bakslag...

trodde jag skulle kunna orka med att jobba i helgen...tji fick jag!

var ut en sväng på affärn igår, skjutsade A till diverse hockeyträningar & lite annat, igårkväll kom bakslaget, en jävulsk hosta har smugit sig på, samt så ont i halsen att jag trodde någon skar mig i halsen med en kniv... okul kan man säga..

men jag är vid gott mod, har bestämt mig att stanna hemma från jobbet i helgen, känns som om man vill ha en elelr ett par dagar då man känner sig PIGG innan man kastar sig tebax i jobbet... pigg är jag inte, även fast febern är borta, känner sig min kropp & själ tröööttt...så trött... har fasen inte vart såhär slut i kroppen sedan förlossningarna tror jag--- om man ska jämföra med nåt... men jag går ut i friska luften med jämna mellanrum, påtar på lite försiktigt med diverse arbetsuppgifter på hemma plan... man vill ju så gärna GÖRA saker, men då får man som ett brev på posten ett bakslag.. har jag lärt mig nu... men jag kämpar på!  :)
så efter denna helgen har jag vart hemma 1 v från jobbet, på måndag har jag sagt till min kropp att vara fit for fight!  må den lyda mig nu !!

kanske t.o.m jag orkar att kolla på ett par av A handbollsmatcher i helgen då... det är väl det enda positiva, jag gör ju inte så mkt arbets insatser på att sitta & titta på sport... så det kan man ju inte missunna sig...  :)
Nu har Hampus äntligen fått ta sig ut & leka med grannbarnen oxå!  de har oxå vart sjuka. så vi & deras föräldrar tog det beslutet att de nog får leka med varnadra igen!  Toppen!  :)
Nu kommer snart min älskade mor hem med A från sin hockeyträning... mkt hockey nu på lovet!  :)
ikväll har han handbollen, sista träningen innan cupen!
han vart uttagen till att spela med de pojklaget som är 1 år äldre igår oxå!  han blev jätteglad, nu blir det mååånga matcher för han i helgen både med D & E pojkarna !  kul för grabben!

Nu sänder jag kramar till er alla friska & sjuka & mellanpigga gulliga människor därute!


På bättringsvägen???

klockan är strax innan mid´natt, och jag är feberfri!

men jag har fortfarande en jävulska huvudvärk... känns som om nån slår med hammare på insidan av mitt lilla huvve !

Men man kan ju hoppas att detta skit är över snart, man börjar bli liiite less på att bara vara hemma, hur sjuk man än är... man vill ju se lite folk emellanåt oxå... men vi har haft lugnt & skönt härhemma... vi har fortfarande bara legat i soffan & kollat tv, jag var ut på gården med Hampus i en halvtimma på e.m när Anton & T va på hockeyträning, men både jag & lilleman vart trötta så vi gick in igen...

har legat nu & kollat på film på datorn, en hemsk film som hette The uninvited... läskig värre..

nu längatr jag tills nästa film jag ska kolla så fort den kommer ut: Paranormal Activity heter den.. verkar så himla spännande!

kan meddela er alla om att jag klev upp ur sängen när klocjan var 13:04 idag... illa det... har inte legat så länge sedan...ja, aldrig kanske?

detta har tagit mera på mig än vad jag trodde det skulle...  men det är på ett konstigt sätt jag känt mig sjuk... feber,ja, den gör att man får ont i hela kroppen.. hosta, ont i halsen..men ingen nästäppa eller förskylning.... har " bara" känt mig totalt urlakad... flunsan kan nog göra mkt konstigheter med kroppen verkar det som...

Hampus han har börjat vara sitt vanliga jag nu... med tillhörande vredesutbrotten...  :)

men jag är sååååå glad att han klarade sig ur detta på relativt kort tid !

men det verkar vara olika med hur länge man är sjuk i flunsan... vissa har vart sjuka i ett par veckor, andra 1 vecka, vissa 4-5- dagar...  jag är inne på dag 4 nu.. och nu har det börjat vända mot bättre tider-hoppas jag....

Nu säger jag gonatt!


And so it continues...

skit,piss & apa !  vad less jag är på den här flunsan nu alltså!
det börjar att kännas som om det är nu jag blir straffad för vad jag sa i somras redan... att jag inte ville vaccineras... och att när väl vaccinationerna är igång kommer det redan vara för sent... japp!
Nu är Hampus nästan helt frisk! han åt sista medicinkuren i morse, det enda som är kvar nu är lite förskylning & hostan... vi fick ju konstaterat i morse från doktorn att det är svinins som han har haft iallfall...känns ju bra på ett vis att ha fått det bekräftat.
Så nu när jag blivit riktigt pissdålig..så är det ju samma jag har antagligen... doktorn sa att det jag skulle göra var att stanna inne, inte ta hem folk( ingen vill ju ändå inte komma nu)  och som jag mår nu så orkar jag ju inte ens åka på affären... jag kan förklara mitt tillstånd ungefär såhär: känner mig mörbultad..ont i halsen, ont i huvudet,hosta,feber,ont i körtlarna under armen.. jag orkar inte nåt nästan... ligger här med datorn i knät, och känner mig väldigt ensam & isolerad... vi är iallfall jätteglada över att Hampus är pigg!  men det börjar bli jobbigt för barnen att bara få leka med varann...de vill ju ha hem kompisar !  de förstår varför de inte får leka med några barn iallfall..bra det.
Vi har sagt att när det här är över så ska dom få ha kompisa varje dag läääänge !  :)

Det jag är lite oroad över är hur det ska gå med handbollscupen i helgen... jag håller i ganska många trådar... försöker ordna det mesta via datorn.. tur man har den.
Men hur jag mår till helgen , då jag även ska jobba egentligen... faaan man förlorar pengar på denna skit alltså.... men det är inget att göra nåt åt... bara hoppas att jag repar mig snabbt!
jag brukar i vanliga fall repa mig snabbt från diverse sjukdomar... nu är jag inne på dag 3 sedan jag fick första symptomet.. de var i lördags kväll jag började hosta & få ont i kroppen.

Puss på er!

Lördag...

Hej på er igen!

Ja, nu var det ett bra tag sedn jag skrev ngt nytt.. detta p.g.a att vi har fullt upp med diverse sjukdomar härhemma..mest dominerande sjukdom står väl Hampus för.. misstänkt svininfluensa.. till 99 % .. han har vart inomhus & vart dålig i 5 dagar nu.. men nu verkar det ha vänt litegranna, all medicin han fick i tisdags gör nog nytta känns det som!  det är ett stort joxande att få i Hampus all medicin bara...

Men idag har han inte haft feber på ettpar dagar .. så han ville själv ut en sväng i friska luften, så vi for en kortis på konsum där alla barn blev bjudna på glass,korv & tårta.. men vi var noga med att inte låta Hampus vara uppi något barn...om ni är oroliga att vi sprider smitta... men jag tror att det är fullkomligt omöjligt för någon att överhuvudtaget försöka undvika att möta någon " smittbärare".. för då ska man ju inte vara ute blan folk överhuvudtaget!  inte gå på affärn... inte jobba..inte gå på dagis/fritids.... för så här är det: det finns folk överrallt som har svininfluensan, som det kanske inte märks på, eller att de är smittbärare & det inte har brutit ut än på, så att tro att man kan "hålla sig borta" från svinis, det är nog förbaskat svårt! om man inte sätter sig helt isolerad... vilket jag inte tror att någon gör, hur rädda de än är...

faktum är att det faktiskt är en vanlig influensa, som man kan bli lite sjukare än en vanlig flunsa... tro mig, det är fruktansvärt , jag har aldrig sett lilleman såhär dålig som han har varit dessa dagar... men det finns mediciner som hjälper!  nu har vi inte fått fullt klartecken på att det verkligen är svinis han har, men eftersom de satt in Tamiflu, så tar man för givet att det var det..

Anton är fortfarande frisk, även Thomas, jag känner mig just nu lite halvskum, har börjat hosta lite, & sådär, men annars är allt bra. ingen feber hos nån av oss...

annars har vi under dessa sjukdagar spelat lite brädspel, målat med målarfärg, tv-spelat,läst sagor... bara tagit det lugnt alltså.. men nu börjar det bli trist för barnen att inte få ha några kompisar... jag förstår dom...  det är tråkigt att vara sjuk... 

sedan har jag hållt på med de arbetsuppgifter jag blivit tilldelad som ny lagledare i Handbollen.. och det var inte lite att göra.... satt i 5 timmar med att sätta ihop ett arbetsschema inför statkraftscupen som startar till helgen....  det är mkt att få klaffat...  många barn, föräldrar, telenummer,mailadresser..mm.mm.... att hålla reda på.. och få till ett arbetsschema som funkar... 35 pass skulle jag dela ut rättvist inom laget... under  de 3 dagar som cupen pågår... men jag tror jag fick till det ! 

Ikväll är det körslaget vi ska kolla på, men nu ska jag läsa" Den vilda Bebin" för Hampus!
många kramar från smittohemmet !  :)


Förbannade dagar...

fy fasen vilka dagar detta har varit...  Hampus har haft hosta & lite förskylning.. igårkväll fick han jätteont i ögat, och det rann gröngegga..feber,halsont,hosta hade han oxå... så jag ringde sjukvårdsrådgivningen, de tyckte  jag skulle åka in på akuten med honom & hans öga... väl framme på akuten drogs det igång värsta apparaturen.. skyddsmasker,skyddskläder.. personalen såg hemsk ut !  med alla hans symptom var han misstänkt svininfluensa patient... därav den strikta mottagningen...

de tog en massa prover, som inte var bra nåt av dom.. så efter 2 timmar där fick vi med oss Kåvepenin, Tamiflu ( mot svininfluensa)  Ögonsalva, Ipren & Alvedon....  imorrn så får vi svar på svininfluensaprovet.. som var det värsta jag vart med om... dom stack ner en lång slang i näsan på stackare grabben, sedan togs det prov från halsen.. ush!  jag tycker så himla synd om honom... sedan till det andra stora problemet, han har så svårt att få ner all denna medicin... han kräks av den.. vi har provat allt... sylt, fil, men nu så har han ialflall fått i sig en dos av varje sorts medicin... bara 2 ggr kvar detta dygn då... sedan likadant i 5 dagar till.... hur nu detta ska gå....

men, det är bara att försöka få i han... och hoppas att detta ger med sig snabbt...  vi mår lika dåligt allihopa över att se Hampus må så här hemskt... stackars lillen....

nu ids jag inte skriva mera...


Tjoflöjt!

Hej & Hå vad tiden går!

har inte gjort ngt inlägg på ett par dagar för blogg.se har vart knäpp...  :) har inte kunnat göra ngt inlägg...

I går var kompisar till barnen här & lekte, Anton var & åkte skridskor i 3 timmar...  :)  först hade han hockeyträning, sedan ville han stanna kvar på allmänhetens åkning oxå...  så det blev mkt skrillor för hans del..  :)

På kvällen for vi till Thomas bror Jörgen & hans Bea för att titta på lilla söta Tyra...  sååå liten...  :)

efter det besöket var det dax för mig att åka på handbollsmöte..jag blev ju huxflux tillfrågad att vara lagets lagledare..givetvis tackade jag "ja" till det!  ska bli jättekul, men det verkar vara ganska mkt att hålla i trådarna...men jag ska på ett till möte på torsdag & lära mig lite..  :)

men det blir nog bra det!

sedan var det dax för killarna att spela 2 st matcher, mot Eldhökarna & Nipans Vildar, vi vann först med 4-2, sedan 6-4 andra matchen !  Anton stog båda matcherna & var jätteduktig!  Hampus var stentuff & kämpade superbra oxå!

Hela laget var supertaggade verkligen!  de gjorde nog 2 av sina bästa matcher igår!  :)

Idag har jag jobbat, en timma innan jag skulle sluta ringde de från fritids... Hampus hade fått skyhög feber...here we go again...  stackarn är sjuk IGEN.. nu har jag proppat han med alvedon & glass.. så nu ligger han i soffan här & vilar....  hoppas att han blir ordentligt frisk snart.. och att det inte är någon svinis på G...  vore väldigt otrevligt!  :(

Vi får väl se om det är fler av oss här i huset som blir sjuka.. jag har haft känning åt halsen ett tag nu, men inget har brutit ut.. Anton hostar som en tok, & Thomas har ju vart sjuk han oxå...  det är ju såna tider nu tyvärr....

Så imorrn blir det att hoppa över kickboxingen...  bara vara hemma & mysa med barnen... fast först ska jag ju jobba till 16.. :)

kram på er!


Superhjältarna 2009-2010 !


Våra Superhjältar glada efter vinsterna!


tacokväll !


Goa Grabbar!


Oskar & Elias !


Perssonsdagen!

Hejhopp!

Idag har vi haft en riktig " perssons" dag!  :)

det konstaterade Hampus ikväll...  hihi!  först idag efter att jag hämtat kidsen hos mina föräldrar, då hämtade vi upp syskonen Noak & Loke Persson... sedan ikväll har vi varit till Madde & company-även dessa med efternamnet Persson & blivit bjudna på tacokväll!  :)
Vi har haft en superbra kväll hos dom! det var 8 barn & 6 vuxna-mkt trevligt!  önskar att man hade så pysmysigt varje kväll... jag ÄLSKAR när det är fullt med folk & massa barn runtomkring!
sedan skjutsade jag ner gubbarna på krogen, sedan for vi upp till Maddis en sväng till innan det var dax att åka hemöver!
på hemresan stötte vi på en bil som stod väldigt konstigt mitt på våran gamm-väg..mitt tvärs över vägen.. och en hel hög med ungdomar runt om.. de hade fått bensinstopp & försökte vända bilen.. gick ju inte sååå bra för dom... tur vi kom till undsättning då, vi hade nämligen en dunk med bensin som vi gav till dom!  så tillslut kom de iväg, så barnen tyckte sedan i bilen på väg hem , att vi hade gjort nåt väldigt snällt...  en god gärning !  :)
Annars idag har Anton varti forsmo hos kompis Erik, där hade dom grillat & haft det jätteskoj!
ikväll ska jag när barnen somnat, kolla på True Blood som jag fått alla avsnitt båda säsóngerna av min goda arbetskompis!!  wohoo!  jag har blitt vampyr-tokig!!
imoorrn  är det hockeyträning för storkillen, och innebandymatcher för båda killarna på kvällen!  skoj dag!
åsså däremellan ska vi till T bror & kolla på deras nyfödda lilla Tyra! 
nä nu ska jag kasta barnnen i säng!


VAB-dag...

I gårkväll efter vi kommit hem från Gustavs kalas, var Hampus lite hängig... hade ont i halsen, hostig.. nästäppt... så efter diverse mediciner somnade han, men imorse när vi skulle väcka killarna för vi skulle vara tidigt på fritids, snörvlade Hampus på så hemskt därinne, så vi lät han sova vidare, T tog med Anton på skolan när han for & jobbade, jag stannade hemma med lilleman... oj så hängig han var när han väl vaknade vid 8 tiden... lillstackarn... så hela förmiddagen har han legat i soffan under sitt täcke & med myskudden & kollat på tv...

Inatt ska han få sova hos mina älskade föräldrar, så jag slipper dra upp honom imorrnbitti när jag ska skjutsa Anton på skolan... tack snälla mamsen & papsen !  Hampus var överlycklig över att få sussa där... som vanligt !  han skulle nog vilja sova där var & varannan dag om han fick välja...  men det blir bra att han får sova ut imorrnbitti...  jag jobbar kväll imorrn jag... känns ju lite fel inför ledig helg..men,men,... inget att göra åt.  jag är ju ledig hela lördag & söndag iallfall!  hoppas att man får hålla sig frisk bara.... känner mig just nu frisk men  man vet ju aldrig....

lilla Milo stackarn han är ju sjuk han oxå.... huvva!  hoppas att allla sjuklingar piggar på sig snart!

Annars ikväll har jag vart med Anton på handbollsträningen, den var jättebra!  killarna har blitt duktiga på att passa & lägga upp spelet riktigt snyggt!  kul att se hur de utvecklas, att träningen ger resultat!
nä nu ska jag se om jag kan läsa ut mastodontboken jag lånat av Bettan... Marian Keyes nya... den ligger på runt 800 sidor..  men nu har jag bara drygt 150 sidor kvar!  kanske hinner läsa ut den i helgen!  (  så Bettan får tillbaks den nångång..)  har ju haft den ett par veckor nu.. inte likt mig..jag brukar läsa böcker snabbare än såhär!  nu måste jag rycka upp mig i läsartagen!  :)
puss på er !


Födelsedagsbarnet!


Gustav visar upp hur många år han fyller.. :)


Gulle-Oskar !


Sötungen smaskar tårta!


Några glada killar på Gustavs 1 årsdag!


Nu har vintern kommit!

eller?  visst känns det så hörni?

igårkväll va jag & Madde på kickboxingen..jämarns vad slut jag var efteråt..mådde illa.. så mkt tog jag ut mig..  men det känns ju bra idag !  :)

idag har jag ledig dag, så efter skollämning imorse tog jag tag i lite , eller ganska mkt städning härhemma ! men nu så känns det bra att ha fått det gjort oxå!

Annars idag är det ju Gustavs 1 årsdag!  hipp hipp hurra!! vi ska till familjen Persson ikväll & fika & busa litegranna!  
Igår hade Anton hockeyträning oxå..  han fick äntligen pröva att stå i mål !  ojoj vilka utrustningar målisarna har!  han tyckte hursomhelst att det var superduperroligt-men jobbigt... att stå !  så nu säger han att han vill bli hockeymålis...   :)  får väl se vart det lider nånstans...   :)

Nä nu ska jag spela lite spel på facebook...  hehe.. har blivit som tokig i ett par knäppa spel på fejjan...  :)  jag som aldrig nånsin vart intresserad av spel i överhuvudtaget... men dessa små spel är faktiskt ganska roliga, avkopplande... men jag fattar inte de människor som kan sitta i timtal & spela data-tv-spel....  jag skulle bli galen !

Ikväll är det tv-kväll oxå!
* Bonde Söker Fru
* Oskyldigt dömd
* True Blood
vilka suuuper program!  :)


Ja se det snöar ! :)

Godmorgon/förmiddag !

Imorse när jag skjutsade barnen på skolan så snöade det! gissa om de blev huuur glada som helst! trodde att det skulle gå att göra snöbollar på en gång!  hehe...

men de få flingor som kom, försvann tyvärr lika fort.. men snart så kommer snön att ligga kvar!

idag jobbar jag kväll, känns helt OK för min del!

som ni kanske ser så har jag lagt upp några gamla foton...  :)  kom på att jag skulle vilja ha de gamla nyfödda-korten på grabbarna på datorn, så jag fotade korten & därav den kassa kvaliteten...

sedan det fina kortet på moi.. det hittade mina föräldrar hemma i huset...  :)  på den tiden, -94-95 när jag endast var 19 år gammal... åkte jag & brorsan bräda= snowboard i backen ganska ofta... härliga tider..  :)  men min tid på brädan är nog sedan länge förbi skulle jag tro...  men den står faktiskt kvar i mitt förråd....  :)

nä nu ska jag ta & koka lite gröt!

puss på er!


Mitt gamla årskort i backen! tiden på " brädan" är förbi... :)


Anton nyfödd- feb 01 !


Hampus nyfödd - dec 03 !


En sån härlig dag!

Vilken härlig dag detta har varit!

trots att minusgraderna stoltserade i morse på termometern, så var solen framme & det såg såå härligt ut i denna fina höstdag!

dagen började med att jag & Anton for på hockeyträning, det är ca 45 barn som är med!  kanonskoj att se på !  Anton verkar gilla det jättemkt !  och han blir duktigare & duktigare för varje gång !  härligt att se hur barnen utvecklas snabbt!

nu ska vi sälja " New Body" produkter för att samla in kosing till laget, det är superbra strumpor,trosor,kallingar mm.mm  alla förpackningar kostar 150 kr styck, och det är olika antal beroende på vad du köper, t.e.x, 8 par strumpor, 150 kr...   5 par trosor 150.. osv ..  jag har själv köpt förut och kan varmt rekomendera märket!  så KÖP av Anton!  :) gå in på hemsidan & kolla utbudet!

sedan när träningen var slut så for vi hela familjen upp & kollade en sväng på marknaden.. barnen hade fått 150 kr av sin mormor & morfar var, så de var mkt lyckliga!  :)  de köpte godis,halsband,& annat smått & gott!  åsså vart det lite karusellåkning för Hampus & bungeejump för Anton !

sedan hann vi med att fara hem & mysa lite innan det var dax att fara på innebandyn !

och vilka matcher våra superhjältar gjorde!

1:a vann vi med 8-0, och det roligaste var att detta var Hampus allra första match..han var så nervös innan... men han fick göra de första 3 målen för laget!  ett äkta " hattrick" !  så han var stolt som en tupp!  sedan skadade han sig litegranna.. så han fick stå över match nr 2, som de vann med 15-0 !  Anton fick göra 8 mål i dag oxå!  vilka grabbar!!  :)

Nu sussar de sött i sina sängar... snart ska jag oxå hoppa i kojs... boken väntar!  :)


Ett barn som....

* Får mycket kritik-lär sig att fördöma...

* Får uppleva fientlighet-lär sig att slåss..

* Görs till åtlöje-utvecklar blyghet..

* Får för lite kärlek-kan inte lära sig att älska...

MEN....

Ett barn som...

* Behandlas med tolerans-lär sig tålamod !

* Får uppmuntran-lär sig hysa förtroende!

* Har roligt-utvecklar ett livsintresse !

* Blir respekterat-lär sig att respektera !

Kom ihåg detta: ett barn kan ALDRIG få för mycket kärlek !


Hipp Hipp Hurra för Angel idag! <3

Idag fyller min lilla Angel år! har skickat ett litet grattiskort till henne med den hederliga gamla posten..vet att hon gillar det...  :)

Men någon påhälsning ute i Björkå blir det nog inte först längre framöver... just nu är det mkt... och det menar jag verkligen! MEN jag klagar inte !  det är bara skojiga saker det är mkt av ...

Igår var det dax direkt efter jag kom hem från jobbet, att skjutsa Anton på kalas på badhuset, medans han hade skoj på badet for Hampus-mannen & jag & hämtade pizza som vi käkade hos min mor & far, sedan blev han kvar där över natten..jag & Anton for hem & kollade på Idol- sååå himla bra det är i år !  alla sjunger jättebra, jag gillar allihopa UTOM det där ufot Camilla...  förstör låtarna nåt hemskt...

imorse var det en relativt tidig uppstigning... packade bilen full med hockeytrunkar.. hämtade Hampus & så for vi på skridskoskolan !  jag åkte oxå idag...  har fortfarande inte blivit ett dugg bättre på skrillorna...  :)

efter skridsko, åkte vi & hämtade Erik & Axel i forsmo, sedan hem för att change:a kläder på Anton , han & Erik var bjudna på ännu ett kalas, denna gången på bowlingen! sedan for jag ner på city för att hitta j-vla dammsugarpåsar...och med en gamm-härk till dammsugare kan jag säga att det var fasen inte lätt att hitta rätt påsar... jag hann nästan bli heltokig ... men till slut hittade jag åt ett parti...  Hampus har lekt med Axel här hemma idag, samt med grannbarnen!

Anton hade haft skitskoj på kalaset, bra det !  annars ikväll har vi tagir det luuugnt... jag har hunnit med ett boxpass med min nya sandsäck !  sååå kul !  & jobbigt...  :)

vi har myst, kollat körslaget, jag har faktiskt hunnit med att städa ihop härhemma idag oxå... hade grott igen på några dagar bara... sedan har vi bakat chokladbollar !  mumma !

Imorrn är det dax för hockeyskola, sedan har vi lovat killarna att gå en sväng på höstmarknaden, efter middagen är det dax för starten av kvartersinnebandyn igen!  tjohoooooO!

Nä nu ska jag lägga mig & läsa den suveräna boken" En förtjusande man" Marian Keys.. har haft den stora lyckan att få låna den av den fina Betta !


Skoldag!

Godafton vänner!

Idag har jag fått äran att få vara med Hampus i hans klass hela dagen!

Det har varit en jätterolig dag, vilken fantastiskt fin klass med så goa barn allihopa!

dagen försvann i ett nafs... vips så var klockan 13:30 & skoldagen slut!

Då kramade jag om Anton & Hampus & for på jobbet..T kom & hämtade killarna på skolan.

jobbet ikväll har flytit på ganska Ok...nu har jag bara morgondagen kvar till klockan 16, sedan har vi helg!  underbart!!

i helgen har vi massor med aktiviteter inbokade...2 kalas,skridskoskola,hockeyskola,födelsedagar,innebandykvarters-start,kompis-träffar...en hel massa skoj grejor !!!

Nu ska jag gå & sussa,puss-puss-puss !!


Skoldag!

Godafton vänner!

Idag har jag fått äran att få vara med Hampus i hans klass hela dagen!

Det har varit en jätterolig dag, vilken fantastiskt fin klass med så goa barn allihopa!

dagen försvann i ett nafs... vips så var klockan 13:30 & skoldagen slut!

Då kramade jag om Anton & Hampus & for på jobbet..T kom & hämtade killarna på skolan.

jobbet ikväll har flytit på ganska Ok...nu har jag bara morgondagen kvar till klockan 16, sedan har vi helg!  underbart!!

i helgen har vi massor med aktiviteter inbokade...2 kalas,skridskoskola,hockeyskola,födelsedagar,innebandykvarters-start,kompis-träffar...en hel massa skoj grejor !!!

Nu ska jag gå & sussa,puss-puss-puss !!


Dagen började inte sååå bra....

När jag for från skolan imorse, bestämde sig däcket att " stopp & belägg, nu tar vi en punka"  !  jaha... kul .. helt platt var vänster framdäck... och inte en domkraft eller reservdäck så långt ögat nådde... så jag fick ringa hem till T, den stackarn som vart hemma idag för halsont, så han fick pallra sig till staden med domkraft & däck, så vi kunde fixa det !  inte nog med punkat... det gick knappt att få däcket på plats heller !  jädra domkraften är helt slut! måste fixa ny på studs!
jaja, efter mkt grejande kom jag till slut hem.... 

väl hemma fick jag vinterpanik !  tog & letade fram alla vinterkläder & skor, kollade så att det finnes vantar,mössor,hela kittet !  så fick jag ju garderoberna städade på en gång oxå!  :)
det har ju talats om att vi ska få snö inatt.... till barnens förtjusning!
så idag har vi oxå plockat ihop alla småsaker, bollar & annat löst som legat runt på hela gården... och lagt in i förrådet !  vi har gjort så fint så! ser så himla tomt ut på gården bara.....    :)

idag har vi haft med oss Elias hem oxå! kilalrna leker såå himla fint med varandra så det är inte klokt!
Nä nu ser jag att klockan är mkt, ska iväg & boxas med min älsklings-Madde !
Tjipp!

En bra kväll!

Hallå friends-igen!

va? det trodde ni inte va, ett till inlägg !  :)

kvällen har vart väldans skoj, efter skolan hämtade vi Hampus-mannen & kompis Noak!

sedan var det hem för att smaska chokladmuffinsarna, som var himla goa !  fick veta senare nu ikväll , av Noaks pappa, att Noak inte brukar vara så förtjust i choklad, men mina muffinsar tyckte han var goda... det måste ju vara ett bra betyg om något!  :)

sedan lekte killarna , medans jag pysslade på med några födelsedagskort, orkade inte lägga ner så mkt tid på dom ...men dom blev väl OK ilallfall...

till middag gjorde jag grekiska köttfärsbiffar med kokt potatis... det blev mkt uppskattat av killarna! lite starka blev biffarna, men ändå smaskiga!

sedan kom Noaks fader med lillebror på besök, en stund efter dom, dök mina päron upp !   vi surrade på & killarna lekte, mamma fastnade framför datorn..spelandes facebook-spel...hehe !

Anton har ont i halsen & hostar fortfarande....  istället för att jag ska behöva dra upp honom imorrnbitti när det är dax att skjutsa H på skolan, fick han följa med mina älskade päron hem till dom för att få sova skönt där !  jag hämtar hem honom imorrn när det är dax att hämta H på skolan, han blev jätteglad att få hänga med dom hem!

imorrn är jag ledig.. ska inte göra så mkt... tror jag...  :)

kvällen kommer att ägnas åt kickboxingen!  som jag längtat !  :) missade ju förra veckan för att vi var på föräldramöte.. så nu känner jag hur det värker i armar & ben efter att få fightas med Madde litergranna!  :D

nu ska jag snart kolla på hollywood-tok-fruarna !  :)


4 dagar sedan sist!

japp!

det är så länge sedan jag skrev nåt sist... katastrof!  :)

vad har jag gjort då?

hmm.. låt mig tänka... jo! jag har ju praktiskt taget BOTT på jobbet!  så var det ju! :)

sedan i fredagskväll har jag jobbat ca 36 timmar.. så jag har inte vart hemma så mkt... har knappt sett mina barn på den här helgen... men de har haft det skoj med sin far, det har vart hockey för hela slanten för båda killarna hela helgen!  sedan har de varit med en hel del kompisar oxå hörde jag!  :)
i dag skulle jag ha jobbat till 12, men när vi klev upp imorse, hade A jätteoont i halsen, såg att han var alldeles röd oxå... stackarn... så det blev att vabba idag med honom..  nu har han börjat att hosta oxå ... mycket... så han blir hemma imorrn oxå, då är jag ju ledig iallafall.
han har suttit & tagit det lugnt hela f.m...jag har passat på att städa lite, tvättat lite,& bakat lite chokladmuffins till barnen !
Vi ska ta med oss Noak hem idag efter skolan oxå, så H & han lär nog bli glada över lite muffins tror jag!
Har gjort biffar oxå, som jag tänkte vi skulle äta till middag, det är A favvorätt!  så han blir lite uppiggad!
ikväll kommer min mor & far & hälsar på oss en sväng, de saknade grabbarna så mkt...   <3
nä nu är det dax att plocka ut muffinsarna!!


Radiodebut!

Gokvälls vänner & alla andra som är nyfikna av naturen..  :)
Idag har jag varit på en mkt intressant föreläsning i Bollsta , det var en dam som hette Inge Dahlenborg, som var föreläsare. Den handlade om Demens... denna föreläsning varade hela långa dagen, men eftersom hon var så lättlyssnad gick dagen snabbt!

Vi intog lunch på en pizzeria i Bollsta som hette Calles.. den kan jag varmt rekomendera! mkt gott var det !
Efter lunchen satte vi oss igen, mitt i alltihopa var jag " kissis" så jag smet iväg på toa.. döm om min förvåning när jag kliver ut från toan & blir haffad av Radio Västernorrland!  hon sa att hon " bara" ville ställa några frågor om föreläsningen, hon hade intervjuat många där idag sa hon, och ville bara ha mera extramaterial.... just det!  det lilla " extramaterialet" blev en radiodebut för min del!  :)  har hört mig själv ett par gånger på radion idag, både på P4 nyheterna & ett inslag som enbart handlade om denna föreläsning!  jag surrade på som bara den....  men döm om min förvåning, när jag faktiskt lät SMART !  det trodde ni inte va? :)  haha!
jag sa inget jag behöver skämmes för iallfall....   :)  kanske t.o.m jag tycker att jag är värd en löneökning !

Annars idag vart det liiite stressigt ikväll... kom hem från Bollsta vid 16:30, så det var bara hem & hämta grabbarna, som tur va hade T gjort middag tidigt till dom, Alfred & Elias var oxå här, så då for jag med alla killarna på säsongens 1:a handbollsträning, det var jättekul att se vad duktiga alla killarna va!
sedan skjutsade vi hem Affe & Elias, tyvärr hann vi inte titta på den nya bocken som dom hämtat idag... har lovat killarna att vi ska ta det efter helgen, jag jobbar ju som en tok nu hela helgen... kvällspass imorrn, 7-21:15 både lördag & söndag... 7-12 på måndag.... kommer inte hinna se så mkt av min älsklingar denna helg...   :(

Nu ska jag kolla på resultatet på Idol !
Kramen !


RSS 2.0