Speedade dagar! :)

Dessa dagar har jag inte haft tid alls till att sitta vid datorn... sedan jag kom hem från S-vall i måndags har det varit full rulle exakt hela tiden!  :)

Måndag kväll kom pappa min hit & hjälpte mig att sätta upp den stora boxningssäcken i taket på övervåningen, det vart skitbra!! har premiärtränat på den oxå, och det kändes kan jag säga..  :)

Broder m familj kom hit då oxå en sväng, jag testade lite olika boxerciseövningar med sparkar & annat skoj på han, men han blev bara rädd för mig & BAD mig sluuuuuta...  !   :)  haha! 

I går kan jag punkta upp vad vi pysslade med:

klev upp...skjutsade grabbarna på skolan... följde med Antons klass på nipvallen för att vara med & åka lite skridskor med dom..hem.. kollade till T som håller på att gräva för fullt här ute på baksidan där det ska bli ett nytt förråd..städade ihop lite..packa väskor för badhuset & innebndyträning...hämtade killarna på skolan..for på badet med dom & Stefan , Noak & Loke...direkt efter badet for vi till innebandyträningen.. där hade vi träning med vårt lag..direkt efter det hann vi men en snabb sväng in på <stures för att inhandla middag... dit kom min pappa sedan föär att hämta upp killarna, som han skulle passa medans vi for på föräldramöte kl 18:30...   sedan tillslut kom vi hem vid 20:30... PUH!  men tänka sig vad den dagen gick snabbt!!!  och bara skojiga saker gjorde vi hela tiden!

Idag jobbar jag kväll, sedan imorrn ska jag åka till Bollsta för att lyssna på demensföreläsning..ska bli intresssant!

där är vi mellan 8-16, sedan har Anton sin 1:a handbollsträning för säsongen!  han har längtat...  :)

Nä nu ska jag in i duschen innan jag ska på jobbet!

Puss!


Här var min lägenhet på Södermalmsgatan!


Fin utsikt från Södra Berget...


Här var mitt hus när jag bodde i S-vall!


SPA upplevelse !

Hejsan vänner!

Nu sitter jag här i hotelllobbyn & skriver litegranna.. jag ska berätta lite om vår lilla vistelse här..

Igår kom vi hit vid 10 , checkade in, sedan gick vi direkt till SPA avdelningen!

där badade vi i olika pooler..bla 40 gradig, 36 gradig..sedan var jag modig och hoppade i den 12 gradiga lilla poolen... jämarns vad kallt det var!  man riktigt kände hur alla porer drog i hop sig,sedan skulle man hoppa direkt i den varmaste på 40 grader... då stack det i både armar & ben kan jag säga!

sedan bastade jag & mamma ångbastun ett stort antal gånger under de 6 timmar som vi va där på SPA:et...fantastiskt härligt..  jag längtar redan tills nästa gång jag ska hit !

på kvällssidan gick jag & mamma på China & käkade middag, mkt gott va det !

sedan gick vi på bion vi skulle se: Flickan som lekte med elden... och jag måste säga att jag tyckte att den var bättre än Män som hatar kvinnor... himla bra!!

Nu har vi ätiti en mastodont frukost..jag är sprickfärdig... men gott som tusan va det!

Nu väntar vi på att Birsta ska öppna, så ska vi dit en sväng innan det bär iväg hemåt...

tack S-vall för denna gången! :)
Kram på er!


Våran Hockeystjärna! <3


Ensam kväll....

Hallåååå friends!

nu sitter jag här helt i min ensamhet... ja, T sitter ju på övervåningen vid datorn... men båda killarna är iväg hemifrån...  Hampus-mannen han är ju som tidigare bestämt hos sin mormor & morfar & härjar!  Anton han sover borta hos en kompis för allra 1:a gången...stort det..   :)

det hade blivit bestämt idag när både han & Erik, som han är hos, var på kalas på badhuset idag..  så sagt & gjort, han ska sova där inatt! han ringde nyss & sa att de hade sååå skoj & satt & kollade på MODO-film, hockeykillar som dom är....   :)  och att dom snart skulle " parta"  haha!  gullungar!!

vi får väl se hur det går... kanske ringer han inatt & vill hem...kanske inte...  det är ju en stor grej & sova hos en kompis för första gången...  :)

Hampus pratade jag med nyss oxå.. han höll på att baka egna påhittade muffins... till mig... jag hörde talas om ättika bl.a....  hehe... blir nog JÄTTEGOTT det....    :)

ikväll har vi oxå varit & grattat Oskar på 3 årsdagen !  fick supergod smörgåstårta där som Madde hade gjort! och så hade hon gjort jättefina chokladtårtor..bla. med en traktor på!

men nu ska ni få höra vad för hemskt som hände mig igår......

jag var ut en sväng i våran skog innan jag skulle på jobbet, för att jag skulle plocka lite mera mossa...  mitt inne i djupa skogen klev jag i bajs... inte vilket bajs som helst...  det var färsk Björnskit! fan vad skrajsen jag blev ! sprang illa kvickt hem igen!  det var en björn här oxå för ett par år sedan... den är väl tillbaka nu då.... huvva! inge mera skog på ett tag för oss inte!

Nu ska jag ta & lägga mig, imorrn ska ju jag & mamma farapå SPA i S.-vall !  wohooo!  övernatta 1 natt, äta god middag... se på bio...handla... ska shoppa lite hockeysaker till killarna... Hampus börjar ju i skridskoskolan imorrn & Anton kommer att börja i hockeyn till veckan!

sedan ska jag faktiskt köpa lite saker till mig själv oxå... parfymolja på Body Shop... ev en jacka... och boxarhandskar & lite träningskläder tror jag...

nä nu säger jag på återseende vänner!

puss & kram!


Fredag- jobbkväll...

Helooo!

ikväll ska jag tillbringa min tid på jobbet,men jag slutar redan kl 20:30 så sedan har man ju hela myskvällen framför sig hemma!  :)

imorrn jobbar jag till 16 sedan ska vi till Madde & fira Oskar som fyller 3 år idag!  hipp hipp hurra!

efter det besöket ska Hampus till min mamma & pappa & sova över- han tjatade om det igår så då blev det bestämt så!  :)

sedan ska han vara med min pappa på söndag, medans Anton hänger med T på innebandymatch, och jag & mamma är i S-vall på SPA !  & vad jag längtar tills dess... härligt ska det bli!!

Igår va vi på nipvallen i vanlig ordning & åkte skrillor-Madde, Alfred & ELias var med och åkte oxå! vi hade mkt skojigt!  roligast var att min mamma åkte oxå...  det var typ 30-40 år sedan hon stodpå ett par skrillor....  men hon var duktig som tusan!!  :)

igår gjorde jag lite fint här ute på altanen , var & köpte lite ljung & prydnadskål, .. gick & plockade lite mossa... klippte lite gran & tallgrenar... tog fram de stoooora lyktorna som hänger i taket på altanen... så igårkväll tände jag alla lyktorna & tittade på hur fint det hade blivit med allt jag grejat med !

nu ska jag koka lite gröt innan jag ska iväg & jobba!

ha en fin helg på er allihopa!


Min mamma tränar inför Stjärnor på is... :)


MODO nästa !! :)


HockeyHampus!


Brandsläckning & Kickbox !

igår var det en mkt rolig dag!

först ut var det brandutbildning på brandstationen med jobbet, det var verkligen bara intressanta saker vi fick inpräntat-mkt visste man ju redan-som dotter till en deltidsbrandman en gång i tiden...  :)

efter all teori fick vi gå ut & släcka eldar med både kolsyra & vatten, såå kul! vi fick släcka en " människa" på marken oxå- där höll min sjal på att ryka med oxå...   :)

igårkväll var det återigen dax för kickboxingen, det blir verkligen roligare & roligare för varje gång! man känner att man blir starkare & smidigare liksom! igår var det mkt armar.. uppercuts,hooks,knytnävsslag, åsså såklart fällknivssparkar & grensparkar... jag är kung på grensparkar!  haha !
nu är jag ledig i 2 dagar, Lovely!!!!
huset har slammat igen lite under några dagar nu- så det har jag tagit tag i till morgonen, dammsugit & torkat lite golv, tvättat,diskat,tömt kattlådorna,fixat till pappersåtervinningen,grejat födelsedagskort till en hel hög som fyller år denna vecka !
idag fyller grannen , på fredag fyller Oskar..på lördag är det Liam.. och så är Anton bjuden på kalas hos Emil på lördag ! så nu idag innan grabbarna slutar skolan ska jag ner & fixa lite presenter på stan... sen ska jag en sväng upp på granngården & inhandla lite ljung & prydnadskål att pryda altanen med inför den stundande vintern.....  3 månade drygt kvar tills julafton... fattar ni???   heeeelt otroooligt!!!!
det lär nog bli en hel massa kompisar härhemma idag oxå... i vanlig ordning!  :)  lovade killarna att de båda fick ta med nån kompis hem... får väl se om det blir så då!

Nu ska jag duscha & bege mig mot stadens gator & torg!


Godafton i kvällen !

Nu idag vaknade jag med en fördjävulsk halsonda...  illa det.

men under dagen försvann den, vi är flera härhemma i hushållet som har ont i halsen... förhoppningsvis försvinner den lika fort som den dök upp... eller så blir vi sjuka hela högen... det visar sig..

annars har vi jobbat till 16 både T & jag, efter middagen for han på träningen & grabbarna var ute & lekte medans jag planterade om lite blommor som jag nu tagit in !  vart så fint såååå!

har lagt upp lite roliga bilder här oxå...  bl.a en karikatyr som T & jag fick gjord när vi var på Ibiza 2001.. den är hemskt vacker....   :)   jag har värsta kaninkinderna...  men den blev ju kul iallfall!

tänkte jag måste visa upp den fina bilden..   :)

nu ska jag gå & lägga mig, imorrn jobabr jag bara till 12, men sedan ska jag på brandstationen på brand/säkerhets utbildning till kl 16, är ju alltid bra & få lite komp.timmar !! ska ju bli kul oxå & få släcka lite eld...  jag är ju barnsligt förtjust i eld....   :)

sedan imorrn kväll är det dax för att kickboxas igen, jag längtar till varenda tisdag nuförtiden sedan jag började med denna träningsform!!  så kul alltså!

nä nu måste jag mota halsondan iväg med lite sömn.....

puss!


Karikatyr av mig & Thomas på Ibiza -01 :D


gissa vilken underbart söt bebbe ?? :)


Sötis kattunge nr 1 !


Sötis kattunge nr 2 !


Har planterat om ett helt gäng med fina pelargoner !


Nu är helgen till ända....

..så var det slut på mina 3 lediga helger för den här gången!  himmel så snabbt tiden går tycker jag!

Den här helgen har varit mkt härlig! som alltid när jag är ledig- :) I går var jag & barnen till T pappa som fyllde år, där vart vi bjudna på prinsesstårta & annat gott ! mkt trevligt!

sedan for vi med Hampus upp till Markus på remsle, och efter det åkte jag & Anton & hämtade en av hans kompisar med oss hem till oss... så det var rena rama kompis karusellen igår! när kvällen analkades vid halv sjutiden for vi & hämtade Hampus & skjutsade hem Antons kompis, sedan bakade jag & grabbarna pizza till middag-guuud så gott det blev! sedan var det kvällsmys med film-Kenny Starfighter såg vi, den var faktiskt riktigt skojig ! 

Idag har vi vart & åkt skrillor med Annah & Noak & Loke, tänk att man ska få så himla ont i fötterna varje gång man -läs Vickan- åker skrillor!   :) vi hade en skojig stund iallfall!

sedan efteråt hade vi turen att bli bjudna på kladdkaka hos min bror ! lovely!!  vi fick även med oss Loke hemöver.. så han & Hampus har lekt så det stod härliga till, bl.a fick de göra Hampus favvosyssla...KLADDA! GEGGA !  ...kärt barn har många namn... han kallar det iallfall att BAKA...  hehe... men vilket gegga det blev av !  mitt kök & diskbänk var sig inte lik efteråt.... tur att man röjer bort det snabbt ! men skojigt hade dom kan jag lova!  :)

Nu är det bara 1 vecka kvar tills jag & mamma ska åka på SPA på Södra Berget i S-vall ! ojoj vad jag längtar!!!  det har ju nästan blivit en rutin att vi åker dit en gång per år nu... blir 3:e året i rad vi far dit ! vi åker tidigt på söndag morgon, så vi är där tills det öppnar 10, sedan checkar vi in på hotellet...går in på spa:et...mår gott...käkar lunch, som ingår i priset, på spa:et..sedan myser man därinne i alla olika pooler, & olika bastus... jättehärligt kan jag lova!  när det stänger vid 16, ska vi ner på stan & käka middag, sedan ska vi på Filmstade & se " Flickan som lekte med elden" för jag har 2 fribiljetter till bion där!  sikken tur! efter bion blir det upp på hotellet igen..kanske en kvällsprommis i den fina naturen däruppe.... sedan lägga sig & sussa gott i hotellsängen !  för att sedan morgonen efter få en heeeelt fantastisk hotellfrukost innan det är dax att checka ut ! det dygnet är verkligen en återställare för själen kan jag lova!! såååå mysigt !

nu ska jag lägga mig tidigt för jag känner mig lite halvkrasslig... igen... min otur är att dessa förskylningar aldrig verkar bryta ut ordentligt på mig... jag bara går & är halvkrasslig lääääänge.... då har jag hellre att det bryter ut, och jag blir skitförskyld ett par dagar , än att gå & vara så här en längre period... pissigt det är vad det är !!

nu känner jag hur det sticker i näsan, lite ont i halsen.. men fasen att det bryter ut inte!!

nog klagat.  :)

gonatt alla pussgurkor!

 

Fredag!

Härligt!

ledig heeela helgen lång!

efter skollämning idag var jag duktig & for ner på niphälsan & motionerade litegranna, sedan var det hem & börja ta itu med tvättberget som har blivit på ett par dagar.... men nu så har jag snart tvättat upp alltihopa!

har vart ner på staden en sväng oxå innan jag hämtade barnen, köpte 6 par fingervantar till dom, det kommer nog att vara dax för dem nu snart... och som ni alla vet, har dessa vantar en tendens till att spårlöst försvinna.... därav 6 packet !  :)

just nu har Hampus Elias här som tillsammans bygger värsta kojan inne i vardagsrummet.... jag har faktiskt hjälpt till lite oxå...   :)  åsså har dom gjort fruktsallad & smaskar därinne... mysigt värre!

jag har skjutsat in en smarrig cheesecake i frysen idag oxå!  tänkte bjuda brorsan & Betta & Milo när de kommer & hälsar på sedan!  ikväll ska vi till grannarna en kortis , största pojken fyller 14 idag!  hipphipphurra! har gjort ett kort & stoppat i lite pengar till honom....  annars ikväll jobbar T, så vi ska ha fredagsmys jag & grabbarna, kolla lite idol...mysa...

skulle ju se Cellisten igårkväll jag.... blev ju inte så då... jag somnade halva vägen in i filmen... får nog hyra den en annan gång !  :) jag va såååå himla trött... idag känner jag mig pigg & alert!

nu ska jag ta ur den sista tvätten...


Nu äre helg!

Klockan 13:00 idag började min helg..lovely!!  :)

då for jag & hämtade killarna på skolan, sedan for vi hemöver för att packa skridskoväskan & så åt vi en tidig middag, bestående av fiskpinnar & potatismos & remouladsås..gourmet-mat det !  :)

efter att ha baxat in alla skridskor & klubbor i bilen stack vi & hämtade upp Alfred & Elias som skulle följa med oss & åka skrillor.

väl framme på nipvallen träfafde vi på Noak & Loke som oxå skulle åka, så då fick grabbarna en massa kompisar där, så sedan blev det hockeyspel för fullt i 1 1/2 timma! vi hade riktigt skoj, & alla grabbar var ordentligt svettiga när vi åkte därifrån....   :)

imorrn efter skollämning ska jag vara duktig & fara på niphälsan & springa lite på löpbandet har jag tänkt! ska bli väldigt intressant & se hur det går...   :)  men nu känner jag att jag har kommit igång med träningen faktiskt! känner mig full av energi!

nu ska jag kolla Idol & nya Wallander filmen-Cellisten.  kram!


Höstkänsla

Igår när vi var ute ramlade en hel massa löv ner från träden... jag har inte haft den där riktiga höstkänslan ännu, men när jag såg på löven, DÅ kom jag på att det är höst!  lite lustigt var ju att det va 23 grader varmt igår när jag såg löven falla....   :)
igår förljde Alfred & Elias med oss hem & käkade hos oss, barnen lekte & vi spelade en hel del fotboll.. det var bra uppvärmning för mig, som sedan på kvällen for iväg på Kickbox-passet!  herreminje vad jobbigt det va igår.....   ett tag trodde jag på fullt allvar att jag skulle svimmma!  men det är ju helt fantastiskt roligt alltså! nu ska jag slå på stort & köpa mig ett litet " kit" som jag hittat på stadium.. ett par box-hanskar & en sandsäck man hänger upp i taket!  himmel vad jag ska boxas!
helt allvarligt är det en jättebra träningsform, med bra ledare oxå!  kanske kan denna träning få mig i form igen!  :)
ikiväll är det kvällsjobb för mig..  känns väl OK..
idag har barnen höstdag på skolan, detta innebär att de går en långpromenad till hoppbacken där de sedan har olika aktiviteter, sedan har de fika med sig, åsså går de sedan tebax till skolan där höstdagen fortsätter!  de kommer nog ha riktigt skoj idag!
nu ska jag käka lite gröt, idag blev det grahamsgröt! smaskens!
puss på er!

Måndag igen då! :)

Så har vi ännu en ny vecka framför oss vänner...  :)

till skillnad från många andra människor denna årstid, känner jag mig ofantligt pigg & alert så fort det börjar att närma sig hösten...vet inte varför, det har alltid varit så.. min sambo har konstaterat att det är nåt stort fel på mig...   :)  när andra får höstdepressioner, så piggnar jag till!

jag gillar när det blir mörkt...ruggigt...lite halvkallt... luften blir härligt frisk! såklart gillar jag sommarn oxå, men det är något visst med hösten....så är det!

idag flöt dagen på jobbet som ett rinnande vatten! gjorde en avstickare till skolan oxå vid 10 tiden, för att avverka ett kvartsamtal för Hampus, det gick jättebra, fröken hade
 bara bra saker att säga om den lille mannen! min duktiga lillkille!  :) han var lugn.. duktig på att lyssna & vilja lära sig saker.. snäll & rar!  :)
härligt att det verkar gå bra för honom!
efter jobbet hämtade jag Anton + en kompis på fritids, sedan for vi & hämtade Hampus som hade följt med Noak hem efter skolan. sedan var klockan mkt & det var dax att åka hem & fixa middag, spagetti & köttfärssås blev den enkla rätten idag...  :)  efter maten har vi rensat lite rabatter, åsså for T på träning, då gick jag ut & lirade fotboll med killarna!
Nu sussar de sött i sängarna... trötta efter den tidiga morgonen... nu väntar ännu en tidig morgon för dom imorrn... men sedan är det ingen mer tiiidig morgon denna vecka!
jag känner mig själv redo att hoppa ner i sängen för att läsa ut min bok! så får det bli!
kram!


What a Weekend!! :)

Gokvälls!

vilken härlig helg jag har haft! lovely!
i lördags for vi så Anton fick testa på karate..som med allt annat han prövar på, så tyckte han att det va jättekul! men man får inte veta vad de pysslar med därinne på karaten... det är visst hemligstämplat för oss föräldrar... det är helt sanning!  barnen är försedda med munkavle !  konstigt men sant!   :)  men enligt vad han fick berätta, så var det väldigt roligt !
Hampus han ville inte pröva på... han hängde med mig på stan medans!
efter karaten gick vi på badhuset med Stefan, Noak & Loke, där hade vi himla skoj, jag badade inte p.g.a kvinnliga besvär... så jag gick mest & lekte badvakt!
efter badet hängde lillebror Persson med oss hem, och stannade hos oss hela dagen! han & H hade riktigt skojigt!
kvällen ägnades åt en massa kompisar till barnen som var här, myspys med godis & chips, och en massa kaffedrickande för min del!
Hampus råkade ut för ett smärre blodbad oxå...och jag som HATAR när barnen blöder... det absolut värsta jag vet... och oturligt nog var T på fest, MEN tur då att Stefan va här, så jag fick lite assistans av honom ! det såg värre ut än vad det va...  som tur va.. han hade bitit sig inne i kinden.. huvva.. blödde mkt gjorde det iallfall...

idag söndag har vi varit hemma & tagit det lugnt, vid 14 tiden skjutsade jag H till Noak, där va han & lekte medans jag for på friidrotten med Anton, som han oxå tycker är himla kul!  :) och snart börjar handbollen & innebandyn oxå...  snart måste han nog välja sina idrotter...  :)  kan bli mkt med allt han vill hålla på med !
efter friidrotten hittade Anton sin kompis Robin där, som han hängde med hem, så jag & Hampus for & hämtade T på hans innebandymatch inann vi for hem! sedan var det middag..diskning...sedan var de dax att åter åka in till staden igen för att hämta hem Anton!
men nu har killarna duschat...myst... och sover sött i sina sängar!  tidig morgon på fritids imorgon....
jag har nyss kollat på sista avsnittet av Överlevarna.... nu längtar jag tills det startar igen!  annars var det ett kasst slut....
har även kollat in Här är ditt liv, som visades i helgen... min favvo-kille Mikael Persbrandt var ju 1:a gäst!  åh en sån härlig karl....    :)  underbart med 1 1/2 timma Persbrandt....   :)
Nä nu ska jag fixa tvätten innan det är dax att sussa.!
kram!!!


TGIF!

Åh äntligen helg!  :)  I Love helg...   :)
först & främst: nu har jag lagt till en " ny" länk, av nån konstig anledning har jag råkat ta bort en av mina favvobloggar: Luddeskamera! men nu är den återigen bland mina länkar!

idag jobbade jag till 16, gick bra det!  dagen har flugit fram...  :)

sedan var det hem & greja middag, idag blev det kassler med en vitlöksbearnaise & kroketter... mums! efter maten var det dax för fredagsmys... godis,chips,dricka & glass strutar!  hade köpt strutar & glass, så kilalrna gjorde sina egna glassstrutar.. det blev några riktigt tjusiga kompositioner måste jag säga...  :)  själv gjorde jag åt mig själv min specialare... vaniljglass i en skål, massa kolasås & chokladsås...lite grädde... åsså mojsar jag ihop alltihopa till en geggamoja...guuud så gott!!  det ska vara sådär löst & rinnande... då är geggat komplett!!
imorrn ska vi testa karate...mest för skojs skull!  efter det blir det badhuset!!  vi åker nog dit till kl 13, om det är nån som vill göra oss sällskap!
nu är jag trötter, ska gå & sussilussa.... puss på er sötnosar!


snart helg...

Nu har jag bara en dag till kl 16 kvar innan jag får helg!  lovely!

idag hade Hampus med sig en kompis hem,  det var första gången som kompisen följde med nån hem efter skolan...  men det gick hur bra som helst!  sedan kom Angelica med sina barn Alfons & Saga hit & handlade jultidningar av Anton, det var jättekul att få träffa min lilla Angel igen... det går ju långt mellan gångerna...  men så har vi desto skojigare när vi väl ses!
Vid 5 tiden kom mamma & pappa hit för att hämta Hampus, som ville sova över där inatt, det blev så att Anton oxå ville hänga på, så nu är båda barnen hos sin mormor & morfar över natten, sedan skulle dom skjutsa dom på skolan imorrnbitti!  så nu är grabbarna mkt nöjda kan jag tänka mig...  :)
själv har jag vart ute & promenerat en sväng, åsså nu har jag lagt mig tillrätta i soffan för att kolla på Idol & Överlevarna!  sedan måste jag sussa... tidig morrn imorrn....
puss & hej !


Min store starke son!

Hellojs!

ikväll har Anton fått varit med & provat kasta spjut!  som han har längtat hela sommaren efter detta ögonblick...  och det gick jättbra för honom! 18,5 m mätte hans 1:a kast någonsin, och det räknas som jättebra enligt tränaren!  kul för starke-Anton!  :) han tyckte att det var hur kul som helst, så nu på söndag ska han dit igen & få träna lite mera, och även få testa lite andra friidrottsgrenar! även om han inte alls har åldern inne för att börja med spjut, så kan det ju vara bra & kul för honom att få träna lite ....   :)

annars idag har jag vart ledig, efter skollämning imorse for jag hem & städade... och kastade till pappersinsamlingen..och tvättade.. shit vad det har blåst idag förresten!  jag hängde ut tvätten, och på en timma knappt var 2 maskiner tvätt torkade!! bästa torkskåpet ever !!  :)

har en analkande stoooor träningsvärk på G oxå... kommer antagligen inte att kunna gå ordentligt imorrn....

sedan idag har vi haft Alfred & Elias här på besök, grabbarna lekte på bra, som vanligt, sedan hängde Hampus på dom hem, medans jag & Anton for på spjuten...  då blev Hampusmannen glad att få vara där hos dom istället!
Imorgon ska en annan kompis ur Hampus klass få hänga med oss hem, Viktor.  han har aldrig vart här förut, så Hampus tyckte det var jättekul att han ringde hit idag & ville komma! det blir nog bra det!
Nä nu är det dax för mig att kolla på Idol innan det är dax för sängen... tidig morgon på fritids imorrn.....


Klipp & Kickboxing !

God afton vänner!
ÅÅhh vad jag är nöjd nu!
har nyss kommit hem från mitt 1:a kickboxercise pass! shit vad roligt det va!  jag & Madde vart nog lika frälsta båda två! så nu kommer vi att börja med det varje tisdag!  :)  härligt!
men herreguuud vad jobbigt alltså... men man lärde sig fruktansvärt mkt på den 1 1/2 timme som det höll på, och det var snabbt tempo hela tiden!  jag trodde att jag skulle få hjärtmuskelinflammation eller nåt, så otränad som jag är... men jag klarade mig med livet i behåll!

sedan har jag varit & klippt mig, färgat håret i 2 färger: svart med röda tjocka slingor !  sååå himla nöjd blev jag med resultatet! det vr länge sedan jag hade svart hår... men sååå snyggt det blev !  jag är en riktig snygg rocker nu !!  Hampus tyckte jag såg ut som en rocker....   :)
de som sett mig har bara sagt fina & snälla saker om mitt " nya" hår!  så jag är lagomt mallig över det nu!   :)

Nu ska jag äta min kvällsgröt & kolla på inspelade Idol som började ikväll!
tjipp!

Nyklippt & Nyfärgad !


svart & rött!


Sååå nöjd!


Toka!


Vilken dag!! :)

En sån härligt underbar dag vi har haft idag!  först var det dax för Hampus att ha avslutning med sitt Hajarna, det bjöds på grillkorv & en massa bus ! de höll till på Rödsta Skola..vi hade jättemysigt där, för tjejlaget hade oxå avslutning , så det var himla mkt folk ! sedan blev det att dom spelade en massa fotboll oxå...  :)  jag som fått tillbaks orken nu, fick äran att vara målis... herreguud vad mål jag släppte in....   :)  takterna sitter inte i ännu kan jag säga....
sedan hängde Hampus med Noak hem till sig, så jag & Anton vi for hem för att börja förbereda för tårtkalaset vi har haft ikväll!
Vi har haft: 29 st här på avslutningsfika för vårt lag Superhjältarna!  det vart helt suveränt bra!
19 barn & 10 vuxna... jätteskoj att det kom så många tycker jag!
barnen var jättesnälla och gav oss presenter oxå...  :)  vi fick en jättefin blomma med  fin kruka till, samt 2 st biobiljetter!  wohoo!  så nu ska vi se " Flickan som lekte med elden" har jag tänkt!
alla tårtor & kakor gick åt med en rykande fart, likaså godispåsarna vi hade gjort till alla barn som var här....  :)
nu har vi städat ihop kalaset... nu känner jag mig faktiskt liiiite mör...men bara lite!  :)  tänkte jag skulle kolla in den nya serien som börjar på 4:an... Överlevarna...skulle visst hamna om en pandemi.. kanske inte sååå lyckat att börja sända en serie om ett virus, när ´folk är som mest hysteriska över svininfluensan....   :)  men den blir säkert intressant!
sedan är det hopp i säng på en gång!  mkt tidig morgon imorrnbitti....  05:15 ringer väckarn....05:50 väcker jag resten av familjen.... 
puss & kram på er alla!

Barnaskaran hos oss!!


fikadax i Hjälta!


Superhjälte-tårta!


En av tårtorna jag bjöd laget på!


Några Hajar på avslutningsfika!


Kvartersavslut!

Hej på er!

idag har vi varit nere på Risön för den årliga kvartersavslutningen..även detta året var det tur med vädret..inget regn så länge vi var där! barnen fick gå i ett fint led in på planen, sedan var det prisutdelning-alla lag fick medaljer på scenen!

det var riktigt mkt folk därnere idag...kul för barnen med mkt publik...   :)  jag vet inte om barnen blev gladast över medaljerna eller över godiset & drickat som de även vart bjudna på...  :) förhoppningsvis slog medaljen högre...   :)        När prisceremonin var över, fick vi med oss en kompis till Anton hem..samt att Hampus följde med en av sina kompisar hem! just det ja!  glömde säga att Hampus fick prata i microfonen på scenen oxå!  han vart intervjuad av han som pratade...det tyckte han var skoj, han svarade snällt på alla frågor!  :)

nu sitter Anton & hans kompis & spelar spel, jag passar på att ta en minut framför datorn...  ikväll när vi hämtat Hampus & skjutsat hem Douglas, ska vi till min mor & far & käka middag-gott!  det var längesedan vi var där nu... de har ju vart rädda att bli smittade av mig....  :)  förhoppningsvis smittar jag inte ngn nu....nöff nöff...  :)

imorrn ska Hampus ha avslutningsträning med Hajarna, sedan på kvällen ska vi bjuda alla " Superhjältarna" på tårta & saft här hemma, det verkar som om vi blir en bra bit över 20 personer härhemma.... kul med mkt folk & barn ! jag har färgat lite marsipan i olika färger nu idag, så ska jag se om jag får till några roliga tårtor imorrn!

På tisdag- då ni.... ska jag & Madde börja kickboxas!  ojoj vad det ska bli kul att pröva på!  jag känner mig rikitgt laddad ska ni veta!  känner att det ska bli kul att få igång nån träning igen... visst , jag promenerar härhemma, men det har blivit dåligt med nån annan träning... så detta ska bli kul! få se om jag överlever bara....   :)

nu ska jag se vad killarna pysslar med!

kram                                                                      


en liten del av " Hajarna" .. :)


2 coola Hajar!


Mina Hjältar!


Hajarna får medaljer!


Superhjältarna tar emot sina medaljer!


Movin up!

Hej på er vänner!

Nu börjar att smått känna mig som mig själv igen...nästan iallafall. Vet inte vad det är för bassilusk jag har, men jag har inte utvecklat förskylning med hosta..jag har " bara" haft hög feber,ont i exakt hela kroppen, ungefär som om jag blivit överkörd av en lastbil... sedan har jag haft lite ont i halsen..låter konstigt va? det tycker jag oxå.  har haft såhär förut en gång oxå, då kom förskylningen & hostan efteråt...när man blivit fri från febern, kanske är det så denna gången oxå..det visar sig...
annars har jag inte orkat gjort nåt alls dessa 3 dygn... legat som en pasha i soffan.. såklart har jag fixat mat & dyligt åt barnen..men mycket mera än så har det inte blivit... så idag när jag känner mig någorlunda pigg, har jag tvättat lite tvätt, korgen svämmade över....samt damsugit upp allt damm & grus som samlats här...
igår fick jag blommor av T oxå, för att pigga upp mig sa han... de var jättefina!

I helgen är jag ledig, men ska ta det lugnt, känns inte riktigt att man är fullt på topp ännu...
men imorrn är det iallfall kvartersavslutning för killarna på Risön, ska dit vid 12, sedan har vi inget annat för oss på hela dagen...skönt det oxå.

Söndagen ska vi bjuda vårat lag " Superjhältarna" på avslutningsfika härhemma, jag ska göra tårta, sedan har jag gjort lite godispåsar som barnen ska få. hoppas att det kommer många barn!  :)
vore ju bra om de hörde av sig så man vet vilka som kommer... det är ju lite planering med det hela... kanske de flesta hör av sig imorrn.
hittils är det iallfal minst 7 barn som kommer..  :)

Nä nu ska jag lägga mig en stund till innan jag ska hämta barnen !


......

tjohooo...... not.
har inte så mkt energi för tillfället... ligger som en pasha i soffan orkar inte göra ett dyft.
allt började igårkväll, kom hem från matchen som Anton spelade, vilken dom förresten vann! 3-1 kul att få avsluta med en vinst!
kände mig trött i kroppen..hade liksom ingen styrka i kroppen, bara hängig... men ingen förskylning, hosta eller så..bara ont i örat,halsen...
la mig redan kl 20 för jag kände mig så konstig, vaknade 22:30 av att jag frossade som en tok, hade svettats ner hela min säng..så jag ringde jobbet och nu är jag hemma idag & imorrn till att börja med- just nu har jag så ont i kroppen, har tagit mig upp från sängen & klämt i mig värktabletter- som gör lite nytta iallfall...jag orkar ju sitta upp & skriva iallafall...

annars igår var jag med min vän Madde på stan och åt lunch innan det var dax att hämta barnen på skolan, vi hade jättetrevligt! jag åt en jättegod kycklingpaj på citygallerian.
sedan efter skolan tog vi med Afred, Elias & Oskar med oss hem, Madde kom lite efterrråt, så vi hade en heldag tillsammans kan man säga... Anton vart inte ngt mera sjuk... han har fortfarande lite ont i halsen, men ingen feber... så han ville gå på skolan idg.
Just nu är T på VC för att få medicin för sitt öra... känns som om vi är en riktigt sjuklig familj för tillfället...inge kul...

nu orkar jag inte mer.


Sjuk son....

Jaha. det blev som jag trodde... Anton är hemma från skolan idag, imorse hade han fortfarande ont i halsen, kroppen, & huvudet... stackarn... ingen feber än ialflall... men det är ju illa nog med att ha ont i kroppen....

det han är mest less över är ju att han missar sista kvartersmatchen ikväll....  men vi ska nog kanske , om han orkar, åka ner & titta på den iallfall!

Hampus han skjutsade jag till skolan som vanligt imorse... men han försökte han med att få vara hemma från skolan..  :)  han hade ont i ett pyttelitet sår på lilltån....  :)  väl framme på skolan var han helt som vanligt igen... konstigt... :)

igårkväll var jag trött.... kollade på 3 avsnitt Twin Peaks... nu är jag redan på episod 23 !  wohoo!

men vad trist när jag kollat klart på hela boxen....

idag tar jag tag i tvätten & tänkte torka lite golv.. hela huset har ju liksom förfallit under helgen jag jobbat... knepigt det där...  :)  men jag gillar ju att plocka & städa, så det blir nog lugnt...

hejsvejs ses sen!


RSS 2.0