jobb, pizza,glass & trevligt sällskap!:)

ja men det omfattar ju ungefär vår dag idag.... ! :)
först så steg jag upp imorse pigg som en mört! jobbade järnet i nio timmar, sedan for jag & hämtade kidsen hos deras farmor,åsså for vi upp till skedom, för jag hade bestämt att vi skulle bjuppa mamsen på pizza, hon skulle oxå äta middag ensam, så då käkade vi med henne, hon blev väldigt glad! tror jag...hehe.. vi dundrade liksom bara in & sa att nu ska vi beställa pizza & äta här, med dig!  :)
sedan så visste vi ju från säkra källor att Ankan & gänget Au 1-5 skulle visita jimmy & bettan, eftersom dom äger en sååååå cool bil, som de skulle cruisa runt med några svängar runt stan med alla de andra raggarbilarna!
jag vet inte någon kvinna som ankan som kan få allt att verka så himla enkelt!  hon är helt otrolig!  som idag, då hade hon sin stora coola bil med tre barnstolar i, plus två stora barn med.... åsså ner på cruisingen! :)
de skulle visst sova över hos bettan & jimmy, men innan en annan skulle ens fundera på att ta sina 5 barn och fara ut på en långresa....hehe... helt enkelt fantastiskt tycker jag, som ibland kan tycka att det är jobbigt nog att fara & handla på ica med båda barnen...hehe  :)
vi hade himla kul iallfall, våra barn har en förmåga att leka helt fantastiskt bra med varandra!  mina barn undrar redan nu om inte alla barnen & deras mamma kan komma & sova över hos oss någon gång??  och jag sa till mina barn att självklart får dom göra det!  så nu är bollen hos dig ankan.... nu är det bara till att ta alla ungar & komma hit till oss framöver!  hehe! 
& hennes minsting, Tyrone är helt sjukt lik milo!  han skrattade mest hela tiden oxå!  mkt söt bebbe!
milo han var glad som vanligt,, han fick hänga med mig & de andra upp till lekparken & leka med kottar en sväng, han verkade tycka att kottar var the shit!  :)
efter betta&jimmy besök, åkte vi & köpte gooood glass!  det är mumsigt i värmen med glass!
sedan på väg tillbaks till barnens farmor, tog vi en sväng förbi min pappas jobb, så killarna fick kolla in moffas jobb!  det var mkt uppskattat av mina killar! vi kom tillslut till farmodern, sent.... vid 21:30.....  :) vi hade ju haft så himla mkt att hinna med att göra så det blev bara så....  nu ska jah  sussa, så jag är pigg & alert på min 14 timmars dag imorrn....  :)  goood night sweethearts!

bebbe!

bebbe!

två poliser & en liten buse....:)

två poliser & en liten buse....:)

cool milo!

cool milo!

Ankans coola bil!

Ankans coola bil!

Tyrone 4 månader idag!

Tyrone 4 månader idag!

knubbis-sötungen!

knubbis-sötungen!

min fina nya basker!

min fina nya basker!

gladskiten !

gladskiten !

Hampus första bad i sommar!

Hampus första bad i sommar!

Anton har översikt på lilla milo...

Anton har översikt på lilla milo...

soliga dagen! :)

idag har det vart en riktigt underbar dag må jag säga!
redan imorse när vi, jag & hampus skjutsade anton på skolan så var det hela 12 grader varmt!  helt otroligt!solen sken som aldrig förr!  och det gör en ju alltid på super humör!
efer att vi hämtat anton på skolan vid 12 så åkte vi upp till jimmy, bettan & milo, där tog vi en promenad, ungarna cyklade, bort till fadern för att visita honom lite oxå, och så att lille milo, som behövde sova, skulle få somna gott i vagnen.... det gjorde han oxå, så sen gick vi tebax till brorsan och vart bjudna på suuuuuuper god cheesecake utav lilla bettan! jag vet inte vad det är hon gör, men hon får den att smaka mkt godare än när jag gör den själv, jag tror att hon har nån sorts hemlig ingridiens i...hmm..... måste luska i det....  :)
vi hade köpt en liten sak till milo idag oxå, när vi var på leksaksaffären, dom har börjat att sälja riktigt gamla hederliga Brio leksaker, såna som de i min ålder hade som små.... vi köpte en liten trä-skallra, med en liten bjällra i, milo verkade uppskattade den , för han skakade den hela tiden, åsså skrattade han!
efter jimmy & bettan, gick jag & barnen tillbaks till pappa, för grabbarna ville leka lite med grannbarnen, så de fick dom ju såklart!
vi kom hem igen till hjälta vid 17 tiden, så det blev en heldag i staden!
vi åt mysmiddag framför tv, vi hade sååå mysigt såå!
nu så har jag skjutsat dom till deras farmor, som skall vara barnvakt i helgen när vi jobbar,
nu ska jag kolla vem som vinner talang 2008.......

Tuva-Li !

Tuva-Li !

hoho!

ja, hej på er allesammans!
nu har jag avverkat mina två långsamma kvällar på jobbet.... gillar inte att jobba kväll så dår himla mkt... man tycks liksom inte hinna med nåt på hemmafronten...
igår innan jag gick & la mig  grejade jag på lite med datorn, min bror har vart duktig lärare & lärt upp mig bra!  tack för det broder!  du vet vad jag pratar om......
ja, allt gick över förväntan för min del iallafall!
idag innan jobbet så har jag & hampus vart ute i det fina vädret & cyklat bl.a. sedan nu ikväll, så har min mor & far vart här och passat barnen medan jag jobbat, T var på sin träning. så när jag kom hem var det direkt i säng med de små liven!   de var hyffsat trötta efter allt lekande med mormor & morfar, de hade visst vart upp till lekplatsen vid skolan i långsele & härjat på!  :)
näää nu ska jag lägga mig..... jag vet inte vad det är med mig, jag tror att jag fått nån sorts " lapp-sjuka" eller vad det kallas, när man inte gillar att vara själv i ödemarken.....  som idag när jag var ute & cyklade med hampus, visst var det skönt iskogen, men vi var så ensamma..... inte ett barn eller nån annan för den delen heller för hampus & mig att surra med.... fick en sån där ensamhetskänsla.... man har blivit så van när man är uppe på skedom & hälsar på mamma & pappa, eller jimmy & bettan , att det alltid är folk i rörelse, det kan jag sakna så himla mkt här ute i " skogen".. hehe..  visst har vi grannar, men alla verkar så himla upptagna med att fara & flänga, så man ser dom ju nästan aldrig..
sedan så är ju jag & T hemma om vart annat, vi jobbat om varann hela tiden, så då känner man sig ensam oxå...
jag skulle helt enkelt vilja flytta civilisationen lite ut hit till oss, jag vill ha folk omkring oss !!
jajajaja.... nog tjatat!  jag tror att jag har hamnat i nån sorts depression-light bara... sådär innan sommaren, den går väl över får jag hoppas!   men så länge barnen håller en sysselsatt så är jag på bra humör!  det är nu när man sitter ensam som det känns lite trist.....
ha en bra kväll &  morgon dag allesammans!  & massor med kramar till er alla som läser mina små knepiga tankar & funderingar över livet......  :)  och tack för alla kommentarer som ni ger mig emellanåt, det är alltid så roligt att knappa in sig på datorn på morgonkvisten och se att man fått några som kommenterat det man skrivit, nog för att jag vet att det jag skriver kanske inte är så intressant för nån annan, men det är kul iallafall att se  vad folk tycker!  ;)  kram ......!

keep on rockin!!

vill bara skriva att den bästa låten just nu är helt klart Alcazar med " keep on rockin! " vikken svängig låt, man blir på så himla bra humör av den!  t.o.m brorsan skulle gilla den tror jag!  :)
nu är jag nyss hemkommen från dagis & skollämning, jag skall jobba två kvällar på rad nu, sedan är det helgarbete för mig!
nu innan jobbet så ska jag passa på att städa lite, det finns inget mera avslappnande än att kunna gå omkring och städa helt ensam i lugn & ro!  :)
igårkväll var jag så trött att jag slocknade direkt efter att barnen hade somnat, vid 21 tiden....
annars igår så var jag & hampus med mamma & pappa på dollarstore och handlade lite, sedan följde robin med anton hem efter skolan, så det var full fart här hemma igår!    :)

nu kliar det ordentligt i mina fingrar , jag vill att dessa frostnätter skall vara till ända, så att jag får plantera ut en massa blommor!!!  ååååå vad jag längtar!  det ser så tomt ut i mina rabatter...
jag pratade nyss med min kusin som äntligen fått komma hem ifrån bb med sin dotter, Tuva-Li !
hon lovade att hon skulle maila mig foton på den lilla dottern ikväll, så jag får se henne, jag är sååå nyfiken!
nää dax att städa!

Hej hopp!

tjosan på er alla där ute i stugorna!!
idag har jag arbetat hårt skall ni veta...... näää då det var lugnt idag på jobbet!, jag jobbade ju bara kort dag oxå, så det gjorde ju det hela mkt enklare!
men en dålig nyhet nådde mig dock på arbetet..... killarnas match som vi skulle ha spelat ikväll, vart inställd..... tråkigt!
laget som vi skulle ha mött, hade visst dragit sig ur hela kvartersen...mkt trist!
jaja, det vart ju idel krokodiltårar från barnen när jag droppade detta, så som plåster på såren så tog jag barnen+ en kompis till Anton, som oxå spelar i laget, med på badhuset efter middagen! vi hade himla kul där, killarna lekte & busade & inte en endaste gång var dom på dåligt humör!! inte ett endaste utbrott heller!!  världsklass!
vi hade så kul att vi glömde bort tiden.... jag hade sagt till douglas mamma att vi skulle vara hemma till kl 19.... men när kl var 19, då satt vi och käkade glass i godan ro innne i badhuset...hehe... så det blev snabba ryck upp & in i duschen, samt i rekordfart klä på oss & swisha hem med pojken!  en väldigt rolig kväll har vi haft iallafall, och nu sover grabbarna som små grisar, gott i deras sängar!

imorrn ska jag & Hampus hänga med mamma & pappa på dollarstore & småhandla littegranna!  ska bli skoj.
måste ju passa på när man är ledig....
sedan efter hämtning av Anton på skolan så ska vi faktiskt inte göra nånting! inte på hela kvällen!!  wow!
nu ska jag städa ihop lite sedan är det CSI som gäller.....
men förresten, vikket j-vla ställe min broder verkar jobba på alltså...... som inte betalar ut lönen i tid!!  de borde skämmes!!  ställ dom i skamvrån för guds skull! fattar dom inte att folk behöver sin lön i tid?
jag skulle bli helt vansinnig om jag inte fick mina pengar när jag skulle ha dom!
jaja... nog av skällandet...
ha en bra kväll allihopa!


mycke firande idag... :)

gokvälls!
idag har det vart en underbar dag ( med diverse avbrott av utomjordiska vansinnes utbrott av våra små änglar.. )
vi for till barnens farmor först med morsdags gåvorna, där blev vi bjudna på god glasstårta & kaffe!  efter en stund av trevlig gemenskap så for vi upp till mina föräldrar, och gav min kära mor hennes present!  hon blev mkt glad!
där vart det mera fika... alltid trevligt med mycke fika! sedan var brodern m. familj där oxå, så det var väldigt mysigt med busande med lille bubben & lite ute-lekar med grabbarna!
sedan bar det av till fotbollsträningen med killarna vid 6 tiden, det var en bra träning med ganska många barn närvarande, trodde inte att det skulle komma så många med tanke på att det var morsdag & så... men dom kom och det är jag glad över!  :)
imorrn har vi match igen!  barnen är väldigt laddade nu, eftersom vi vunnit alla våra matcher hitentills, men jag har sagt att ibland måste man förlora oxå, för att lära sig att uppskatt vinster!  man skall aldrig vara för säker på sin sak att man ska vinna hela tiden!  ......
nu ska jag läsa en stund, ska upp tidigt på jobbet imorrn....... kram på er!

charmknutten milo!

charmknutten milo!

anton med sina nya horn! :)

anton med sina nya horn! :)

fina horn grabbarna har på huvvet va? :)

fina horn grabbarna har på huvvet va? :)

Morsdag !

hallojsan vänner!  och jag önskar alla mammor en jättefin dag idag! hoppas att dagen vart till belåtenhet!
själv fick jag frukost på säng, med kaffe,juice, mackor med fina hjärtformade gurkbitar på!
sedan kom mina gullungar med var sitt paket, och ett som dom gav mig tillsammans!  jättefina ljuslyktor & en mamma-mugg fick jag utav dom!  mina sötisar.....  :)
sedan idag så har vi vart ute på en liten cykelpromenad i skogen våran, det har ju vart så himla fint väder, så man har ju måsta vart ute hela dagen !  :)
nu ska vi åka iväg till mina föräldrar & till barnens farmor med deras morsdagspresenter.
måste bara få säga vikken skandal det var med melodifestivalen igår.... hur är det möjligt att sverige kunde få en sådan dålig placering i år igen???? jag gillar ju den låten.... fast den som vann, ryssland, den var ju faktiskt riktigt bra !  min andra favorit kom ju tvåa, ukrainskan, en riktig slagdänga!  :)
nu sitter jag ute i solskenet & skriver, och det känns sååååå himla härligt!
hej på er!

mera utsikter från våran lilla skogspromenad!

mera uskiter från våran lilla skogspromenad!

fin utsikt från våran lilla skog !

fin utsikt från våran lilla skog !

mina fina morsdagspresenter!

mina fina morsdagspresenter!

ajajaj...

detta ser ju inte så där lysande ut för sverige i melodifestivalen..... inag höga poäng alls än så länge... bara desa öststater som röstar på varandra...tråkigt.
nu ser det ut så här 1:a grekland 2:a turkiet 3:a ryssland..... jaja, många länder kvar att rösta.. får väl se hur det går....


ESC 2008!

jippi nu är det snart dags! det vi alla har väntat på hela året...  ( eller iallafall jag..hehe..) finaldags i stora melodifestivalen!  det kommer att bli tre härliga timmar fylld av musik! skoj!
det blir tufft för perelli tror jag.... men jag tippar iallfall topp 5 på henne! man hoppas ju att hon vinner hela tjottabalongen... men det kan bli svårt tror jag....
idag har jag vart på bb & fått träffa min kusin maria som fick barn i onsdags, det lilla flickebarnet fick jag tyvärr inte se idag, eftersom hon låg & " solade"  hon hade fått lite gulsot stackaren....  men nu var det visst bra som det lät på maria nyss när jag fick ett sms av henne....
ikväll har jag & killarna vart & spelat årets första minigolf match!  dom tyckte att det var hur kul som helst! vi brukar ju se till att under hela sommaren spela minst en gång i veckan med killarna!
iår ska nog anton börja tävla oxå verkar det som !  :)  får se hur det blir med det,ska kolla upp lite saker först...
sedan for vi upp en sväng på remsle till min jobbarkompis carina, och kiakde på hennes gulliga kissar, åsså fick vi träffa på deras fågel oxå..... hampus vart lite rädd först, men sedan ville han nog ta med den hem!  :)
killarna vart störtförtjusta i hennes hus, de vill fara dit igen så fort som möjligt!  hehe.... vi får väl ta en sväng dit & stanna en lite längre stund nån annan dag!
nääää nu börjar det att dra ihop sig..... see u later!

Anton nyklippt & fin!

Anton nyklippt & fin!

Grattis lilla mamma!

idag är det mamsens tur att fylla år!  många grattiskramar till dig från oss alla! killarna &T var uppe där nu i kväll & grattade henne, jag har jobbat ikväll, så jag kunde inte vara med....  men mamma hade vart så gullIig & skickat med lite smaskens tårta o kakor till mig, tack för det!  blir bra att ha till lunch på jobbet imorrn!  :)
annars har jag innan jag for på jobbet idag vart på stan en kort sväng & träffat Angelica & Alfons!  det var så himla länge sedan vi sågs..... men vi har ju en massa på vart sitt håll, så det kan ju bli så ibland... men då är det desto skojigare de gånger man hinner med att ses!  :)
ikväll när jag kom hem från jobbet, så möttes jag av en väldigt fin & nyklippt Anton!  han blev så fin så!
Hampus hade vägrat att klippa sig eftersom han , som han sa: "  skulle klippa sig långt hår som en rockstjärna"  yeeehh!  hehe......  så han får väl " klippa "  sig långt hår då...... jag tycker att det är häftigt jag, att han vid en sådan ringa ålder, redan har bestämda åsikter om sin frisyr!  :)  way to go Hampus!!!
får väl se hur länge han håller fast vid att inte klippa sig.....  när han börjar att se ut som jesus eller så, kanske, kanske man måste börja med nån sorts övertalning av nåt slag....  :)
lilleman är förresten och spenderar natten med sin mommo & moffa!  han ville sova över där, så då fick han det!
killarna kommer att få en kusin till oxå! 
11/ 12 är det planerad nedkomst för T bror & hans Emma att få deras 2:a barn!  jippiiiieee!!! bra med mera barn, sånt gillar vi !  :)   grattiskramisar från oss!
nu ska jag sova & ladda för hårt arbete imorrn......

GRATTIS ÄLSKADE MAMSEN PÅ 52-ÅRSDAGEN!

GRATTIS ÄLSKADE MAMSEN PÅ 52-ÅRSDAGEN!

Gnällkärringen...

just precis som en riktig gnällkärring känner jag mig för tillfället.
jag tycker att jag under en tid som vart nu, det enda man har gjort är att förmana, säga till, sära på bråkande barn... mm.mm... listan kan göras lång... åsså har man städat, städat, diskat, tvättat & grejat på tills man inte har mkt ork kvar till nåt annat, åsså har man blitt less på allt & alla, men mest av allt har jag blitt less så in i bomben på mig själv, för att jag inte tycker att jag har nåt tålamod alls för fem öre.... jag är som sagt en j-vla gnällkärring!
vad har jag att klaga på igentligen? ingenting! jag vet.
men liks förbaskat blir jag förbannad för minsta lilla grej, det känns inte kul att vara mig för tillfället kan jag säga...'
hoppas verkligen att mitt humör bättrar på sig ... åååååh vad jag är less på mig själv!
fastän barnen bråkar & härjar emellanåt, så när det väl är läggdags för dom, och man pussar & kramar godnatt, då har allt dom gjort under dagen, allt bus, då har man glömt det, och man tycker bara att dom är för underbara...guuud så jag älskar mina barn! :)
det är bara mig själv jag är less på.... fy fasen..
det känns ibland som om ingenting man gör är rätt... vad kan man göra för att den känslan bara ska ta och försvinna? tips någon ?
näää nu ska jag kolla semin på melodifestivalen och fortsätta med att va less på mig själv ett tag till....

Anton & Hampus morgon-myser.. :)

Anton & Hampus morgon-myser.. :)

kalas & grimaser!

hellojsan!
idag har vi firat min farmor på hennes 75 årsdag!  vi for dit med min mor & far & bettis & milo.
väl där så vart vi bjuden på så mycket gott fika att det var inte klokt!
Milo var rätt kul där oxå..... han hade fått för sig att göra en massa väldigt roliga grimaser... och ju mer vi skrattade, ju fler grimaser gjorde han !  :)
han verkar ha förstått det där med att få uppmärksamhet, den lille charmören....
 annars har jag & hampus åkt runt & fixat både födelsedagspresenter, morsdagspresenter, och lite annat smått & gott!
ikväll har killarna lekt med grannbarnen en stund, T & hans bror, Jörgen har fixat till volvon, så nu är det bara att hålla tummarna att den går igenom besiktningen på måndag.......
Anton har fått ett nytt intresse idag oxå..... nämligen hår-frisering!
han grejade & lade i hårskum, sprayade, och kammade sitt hår uppe hos mor & far i dag, så det stod härliga till!  :)  och ju mer han fixade , ju mer speglade han sig och sa att han var så snygg!  :)  han var så himla gullig!
sedan när han var klar med håret ( till slut! )  så när vi var på stan, så gick han & speglade sig i varje fönster, bilruta,mm.mm, för att kolla att håret " låg rätt" ...hehe....
undra vem han brås på.....  :)
nu ikväll har jag städat lite, nu ska jag pyssla till diverse morsdags-födelsedags kort!
vi höres, kramelikram!

gammelfarmor 75 år!

gammelfarmor 75 år!

Milo med gammelfarmor i bakgrunden..

Milo med gammelfarmor i bakgrunden..

Anton med sin nya

Anton med sin nya

välkommen till världen Tuva-Li !

fick nyss reda på att min kusin , Maria, har fått barn idag! :)
en flicka på 3900 g 50 cm !  allt verkade ha gått bra, men jag väntar på marias egen version av det hela... hon lär väl ringa så småningom, då skriver jag mera!  de har då valt ett mkt vackert namn måste jag säga!
grattiskramar från oss!

ätande,hallsta,& cirkus!

jomen halloooo!
igår var det en händelserik dag!  jag hade först planeringsdag på hallsta berget, det var en mkt bra dag som skulle ha behövts varit längre.... kändes som om vi lätt skulle kunna ha fyllt ut en hel dag till!
som vanligt när man är på hallsta så är det en himla masa ätande! :)  det var fika kl 9, lunch kl 12, fika igen kl  14...... kändes lite som om man åt mest hela tiden!  och man måste ju äta det som bjuds...givetvis!  inte går det att skippa  nåt av allt som det bjöds på....hehe.....
sedan på kvällen var det dags för mig & killarna att gå på cirkus!
vilken upplevelse det var att se killarnas minspel, de var helt exalterade!  det var verkligen en fullträff att gå på cirkus!
vi bestämde innan att vi skulle sitta med madde & gänget, det var väldigt kul med en massa sällskap!
anton & alfred satt på bänkraden framför mig och satt & kommenterade vaje nummer noggrant!  :)
en liten nackdel var att hampus vart lite rädd/ förbannad för att ljudet var så högt..... och det var sant, de spelade hyffsat hög musik... men han vart nöjd över att jag satt & höll för hans öron med jämna mellanrum! hehe...
vi kom upp till min mor & far vid halv tio...det var ju meningen att hampus skulle sova där, men det slutade med att det var anton som stannade kvar där! :) lilleman villle helt plötsligt följa med hem !
det blev en mkt sen kväll igår.... vi somnade tillsammans jag & hampus vid 23 tiden..... men roligt had evi haft iallfall!
idag fyller min farmor 75 år-hurra hurra!
så snart ska vi fara dit & gratta henne, åsså ska vi först upp till mor & far och hämta anton & så får killarna cykla lite-alltid populärt!
nä nu vill hampus ha datorn för sig själv! byebye....

kvällsbad hos mormor & morfar!

kvällsbad hos mormor & morfar!

sockervadds-killar!

sockervadds-killar!

cirkustältet!

cirkustältet!

Superhjältarna-Helgums Hajar 9-1 :)

jepp, vi vann ännu en match!  gud vad kul för barnen, och ännu roligare var oxå att Anton, vårt lilla fotbollsproffs,gjorde sitt allra första hat-trick!  ja, ni som inte är insatta i fotbollens värld, så betyder det att man gör tre mål på en match! vikken kille va? han var mäkta stolt över detta kan jag säga, jag är lite ledsen att jag missade matchen, p.g.a att jag jobbade... men jag hade telefonkontakt med honom direkt efter.... så jag vart snabbt uppdaterad om hur det hade gått!  :)
anars har jag haft det lugnt på jobbet, alltid trevligt det!  :)
nu vill jag piska upp alla tjuvläsare därute!!!
jaja, jag vet att vissa inte vågar skriva deras namn och så... men det hade vart så himla kul, om flera vågat skriva ett litet avtryck....
för jag ser ju på statistiken att min blogg går tok-uppåt!  så det vore kul om man hade ett humm om vilka som kikar... sedan så är det ju faktiskt några stycken som jag med största säkerhet vet , läser min blogg, som INTE har gjort avtryck.... * snyft* why , oh, why???
jaja...nog om detta.
imorrn vankas det planeringsdag för jobbet igen, vi ska va på hallstaberget som förra gången, det blir bra det!
jag minns hur det var efter den förra planeringsdagen....man hade ätit så mkt däruppe på berget att jag inte orkade käka middag hemma ens...  !  :)
sedan på kvällen är det dags för cirkus!
Brazil Jack är i stan, och jag ska gå med kidsen, som de längtar.... dom minns förra gången hur kul vi hade där!
men det blir en sen kväll, den börjar kl 19 och slutar vid halv tio!   sedan skulle Hampus få sussa hos mormor & morfar, jag är ledig på onsdagen, så Anton skall få vara ledig från skolan oxå, eftersom det blir så himla sent....
så han & jag ska mysa bara vi två på onsdag morgonen!
sedan på onsdag fyller min farmor 75 år , så då skall vi fara & fira henne oxå! trevligt !
jag har nyss suttit & pysslat ihop ett fint kort till henne,hoppas hon tycker om det...
nu ska jag läsa.. (  ovanligt va? :) )

avtryckaredagen!

men ush... det där lät ju inte sådär jättebra... " avtryckaredagen..." vad jag menar med detta, kära vänner, är att jag har en liten utmaning till er alla som läser min lilla blogg........
fram till , vi säger imorgon kl 22, kan inte ni alla, för att jag vet att ni är ett gäng....  :) kan inte ni ta och lämna ett avtryck, bara så att jag får ett hum om hur många ni egentligem är som läser vad jag pläntar ner...
ni behöver inte skriva nåt, bara typ " hej! " det vore sååå himla kul att se om det blev några stycken!
om ni så bara  kikar in på min sida, så lämna avtryck!  please.....
nu så kära vänner, har ni ett uppdrag!  gör mig inte besviken.... hehe....

nyäten & glad milo!

nyäten & glad milo!

geggig Milo!

geggig Milo!

sköna söndag!

härlig dag vi har haft idag! vi sov ända tills halv tio nästan....mkt härligt! sedan var det morron-mys i soffan med frukost och barntv! det finns inget mysigare än att sitta & äta frukost med killarna & bara ta det lugnt i tv-soffan! :)
sedan så såg dom att grannbarnen var ute, och vips så skulle dom oxå ut!  jag skulle ändå hänga tvätt ute så jag följde med ut oxå!
vid 12 snåret åkte vi en sväng upp till mor & far för att visita dom, milo, bror & bettan var oxå där, sedan kom min kusin mange oxå!  eftersom han bor i östersund så blir det inte att man träffar honom så mkt, så detta var en väldigt trevlig familje/släkt dag!
grabbarna hade tur på kompis-fronten oxå, eftersom alla deras polare på mamsen & papsens gata var hemma, så det blev mkt leka av! :)
jag fick vara med att mata lille milo med en mkt " vacker" röra oxå, som var hans lunch-oj vad den ungen kan äta! jag lassade in sked på sked, och han bara gapade!  sånt är alltid trevligt, när barnen gillar att äta, Anton & Hampus var inte så förtjust i barnmat..... de slaskade mest runt allting...hehe...
ikväll har vi haft träning oxå, den gick som vanligt bra!
just det!
 jag fick ju present av grannarna idag oxå! alltid trevligt med presenter..... jag fick presentkort på bodens!  jippieeee mera blommor!! :)
imorrn har killarna deras 2:a match, den missar jag för jag jobbar kväll.....   :(
men jag kommer att hålla tummarna för att det går bra!
nu ska jag städa skafferiet.....

lördagen...

...har jag till största delen tillbringat på jobbet, jag har ju som sagt jobbat min 7-21 tur idag, så nu är den gjord! nu slipper jag den nästa söndag, jippiiee!
på min rast som jag hade mellan 13-15,så kom T med barnen, de hade vart jätteduktiga & cyklat till stan!
så då tog jag en promenad tillsammans med dom,( de fick cykla sakta för att jag skulle hinna med... hehe)
bort till hallstakiosken för att köpa barnen varsin mjukglass....men jag måste säga att det är inte samma sak att käka glass där sedan mamma & pappa sålde kiosken...... den var inte på långa vägar lika god som deras...
men killarna var nöjda iallfall!
sedan så gick vi tebax mot jobbet mitt, där jag pussade &  kramade dem hejdå, eftersom jag skulle upp & jobba igen......
sedan ringde jag T när dom hade kommit hem. och han sa att Anton hade vart så himla duktig & cyklat hela långa vägen hem! vilken kille va?
när jag kom hem igen vid 21 så var de ganska trötta....kan tänka mig det!
så de somnade rätt snabbt....
jag vill passa på att tacka cammie oxå! vi fick två cirkusbiljetter utav henne idag!  jipppiiii!! gissa om killarna vart glada? så på tisdag kväll ska jag & grabbsen på cirkus brazil jack!
det kommer att bli himla skojsigt!  jag älskar cirkus, och likaså mina killar!
imorrn har vi fotbollsträning, hoppas att det kommer många,jag har några nya lekar/övningar som jag tänkte barnen skulle få testa....
nu är jag trötter.....gonatt!


vilken härlig dag!

ojojoj vilken dag detta varit!
jag trodde ju liksom att det" bara "var min & thomas föräldrar, samt syskon som skulle komma & gratta mig... med så fel jag hade!
både moster, morbror med familj, kusin med sambo & halva grannaskaran kom oxå!  guuud va kul alltså!  jag blir så glad i hjärtat när hela huset är fyllt utav glada människor!  :)
det har vart en alldeles underbar kväll, och en himla massa presenter har jag fått, fast jag sa att jag inget behövde ha.... jag fick pengar, glaslykta, blommor, presentkort på både bokhandeln & bodens,lotter, mini-äppelträd,och en himla massa kramar!  ;)
och tro det eller ej, allt fika gick åt!  hehe...
tack alla snälla som har skickat mig hälsningar både via bloggen, facebook & sms, det värmer i mitt hjärta ska ni veta!
imorrn bitti skall jag upp iottan.... har ju bytt pass med  en jobbarkompis, ska jobba åt honom i morrn heeeeeela dagen & kvällen, så ska han jobba åt mig nästa söndag, morsdag & allt som det är! känns som ett helt ok byte för min del!  :)
så nu måste jag få min skönhetssömn!
än en gång tack så mkt för att ni alla  har gjort min födelsedag till en underbar dag!
jag tackar mest av allt mina föräldrar som gjorde mig & mamma som förlöste mig...hehe... nu så, har jag tackat klart!


bus-kussar!

bus-kussar!

Hampus med tjejen & johannes!

Hampus med tjejen & johannes!

gladskiten Milo!

gladskiten Milo!

jag & Alex!

jag & Alex!

kusin Maria, redo att kläcka!

kusin Maria, redo att kläcka!

grabbarna på studsmattan !

grabbarna på studsmattan !

Hampus hjälper till med tårtorna!

Hampus hjälper till med tårtorna!

en av tårtorna...

en av tårtorna...

dan före dan... :)

Ja.
det är lika bra att jag erkänner... jag älskar att fylla år!  och jag skäms inte ens för att jag basunerar ut för alla som vill höra när jag fyller år!  hehe....så är det.
men det är inte för att jag vill ha presenter, absolut inte!
utan för att jag gillar när det är en massa folk här och fikar & har skoj! om jag sedan får en present eller nåt, så gör ju inte det nånting heller....  :)
nä, jag gillar helt enkelt mest av allt att få göra en massa go-fika & bjuda hit alla som vill!
ikväll har jag & killarna gjort tårtbottnar & egen kokad vaniljsås, som vart suuuuper god! åsså har jag gjort smörkräm,fet & god som skall vara emellan en sorts kakor som jag bakat.
annars kommer jag att bjuda på tårta m. chokladglasyr, jordgubbstårta, daim-marängtårta & i kakväg så blir det : toscakaka, kanelbullar,bounty-kaka,jojo-kakor,åsså några köpe-kex.... räcker det så, eller måste jag baka mera..???  hehe...
ikväll har jag & killarna lekt kurragömma, sett en ny film, som var jättekul: " Bee Movie" väldans underhållande måste jag säga...
nu så sover T ner dom, och jag har roat mig med att torka golv....
vi har ju inte vart ute nåt ikväll, eftersom det har både snöat,haglat & regnat här i hjälta! helt otroligt.... nu får det vara nog med detta piss-väder, jag vill ha sol....NU!
fast det är klart..... jag minns en gång när jag fyllde 15, då låg det en decimeter snö över hela vår gård.....
så kanske det blir så på födelsedagen i morrn oxå, man får se!  :)
näääää om man skall ta att kasta sig i soffan & slappa lite....
byebye kram & höres imorrn!


P-böter!

godeafton på er alla !
idag har jag vart till s-vall på en hel dag av mkt intressanta semenarium, vi var säkerligen ca 3-400 personer på folkets park, däe de hade delat in dessa semenarium i olika rum & att man gick paralellt med andra föreläsningar, väldigt proffsigt arrangerat måste jag få säga!
lunch fick vi oxå, kyckling & ris,gott!
jag tycker att jag lärde mig en hel del nyttiga saker att ta med mig tillbaka till  mitt jobb.
mindre kul var det att komma ut till bilen vi hade leasat av sollefteå kommun....för vad satt på rutan om inte en gammal hederlig p-bot!!
jodå, vi fick böter för att vi inte hade stoppat i pengar i automaten....en automat som vi inte hade sett röken av nån av oss, och sedan stod det faktiskt på en skylt där vi ställde bilen : parkering för konferens deltagare, och inte visste jag att man skulle betala parkeringsavgift som deltagare där! snålt av dom tycker jag.....
otur för oss, men vi var ovetande om detta , så nu blir sollefteå kommun 200 kr fattigare p.g.a vår okunskap....
jaja, nog om denna fadäsen......
sedan var det ju även på min lott att köra oss hela långa vägen hem.... men det gick bra, bara det att man fick lyssna på en himla massa surrande i bilen av de andra medresenärerna....hehe...
men jag slog mitt berömda dövöra till..  :)
hämtade mina älsklingar hos deras farmor, vid 19 tiden när jag kom hem, och nu har vi pussats klart och killarna sover gott i sina sängar!
gissa om jag oxå kommer att somna sött ??

superhjältarna-undromslirarna:8-0 ! :)

wiiihoo! vi vann matchen med hela 8-0 !
mina superhjältar var helt enastående bra !
denna vinst är dom verkligen värda, som dom har tränat & kämpat...
idag efter skolan följde antons kompis douglas med hem, och stannade ända tills det var matchdax!
jörgen har även vart här idag & hjälpt till med att fixa till våran bil, så till middag idag var vi 6 pers, det var en mkt trevlig middag! :)
imorrn skall jag till s-vall på en hel dags seminarium på folkets park! vi åker vid 07 och torde vara hemma igen vid 19 snåret....kommer nog att bli en låååång dag imorrn kan jag tänka mig, med tanke på att det är jag som får stå för bilkörning, eftersom de gamla tanterna , alltså mina jobbarkompisar, inte vill köra...så den lotten föll på mig! men jag tror att det kommer att bli en mkt intressant dag  med en massa bra info. !
det är alltid bra med en del nya ide´er.
sedan kommer jag nog att sussa gott när vi kommer hem !
nu ska jag hänga lite tvätt & plocka ur diskmaskinen innan jag ska sova....jihoooo....

olycksdrabbade....

ni som läst min blogg ett tag, har tidigare kunnat läsa om en kamrat till oss som fick vad  de trodde var en hjärtattack/ hjärnblödning,han fick detta anfall när han var ute & körde bil med sin familj,som tur var gick det bra för honom denna gången.
nu idag har samma kille, krossat hela sin hand under ett jättestenblock. han skulle bygga nån stenmur hemma på sin tomt, och tappade ett stenblock rakt på handen, som i sin tur krossades, han är på sjukhuset nu, och vem vet om han någonsin kommer att bli riktigt ok i handen..... stackars människor som olyckan verkar drabba hela tiden...... hoppas att han kryar på sig fort iallfall,så gott det går .....

idag har grabbarna & jag kört fyrhjuling här hemma, haft besök av min moster+hennes man, samt vart på en liten utflykt till en mysig skog , som Antons skolklass brukar gå till på fredagarna, vi hade det jättekul där i skogen! dit måste vi åka flera gånger, det var som en riktig sagoskog.....
sedan skjutsade vi hem min farmor, hon hade vart & hälsat på min farfar där han bor, på ett hem för dementa, han har alzeimers, en fruktansvärd sjukdom för de anhöriga....
så fick hon en hög med nya böcker av mig så hon har nåt att läsa!  hon är lika bok-galen som mig...hihi!

sedan vart det upp till mor & far för att hälsa på dom & så tog killarna & jag en cykeltur till bettan & milo igen! vi fick se milo in action i hoppgungan-mkt underhållande!   :) han hoppade på ordentligt där ett tag....
vid halv sex var det dags för mig & Anton att åka iväg på våran 1:a utomhusträning med vårt fotbollslag-" superhjältarna" det vart en bra uppsluppning i dag på träningen, 13 st barn kom idag!  bara 3 som fattades.
det blev en riktigt kul träning, med mestadels matchspel, eftersom det är dags för vår 1:a kvartersmatch imorgon, vi spelar kl 18:10 mot " undromslirarna blå" vi har inte mött dom förut, så det blir intressant att se vad det är för ena.....
nu ikväll har jag även suttit & googlat på fotbollsövningar/lekar som jag kan använda mig av på träningarna... jag har hittat en hel drös med superbra grejor!  så det var himla kul. hoppas att barnen kommer att gilla dem oxå!
hejsvejs på er!

syns det vikket lag Anton hejade på i "körslaget"??

syns det vikket lag Anton hejade på i

bloggerskan herself!

bloggerskan herself!

rara lilla mormor!

rara lilla mormor!

Hampus upp i det blå!

Hampus upp i det blå!

ett vänligt ord...

idag på jobbet så sa en mycket klok sköterska något som fastnade fast hos mig...
hon kom till mig och sa att " vad kul att se dig ! "  och då menar jag med verklig inlevelse, sedan berättade hon att en människa behöver höra några vänliga ord riktade till sig ibland.... och gud vad det stämmer!  man kan göra en person så mycket gladare en dag, bara av att ge några fina ord & komplimanger var dag! jag försöker själv att vara givmild mot min omgivning, och att försöka vara glad & positiv, men gudarna ska veta att jag ofta kan vara en riktig häxa....fråga min sambo...
men ibland känner man att man kanske är för snäll, och att allt man gör kanske inte uppskattas....det är då dessa små vänliga ord betyder så himla mycket!
vad jag vill få fram med detta, är att jag tycker att vi är för dåliga på att ge varann komplimanger!  åsså borde vi visa varandra mera kärlek, för det äe något man aldrig kan få för mycket av...

annars idag så har vi jobbat hela dagen, efter hämtning av barnen vid fyra-tiden så for vi en sväng på marknadsmässan, vi lullade runt & kollade lite där en timma eller så, kidsen köpte lite godis & hoppade hoppborg, vi hade allmänt trevligt!
sedan ikväll har det vart det sedvanliga fredagsmyset,åsså lite fyrhjulingsåkande...hehe...
imorrn ska väl jag & barnen gå en sväng till på mässan, vi har försökt att få med oss någe sällskap, men ingen verkar vilja hänga på oss....snyft.. kanske att modern vill hänga på,om hon har hunnit med att bestämma sig vill säga!
vi har inget speciellt inplanerat för helgen, T jobbar,vi ska nog mest bara ta det lugnt,om vi inte får några andra inviter som vi gillar! :) men det har vart dåligt med sådant på sista tiden...folk har antagligen för mycket att göra nu såhär på vårkanten..
nu ska jag läsa lite innan jag somnar framför tangentbordet!
puss på er , och kom ihåg att jag tycker om er alla!

Värmebölja på väg???

åhååå jag var just ut med soporna, och shit va varmt det var ute! blev nästan chockad!  kan det vara det dära fina vädret alla har tjatat om som är på ingång inför helgen? man kan ju hoppas..... när man är ledig & allt!  :)
först & främst vill jag & de mina gratta våran lille-gulle-plupp-gosepopp-milo på hans 6 månaders dag!  tiden swishar bara iväg..... snart är han 1 år och klättrar överrallt & kletar slisk på alla möbler & väggar...hehe
idag har jag & lilleman vart upp till min mor & far och ätit middag, Anton han följde med robin hem och käkade där han! :)
en liten olycka hände hos mor & far, Hampus välte med cykeln och slog sin lilla arm.... först ville han inte veckla ut armen...inte bra.... men efter ett tag gjorde han det ändå, men nu när han skulle lägga sig verkade han fortfarande ha lite ont, stackarn... får se hur det ser ut imorrn, det är förmodligen inget allvarligt, eftersom han ju rör armen, men jag skall hålla koll iallafall!
sedan vid 6 tiden åkte vi & hämtade kvartersen-matchschemat, många matcher blir det..... kul som bara den ! :)
sedan hämtade vi Anton & for hemåt, killarna fick lägga sig tidigt, redan vid halv åtta, eftersom imorrn är det tidig morgon för oss alla, vi börjar 6:45 både T & jag, tur att vi inte har så många sådana dagar samtidigt, jag tycker så synd om ungarna när vi drar upp dom vid halv sex, men de klagar aldrig..... go-grabbarna våra...
nu har jag torkat golv & toan, så nu är jag less & ska gå & lägga mig..... kraaaaaaam !

GRATTIS MILO REDAN 6 MÅNADER!!!

GRATTIS MILO REDAN 6 MÅNADER!!!

dagens goda gärning...

imorse vart det action  på väg till skolan med Anton !
dryga kilometern innan jag, lilleman & anton var framme vid skolan, så ser jag ett stort rökmoln, ca 500 m framför oss, åsså ser jag något snurra runt och sedan stopp i ett dike.
hmm... jag åkte sakta fram för att kolla, och då hade en annan bil oxå stannat där, så jag vevade ner rutan & frågade om jag kunde vara till nån hjälp, för det visade sig att det var en 16 årig tjej på väg till skolan som hade fått vajsing med sin moppe, och voltat runt & slagit sig, gubben som oxå hade stannat, tyckte att hon borde fara på akuten, tjejen själv såg så himla chockad ut, så jag hjälpte henne in i bilen & så släppte vi av henne på akuten & jag hjälpte henne in där, sedan sa jag till henne att ringa sina föräldrar, och att jag skulle komma tillbaka och höra hur det var med henne efter att jag vart på skolan med anton.
sagt & gjort. efter skollämning åkte jag & hampus tillbaks till akuten, och vart visad in på rummet där tjejen låg, nu med en nackkrage & en illa skadad höft & knä. hon såg fortfarande lika chockad ut...jag frågade om hon hade ringt sina päron, det hade hon inte.... jag sa att jag nog hade velat veta om olyckan om det var mitt barn som gjort sig illa, men denna tjejeb var mest rädd för att väcka sin mamma, som hon trodde sov, eftersom hon hade jobbat natt.... men tillslut så ringde hon sin mamma, och hon skulle bums åka till akuten!  sikken tur!
så jag sa hejdå till tjejen, som jag fortfarande inte vet vad hon heter, bara att hon gick i 9:an på nipanskolan.
jag lämnade mitt namn till sköterskan,om mamman skulle vilja kontakta mig eller nåt...
hoppas verkligen att allt gott bra med flickan..... Anton & Hampus tyckte att vi hade vart väldigt snälla som hjälpte henne, och som anton sa, att vi hade gjort en god gärning.
nu ska jag fixa lite innan det är dags för kvällsjobb!
kraaaam!

wow va skojsig dag!

halojs!
idag var det dags för den stora dagen.... vi skulle till ramsele för att hämta 4hjulingen!
sagt & gjort, efter jag slutade kl 12 hämtade jag anton tidigare på skolan, för att vi inte skulle behöva stressa,sedan hem & plocka upp hampus & T!
sedan bärde det iväg!
dryga timmen senare,och måååånga frågor om när vi skulle vara framme,så hade vi nått destinationen!
och vikken cool järnhandel! det är det som är charmen med små byar,att en affär kan ha allt möjligt!
denna affär, sålde motorgrejor,längre in var det leksaksaffär,ännu längre in, parfymaffär! det var en himla super-bra affär helt enkelt!  :)
och personalen var helt undebar, tänk om alla service arbetande personer kunde ta lärdom av järnhandeln i ramsele!  då skulle affärerna gå lysande!
sedan var det fort hem, och vi hann knappt kliva ut ur bilen så ville killarna köra igång!  de förstod liksom inte att vi måste lära dom först-....... men snacka om att barn lär sig fort!  på en halvtimma så hade båda killarna full koll på hela 4hjulingen!
först fick de prova på att köra lite på baksidan, sedan blev det att köra lite längre sräckor på lägdan & grusgatan våran! gud va duktiga dom var båda två!
såklart så testade även jag & T, vi var nog lika barnsligt förtjusta vi oxå! mycket roligt var det!  :)
vid 6 snåret dök broder m. familj upp, samt min moder & fader, brorsan var först ut med att provköra...och som han körde.......puh!
sedan blev jag riktigt glatt överraskad när bettan oxå testade...hon tog det lite mera försiktigt!  :)
sedan gick vi inomhus för att intaga lite äppelkaka m. vaniljsås!  gottigott.
även milo fick testa att sitta en stund på 4hjulingen, men jag tror inte att han uppskattar den så himla mkt just nu..hehe....
hjälmarna till killarna fick vi tag i riktigt coola på gamla shell macken här i stan, dom hade passande nog oxå 40% rabatt på alla hjälmar oxå, så det blev en fin affär!
detta har verkligen vart en himla kulig dag måste jag säga!
nu är det gonatt snart på er alla!

hampus softar på 4hjulingen!

hampus softar på 4hjulingen!

hampus i full speed!

hampus i full speed!

anton gasar på!

anton gasar på!

anton med sin nya coola hjälm!

anton med sin nya coola hjälm!

milo på 4 hjuling!

milo på 4 hjuling!

Hampus i full fart! därav den dåliga foto-kvaliteten..

Hampus i full fart! därav den dåliga foto-kvaliteten..

cykelgänget i hjälta!

cykelgänget i hjälta!

Hampus tjej......:)

Hampus tjej......:)

tjolahoppsan!

gokväll på er!
ikväll har vi vart ute på cykeltur med grabbarna & Hampus tjej-jessica!
vi tog en tur in i skogen, det var mkt mysigt!
sedan när vi kom hem så planterade jag solroser & några andra sorters fina blommor i småkrukor, som jag skall för-så inomhus innan jag sätter ut dom i rabatterna till sommarn!  hoppas att de blir fina!  jag gjorde extra många krukor med solroser om några skulle vilja ha sedan..... först till kvarn..... hehe!
nyss har jag bakat en äppelkaka som jag tänkte bjuda brodern & bettan på , och kanske även mor &far om de oxå hänger på hit imorrn kväll för att kika på grabbarnas 4-hjuling! imorrn blir det köra av !  :)
 tog några bilder på cykelturen idag, bilder på Hampus bakifrån, för det är ju det enda man ser utav honom nu förtiden....hehe....
Anton han är tålmodig & väntar in sin gamla mor han! eftersom jag inte cyklade, jag gick,eller småsprang kan man väl säga!
& nu kan Anton läsa nästan helt felfritt!  jag är sååå stolt över honom!  och han tycker att det är så himla kul att läsa!  han brås väl på mig där!  :) han sa häromdagen att när han blir stor, så ska han ha lika många böcker som mamma! hehe....

En Händelserik Helg !

tjolahopp på er alla!
i denna helgen som vart så har vi hunnit med en hel massa grejs ska ni veta!
i går så var vi på dollars & handlade lite smått & gott, bl.a nya gardiner till Hampus rum, nya sängkläder till killarna,mera gardiner, massa gotta,ljus,lampor.... ja ni vet en massa tråk som toapapper & sånt... men det var en kul tripp!
sedan vart det en sväng upp på övergårdsdagarna för att kolla på fyrhjulingar!
på kvällssidan blev det årets 1:a grillning!  smaskens värre! vi satt & njöt i fulla drag på altanen, det syntes lång väg hur mycket grabbarna gillade det!
idag har vi haft en riktig fixar-dag! vi har hunnit med att fixa till alla rabatter, fyllt på jord & rensat,krattat klart,putsat fönstren,T har röjt ut & städat hela garaget, + att vi har ställt ut en hel del till hämtningen av grovsopor som kommer att ske till veckan.... ja, åsså har vi bakat bullar & toscakaka!  jag tycker att vi har stått i & jobbat på ganska bra om jag får säga det själv!  och framför allt så har vi haft himla skoj medans vi fixat & trixat!  :)
JA ! men just det ja!  vi har oxå beställt en splirrans ny, fin , blå FYRHJULING till killarna! jippieeeee!!  vi skall upp till ramsele & hämta den på tisdag efter Anton slutat skolan, ni kan ju gissa om dom längtar!  :D
nu till dagens absolut viktigaste händelse........... * trumvirvel*
Hampus har hux-flux lärt sig att cykla utan stödhjul!!!!!!! vad kan man säga??  världsklass!
helt plötsligt idag så sa han att han ville ta bort stödisarna, men vi prövade det för tre veckor sedan oxå, och det gick inte alls.... men han propsade på idag och sa att han visst kunde!
så vi tänkte att vi testar, så får han se hur svårt det är..... så vad gör Hampus då?
jodå, han satte sig upp på cykeln och cyklade iväg som om han aldrig hade gjort annat!  inte en vurpa gjorde han på ett par timmars cyklande!  helt amazing!
nu till kissarna. de har fått testa på att vara ute hela helgen, och det går jättebra!  de blir modigare & modigare för varje dag.... nu vågar dom sig t.o.m en bit utanför våran tomt! det kommer att gå fin-fint att göra ute.katter av dom till slut!
näääää nu ska jag gå & läsa en god bok & sova gott!  kram på er!

gokvälls vänner!

ja, det blev en helt ok dag tillslut,efter missödet imorse....
nu känns det nästan inget i ryggen,konstigt det där tycker jag...hur det kunde bli sådär med min rygg...mamma trodde att jag knäckte till nåt revben, för hon hade visst gjort det för hundra år sedan, och hón sa att det hade känts precis som jag förklarade.... men det tror inte jag, för då skulle jag väl ha haft ont nu oxå?
man bli ju fundersam vad som händer i kroppen emellanåt....
annars har vi mest slappat hemmavid idag,plockat & påtat på i den mån jag kunnat. tog t.o.m och spelade lite badminton med grabbarna en sväng innan vi åkte till mina föräldrar, killarna tiggde och bad att dom skulle få sova över där inatt.... och det fick dom ju såklart! :)
så imorrnbitti skall T & jag passa på att åka en sväng på dollars och shoppa litte! vi får sällskap i bilen oxå av min farbror & hans äldsta dotter som oxå ville hänga på! det blir väl som vanligt en hel massa smågrejor, bl.a ska jag kolla på dynor till utemöblerna, gardiner,vägg-amplar..mm.mm.........listan kan göras låååång! men som tur är så har man det ju inte sååå fett med kosing att man kan handla hur mkt som helst!
nu ligger jag & kollar på indiana jones...han är ju den coolaste som finns, eller hur?  :)
jag skall bli som han när jag blir stor!

uppdatering av förra inlägget!

faktiskt så kan jag nu röra mig någorlunda! det hugger till iblan när jag gör vissa rörelser, men annars så känns det mkt bättre än i morse kl 06.... så förhoppningsvis bättrar det på sig !
det kan ju iof vara så att det är värktabletterna som lurar mig oxå, med att ta bort det onda, men det får väl vara så då, jag är glad så länge jag inte har så himla ont!
jag har fortfarande ågren över att jag inte jobbar idag.... men jag hade inte så mkt till val imorse när jag inte kunde göra nånting praktiskt taget. jag tror inte att jag hade vart till nån nytta i det tillståndet på jobbet!
nu ska jag försöka gå ut och lägga på mattor på altanen! jag är tjurig oxå vet ni........hehe....
idag har kissarna fått vara ute lite oxå för första gången! det verkar gå mkt bra! nu vågar de t.o.m gå ner från altanen och lite runt huset utan att darra halvt ihjäl sig!

skadad...

ja, så sitter jag här hemma då, fastän jag skulle ha vart på jobbet nu egentligen.
imorse när jag klev upp för att gå på jobbet, så vaknade lillemna till så jag skulle bära in honom till T säng, det gick ju bra , men sedan när jag skulle gå och klä på mig på toan, så kunde jga varken vrida mig, eller böja mig, eller göra några andra anstängningar, för då kändes det som om min rygg, skulle gå av ,eller det är vid ungefär där lungorna sitter, antagligen har jag fått en ordentligen muskelsträckning eller nåt. det känns inte vidare kul iallfall, dels förlorar jag kosing på att jag inte är på jobbet, dels skulle vi fixa så mkt i helgen.... det kommer nog inte att gå så bra , som det känns för tilfället....
slutklagat från mig !
ha en bra dag alla!

skadad...

ja, så sitter jag här hemma då, fastän jag skulle ha vart på jobbet nu egentligen.
imorse när jag klev upp för att gå på jobbet, så vaknade lillemna till så jag skulle bära in honom till T säng, det gick ju bra , men sedan när jag skulle gå och klä på mig på toan, så kunde jga varken vrida mig, eller böja mig, eller göra några andra anstängningar, för då kändes det som om min rygg, skulle gå av ,eller det är vid ungefär där lungorna sitter, antagligen har jag fått en ordentligen muskelsträckning eller nåt. det känns inte vidare kul iallfall, dels förlorar jag kosing på att jag inte är på jobbet, dels skulle vi fixa så mkt i helgen.... det kommer nog inte att gå så bra , som det känns för tilfället....
slutklagat från mig !
ha en bra dag alla!

sköna maj välkommen....

jamenvisst, så var det vår då! nu är det maj,och nu har jag bestämt att inte en endaste liten snöflinga skall komma mera.... fast jag har faktiskt vart med om att det har varit 1 dm snö på min födelsedag,jag fyller den 16:e..... på min 15:e födelsedag, då var det ett ordentligt snöoväder det året!  det ni ! :)
idag var jag ju ledig eftersom en ohyggligt trevlig människa  på jobbet ville byta dag med mig! härligt eftersom vi hade mkt på schemat idag! idag så har jag & lilleman vart till ännu en av alla hans tjejer, linn, som hade kalas, hennes lillebror simon hade kalas även han, så det var fullt ös där !
vi hade en rolig stund där hos dom med gott sällskap & gott fika, vad mer kan man begära!
sedan for vi & hämtade upp anton som hade vart på cykelutflykt med mormor&morfar ända bort på nipanskolan & lekt & busat,sedan hem igen!
sedan var det fort hem & fixa middag innan det var dags för fotbollsträningen, den gick väldigt bra, killarna & tjejerna kämpade på som tokar!
lite synd att det inte kom så många idag.... många hade annat för sig nu när barnen är långlediga och allt, så det är ju förståeligt.. men den lilla skaran av tappra superhjältar gjorde iallafall sitt bästa!  :)
nu håller jag på att planera allt som vi skall fixa & dona med i helgen, hade tänkt hinna med en sväng på dollars oxå, åsså skall vi hinna med en massa trädgårdsarbete hade jag tänkt!  men så har man fått höra att det är nåt väldans regn-rusk på väg mot vårt håll..... inte bra....
imorrn skall killarna sova hos mommo & moffa !  de ville så väldigt gärna det så anton ringde snällt & frågade, och såklart så fick dom det!  mamsen & papsen är ju bara såååå underbart snälla! love you....
nu ska jag sova. jobbet väntar imorrn bitti 07:00! puss & kramselikrams!

anton myser med bison!

anton myser med bison!

hampus stajlar sig på kalas!

hampus stajlar sig på kalas!

simon 3 år!

simon 3 år!

linn 5 år!

linn 5 år!

RSS 2.0