glädjetårar framför tv-apparaten! i en halvtimma har jag suttit med ett stooort leende på läpparna...vilken underbar programserie ettan har börjat att visa ikväll!  " Barnmorskorna" man får följa ett gäng barnmorskor på huddinge sjukhus, kvällens program bjöd på tre underbara förlossningar,och för en sån som jag som mest av allt vill bli barnmorska när jag blir stor,var detta helt fantastiskt att få se!!!
och mina egna känslor & tankar från mina egna underbara förlossningar kom ju upp till ytan igen.... finns inte ord att beskriva hur lycklig man var när bebisarna tittade på en för den allra första gången! så man förstår ju så väl de föräldrar som var med om förlossningarna nu ikväll! .... helt amazing...  :)

idag efter jobbet åkte jag upp till pappsen & hämtade mina guldklimpar,sedan vart vi bjudna till Bettan & bebbe på fika,Betta hade bakat kanongoda hasselnötskakor!  som hon ligger i med denna bakning...det känns ju nästan som om jag har hamnat i bak-vattnet.....HAHAHAHA!  eller hur Betta?
au1 var ju även där och mina barn vart alldeles överväldiga över hans uppenbarelse!  :D
det där lät ju nästan lite ruggigt religiöst...hehe...

ikväll har killarna och jag bara myst och haft det lugnt och skönt...förutom en timma när granntjejen var här och lekte med hampus...hehe... men det är så kul att barnen har kompisar, så mig gör det absolut ingenting att det stojas och härjas i huset med jämna mellanrum.... det är ju precis så det ska vara när man har barn! liv & rörelse!
idag har jag fixat klart kussens 30-årspresent oxå! eller ja, en del utav den.... vart mkt bra! skall bli kul att se hans minspel på fredag när han ser den.....hehe..
nu skall jag hänga litte tvätt! imorrn väntar kvällsskiftet för mig!
och på fredag har jag lyxat till det och tagit en semesterdag! så jag blir ledig,fre-lör-sön! wihooo!
vi skall åka på badhuset med barnen och busa lite, Kattispattis skulle visst oxå dit med de sina,så jag hoppas att vi kommer dit samtidigt, så barnen hinner leka med varann! och så att jag kan visa Kattis alla mina nya bilringar.....hehe...
gonatt!

party!

tjopp!
ikväll har det varit livat i holken i hjälta! näää då.... det var så lugnt & sansat,mitt lilla ljusparty som min svärmor var här och höll i. det var himla många fina lyktor,små och stora ljus i alla de lukter man nånsin kan tänka sig!
det var mycket som man skulle vilja ha haft...om man bara hade haft pengar.... hehe...
men det vart en liten beställning lukta-gott-ljus, så snart kommer det att lukta smaskens här hemma!
grabbarna tyckte faktiskt att det var rätt så skoj oxå! jag trodde att de skulle göra som sin fader och hålla sig till övervåningen, men inte då!  Hampus satt snällt med och lyssnade och luktade,och Anton han tittade ner lite då och då för att kolla läget!  :)
det kom faktiskt ganska många hit, x-tra skoj var att cammie & hennes kompis jessica tittade förbi här ute i vildmarken,som aldrig har vart hit till oss,så nu hittar ni hit igen flickor!  :)
sedan  så vart det mycket surrande, och det är ju alltid kul! åsså fikade vi littegranna, det vart en sen kväll för killarna...de har alldeles nyss somnat!  lilla Alex han slocknade i våran soffa...lille tröttisen.. :)
jag hade tänkt att jag skulle börja att jobba på min kusins 30-årsgrej nu ikväll, men jag känner mig lite för trött för det...blir nog sängen för mig...hur jag skall orka med att gå ut på krogen på lördag , det har jag ingen aning om....men man får väl kämpa på med att hålla ögonen öppna! hehe...
imorrn är det jobb,sedan upp till pappsen för att hämta barnen,han skall passa dom imorrn,medans T & jag avlöser varann på jobbet....
gonatt på er!

sista dagen på påsken!

i dag har jag arbetat ( som vanligt..) T var ledig så han & ungarna var hos sin farmor & fick påskägg!
idag  åt vi middag tilsammans första gången sedan i förra veckan,så jag gjorde en riktig festmåltid, med potatisgratäng , vitlöksmarinerad stekt kyckling, & basilika-bernaise...det var mumsigt !
sedan efter middagen så har vi varit ute & lekt i ett par timmar,tills det vart så kallt att vi fick gå in!
Hampus har vart överlycklig över att ha fått åka ( några få meter... ) med Jacob på deras skoter,det var första gången Hampus åkte skoter, så det tyckte han mycket om ! han trodde att han kunde få köra själv!  hehe....
nu ska jag se om killarna vill lägga sig..( HAHAHA! )  Sedan skall jag kolla på filmen " 1408 " kan vara väldigt spännande tror jag....
imorrn är jag ledig ! ( äntligen) jag ska åka med killarna ner på stan så dom får köpa sig något för alla påsk-pengar dom har fått!
åsså blir det nog en fika hos lilla mor oxå!
på kvällssidan är det dags för ljus-partyt,kommer nog ganska många personer,det blir kul! skall fixa till en kladdkaka i kväll tror jag....med vitchoklad i.... gott!
nu vill lilleman spela gnottarna! vi hörs!

Anton,Jacob,Hampus poserar på skotern!

Anton,Jacob,Hampus poserar på skotern!

jobb,solsken,mys, & jobb igen.....

hallojs folks!
nu sitter jag här i sängen och ska snart sussa & klockan är 21:35.... jag är som en pensionär känns det som...hehe...men jag är faktiskt trött!
har jobbelijobbat min lååånga dag idag,och på min rast for jag upp till min moder & fader som var b-vakt till killarna när T & jag har jobbat , för att få se en liten glimt av mina darlingar... ååå vilka gosiga pussar & kramisar jag fick utav dom ! :)  fick ju även en glimt av Milo-gubben som var där på en blixtvisit.... han blev lika glad som alltid över att se sin knäppa faster! :)
innan jag for tebax till jobbet, så var jag ute en stund med grabbsen, därav de underbart fina foton jag fick av den supersnygga brödrar-duon ! visst vart korten fina?
nääää jag orkar inte skriva mera nu. men hörrni,kom ihåg att jag har mitt ljusparty på tisdag kl 18:30 ! kom på fika ni som har lust,men ring eller messa mig innan så jag vet vilka som kommer (  så jag har koll på fikat vet ni... )
jusst det!  till brodern: ojojoj vad " du-vet vems" presenten blir tjusig ! hahaha!

Anton & Hampus-superbrorsorna!

Anton & Hampus-superbrorsorna!

mormor!

mormor!

herren på täppan-Anton !

herren på täppan-Anton !

påskärringar!

påskärringar!

påska runt i byn !

i morse vaknade killarna i tidig gryning( 6.30) vilket är mkt tidigt för att vara dom...när de var lediga & allt....
anledningen tror jag var att de var så sugna på att få sina påskägg av oss... och de vart väldigt glada när de väl fick dom!
vi fick besök på f.m. av min moster & hennes B-A , de hade med sig små söta ägg till killarna,åsså bjöd vi dom på lite fika,det var en trevlig stund! fast killarna härjade  på i sin allra mesta speedning!  jag tror på fullt allvar att de har vart socker-höga hela dagen, man kan faktiskt bli det ! och det har ju varit mkt gotta idag, det ska inte stickas under stol med....hehe...
sedan var det dags för oss att fara ut på turne´ !
första anhalten var grannarna,sedan min farmor, min faster & mina kussar, sedan for vi till min bror,och till sist kom vi till änd-stationen,min moder & fader! :)
vi har haft så kul idag må ni tro!  hos milo busades det ganska rejält.... så rejält att min bror trodde att mina barn hade nån sorts bokstavssjukdom.... men det var för att de var socker-höga,jag lovar!
milo var söt som vanligt,mina barn är ju sååååå kära i han...
hos mor & far bjöds vi på en mkt god kyckling-middag! sedan så myste vi ,och grabbarna passade på att ta sig ett bad i deras badkar( eftersom vi inte har det hemma, är det väldigt poppis med badkar..)
sedan efter bad & torkning & en hel massa kramar & pussar,så for jag hem,T & jag jobbar ju som sagt hela påsken igenom,så killarna sover inatt hos min rara mor & far!
nu kollar jag lite lets dance,spännande......men Tina är ju helt outstanding!
imorrn efter jag slutat jobba, ska jag bjuppa mor & far på pizza, sedan åker jag & killarna upp till ruifstugan en kortis, min vän sandra är hemma från skellefteå med hennes son liam,som killarna gillar starkt! och sandra m. familj skall ha en liten påskfest däruppe som vi ska till , men bara en stund, sedan ska jag hem med killarna & myyyyysa!
nu skall jag kolla på filmen " solstorm"

löddrig hampus!

löddrig hampus!

jag i min nya fina mössa!

jag i min nya fina mössa!

super-glad Milo!

super-glad Milo!

skärtorsdag!

ja, glad påsk på er alla nu då! :)
nu är jag nyss hemkommen från jobbet,där gjorde vi jättemysigt för de som bor hos oss, med fin dukning och påskmust och tända ljus till middagen!  alla vart jätteglada! sånt gör mig glad i hjärtat,när man ser hur rörda dom blir....
och har ni sett vilket underbart påskkort jag fick idag? gud så söt ungen är !!  :)
idag har killarna vart & påskat för farmor & farbror & lille kusinen Alex.  dom hade fått en sån söt liten påskpåse med gotta av Alex, och en jättechokladhare!
imorrn är det dags för mig att fara & påska med dom!
jag måste berätta en kul grej som Anton sa igår när vi va & fikade på min mammas cafe, " mamma & mormor & Hampus, vet ni vad som händer på fredag?  "  nej sa vi, vad?  "  jo, på fredag då dör jesus! "  ojdå!  jasså, sa vi, medans H tittade lite frågande på Anton och frågade varför han dör då ? " ja, det har jag ingen aning om , men dom sa så på skolan,så då är det bara så förstår ni ! " hehehe...... ja barn är då för underbara!  :)
nu ska jag kolla på inspelade " criminal minds" kanon program!
see u at blåkulla!

världens finaste påskkort!

världens finaste påskkort!

mönsterbarnen!

idag har jag ju haft fullt upp med att fara mellan kvartssamtalen! imorse först ut var lillemans dagis..... det började inte så bra, för han hade ju fått för sig att han oxå minsann skulle vara med på " mötet" som han kallade det... men så var icke fallet,bara mamma & fröken, det tog hus i h-vete!  han fick snällt vara ute med de andra barnen och de andra fröknarna!
fröken hade bara gott att säga om Hampus! han var en duktig liten kille!  ( men det visste jag ju redan!)
och av de dära utbrotten han har här på hemmaplan, hade de inte sett röken av på dagis!  och det är väl bra, att han bara visar dom härhemma,men man hoppas ju att de nån gång får se hur han kan hålla på ibland..hehe...
det är bra  att lilleman sköter sig!  då får han gärna ha lite småutbrott härhemma ibland!
sedan var det dags för nästa " eldprov" Antons utvecklingssamtal..... jag var lite orolig innan , för förra terminen var det lite turbulent kring klassen, mycke spring,bus & allmänt kaos emellanåt.....
MEN fröken hade denna gången bara gott att säga om Anton! hon tyckte att han hade mognat enormt, samt att han var en riktig hejare på matte( inte som mig då...) hehe... och han var vältalig & hade ett mkt vårdat språk!  ååå vad jag vräker på nu!  jag vet att man inte skall malla sig över sina barn, men man kan ju inte låta bli !!
jag blir så stolt över grabbarna så det är inte klokt!  :) det bästa av allt är ju att de trivs så himla bra  på deras respektive avdelningar/ klass !  det är suveränt verkligen på rödsta!
men snart så står man säkert där med trotsiga, fulla tonåringar.....vad vet man ?  hehe.....
nu sussar dom sött, men Anton har vart lite hängig idag...hoppas inte att det är nån bacill på ingång... T har ju vart dålig i en hemsk hosta och ont i halsen...kan bara hålla tummarna att killarna får hålla sig friska! men jag känner mig lite halvhängig oxå,så det kan mkt väl vara nåt på gång.....
imorrn skall grabbarna till sin farmor & farbror och påska!  jag jobbar kvällen igen, så T får ta på sig påskkläderna han oxå! hehe... jag skall ju ut & påska med dom på fredag! tro om Milo kommer att vara iklädd,dagen till ära,till påskkärring oxå?

ledig tisdag!

härligt med lediga dagar tycker jag !   idag innan jag & lilleman hämtade Anton på på skolan, så åkte vi upp en sväng till Bettan & Milo,för han ville så gärna träffa dom...sagt & gjort,vi swishade upp dit!
vi kom alldeles lagom till gröt-lunchen! såklart så tog fastern skeden och ville lassa in,eller lassa in & lassa in.... kleta runt var väl vad jag gjorde...  :) men iochmed att jag är van vid småkillar som inte har varit så duktiga att käka gröt när dom var småttingar,så tyckte jag att Milo käkade hyffsat mycket! iallfall 7-8 tsk ! ( med kanske litegranna utanför.... )
men Milo den lilla fulingen, han tackade mig för gröten genom att dynga ner sig totalt,det bara rann nedför benen.....hehe, och Bettan, hon var smart hon,för hon hade ju swishat upp till Hampus för att hjälpa honom med dvd:n,så då fick jag ta reda på kalaset själv!  men det är så roligt  tycker jag, att få sköta en liten bebbe igen,jag tar alla chanser jag kan.....  :)
efter kaffe och lite småpratande för vi & hämtade Anton,som var kvar på skolan denna gången....
åkte ner till mamsen på cafeet och fikade lite mellis,kollade lite affärer åsså hem igen , för att titta till T som har legat hemma i sängen hela dagen,han har hemskt ont i halsen, och en usha-ligen hosta! hoppas inte att det är något som vi åker på hela högen...... :(
imorrn är det dags för utvecklingssamtal-som det så fint heter nuförtiden.... på min tid hette det kvartssamtal..
för båda grabbarna!  Hampus på f.m. och Anton efter skolan är slut,så jag har redadn meddelat jobbet att jag kommer att komma sent,för man vill ju gärna höra vad fröken har att säga om ens pojk!
får se om T orkar med att följa med,om han mår bättre.
imorse gjorde H & jag färdigt våra påsk-kärrings kläder!  de vart sååååå fina så!  vi skall ju åka runt lite & påska på fredagen hade jag tänkt! H har suttit och ritat fina påskkort som han ska ge till dom vi åker till,undra om folk kommer att se skillnad på att jag har påskkärrings-kläder på mig........hehe...

milo badar!

milo badar!

galningar!

hehe...sitter just nu & kollar på mina favvo-galningar-Filip & Fredrik,dessa killar är helt fantastiskt roliga,denna säsong är dom i USA och härjar på !
idag fick jag min mössa som Angel hade stickat till mig!  åååhh den var helt perfekt,tack så mkt lilla ängeln!
jag kommer genast att börja att använda den!
ikväll har vi haft catrin m. familj här, som vanligt härjades det vilt av kidsen.....men kul hade dom iallafall!
imorrn är jag & lilleman lediga,vet ej vad vi hittar på....kanske bara myser lite....
nu skall jag kolla vidare!

slö söndag...not!

idag har det vart en sådan dära härlig heldag med både morgon & kväll fast på jobbet! förutom en kort sväng mitt i dagen, när jag hade rast,och då passade jag på att promenixa en kort liten runda,jag gick bl.a förbi " brottsplatsen " alltså den sträcka som A förmodades ha  vandrat under den lilla incidenten i fredags..... jag fick en hemsk känsla i magen faktiskt när jag tänkte tillbaka på den hemska stunden han var borta,när jag gick den vägen idag....ush!
jaja,det har alltså bara vart jobb idag för hela slanten...men min kväll lystes upp litegranna av att T & grabbarna kom förbi en sväng på jobbet och hälsade på,och killarna var på ett riktigt gosigt puss-humör! mina jobbarkompisar tyckte att de verkade vara riktigaa " gose-pojkar" och det är dom ju,mina små troll.....
idag har jag även hunnit med att göra helt superba påskkort till Milo & Alexander....hehe.... de barnen kommer nog tycka att jag är en knäpp faster när dom blir stora & tittar på dessa kort jag gjort åt dom ( om de finns kvar vill säga..)  hehe.....
imorrn slutar jag tidigt och ska passa på att handla lite påsk-gotta innan jag hämtar grabbsen!
på kvällssidan får vi besök av Gabriel & Adelia med tillhörande moder. då blir det förmodligen tjo & tjim i stugan kan jag säga!  :D
till Annakarin: jamen va fint att du ska till " storstan" i påska!  får se till att boka in ett besök här hemma då hos oss tycker jag !  :)
näää nu håller mina ögon på att torka ihop av sömnbrist......gonatt!

jajamensan visst vann rätt låt!!!

åååhh shit vikken shlagerrysare!! det låter töntigt,men jag var såå nervig under röstningen!
jag ville ju så gärna att perelli skulle få vinna! den låten är ju helt suvve !!!
sanna tycker jag liksom inte om, har aldrig gjort,och kommer förmodligen aldrig att göra det heller... vet inte varför, men det är nåt med henne jag inte tilltalas av...
men charlotte perelli,va?  vikken brutta!
" hero" tror jag kommer att få europa att falla pladask ännu en gång för lilla charlotte! folket därborta i väst kommer ju att känna igen henne,och det är ju ett plus som heter duga tycker jag!
och så fick Anton bli nöjd över att den han röstade på fick vinna! Hampus i sin tur skrek & vart förbannad över att hans älskade BWO inte fick vinna..... men det gick över rätt snabbt....hehe...
nu måste jag till sängs,jag skall ju upp & jobba om inte alls för många timmar.....först skall jag sjunga lite...." oooh, out of the light,like a star like a hero,love will survive....." vackert va?  :D

oturen fortsätter...

inatt kl 2:39 ringer T från akuten,han hade fått en innebandyboll i hö. ögat,och såg ingenting.
efter undersökningar på akuten beslöt dom sig att skicka vidare han till s-vall sjukhus.så kl 8 i morse skjutsade T brorsa honom dit, jag har fortfarande inte hört något om hur det är med honom- hoppas att han får tillbaka synen någorlunda iallafall! håll tummarna för T !

otursdagen!

nu har jag inte längre fredagen den 13:e som en otursdag....nu är det fredagen den 14:e....
det började redan imorse när T skulle skjutsa A till skolan,då ringer han plötsligt, typ 2 minuter efter att de lämnat gården...dom hade hamnat i diket! det hade vart så halt på vår lilla väg på väg upp till den stora vägen,så bilen hade snurrat till och kanat ner i diket med fronten, som tur va så hade allt gått bra, A hade inte ens blivit skraj,han hade bara sagt typ " wohoo" när bilen kanade iväg...men bilen stod så knepigt till att inga andra bilar kunde ta sig förbi,och T fick inte upp den själv,som tur va så var vår snälla granne hemma och hjälpte till att gräva fram bilen! men som sagt , allt hade gått väldigt lugnt till!

sedan var det dags för nästa grej,jag står & bäddar grabbarnas sängar när jag plötsligt tittar ut mot vägen,och där ser jag våran lill-granne stå i en t-shirt och gråter och går omkring,jag blir väldigt förvånad och går och ropar in honom till oss,och frågar vad han gör för något? " jag vill ha min mamma! "  men vart är mamma då? " borta" jag blir jätterädd att nåt hade hänt med mamman i huset,så jag tar in pojken och ringer hem till grannarna,då svarar hon,och när jag berättar vad som hade hänt så vart hon så paff!  hon hade bara varit på övervåningen och bäddat sängarna och då hade lillkillen fått för sig att han var ensam!! ja, barn kan vara roliga ibland!  men så fort mamman kom så vart han på ett strålande humör och började busa...nu lärde han sig nog att ropa och kolla inne först i huset innan han springer ut och letar...hehe....

så till den absolut värsta händelsen för dagen,och för den delen , i hela mitt liv....
jag & H for som vanligt till skolan vid 12 för att hämta A,vi går in iskolan,alla barnen håller på att klä på sig,men ingen A fanns där..... hmmm  kanske hade han gått över till fritids i tron om att han skulle vara där.... nix, inte där heller.... och då började jag bli riktigt orolig,och även lärarna...ingen hade sett vart han tagit vägen,ingen visste nånting!
då kom en annan mamma i klassen och sa att hon hade sett A gått nere vid nåt dike,på väg bort mot stan! ensam! mamman vart olycklig över att hon inte hade stoppat han, men hon trodde helt enkelt att han skulle möta upp nån av oss, mig eller T,men så var det ju inte!  ååååå vad rädd jag var nu! tusen tankar hinner fara genom ens huvud på den tiden man letar kan jag säga...precis vad som helst hade kunnat hända!  och han har ALDRIG lämnat skolområdet ensam förr.... han går ju för tusan inte ens själv till grannen! varför han hade traskat iväg själv sådär får vi väl aldrig riktigt reda på,men han sa att han skulle gå till moffa... men han vet att nån av oss ALLTID hämtar honom,och han inte får gå utanför skolområdet ensam...så mkt kan hända dessa små barn....
efter att jag,T,andra föräldrar,hade letat överrallt omkring skolan,jag for t.o.m med bilen upp mot skedom där mamma & pappa bor,och jag var nog inte riktigt körduglig,för jag grät mest hela tiden....den där halvtimman vi letade A var nog den värsta hitills i mitt liv...känslan jag hade i mitt bröst,den oro och hjälplöshet man känner,är inget jag ens önskar min värsta fiende kan jag säga......
tillslut så ringde en från fritids och sa att A hade blivit hittad av en annan avd.personal som hade varit på väg hem från jobbet,och sett A ca 1 km från skolan på väg mot en ica-affär....han hade gått och gråtit...stackarn!
han sa till mig efteråt att han skulle gå till moffa, men att när han hade gått en bit, så hade han inte känt igen sig,och blivit ledsen över att han förstod just då att han hade gjort något riktigt felaktigt,som hade lämnat skolområdet....jag ilade iväg till fritidset och tog honom i min famn och kramade om honom så hårt! jag ville aldrig släppa honom...och H hade ju hunnat bli rädd han oxå.... A sa gång på gång att han aldrig skulle göra om detta,och jag tror honom. han såg ganska skärrad ut.... och jag har känt mig alldeles uttömd hela kvällen på jobbet, jag fick mig nog en riktig chock. men som tur var så är allt frid & fröjd nu,och jag känner mig så tacksam över att inget hände honom på hans lilla " promenad"   min älskling.... och H var så glad när vi äntligen hittade åt honom oxå!  kramade om A och så.....
så nu när killarna sover sött i sina sängar,känner jag mig så glad över att ha två så fina pojkar...
nu tänker jag gå & lägga mig att sova, T är på nattcup, nån fotbollsturnering,vet ej när han kommer hem.
men jag ska först titta in till mina grabbar och ge dom varsin stoooor puss på pannan....

bebbevakt.danskoll,& överraskningar!

idag har grabbarna & jag haft fullt upp! det har vart en mkt uppiggande & trevlig dag!
när vi hade hämtat A på skolan,så swishade vi upp till Bettan & Milo,vi kickade ut Bettan från huset,sedan så tog vi över placet......muhahaha!   nääää,så gjorde vi inte! när hon hade åkt för att simma,så hade Milo fullt upp med att fundera över åt vilket håll han skulle titta....för båda mina älsklingar satt på var sin sida om honom och gjorde allt för att han skulle titta mot just deras håll!  :D dom är verkligen så himla kära i lilleman.....jag oxå....vilken guldklimp min lille brorson är...  han var på ett så strålande humör nästan hela tiden,förutom när han blev trött ( förmodligen av all uppmärksamhet & stimuli! )  så vi klädda han & oss själva & tog en promenix i slasket! han slocknade medans vi klädde honom...hehe..
sedan var vi till mor& far & åt middag innan det var dags för buggen!
men när vi kom dit,så visade det sig att det var en nybörjagrupp för 10 åringar.....ååå så besviken A vart... men den snälla bugg-tanten & hennes 14 årige son,som var ledare,bjöd in oss iallafall,så att A fick kolla läget lite,inför starten för hans åldersgrupp om tre veckor! han vart t.o.m. inbjuden till att vara med & dansa med dom,men det vågade han inte riktigt.... han tyckte att dom såg så stora ut.... men vi satt & kollade på när dom dansade,& A satt & stampade med i takten hela tiden,och efteråt så sa han att han tyckte att det såg kul ut,och att han skulle börja i sin åldersgrupp om tre veckor! vi får väl se om det håller i sig...  :)

nu ikväll när jag satt & kikade igenom alla bloggar,så vad får man läsa då? joooo, att en av mina bästa kompisar väntar sitt 4:e barn!  man bugar & gratulerar!  dom hinner nog få till ett fotbollslag innan dom är färdiga med barnafödandet...hehe... det är så mysigt när man får reda på alla som skall ha flera bebbar...man blir ju som sugen själv oxå..  :) har jag inte haft mitt rygg-problem att tänka på så.... men i.o.m att jag måste äta mediciner vareviga j-vla dag,så känns det lite riskabelt att bli gravid igen...sist så sa dom till mig att jag förmodligen skulle hamna i rullstol innan 7 :e månaden, som tur va så gjorde jag inte det,utan klarade mig med en specialkorsett,men man kanske inte har sån tur om man skulle chansa på att skaffa en till igen....
men har jag varit frisk,så har jag säkerligen haft fler barn! :) som tur är så har vi mååånga bebba omkring oss nuförtiden,så man kan alltid åka och snusa på någon !
men det är klart,jag sörjer att jag har mitt rygg-fel... tänk om jag varit helt frisk...vad man hade kunnat att klara av...bl.a mera bebbar..*suck*

näää nog med självömkan från mig nu !   nu skall jag titta till lilleman som vi har fått ge astmasprayen ikväll, för han har börjat att hosta som en tok! bara det inte är någon flunsa eller nåt på gång... jag tycker så synd om killarna när dom blir sjuka,jag får så ont i mitt hjärta när man ser hur dåligt dom mår....nu hoppas vi på astmasprayen!
oj, nu måste jag sova!  kraam på er alla,och en x-tra kram till den väntade bebben.......  :)

Anton,Milo,Hampus!

Anton,Milo,Hampus!

myskillar!

myskillar!

tji fick du faster!

ikväll var jag hos J+B en sväng,och Milo var på ett alldeles underbart humör! han skrattade mest hela tiden!
sedan skulle jag byta på honom,så jag la honom på skötbordet,och börjar att busa med honom,och just när jag håller på att " blåsa" honom på lilla magen,vad gör han? jo, han pinkar på mig! mysigt värre.....hehe... sedan skrattade han så gott sååå.....
ikväll har jag vart & plaskat runt lite i badet oxå,jag hann  nog med en 50-60 laps iallfall! så jag får väl vara nöjd med det!

idag när jag hämtade Anton + kompis på skolan, så var Anton alldeles till sig,över att det hade varit såååå himla kul att dansa,så nu ville han börja bugga!
så jag har kollat upp detta, och imorrn,läglit nog, så börjar en nybörjargrupp för barn uppe på skedom,så då ska jag & Anton fara dit & kolla läget lite. jag tycker att det är jättekul att han gillar att dansa! och han har ju liksom rytmen i kroppen! så nu håller han på att tok-längta efter att få dansa mera imorrn!
morbror Jimmy tar väl åt sig äran nu,och säger att Anton har det efter honom,det där med dansen....hehe...

jag sa till Milo att imorrn skall vi busa en hel del....och jag tror att han tyckte att det var en bra ide´,för han bara skrattade! kanske tar vi en promenix bort till hans farmor & farfar om någon av dom behagar att vara hemma! hehe.... mina killar tar detta med att passa lilleman på största allvar,men dom tror nog att vi skall passa han i flera dagar,med tanke på allt dom tänkte hinna med där uppe i huset på ett par timmar....hihi!

och nu kära ni! är det bara några få dagar kvar till årets höjdpunkt....whooohoooo.....melodifestival-finalen!
svårt att tippa vem som kammar hem hela tjottaballongen.....kan bli nästan vem som helst...bara det inte blir Mr.sjögren... huvvaligen.....
mitt tips går på Perelli eller BWO...
nu ska jag sussa gonatt! ( med skorvmedelslukt om mitt huvud....)

får jag lov?

idag har min Anton en tema dag på skolan. imorse direkt på morgonen så traskade alla barn,förskoleklassen,1-3 :an, ner  till hullstagård, för att där skulle alla barnen tilsammans ha dans i två timmar! Anton var väldigt förväntansfull över detta faktum att de skulle få dansa....så imorse innan avfärd till skolan så var det ett himla sjå, om vad han skulle ha på sig,han tog en fin.skjorta,jeans och såklart så skulle han ha både coolt halsband och armband!  han var så söt så!  :) nu märker man att de börjar bli stora! våra små grabbar.....
hoppas att han har det bra där på skoldansen!
ikväll så skall jag ta mig i kragen och fara och simma!  jihooo!

uppe med tuppen!

gokvälls!
imorse var det till att kliva upp x-tra tidigt....05:15 hoppade jag upp ur sängen pigg & redo för arbetet! hehe...
vi skulle ju vara på dagis/fritids 06:30, så det var bara till att sätta fart!
grabbarna var det inga ptoblem att få upp,Anton klev t.o.m upp samtidigt som mig! Hampus var det lite gnälligare med...men den som klev upp allra sist,och tröttast,det var T ! :)
man märker på barnen att dom inte är vana att kliva upp den här tiden jämt,dom blir sååå trötta på kvällen och slocknar på en gång dom lägger sig i sina sängar... det är faktiskt en himla skillnad för dom att måsta kliva upp 05:30,jämfört med att kliva upp 07:15...  men älsklingarna är så duktiga och snälla iallfall!
ikväll har vi haft besök av grannbarnen, bara tre av dom, Hampus har ju märkt att Anton får ringa kompisar , så nu tycker lilleman att han oxå är stor nog att ringa kompisar själv....så jag slog numret till lilla jessica & johannes,och så fick han prata med dom,och på två röda, så knackade gullungarna på vår dörr!  Hampus tyckte att han var sååå stor nu som fick ringa kompisar! hehe...
då var inte Anton sämre, utan ringde deras storebror,som kom hit och va med Anton! alla nöjda och glada!
vi gjorde pärlhalsband och nyckelringar-mkt roligt hade vi!

nu börjar det kännas ordentligt att våren är på gång! härligt,men allt blir ju så himla blött & smutsigt oxå.... nu har jag fått rota fram ungarnas galonisar,och galon vantar.... alla deras kläder & vantar hänger på tork just nu!
men barnen själva tycker ju att detta är den absolut bästa årstiden,att få hoppa i alla vattenpölar!  :)
i dag har jag oxå haft ett snack med Bettan....och vi har bestämt att på torsdag skall jag & kidsen åka upp till broder & bettans hus,och få passa/ umgås med Milo själva,( och få härja runt i deras hus..hehe..)
vi kör alltså ut bettan från hennes eget hus! muhahahaha.....
jag tyckte att hon skulle få lite "egentid" och då får vi ha gullegubben för oss själva en stund! vi skall dit till halv två,och hon får inte återkomma till huset först tidigast fyra.....  :D  vi kommer nog leka & busa ett tag och sedan om vädret tillåter,gå på promenad tror jag,Anton & Hampus ville visst ge honom gröt oxå....får väl se hur det lir med det...hihi!

imorrn är man ledig med lilleman,vi skall bara gosas tills vi hämtar Anton & kompis Robin på skolan,sedan är det nog high-life här tills fyra,mina barn älskar verkligen att ha kompisar här hemma! och jag oxå!
näääää nu börjar tröttheten att sätta in ordentligt på mig....måste zzzzzzzzzova.........gonatt!
förresten , gå in på min brorsas sida och kolla in den otroligt sjuka länken han har där....helt sanslöst!! den finns i hans senaste inlägg..

har ni sett nåt så gulligt?

har ni sett nåt så gulligt?

hampus i städartagen!

hampus i städartagen!

sista dagen på sportlovet...

tjopp på er!
jahaja,så var det slut på ledigheten då.... typiskt,när det började bli som bäst!  :)
nejdå,det känns skönt att ha varit ledig ett par dagar,men det känns bra att komma tebax till jobbet oxå! och det måste ju betyda att man trivs på jobbet antar jag... och det gör jag ju!
idag har vi varit uppe på skedom och grillat i mor & fars kåta som dom har på sin gård! det var väldigt mysigt!
brodern och familj kom förbi oxå,så vi hann med att surra med dom oxå! fast det var ju Milo som var det intressanta.....hehe....
väl hemma igen, på eftermiddagen,så kollade grabbarna lite film,nån ny om några jordekorrar...nåt för Betta kanske? :)
sedan så var lilleman så rar & gullig och hjälpte mig att städa,han är en hejare på att svabba golv!
så nu känns det skönt att ha styrt upp detta med städningen denna vecka! 
sedan så har jag varit med i nån tävling,ja har suttit och skrivit så mina fingrar nästan blöder.....hehe...
jo, jag har vart med i en tävling som sagt på nätet,så nu tänkte jag vinna en spa-helg i kristianstad för två personer.....så nu gäller det bara att hålla tummarna för att jag kommer att vinna oxå! ( vilket inte är en speciellt stor chans... ) men lite tur kan man ju hoppas på iallfall!  :D
nu ska jag kolla lite tv innan jag slocknar..... pussisar på er !

älsklingarna vid mormor & morfars kåta !

älsklingarna vid mormor & morfars kåta !

Milo!

Milo!

Anton & mormor grillar korv!

Anton & mormor grillar korv!

Hampus med sin kärlek...Nathalie!

Hampus med sin kärlek...Nathalie!

snöstorm,kalas & mello!

goderafton mitt herrskap!
idag har vi haft ännu en suverän dag! det började imorse med att jag fick för mig att fixa till en ordentlig hotell-frukost,med äggröra,gröt och hela kittet! sedan så satt jag & kidsen och smaskade i en timma eller så,så lagomt till när T klev upp,så var alla mat slut..hehe.. näää då!
sedan tog vi pulkorna i bilen och stack iväg och åkte lite i snöstormen som har dragit förbi vår lilla stad! men vi hade kul iallfall! jag tog lite roliga bilder som jag skulle lägga upp,men så insåg jag nyss att jag hade glömt kvar kameran hos mina småkussar i stan...så bilderna får ni se imorrn eller nåt!
vi klarade av att hålla oss upprätta utomhus i ja, säkert ett par timmar , så vi fick vår dagliga dos med frisk luft ändå!'
största delen av eftermiddag/ kvällen så var vi ju som sagt hos min faster & hennes familj, och garttade mina små-kussar,Nathalie & Lucas,som fyller & har fyllt år! min Hampus är ju sååå kär oxå i Nathalie..det är så gulligt! där fick vi en hel massa fika,och så fick jag med mig en hel jätte-kasse med kläder till Anton,av Lucas urvuxna ,skitsnygga kläder var det !  Tack så mkt!  vi hade en väldigt trevlig stund hos dom,min mor & far,samt jimmy & Betta & milo kom ju dit samtidigt oxå,så det var fullt ös kan man säga!  :D
sedan var det dags att fara hem för att se på melodifestivalen,som alltid var den såååå bra!  men jag måste medge att det var en liten överraskning att inte carola & andreas,& ola gick till final,jag hade gärna velat se dom där....men nordman var ju väldigt braiga dom oxå!  lilleman har redan lärt sig låten och deras " moves" som han har gått och visat upp här på rumsgolvet ikväll! hehe...
men dom tyckteoxå att ola skulle ha gått till final....hihi! sibel var väl inte heller fy skam,men jag är ju inte så förtjust i tråkiga lugna låtar....men nu fick jag en ide´... nu kan ju nordman använda sig av sibel i sitt häxbrännar.nummer!!  nej ush vad elak jag var nu! skojas bara..

rossön!

japp,igår for vi då äntligen iväg till AnnaKarin i rossön!
ååå va fint det va där..... ni kan ju bara kolla på utsiktsbilden som jag tog och la upp här på min sida....wow!
först och främst vill jag bara spy lite galla över denna blogg-sidan.... igårkväll skrev jag världens längsta blogg så bra om vårt rossön-besök,och vad händer när jag skall lägga ut den? jamen då  la sidan av helt enkelt,och min blogg som jag nyss då hade skrivit var puts väck!
jaja,åter till rossön, resan dit gick över förväntan,men ett stopp vid junsele fick vi göra,eftersom Anton ät åksjuk,så den stackarn behövde lite frisk luft....
väl framme,så fann våra barn varandra på en gång! dom sprang iväg alla 4 sedan fortsatte dom att springa,springa & springa.....hehe... dom verkade gå väldigt bra ihop måste jag säga! och mina killar pratar än idag om hur kul dom hade igår,så nu är det bara för AnnaKArin att packa in barnen i bilen och komma och hälsa på oss här i hjältaskogen nån gång framöver! ni är så välkomna!
vi fick en hel massa go-fika där i casa Ankan,kladdkaka,fruktsallad,glass, gottigott! jag åt av allt!  :)
sedan fick jag hålla i den lille utan namn,ååå en sådan liten sötis......
Milo gosade jag med en hel del oxå,jag gosade så mkt med honom att nu luktar mitt hår och hela resten av mig, skorv-shampoo.....hehe... ni vet vad jag menar brorsan!  :)
ja, vi  hade en riktigt mysig dag igår!  och innan vi åkte hem så busade barnen ute i deras jätte-snöhög!  och snöhögar, det är ju liksom the shit för alla barn! så dom hade superkuligt!
åter hemma i storstaden,for vi & beställde pizza,som vi åt framför tvn hemma!  lyxigt va? hehe...
vi var rätt möra när vi kom hem vid 19 tiden, möra men glada! T hade nog fått haft en lugn dag utan oss här hemma.....hehe..
idag blir det lite pulka åkning vid barnens skola! dom har en superbacke där, och då passar men på att våldsgästa skolan när den är stängd....  :)
sedan ska vi till mina småkusiner, som fyller 12 & 14 år! hipp hipp hurra!
och sedan ikväll så smäller det.... yes ypu know what i meen...melodifestivalen för hela slanten! det blir en rysar-andra chansen,och jag som inte har några naglar kvar att bita av.....vad ska jag bita på då?
nä,nu ska jag åka pulka! byebye!

fika tajm med grabbarna grus!

fika tajm med grabbarna grus!

lilla gumman!

lilla gumman!

faster & Milo!

faster & Milo!

vilken utsikt....!

vilken utsikt....!

gladskiten !

gladskiten !

gokvälls!

vi vart vääääldigt länge hos barnens farmor idag,så middagen blev väääldigt sen! men vi slängde ihop en pyttipanna,som vart mkt god! t.o.m barnen gillade den!
hos farmodern åt vi tårta och fick träffa lille alex,som har blivit så stor!  han går snart oxå...helt sjukt...han är ju bara 8 1/2 månad!  han drog upp sig mot bord,stolar,ja det mesta han fick tag i..hehe... sedan när vi for därifrån så fastnade ungarne kvar vid en alltid lika rolig snöhög..... och där lekte dom nog i en timma innan vi kunde bege oss hemöver!
nu är grannpojken här och dom stojar på som vanligt på övervåningen! men det är alltid lika kul att höra att dom skrattar och har roligt! snart är det dags för killarna att sova,så jag måste nog skicka hem jacke snart,då lär det bli skrik & gap från mina barn...hehe...
förresten allesammans: tisdagen den 25/3 kl:18:30 är alla bjudna på party-lite visning här hos mig,det har med ljus, lyktor och annat smått & gott att göra..... det är svärmor som skall visa grejorna!  så nu får ni komma hit och bli bjudna på go-fika!
sov så gott allihopa!!

grattis nicke på 20 årsdagen!

idag skall jag & barnen till deras farbror som fyller hela 20 år! innan vi åker dit skall jag väl se till om vi inte kan plöja oss fram genom stormvindarna som härskar här i hjälta,och ta oss ut i friska luften en stund!  ( om vi inte blåser bort vill säga...) det blåser så mkt här att mina gardiner ute på altanen har pajat.... skit oxå!
hade tänkt åka till nipvallen med barnen oxå en sväng,men det ville inte dom!  så då blir det inge skridskoåkning för min del,fast det är väl i.o.f.s bra,så att jag har alla ben intakta imorrn när vi ska upp till rossön!
läste att milo börjat äta gröt,bra! då kanske man vågar ta hand om honom en längre stund!  åååhh vad han ska få goda saker när han kommer till hjälta! mohahahahah.......
nu ska jag utfodra mina barn! byebye.....

avbrott i sportlovsledigheten...

ja,idag eller rättare sagt ikväll, så skall jag arbeta,men det tycker jag inte känns trist alls! tvärtom, det är så härligt att vara sportlovslediga med barnen,och då gör det inget att behöva jobba en kväll,för då uppskattar jag ju bara ledigheten ännu mera när jag väl är ledig! just i detta nu, så är barnen med sin morfar och har roligt!  dom skulle ut och gå med ruffen nyss när jag pratade med dom.... Hampus hade druckit kaffe & ätit en macka till frukost..hmm...så nu är han väl uppspeedad så det räcker..hehe... men han skulle absolut ha samma som sin moffa,och han drack ju kaffe!  :) Anton blev lite besviken när jag sa att T skulle hämta dom vid 16, han ville ju stanna läääänge hos mommo & moffa!  nu tycker ju jag då att  dom har fått vara mycket där,dom har ju fått sova två nätter nu på sportlovet,men det tycker ju såklart inte barnen...dom skulle säkerligen kunna sova där i en vecka utan att vilja fara hem....hehe...

jag har vart ute & vandrat med mina stavar hyffsat långt nu på förmiddagen,åsså har jag gympat lite mera när jag kom in,måste få bort dessa valkar nu känns det som.... inte kul att rulla in magen när man tar på sig trosorna...hehe...
ja just det! vad fick jag höra igår? jo att min mor & far skall få va b-vakt till milo nästa helg...VA! men jag då?...när skall jag få passa den lille då??  *snyft*
Jimmy & Bettan: nu får ni börja att vänja den lille med ersättning, så att han kan vara läääänge här hos faster oxå! så det så.
hehe....
näää nu skall jag fixa och greja lite lite innan jag åker på jobbet!  kraaaam!

bad!

idag har vi vart på badhuset,det var gratis för alla barn idag,sportlov och allt! så ni kan ju tänka er hur många barn det var där...... det var nästan så att man fick pressa sig fram i bassängen! men efter att ha knuffat unda´n några glin så gick det bra......SKOJA BARA!
vi var där ett par timmar,barnen hade himla kul! sedan for vi ner på bowlingen och fikade hos lilla mor!
vi tog en sväng in på bokhandeln oxå.Anton köpte sin 1:a bok , med bara text,inga bilder,så nu börjar han bli stor .....
väl hemma igen  så gick vi in och myste lite,gjorde lite middag och så. vid 19 tiden for vi till mamma & pappa.eftersom grabbarna skulle sova över där igen,och då möter vi brodern,Bettan & lilleman i dörren,dom var på väg hem,och det gick ju såklart inte för sig! vi behöll Milo och skickade iväg de andra två.....hehe...
han avr på roligt humör en stund,sen så satt den stora hungern in på honom,så jag & Hampus tog honom i vagnen och promenixade hemöver till lägervägen med honom,där hans mat fanns....
förresten Bettan,lypsylandet funkade rätt bra,men nu har jag köpt nån sorts honungssalva på hälsokost som oxå funkar bra tror jag....
nu börjar det att dra ihop sig för den stora färden mot the rossön....hehe,ungarna längtar! och jag oxå för den delen! det är alltid roligt att fara och hälsa på trevliga personer!  :D
imorrn väntar jobbet...men innan jag börjar skall jag ta en låååååång promenad med stavarna på förmiddagen,måste passa på när barnen är hos moffa! kanske åker jag upp dit en sväng innan jobbet och pussar på dom litegranna..... :D
gonatt!

milo på väg att rymma!

milo på väg att rymma!

på vift !

goderafton !
ikväll har jag & grabbsen vart hos Bettan , brodern & milobubben och busat !
vi kom dit vid halv sju tiden,och jag hade tänkt att vi inte skulle stanna alltför länge.....men milo var ju på ett av sina bästaste humör,och då kunde vi ju helt enkelt inte åka hemöver! så vi kom inte hem först vid nio tiden! men det var ju grabbarna inte ledsna över direkt..hehe..
vi fick go-fika av Bettan,fast det är väl min kära papps som skall ta åt sig äran över de goda bullarna....hihi! det var ju han som hade bakat dom!
men så han växer lilla gubben!  det var ju bara nån vecka eller så sedan jag såg honom sist,men man märker på en gång hur stor han har blivit!

läste på Ankans sida att de stackarna har vart sjuka....huvvaligen då!  hoppas att du klarar dig lilla du,och att ni får hålla er friska tills vi kommer och våldsgästar er på fredag!  :D såg du att systra din m. familj oxå skulle med? det kommer att bli en härligt rolig dag,det känner jag på mig!
hoppas att vi kan få stanna där några timmar,så att det inte bara blir ett " in-ut-besök " så att säga.... :D
jag längtar iallafll till att få komma iväg littegranna just nu .....skall bli skönt med lite miljöombyte...

nä nu skall jag lypsyla mina nagelband,och titta opå csi som jag spelat in.....

milo predikar....

milo predikar....

kroppsarbete!

efter att jag hämtat barnen hos mor & far så ägnade jag mig åt hederligt gammalt kroppsarbete...snöskottning! så det hette duga! herrefasiken vad det snöade igårkväll.....
barnen hade haft det superkul däruppe,för när jag skulle hämta dom så möttes jag av Hampus skrik; jag vill INTE hem!!!   kul att höra.....hmm.,..  hehe...
ja,ja, efter skottningen så kände jag för att köra lite sit ups och annat småskoj!  så nu känner jag mig himla duktig må ni tro! efter middagen så skall jag & kidsen upp till brodern och visita lite! det var ett tag sedan vi var där och gullade lite med milo!
nä nu måste jag fixa klart middagen! höres kanske ikväll! kraaaaam!

söndag!

 nu när jag sitter här och funderar på vad vi har gjort idag,så slås jag av att vi inte har gjort nånting särskilt alls idag ! eller, joo, grabbarna och jag klev upp vid halv åtta tiden imorse,T klev upp vid 12.... sedan myste jag & killarna med god frukost och morgonbarnfilm! sen hjälpte killarna till att städa,ni vet,damsuga,torka golv,damma, ja, sånt som man inte gör så ofta!! :D
vid två tiden så skjutsade vi T till jobbet,åsså for vi upp på skedom och busade ute i snön!
vi blev bjudna på middag av mor & far,jättegod fisk!
eftersom killarna skulle få sova över där inatt,så for jag hem och sedan dess så har jag inspirerats utav Bettan,och planterat om alla blommor här hemma! nu ser det så fint ut sååå! nu skall jag förmodligen lägga mig och sova i tid,så jag är pigg & alert på jobbet imorrn,men jag jobbar bara till 13 jippi!
kanske blir det ett besök till Bettan efter jag hämtat killarna,så man får pussa lillen litegranna! kanske t.o.m röva bort han litte...hehe....
goood night everybody!

Hampus & Elias åker kälke!

Hampus & Elias åker kälke!

Alfred med en sötis-killing!

Alfred med en sötis-killing!

bönder,killingar,föräldrar & festival!

jepp! det är vad vi hunnit med idag!  :D
först så har vi vart hos våra vänner i granvåg,åkt lite pulka,tittat lite film,och druckit gottigott kaffe! Madde gör alltid så goda lattes till mig,sådana som smakar smaskens av choklad och goood vispad mjölk...mums!
sedan så bjuppade jag päronen på middag här hemma,det var väldans trevligt! barnen var som vanligt överlyckliga att mommo & moffa var och hälsade på! :D imorrn kväll så skall dom få spendera natten hos dom oxå! sportlov och allt.... såklart att dom vill sova över hos dom litte granna!
nu skall jag fixa till lite bilder på de söta killingarna vi fick hålla lite i hos bönderna!

shlagerdrottningen!

jamen det är ju jag det!  :D  hade jag inte alla rätt på vilka 5 som skulle till andra omröstningen? JOOOO!!
Och hade jag inte rätt på vilka som skulle till final,och vilka som skulle till andra chansen?  JOOOOO!!!
jag är tamefasen kung på detta med shlager,det är bara att inse! hehe!
låtarna ikväll höll en mkt hög standard tycker jag! men jag vart lite besviken att inte bidrag nr.3," pame" gick vidare,den var helt super bra!!  t.o.m att jag fortfarande i detta nu,kan nynna låten !
men bäst när det gäller var ju ändå den andra shlagerdrottningen: perelli-tjejen! med orosmolnet borta och allt...hehe..
fast lilla bengtzig var ju himla bra oxå! lite duracell-kanin över henne tycker jag.....
nu sover mina små grisar sött,T partajar,och jag skall läsa en god bok!  tjipp på er!

hellojs!

lördag.....mmm.... äntligen! det finns inget härligare än att laga frukost länge.. sitta i soffan och titta på film med ungarna och bara ta det lugnt! det är väldigt treligt med helger och lediga dagar tycker jag! :D
imorse ringde Alfred och frågade om vi inte ville komma och titta på killingarna hos dom? och självfallet så vill vi det!  vi skall ta med pulkor och den braiga filmen" råttatoille" som vi såg imorse,kanonfilm! så det blir nog  en trivsam dag hos bönderna idag !  :D
annars skall vi inte göra nåt särskilt idag...bara softa....
men nu så skall  jag först ta tag i lite småplock!
hur jobbar brodern idag då tro? det vore ju kul att se dom lite mera.....
läste nyss på aftonbladet att perelli tagit bort sitt rullband som hon skulle ha på scenen....det var ett orosmoment sa hon....dåligt tecken för ikväll?? spännande delfinal ska det bli hursomhelst!
höres nog ikväll allesammans!  kramen!

RSS 2.0