Faxängen!

Tjo!
Idag har dagen som varit tillbringats på Faxängen!
Det är verkligen en helt fantastisk badplats, jag & barnen trivs som tusan där!
Vi var där i 6 timmar idag.....  tyckte det räckte så....   :)
Vi for dit vid halv tolv, mötte upp Noak,Loke & Stefan ..sedan badades det & plaskades hejvilt! jag har aldrig simmat så mkt som idag kan jag säga!  eller vart i vattnet så länge heller för den delen...  :)  vi hade skitkul!
Vid tretiden kom T direkt från jobbet, så då blev vi ju kvar några timmar till!
Men nu kan jag säga att jag känner mig nöjd med badandet på ett par dagar...har bränt mig..IGEN....  att jag ska lyckas med det hela tiden!
Barnen verkar ha klarat sig bra dom... lite röd bara var dom... men det är nog tok-brunt imorrn !  de blir ju som små pepparkakor mina barn på sommaren!  det har dom inte ifrån mig iallfall...som tur är har dom fått Thomas pigment!
inte mitt pigment.... som är totalt likblek-året-runt....
Vi hade med oss vår uppblåsbara båt oxå! den var mkt skön att driva runt med på vattnet....  härligt!
en liten incindent hände oxå....  en paddel till åran lossnade och drev iväg i vattnet...men den upplockades rätt snabbt!  :)

Nu dricker jag en god kopp the & ska läsa ut en bok tror jag....
Imorrn ska vi hämta Noak på fritids vid 12, sedan ska han vara här tills fyratiden, så imorrn lär det nog härjas på ordentligt härhemma igen!  :)
jag ska iallfall tvätta bilarna imorrn!  de ska göras fina inför vår Stockholmsresa på lördag!   tjohooo vad vi ska ha skoj på Grönan, Skansen, Akvarium & Cosmonova! vi blir där i tre hela dagar , så vi ska nog hinna med allt tror jag!
Vi ska bo hos min goda vän, Maria Kling, som är så godhjärtad & snäll som tar emot oss " galna familjen" i sin lilla lägenhet......    :)
ska bli väldans kul att se henne igen!  :)

Nu lämnar jag er vänner för ikväll..... kram!

Hemmadag!

Idag har vi bara varit på hemmaplan.... skönt det oxå!
Noak kom hit vid 11 tiden, sedan har han & Hampus lekt & badat här hemma i poolen i många timmar!  :)
Vi gjorde ett litet avbrott när vi skjutsade Anton som skulle till morfar & vara med han ..han var sugen att cykla med moffa!  :)
Anton blev kvar där tills 20 tiden innan  han behagade komma hem!  :)
Vid halv fem tiden dök Stefan & Noaks lillebror Loke upp här oxå, så då blev det ännu mera bad för killarna!
jag hade bakat kladdkaka som vi fikade tillsammans på altanen i skuggan..härligt värre!
de blev kvar här nån timma, sedan har vi tagit det lugnt... jag & Hampus har pumpat upp vår båt & testat den i poolen... den läkte inte alls nånstans, så nu ska vi ta med den till badplatsen imorrn, vi ska dit & bada med Noak & Co imorrn igen!
Men jag fick mig ett ofrivilligt dopp i poolen, jag gjorde en klassiker & ramlade ur båten.....  det måste ha varit en syn för gudarna!  :)  Hampus skrattade så han höll på & pinka på sig!
Nu ikväll har vi cyklat lite..men det var så himla myggigt så jag & H vände hem igen!  :)
Nu ska jag lägga killarna, så jag får se klart filmen....  eftersom jag blev chaffis inatt, hann jag aldrig se klart filmen....   :)  men det jag hann  se, var mkt bra iallfall!

Kram!

Noak & Hampus -såååå söta!


Bad & Bus på Faxängen!


...Och värmen fortsätter.....

hothothot........nu äre varmt... nästan för varmt för min del....
men idag har jag faktiskt för 1:a gången på ett par år, SIMMAT i Faxälven! och det var huuuuur skönt som helst!!
jag for dit med barnen direkt efter jag hämtat dom på kalaset hos Noak & Loke, det blev inte bara jag & barnen för den delen... vi blev 3 vuxna & 8 barn! Madde, Stefan & deras barn hängde på oxå!  vi hade jätteroligt där!
efter en hel massa hetsning från ungarna så tog jag & dök i älven jag med!   :)

sedan vid 18 tiden när vi badat klart, så bjöd vi Madde + barnen på middag härhemma, efetrsom båda våra karlar jobbade, så åt vi tillsammans!  mkt trevligt!
de stannade tills 20 tiden, sedan dess har vi bara vart ute & slappat....
Nu ska jag stoppa killarna i säng...  för jag ska se film sedan!  Benjamin Buttons Otroliga liv, ska jag se...
sen imorrn kommer Noak hit & ska vara med Hampus, så det blir nog full speed hela dagen imorrn oxå...  :)
fast imorrn ska jag hålla oss hemmavid!  eller kanske, blir det ett kvällsdopp ??  :)

Nä nu ska jag kasta grabbarna i sängarna!
Puss!

Hej Hopp i värmen!

Shit vad det är varmt nu alltså!!
det är väl bra på sätt & vis, men det kan ju bli för mkt emellanåt.... jag blir så trött  i värmen jag....
men jag klagar inte!  barnen tycker ju iallfall att det är bra, de får bada mycket!  :)

Igår var vi på Risön hela dagen, från det att killarna behagades kliva upp- typ 12....  :)
vi träffade på Hampus kompis , Noak, så vi satt tillsammans med dom och hade det riktigt skoj! grabbarna leker himla bra tillsammans, så det var en hel dag  utan minsta lilla tjafs!
efter Risön var det till att skynda hemåt för att kolla fotbollsmatchen...som tyvärr sverige förlorade... men vilken match dom gjorde!  va!  ligga under med 0-3 mot England, för att sedan kvittera upp till 3-3, varav det bllev förlängning, sedan straffar..... jag HATAR straffar...jag får hjärtklappning varje gång....  nu vart det ju så att svenska kilalrna missade en straff för  mycket.... åsså var dom ute ur turneringen.... snopet sätt att åka ut tycker jag....
men det var en superbra & spännande match!!

I dag just nu är killarna på kalas hos Noak & Loke!  Anton hade sådan tur att han blev medbjuden oxå!  gissa om han blev glad!  :)
får se vad vi hittar på sedan i kväll...har inget inplannerat just nu ialfall!
kanske blir ett kvälls bad på Faxängen?
vi får se.

Nu ska jag hitta på nåt härhemma tills jag ska hämta killarna kl 15!
kramkram!

Grabbsen med sin farmor & faster !


Min nya härliga Tankini !


Grabbarna hos sin farmor i S-vall!


Glasspaus på Risön.... :)


RIP Michael Jackson.....

Läste just att Michael Jackson har avlidit idag... det skulle ha hänt nu i eftermiddag ,han verkar , av vad som jag läste, ha avlidit  av en hjärtinfarkt.
Detta känns mycket märkligt...han var bara 50 år... och man kan ju tycka lite olika om den mannen... han var ju minst sagt lite udda... men han var fantastisk på att göra musik.
Nu är han död.. men hans musik kommer nog för alltid att leva vidare!

Annars idag har vi varit i S-vall & hälsat på Thomas mamma & lillasyster, vi kom hem bara för någon timma sedn, så vi blev kvar där ett bra tag!
Vi har haft en jättehärlig dag där!
Barnen fick vara 3 1/2 timma på Drakborgen..men inte ens det räckte för dom!  de ville vara kvar längre...   :)
sedan gick vi en snabb sväng i IKANO huset, jag hittade till slut en bikini jag ville ha,  har letat länge efter en bikiniöverdel som är som ett linne, äntligen hittade jag ett jättefint! som satt som ett smäck!  :)
så nu slipper man visa magen för alla som inte vill se den...  :)   men ändå ha känslan av att ha bikini!  byxan blev en vanlig svart, med breda kanter. linnet var mkt färger, lite halvblommigt, i orange, cerise & rött ! mina färger alltså!
efter ett besök på Barnens Hus, där  grabbarna fick köpa varsitt pump-vatten-kanon, som vi även köpte till present som Hampus ska till på lördag till grabbarna Persson!
Så for vi sedan tillbaks till Thomas mamma, där åt vi middag på en restaurang i närheten av hennes lägenhet, sedan gick vi till henne & fikade & lekte i lekparkerna några timmar innan det var dax att köra hemöver... vi kom inte ifrån S-vall först klockn var 22:30!
Vi har iallfall haft en fin dag!

Fick höra idag oxå att det härjar visst nån skogsbrand här i sollefteå.... i skogen bakom berget på remsle....  kanske T får rycka ut & släcka bränder i helgen då!
tyckte att det luktade brandrök när vi kom hem nu ikväll...
Nu ska jag se om jag ska få nån sömn inatt.... puss på er!

Härliga solen!

Vilken underbar dag det har varit!  :)
att vakna till ett strålande solsken...underbart!
Först trodde vi att vi skulle fara en sväng på Risön... men det blev inte så, och lika bra var väl det!
För vi har haft en helt fantastisk dag här hemma!
barnen har lekt & badat med grannbarnen... alla har varit glada & nöjda...  T & Jag har rensat lite ogräs, gjort lite fint härhemma på gården.... åsså har jag klippt honom ute i solen!  vilekn härlig frisersalong va? att få sitta & sola samtidigt som man blir friserad!  :)
vid 18 snåret for T på träning & båda grabbarna & grannpojken ville oxå hänga med, så jag blev ensam hemma.... snyft!  :)   hehe... jag passade på att städa ihop lite härhemma... torkade lite golv & så.... så tiden flög iväg & vips var dom hemma igen vid 21 tiden!
sedan dess har vi kollat lite film, myst....  grabbarna somnade vid halv tolv.... tidigt....   :)
det känns iallafall härligt att ha varit utomhus konstant i 9 timmar! 
 
Nu ikväll har jag suttit & trixat med lite foton....  :)  har hittat en jättebra sida för att redigera bilder gratis, Picnik.se.  jätteskojig sida!  man kan sitta hur länge som helst där & leka med bilder!

Imorrn ska vi på en dagsutflykt till S-vall & bl.a hälsa på Thomas mamma. åsså ska killarna få göra det dom tjatat om ...  Drakborgen...  vi har vart där en gång förr, och de vart helt frälsta!  :)

Nu tror jag att det är dax för en liten vickan & sussa!
puss&kram!

Denna bild är nog en av de vackraste bilder jag sett... Min kusin Natta har tagit dem...


Trixar Hampus!


Sötnosen Anton!


Hoppar Hampus!


Födelsedag,barnhem,kaos!

hehe.. den där rubriken lät ju kanske illa...   :)
Men dagen som varit har varit helt fantastiskt rolig!
Födelsedag-  Alexander, barnens ena kusin fyllde hela 2 år idag!
så vi har varit där nu ikväll och firat honom med påmpa & ståt!  :)  där var det mkt folk & mkt barn, precis som det ska vara på kalas!

Barnhem- hihi.. det har jag nästan haft idag! nejdå, skoja bara, det har bara varit 4 barn här idag, grabbarna hade varsin kopis här idag, men ett tag kändes det som ett helt barnhem....   :)
jag har haft en kompis här idag oxå...lyckos mig...   :)  Min käraste "lillasyster"  Angel var här med sin lilla Saga.... vilken sötnos den lilla bebben är....  Det var jättekul att få en stund med Angel, det händer ju inte så ofta, men hon kommer alltid att vara min lilla älskling iallfall!  Puss på dig gumman.....Du är bäst!

Kaos- nej...inte riktigt det heller... men närapå...  det har badats & ätits & härjats på ordentligt härhemma , så det har blivit mkt tvätt & mkt disk.....  men barnen har haft en superdag!  det är huvudsaken att alla har haft skoj!

Nu sitter vi här med egengjorda milkshakes, godis & chips och kollar på fotbollen, Junior EM, mkt spännande & bra match!  nu är den snart slut, Sverige kommer att vinna, 3-1 står det nu! wohooo!

Nu måste jag kolla slutet på matchen!
Puss!

Världens finaste Anton!


Jag & Sötaste Saga !


Födelsedax barnet!


Alex 2 år!


Tindra 6 månader


1:a Semesterdagen avklarad!

Godafton på er!
Idag har den första semesterdagen avverkats!
på förmiddagen gjorde vi inte så mycket.... jag & grabbarna har badat i poolen, solat i studsmattan  :)  och bara tagit det lugnt & skönt!
Vi har besiktigat vår "gamla" bil, Och den gick igenom utan minsta lilla anmärkning!  helt fantastiskt!  :)

Vid fyra tiden åkte vi en sväng upp till min faster, hälsade på lite... sedan for vi vidare till min mamma & pappa, där vi skulle äta middag med dom!  pappa hade gjort en supergod pytt-i-panna, med lite av varje i... fläskfile,bacon,kotletter,bratwurst.... och så åt vi kinaris till det!  jättegott var det verkligen!
efter middagen tog jag & grabbarna med min mor & far på en cykeltur ner på Risön!  det var så himla skönt att cykla!
jag ahde tur som fick låna min brors cykel..tacktack!  grabbarna har ju cyklar hos min mor & far, så de kan alltid cykla när vi är där!
Vi bikade ner till det lilla strand-fiket som 2 flickor har öppnat, de har specialiserat sig på milkshake... de hade nog ett 20-30 tal olika smaker!  billiga & jättegoda!  det var supermysigt att sitta därute & sippa på en god shake!
vi köpte varsin..grabbarna tog Gräddkola, och jag tog Choklad!  dit komemr vi att åka flera gånger kan jag säga!
de har öppettider, Sön-Fredag, 19-23, kanontider!
Milksjakerna kostade 25 riksdaler!  sedan fanns det andra sorter för 30 kr oxå, de sålde även kaffe, The, äppelpajer, kladdkakor... mm.mm.... ta en sväng dit om ni inte varit där!

Imorrn har vi inte heller nåt inplanerat... Hampus får hit en kompis vid 11 tiden, men annars tar vi det bara luuuugnt!  :)

Nu ska jag se om killarna vill sova, så jag  får kolla på filmen: Wallander-Skulden !
Kramen!

Anton smakar på sin Gräddkola-milkshake!


Fin utsikt från vårt bord...


Hampus på Risöfiket !


ÄNTLIGEN semester!!!!!!!!

Åh herreguuuud vad jag är lycklig nu!
nu är semestern äntligen inledd!!!   :)
har varit less så länge nu, att det känns enormt befriande att få ledighet......
Idag har grabbarna fått bada på risön, det har ju vart fantastiskt väder...måhända kommer värmen nu?  alldeles lagomt till min semester!   :)

Efter badet for jag & Hampus upp till bror  på en kopp kaffe, före det var jag & lillgrabbaen på Stures & åt middag, T & Anton var i Resele på T match...  :)
uppe hos " Milos"  var min lilla älsklingsplutt Milo på sitt allra bästa humör!  han & Hampus lassade vatten för fulla muggar i Milos lilla minipool!
Sedan fick jag & Hampus den ynnesten att få duscha Milo, Hampus tyckte det var väldigt skoj att få tvätta Milos hår....  :)

Nu ikväll har grabbarna tagit sig ett kvällsdopp i våran pool!  lyxigt va?  härligt att få bada kl 22:15...   :)
nu sitter dom & spelar Mario Kart för fullt!  inte är dom trötta ännu inte!
Inte med tanke på att Anton vaknade kl 11:00....  Hampus fick vi VÄCKA kl 11:25...haha!   han ville gärna få sova lite till sa han...    :)  ja, vi har riktiga sjusovare vi....  så har det alltid varit...   :)

Måste passa på att gratta Cammie & Patrik, som fått en dotter i natt!  & Oliver & Linus har fått en lillasyster!   :)

Nu ska jag ansluta mig till Mario Karten!!
KRAMAR !


Hampus uppe i luften! :)


Anton ÄLSKAR att bada!


Anton ÄLSKAR att bada!


Hampus glad som en tok på Risön!


Jag!


Älsklingarna!


GLAD MIDSOMMAR!

<3

Kvällens efterrätt! - Jordgubbspaj m. Citronkräm & Citronmeliss!


Glad Hampus!!


Midsommarstången-09!


Midsommarafton!

Så har klockan passerat midnatt & vi har nu Midsommarafton! Hoppas att ni alla får en fin dag/helg!
Ikväll har jag joibbat till 21, sedan for jag hem, åsså har vi vart ute tills bara för nån timma sedan...  :)  barnen somnade vid 23:30.... vi hade så mysigt ute, grejade lite i rabatterna.... cyklade lite... bankade ner stommen till stången i marken-så imorgon  ska den kläs och göras fin tills gästerna kommer!
T skulle egentligen vart med i Resele imorgon , eftersom hans lag har hand om Midsommarfirandet där varje år...  men tur i oturen....  han gjorde sig illa på träningen ikväll, hans fot fick sig en smäll, så han har en lindad svullen ankel nu.....  han kan gå på den & så, men det är ju ingen hit att hjälpa till däruppe i Resele när han har ont....  så vi har turen att få behålla honom här hemma hela dagen!   :)

Som ni ser på mitt tidigare inlägg, så har jag lagt upp en krönika som en bekant fått in i " Stockholm City"  !  hon är verkligen duktig på att skriva!  kolla in på den sidan, så hittar ni fler krönikor som är skrivna utav henne!

Nu ska jag virra vidare på nätet  lite.....  men stoooor kram på er alla!

Erikas Krönika !

Publicerad: 29 Maj 2009 14:02Senast Ändrad: 29 Maj 2009 14:29

Läsarkrönikor.Vad är så chockerande med en kvinna som inte vill ha barn? Det beslutet är ofta mer genomtänkt än beslutet att skaffa barn. Första gången en kvinna blir gravid är det många gånger ogenomtänkt, fullständigt oväntat och hela tillvaron ställs på sin spets. Då funderar den blivande mamman över ska jag eller ska jag inte under otrolig press för tiden är knapp om hon ska avbryta den. Det finns många "hoppsan-barn" i Sverige som för den sakens skull inte är mindre älskade bara väldigt oväntade.

Ett beslut att inte skaffa barn är inte fattat på lösa boliner utan på starka grunder om samhället i sig, fysiska skäl eller helt enkelt ingen lust att ha barn som de kan argumentera för. En kvinna som vill ha barn behöver sällan förklara varför, det är helt accepterat med "bara vilja ha barn" som en godtagbar orsak. Då anses beslutet som genomtänkt och motiverat.

Jag själv ville ha barn, jag har barn, men beslutet att skaffa barn var genomtänkt på det planet: Vill jag? Ja. Kan jag? Ja. Vill jag nu? Ja. Frågor som: Har jag en bra ekonomisk grund för att skaffa barn? Har jag skaffat mig en säker anställning? Befinner jag mig i ett bra läge i livet för barn? Svaren på dessa frågor skulle blivit nej, men nu tänkte jag inte på det som 24-åring. Vilja ha kändes som ett nog starkt argument för mig. Ingen frågade mig någonsin varför, bara hur många jag tänkte skaffa...

Men varje gång en kvinna uttalar meningen "jag vill inte ha barn" så reagerar omgivningen med fasa. Som hon är en något ont och de ritar nästan kors i framför sig som skydd. Säger en man samma mening så rycker omgivningen lättare på axlarna och accepterar med ett "jaha". Tydligen föds vi kvinnor med en bruksanvisning där det står att vi ska älska barn och vilja ha många utav dem, helst på löpande band. Kan någon visa mig den texten?

Varför diskuteras det inte mer att alla som faktiskt VILL ha barn bör få alla möjligheter att skaffa dem? Bättre regler för insemination och äggdonationer, höjt bidrag för adoption eftersom det stått still medan omkostnaderna ökat. Varför är inte rösterna mer högljudda där när de skriker i falsett varje gång en kvinna säger att hon inte vill ha barn? De som absolut inte vill ha barn har tänkt igenom sitt beslut, lyssnat på sitt hjärta och bör respekteras för sin ståndpunkt inte förkastas. Det är inte lätt att gå emot strömmen i en så pass stark fråga som att välja bort barn. Vi lever i en modern värld med valfrihet, såna här stenålderstankar borde inte finnas.

Det mest själviska beslutet vi någonsin gör är när vi beslutar oss för att skaffa barn. Barnet/barnen ber inte om att få födas, utan chans att påverka händelseutvecklingen dimper de ner i vår värld och förväntas älska den. Vi förväntar oss att de ska vara tacksamma över att vi gett dem liv, att vi valde att skaffa barn. Så är det inte, vi ska vara tacksamma för att de kom till oss, för att vi får låna barnen från framtiden ett tag. Vi äger dem inte, de är fria som vi själva att gå sina egna vägar. Att välja sina liv, att välja om de själva vill ha barn.

Det finns miljontals människor i världen som ofrivilligt lever utan barn, de kan inte skaffa barn på något sätt. Lägg ert krut på dem, hjälp dem att faktiskt bli föräldrar. Slå ett slag för den ofrivilliga barnlösheten, inte den frivilliga. De som valt bort är värda en eloge för sitt kurage att gå sin egen väg och inte bara följa strömmen.

Erika Marcusson


3 pass kvar....

Hej hopp!
nu har jag 3 pass kvar på jobbet, sedan har jag ÄNTLIGEN semester!
idag har Anton sista dagen på fotbollsskolan, de skulle få ha avslutning inne på Risöbadet...  han längatr tills att få bada, men jag tycker nog att det är i kallaste laget..  :)

Imorrn är det midsommarafton!  tänka sig....  :)
vi ska ha sedvanliga midsommarfesten här, vi blir nog runt 15 pers här tror jag....  lagomt, tycker jag!
vi ska ha knytkalas, jag har delat ut arbetsuppgifter till alla inblandade!  :)
det kommer att bli ett härligt buffe-bord!!
ska bli skoj med lite festligheter, fast jag jobbar på lördagen.... men det har inte vart nåt problem förr om åren heller, eftersom jag inte dricker nån alkohol, så ska jag nog kunna masa mig upp i tid till jobbet....   :)
det kommer att sjungas & spelas en hel del här hemma kan jag tänka mig....  Guitar Hero, kanske lite singstar....  hehe.... kanske tar brorsan med sig World Tour med trummor & hela kittet oxå?   :)

Nä nu ska jag masa mig iväg på jobbet.....  ikväll när jag kommer hem ska jag nog börja förbereda litegranna för morgondagen.... ska låta bli att städa iallfall...hehe...  brukar inte vara nån mening med det innan man har fest!  :)

Kram på er alla & hoppas att ni får en fin midsommar!

Midsommarstången-08 !


Sommar på G ?

Kanhända är sommaren på gång?  ikväll har det ju faktiskt gått att vistas utomhus utan att halvt frysa ihjäl!  :)
fast för mina barn är det inte alls kallt & blåsigt ute...Näääää!   Hampus & kompis Noak har badat!  huvva!   :)
de skulle promt bada i poolen, visst sa jag, känn vad kallt! inte då!  det var sååååå varmt sååååå!   haha!  de var helt galna kan jag säga!
sedan blev det för dom att hoppa in i varma duschen för att få bort den blåa färgen på deras läppar.......   :)
Anton var lika nöjd med dagens strapatser på fotbollsskolan, kul !  han gillar verkligen de pojkarna som tränar dom, det är gifarnas pojklag som är tränare. har ju själv i min ungdoms dagar vart ledare för fotbollsskolan!  det ni !
kan man inte tro när man ser mig nu inte......    :)
annars ikväll har jag & killarna vart uppe hos min mor & far & cyklat litegranna, spelat lite fotboll & haft det mysigt!
imorrn jobbar jag kvällen....  cant say no more.....
Nu ska jag beställa lite foton att klistra in i albumena!
Kraaaaam!

Fina killarna-Noak & Hampus!


Snart SEMESTER!!!!!

HEjhopp!
åååååå ni kan inte ana hur mkt jag längtar tills denna helgen är över.......
nu har jag 2 kvällspass, 1 dagpass, 1 heldag/kväll kvar..sedan har jag f.o.m söndag kl 21 SEMESTER!  :)
jag har inte vart en kul människa dessa månader, faktiskt har jag känt mig så less sedan i höstas....  jag måste ha semester, så är det bara!

Vad har hänt dessa dagar då?
I måndags började Anton på fotbollsskolan på Risön!  han tycker att det är superkul där!  de håller på mån-torsdag, 5 timmar varje dag, så de får ordentlig träning kan jag säga....   :)
Hampus längtar tills nästa år, då får han börja oxå!
efter hämtningen igår, var grabbarna bjudna på kalas hos 2 tjejer, b.la vår grannflicka, som hade dubbelkalas, de höll till i en lokal i deras bostadsområde, de hade haft det skoj som tusan med mkt barn!
Hampus hade ju sin första heldag på fritids i går oxå... det hade ju gått jättebra, förrutom på morgonen när T lämnade, då hade han vart lite ledsen...men det hade gått över fort!  för när vi hämtade, då ville han ju inte fara hem från fritids....   hehe  de är roliga barnen!
igårkväll såg jag en jättebra film oxå!  " Changeling"  med ANgelina Jolie, det var en sann historia från -30 talet, väldigt gripande film.....

idag är jag & Hampus lediga, vi lämnade Anton på fotbollsskolan kl 10, sedan for vi upp på prästbordet & hämtade en kompis till Hampus, som nu är här hos oss!  grabbarna leker så det står härliga till!  :)
min mamma har vart här & fått sig en kopp kaffe oxå, sedan så har jag fixat en mailadress till henne OCH en egen sida på Facebook minsann!   :)  ska bli kul & se om hon använder sig av den......  hehe....

Nu ska vi snart sticka till risöns lekpark, har lovat killarna härhemma att de ska få leka där innan vi hämtar Anton kl 15...
puss & kram vänner & ta hand om er!

Jessica & Johanna kalasdax!


Jobbarhelgen...

hallååå vänner!
idag har jag jobbat, till 16 bara, imorrn är det heldagspasset som väntar.... huvva!
när jag slutade for jag & hämtade Hampus hos en kompis, sedan for vi hem till T & Anton , som hade börjat att förbereda grillen!  smaskens!
Vi åt grillat med pommes chataeu, grönsaker, sås!
sedan har vi bara tagit det lugnt... suttit på altanen med tända ljus & myst....   :)  eller, jag har suttit där, barnen har sprungit & lekt med grannarna, T han har suttit & spelat i vanlig ordning!  :)
men det var härligt att sitta därute, med lite småregn på taket....  härligt ljud blir det när det regnar....   :)
Nu håller jag på att kolla på "  sommarkrysset "  rätt bra faktiskt!
Nu börjar det igen....
måste förresten berätta att jag ahr beställt mer vaxkakor & ljus från Yankee Candle !   mums!  sedan ska här brännas ljus!  jag tog dofterna: Blueberry Scones, Sweet Strawberries, Fruity Smoothie.....  härligt!   måste kila.... kram!

Lillebror , numera gammal man.... :)

Så var dagen här när brodern fyller 30 år!
har vart där en sväng ikväll, & han verkade mkt nöjd med dagen!
fick mycket gott fika där, bl.a en smaskig tårta med tobleronefyllning...mkt gott !!!
annars har jag jobbat idag, på f.m. var Hampus till grannflickan, Jessica som oxå fyller år idag, hela 7 år!  så han var dit med en liten present, de stoooora presenterna ska hon få på sitt kalas på måndag!
hon visade vad hon fått av sin familj....  och jag kan säga att man blev helt såld!   hon hade fått en kaninunge! så himla sööööt!!  den går under namnet Erik....  :)

Idag har Anton vart på indian & cowboyläger i Bjärtrå, han tyckte att det hade varit jättekul!  de hade fått se nåt rollspel med en massa cowboysar som fajtades!   hehe,.... han berättade att det hade vart jättespännande...  :)
eftersom jag jobbat ikväll, så var T & barnen upp & grattade brorsan idag, det hade visst varit mkt folk där idag! vi gav honom en korg med lite smått & gott, skorpor,kex,ost,ingefärsmarmelad, & en fin fotobok som jag knåpat ihop...  åsså fick han såklart pengar!

Nu ska jag se om killarna ska sova nångång, jag måste iallfall lägga mig strax..ska ju jobba tidigt imorrnbitti....
kram!

Sötis!


Mitt kusinbarn, Tuva-Li !


Jimmy 30 år-Hipp hipp hurra!!


Skolavslutning!

Gokvälls!
ikväll har vi vart på skolavslutning i kyrkan!
Det var relativt fint väder, det var jätteskoj för barnen, vi slapp paraplyerna  :)
Först innan det var dax att äntra kyrkans portar, så samlades klassen för att ge fröken sin fina presentpåse som vi samlat ihop.. hon fick en fin påse fylld med godsaker från  " Emmas skafferi"  , hon blev mkt nöjd, hoppas vi! 
Barnen var lagomt uppspelta & pirriga, men väl i kyrkan så var dom sååå himla duktiga, det bjöds på både sång, piano,fiolspel & flöjt!  de var så fina allihopa!  man blev nästan tårögd.....    :)
efter det var slut i kyrkan var det en samling ute på gräsmattan, där alla barnen sprang runt som galna & skrek att " ÄNTLIGEN SOMMARLOV "  hihi!  det var som att se kossor släppas ut på grönbete.....    :)
Anton var så himla uppspelt & lycklig så det var inte sant!  :)  Hampus gick mest & gnällde över att han oxå ville gå i skolan.... hehe... snart så gör han ju det!
Nu sover grabbarna sött i sängarna, imorrn bär det av till Bjärtrå för Anton.....  Fritids har sommaravslutning, detta firas med att de ska åka på " Fort Kodiak"  det är ett cowboy & indian -läger, där ska de vara hela dagen från morgon till eftermiddag!  det längtar verkligen Anton till!  så imorrn bitti kl 9 går bussen för dom!
vad jag & Hampus ska hitta på tills jag börjar jobba, det får vi se!
Imorrn ja, wohoooo!  då fyller min älskade lille-bror Jimmy hela 30 år!!!!!    trist bara att han jobbar tills kl halv tre, då har jag redan börjat att jobba.... men resten av min familj skall dit & uppvakta så det står härliga till!
Tänk att lilla Jimmy redan blitt så stor...jag minns när han var blott 14 år & fick sig sin 1:a fylla av mig !  HAHA!!
ush så hemskt! 
Nä nu ska jag sova skönhetssömnen!
kram!

Världens finaste älsklingar!!


Moffa & Hampus kollar när Anton sjunger!


Hampus gjorde sig fin innan det var dax att åka iväg....


Anton & Hampus tokar sig innan det var dax att gå in i kyrkan!


Tjusig präst va?? :)


Finsång av 1:orna!


Glad Anton på väg ut ur kyrkan!


Anton & Jessica.. <3


Rödsta 1:orna ! :)


Klass-träff m. 1:orna & bakdag!

Tjoooo!
efersom det har regnat heeeeeela dagen, så har jag & Hampus vart inomhus mestadels & passat på att baka lite...  det blev kanelbullar & en äpplekaka m. smultopping !  båda bakverken blev väldigt lyckade!
Sedan hämtade vi Anton på skolan, där hade barnen fått tömma sina bänkar & fått alla saker de gjort under året... så när vi kom hem hade vi fullt upp en timma att gå igenom alllt som Anton hade åstakommit!  mkt bra saker!
fina pyssel, uträknade matteböcker.... skrivböcker...ritböcker.... jättefina grjer!

Ikväll har vi vart på klassträffen med hans klass, vi höll till uppe på hallstaberget i friluftsstugan, det var jättebra där, de hade två stora grilltunnor där-under tak, skitbra!!  vi kunde stå ute & grilla utan att bli blöta av allt regn!  :)
att det regnade brydde vi oss för den delen inte så mkt om, barnen sprang runt & lekte & vi hade supertrevligt!
vi var väldigt många däruppe, skulle nog tippa på 30 barn, &  20 vuxna... :)

Jag hade tagit med Kubb-spelet & fotbollar  & koner, så vi spelade lite fotboll, & Kubb...i regnet!  :)  men det var skoj det oxå!
innan vi for hem vid 20 tiden, så gick jag & grabbarna upp i hopptornet en sväng, men jämarns vad dimmigt det var!  men det var ju spännande iallfall!

Imorrn är det Antons sista skoldag-sedan är det det efterlängtade sommarlovet som hägrar!!
Imorrn kväll ska vi på skolavslutning i kyrkan kl 18:00 !  ååå de kommer att vara så himla fina!!!
Nu ska jag läsa lite ! gonatt & kram!

" Toka på grönbete" :)


Grillning på gång!!


Vi spelade fotboll....


..& vi lirade lite Kubb !


Dimmigt värre uppe i backhoppnings-tornet.... :)


Geggamoja dag!

En sån här regnig dag finns det bara en sak att göra enligt Hampus....
Just nu så har han hjälpt mig att baka en äppelkaka, så sedan i vanlig ordning drog han igång sin egen lilla " kaksmet"  det är den han nu står & geggar med....
Innehåll:
Hushållspapper
vatten-oändlig mängd
havregryn
mjöl
socker
kaffepulver
ev lite karamellfärg på gång oxå.....

Spontanbesök- de allra bästa!

Godkväll vänner!
I kväll skulle jag & Hampus fara & hämta Anton, det var meningen att vi skulle bara åka typ fram & tebax, så vi for vid halv sex tiden... & kom hem igen vid 20 snåret!  :)
Vi vart inbjudna på kaffe & goda skorpor, grabbarna käkade glass, Antons kompis har en lillebror som Hampus spelar i samma lag som, så han ville ju träffa honom!
killarna var ute på gården & lekte, & vi mammor satt & surrade & hade det så himla trevlligt!
Det är skoj , att surra med en person, och upptäcka hur mkt man har gemensamt! skoj att hitta en person med samma tankar om saker & ting!
det vart verkligen ett uppiggande besök!
det är som sagt dessa spontanbesök, som är de bästa, att bara fara till någon , samma gäller barnen nuförtiden tycker jag.... det ska bestämmas tider & dagar hit & dit....   det borde vara mer som det var när en annan var liten, då for man bara till nån kompis & ringde på dörren, var dom hemma så var dom, annars for man vidare!  :)
härhemma står dörren öppen för alla som vill titta förbi närsom helst!  fast inte före 10 på helgerna.....   :)
Nu ska jag börja bestämma lite för midsommarafton, vi ska försöka fixa ett knytkalas för vänner & släktingar!  på det viset behöver ingen stå & slava vid spisen i timmar, utan man kommenderar ut till varje familj vad de ska ha med sig, sedan dukar vi upp ett buffe-bord!  så att alla kan smaka av allas mat! trevligt!
puss & kram!

Inskolad & klar!

Sådär ja!
Nu är Hampus inskolad & klar för att börja på fritids!
vi var med ca 20 minuter, sedan så ville han att vi skulle gå! 
de andra barnens föräldrar gick oxå, så det var duktiga/modiga barn som var där på inskolning!
när vi kom tillbaks vid halv fyra tiden, så spelade han fotboll för fullt med de " stora" barnen!  han sa att han ville vara längre....   :)   känns skönt som tusan att han trivs!!  eftersom han  aldrig vart nåt större fans av dagis, så var detta kanoners!
surrarde med fritidsfröknarna om han behövde mera inskolning, men det behövdes absolut inte!
så nu börjar han på " riktigt" , på måndag, då blir han utan Anton den veckan, eftersom han är på fotbollsskolan på risön mån-tors 10-15!  men det är nog nyttigt för både Anton & Hampus att inte vara " uppi" varann hela tiden!

Har misslyckats för 1:a & förhoppningsvis sista gången med middagen oxå! skulle göra tjockpannkaka, men det vart nåt fel längs vägen.... det blev en VÄLDIGT geggig pannkaka....   :)  så som tur var så hade jag en massa vanliga pannkakor i frysen, som fick tas fram & värmas istället!  :)  men det blev ju bra det oxå!

Nu ska jag & Hampus iväg & hämta Anton inne i staden han är hos Erik, de hade fått gå hem själva efter skolan , till  Erik.... så nu känner dom väl sig sååå stora kan jag tro!  :)

See U pussgurkor!

Blåbärsrutor m. Smultopping!

8 dl mjöl
3 dl socker
2 msk bakpulver
200 g smör
2 ägg
Häll detta i en liten långpanna eller annan form.

vispa ihop detta....
...blanda sedan ihop:
3 dl havregryn
2 dl socker
1 msk vanilj
100 g smör

lägg denna smulröra ovanpå kaksmeten .
In med hela rasket i ugnen 200 grader ca 25 minuter.
skär upp i rutor & servera m glass eller vaniljvisp!

Smarriga Mazarinbitar!

400 g mandel-mixas till smulor.
600 g smör
8 dl socker
6 ägg
5 dl mjölk
7-8 dr bittermandelolja
8 dl mjöl
1 msk bakpulver

blanda ihop alltihopa till en smet, in i ugnen 175 grader, ca 45 minuter-längst ner, observera att denna kaka görs i långpanna!!!!
Ta ut kakan & låt svalna något...
Blanda ihop en glasyr bestående av:
4-6 msk vinbär eller vinbärssaft, eller hallon, välj bär själva...
6 dl florsocker.
Mixa ihop detta till en slät & fin glasyr, som sedan bredes ovanpå mazarinkakan!


Fotbollskväll!

Hejhoipp!
ikväll har det vart kvartersfotboll för fulla muggar!
grabbarna hade ju varsin match-samtidigt ...igen!   :)
tyvärr vart det förluster,MEN, både hajarna & superhjältarna hade extrem otur...  men de var lika glada iallfall!  tur är väl det!  :)   Hampus spelade nog en av sina bästa matcher, & Anton gjorde målet för superhjältarna!  så det kändes bra för killarna!
vi lagledare för "vårt" lag, superhjältarna, bjöd "våra" spelare på en glass efter matchen, som tack för en bra spelad säsong!  det vart barnen väldigt glada över!  :)
nu har vi uppehåll ända fram tills slutet på juli....  men härhemma kommer det att spelas & tränas friskt iallfall , trots att det är uppehåll!

Imorrn är det dax att skola in Hmapus på fritids... han gick ju sista dagen idag på dagis....  men han är så glad över att ÄNTLIGEN få börja på fritids!  han fick med sig en massa saker från Kotten, däer han gått nu, bl.a en cd-skiva med en massa bilder på honom, i olika situationer på dagis, ute, inne, på olika utflykter de har haft med barnen... jättefina bilder!
sedan hade han fått göra en egen väska, som han målat på & skrivit sitt namn på.... jättegulligt!  :)

Nu ska jag fika lite, sedan sängdax!
kram!

Superhjältarna!


Glada Hajarna!


Tok-rolig lagbild på Superhjältarna!


Så var denna helgen slut....... :(

ush & piss & blä & ush igen! 
fasiken vad tar dessa lediga dagar vägen? jag har vart ledig fre-lör-sön, men det känns inte alls som så!  känns som om jag typ har vart ledig kanske, ja, 1 dag-max !
Kan kanske bero på att semestern närmar sig.....  Nu har jag 10 pass kvar... ush, känns långt!  2 veckor....
men jag hoppas vid gudarna att det går snabbt!  just nu är jag inte taggad att jobba kan jag säga.....  jag vet, jag skla inte klaga...ska vara glad att man har ett jobb...etc...etc.....  jaja.... men man måste faktiskt få häva ur sig ibland oxå!
är man manodepressiv som jag är, då är man så här ser ni!   :)
bara att haja läget liksom......
Den här helgen har vart så himla härlig!
idag har vi vart på Hampus träning imorse, han var jätteduktig, som vanligt,  jämarns vilka utsparkar han har börjat fått till!  :)  det är ett jättbra lag, men fina & trevliga föräldrar & gulliga barn, hela högen!  känns skoj att ha lärt känna dom alla!
Sedan har jag & killarna bara vart hemma resten av dagen, fram tills det var dax att fara & ha träningen med Antons lag, Superhjältarna kl 18, vad har vi gjort idag då annars?   jag har klippt hela gräsmattan klart, huvva vilken tid det tar!
sedan har vi rensat lite blomrabatter,handlat, gjort en tårta som Hampus ska få ha med sig på dagis imorrn & bjuda sina kompisar på, eftersom det är hans sista dag imorgon! det blev en blå gräddtårta med en massa godis på!
skönt att inte ha så mkt att göra någon dag oxå.....   :)
Imorrn är det tidig morgon som gäller för oss alla.....  5:15 står väckaren på...  sedan väcker jag resten av huset kl 5:50...jag gillar att ha en stund för mig själv på morgonkvisten...
efter dagis skall en kompis till Hampus hänga med oss hem, sedan är det uppladdning för båda killarna för de har sista matcherna innan sommaruppehållet!  hoppas att det går bra för båda lagen!
vi ska bjuda "vårat" lag på glassstrutar efter matchen är slut, som tack för en bra kämpat säsong!
Nu måste jag masa mig till kojen........  puss & kram!

Nationaldagsfirande!

Hejhopp!
idag tog jag & stoppade in killarna i bilen & drog till Junsele djurpark!  :)
där mötte vi upp Bror m. familj, som oxå letat sig dit för att kolla in djuren med oss!
vi kom dit vid 13 tiden & for inte hem först efter 16:30... det var jätteskoj där hela tiden, barnen träffade på en massa kompisar som oxå var där, så det blev en hel massa bus & lek i den stooora lekparken som de har där!  :)
djuren var verkligen på hugget idag, bl.a vargarna som alltid gömmer sig, var framme vid stängslet allihopa!
till slut sa Anton: mamma, dom tittar på oss som om vi vore mat.....    hmm... ja, det hade han ju rätt i !  :)
sedan klappade grabbarna renarna, oxarna,känguruna, och ville nog helst gärna klappa både lejonen & björnarna....men där sa jag stopp !   :)
det var ju gratis inträde för alla på djurparken idag, och inte nog med det, alla barn fick mjukglass & vi vuxna vart bjudna på kaffe & bullar !   väldigt mysigt var det där må ni tro!
väl hemma i staden igen, for vi till mamma & pappa, där blev vi bjudna på hamburgare, gott gott!
åsså fick vi en jättefin orkide av dom, som jag inneligt hoppas att jag inte tar död på.......  :)
ikväll har vi firat nationaldagen framför tvn & kollat på all underhållning!  grabbarna har suttit & viftat med sina flaggor för fullt!  de var väldigt söta kan jag säga!
imorrn bitti, 10:30, har Hampus träning, får se om han är förskyld , han snorar lite oroväckande just nu..... men annars blir det träning som vanligt!
på kvällen har vi träning med superhjältarna, det är min tur att hålla i träningen då, så jag får se vad jag ska hitta på för övningar till barnen... det lutar nog åt en hel massa spel tror jag....
sedan på måndag har både Anton & Hampus sista matcherna innan sommaruppehållet.... ska bli spännande!
åsså har ju Hampus sin sista dag på dagis oxå....  storkillen!  :)
nu ska jag se om killarna vill gå & lägga sig nångång.......

vilande lama!


stooor björnen!


grabbsen kollar in oxarna!


så här glad är man på djurparken!


galen baby-Anton!


rolig bild på Hampus!


söt baby-åsna!


Fredagens checklista!

* vart upp till Bettan & fått Hampus friserad!
* vart med Hampus till kompis Noak
* Haft en kompis till Anton här, Gabbe.
* Dammsugit & Torkat golv in the house...
* rensat äckliga kattlådan...
* städat äckliga toan...
* bakat en kladdkaka...
* bränt en hel plåt med blåbärsmuffins... därför att....
*.....jag scrappade ihop en hel massa födelsedax kort..!
*  klippt gräset, dock endast framsidan+halva baksidan...
* haft fredagsmys med kidsen!
* vart & druckit kaffe med snälla grannen Helena!
* tvättat 2 maskiner med tvätt.... 
* vattnat alla blommor...
..... så nu kan jag dö lycklig!   :)
eller iallfall med rent & fräscht omkring mig!
Näää ush så hemskt.....   nejdå, skämt åsido... jag har haft en riktigt härlig toppendag!
Imorrn blir det eventuellt Junsele Djurpark! yihaaaaaaa!!! 

Infodag på Skolan!

Hejsan hoppsan fallerallera!!  :)
Idag har tiden bara sådär tjopp- flygit sin kos!!  :)

dagen började imorse med att kl 9:30 skulle vi vara tillsammans med Hampus på skolan, för att få träffa klassen & fröken som han kommer att gå i till hösten!  jag kan fortfarande inte fatta att han ska börja SKOLAN !!!!!   shit shit!!
snart har vi 2 skolbarn.....   :)
Eftersom det är samma fröken som Anton hade i Förskoleklassen, så visste vi ju att hon är kanonbra!
sedan berättade hon att denna klass kommer att bli den största någonsin....  Antons klass var den största på den tiden--- dom var 18 st. Nu kommer klassen att vara 22 barn stor!   hoppas bara att fröken får lite hjälp från början , annars kan det bli jobbigt kan jag tänka mig.....  jag minns ju hur det var med Antons klass....  och nu kommer dom att vara 4 st till....   :)  men det blir nog finfint det!
efter lite info i klassrummet, fick barnen spela spel & bygga pussel, medans vi mammor & pappor fick gå till ett annat rum för att fylla i alla dessa papper med alla telenr..osv.......
sedan avr det dax för barnen att få lunch, vi fick kaffe & mackor!
efter lunch var det dax för besök på fritidset, det gick ju hur bra som helst det oxå!
Så nu är det bestämt tider för inskolning och allt annat!
på måndag nästa vecka kommer Hampus att gå sin allra sista dag på dagis.... sedan på tisdag börjar hans fritids-vistelse !   han längtar som en tok kan jag säga!  han har liksom aldrig vart så förtjust i att gå på dagis.... han har ju velat börja i skolan sedan Anton gjorde det förra året.....  :)

Nu har jag nyss kommit hem från kvällspasset på jobbet.... känner mig mör, så nu ska jag sussa, sedan är jag ledig i 3 hela dagar!  wihoooo....men det kunde gärna ha fått vara flera lediga dagar.......   :)

Höstdag?

Imorse när jag stack iväg på jobbet, kändes det nästan som en höstdag....  blåste & var kallt....   :(
har nyss vart ute & vattnat lite blomster, och det känns fortfarnde sådär kallt i luften.... det gillar vi INTE!

Ikväll har vi haft besök av barnens farmor , som även hade med sig barnens yngsta kusin, Tindra!
hon var så söt & snäll såååå!
vi bjöd på kyckling & potätgratäng!  till efterrrätt, tog jag fram den där chokladtryffel-tårtan som jag gjorde , himmel vad den är god alltså!  ni får kolla receptet, jag tror att jag lagt upp den på mina recept....  den måste absolut prövas kan jag säga!

Imorrn är det informations dag på skolan för Hampus...tänk att han börjar skolan till hösten.... ojojoj..... tiden går bra fort hörni....   :)
första timmarna skall vi vara i klassrummet & träffa hans fröken, Ewa, det är samma fröken som Anton hade i Förskoleklassen, så henne känner vi ju!
sedan efter lunch, är det dax för Öppet Hus på Fritids!  där ska barnen få träffa fröknarna & kolla runt, tillsammans med oss föräldrar!
det kommer nog bli en skoj förmiddag!
sedan är det dax för mig att åka & jobba kvällen !

Puss & Gonatt!

Kusin Tindra-kolla likheten med hennes storebror nedan... :)


Kusin Alex-när han var ca 1 år...


Godmorgon!

Hellooo!
nu ska jag strax iväg på jobbet.....  idag tror jag att det kommer att bli kanonväder dessutom!  :)
Igår hade grabbarna matcher.... det gick himmelens bra, båda lagen kämpade på som galna, enda nackdelen var att både Anton & Hampus hade match samtidigt på planerna bredvid varandra... så man kände sig lite smått schizofen när man stod & inte visste vart man skulle kolla...   :)
men jag hann se av båda matcherna!  :)
Superhjältarna spelade mot Bolltrollarna, den matchen blev 0-0,  Hampus lag Hajarna spelade mot Blå Tigrarna, det blev vinst  för Hampus lag med 3-2 !   gissa om småkillarna blev glada!  & deras allra 1:a 3 mål oxå på alla matcher som de har spelat!  :)
det var verkligen en jättebra kväll på risön!

Ikväll ska T mamma komma hit & hälsa på oxå, det var ju ett bra tag sedan hon var här... så det tycker nog barnen är kul! Vi ska bjuppa henne på käk oxå!  :)
sedan ska vi kanske hinna med att hjälpa en bekant att skruva ihop lite skåp i hennes nya lägenhet oxå...hehe...och jag som inte är den vassaste kniven i lådan på att bygga ihop saker...kan bli intressant....   :)

nä dax att springa!
Kram!

Angående mitt förra inläggs-rubrik.....

hehe... det där med pungbråcket & dårarna ...det fattar nog bara Brorsan & Bettan som höll på att skratta ihjäl sig åt mig & mina grodor som poppar ut ur min mun...  & Hampus mun oxå för den delen!  :)
Tjipp!

Pungbråck & Dårarnas dag!

Hallååå!
idag har vi jobbat som tokar både jag & T!  så när vi hade hämtat barnen på dagis/fritids tyckte vi att vi skulle på Stures & inhava middagen där!  :)
T & Anton skulle åka på T match i Ramsele kl 17, så vi hade inte så mkt tid heller att göra middag hemmavid...
Anton ville så gärna hänga med & kolla på matchen, sådan tur att resele vann den nu ikväll med 4-3 !  :)
Nu är de på väg hem, så det blir en väldans sen kväll för grabben idag....
men han lovade dyrt & heligt att han inte skulle vara trött på skolan imorrn!  :)

Efter Stures tog jag & Hampus en sväng ner på staden, för att jag skulle köpa ny mascara & kajal för presentkortet jag fick igår!  :)  jag fann det jag sökte efter, så Hampus fick sig en " slush" på lilla cafeet, då vart han nöjd oxå!  :)
sen for vi upp & drack kaffe hos Milo & family, där hade vi skojsigt ett tag, sen var det dax att åka hemöver för att göra kväll!

Nu sitter jag här med nyfärgat hår oxå!  har lagt i en ny ännu mera knallröd färg!  vart supernöjd!
så nu matchar jag håret med mina axlars färg......   :)
nu måste jag till sängen!  dax att sussa min skönhetssömn!
Puss!

RSS 2.0