Dubbel glädje!!

Idag har vi tillbringat större delen av dagen nere på Kvarterscup på Risön!

Imore hade båda grabbarna match samtidigt,  Antons lag vann med 2-0, och Hampus lag vann med 20-0 ! snacka om glada killar!

Sedan klockan 13 var det dax igen för den 2:a omgången... även dessa matcher vann grabbarnas diverse lag... Anton vann även med 2-0 den här matchen, Hampus vann med 7 eller 8-1 !

Så nu har killarnas båda lag gått vidare till semifinal på onsdag kväll!  hua så spännande det kommer att bli!  tur att de spelar i olika divisioner... annars har det blivit hett... om de skulle ha mött varandras lag...   :)

Annars idag har vi kompisövernattning här, vi har nyss smaskat pizza till middag-mumma!!

och nu har vi poppat popcorn & tagitfram karamellerna!!!

Imorrn klockan 11:00 ska grabbarna möta varandra i en rafflande golftävling- den allra sista för säsongen... Septemberkannan... bästa av 4 varv... skojskoj!!

Jag har även möte med handbollen imorrn oxå.. inför säsongstarten.. och handbollscupen som alltid brukar vara på höst/vintern..ska bli intressant att se vad som bestäms under kvällens möte...

Igårkväll såg jag 3 avsnitt True Blood... kanske det blir 3 till efter killarna somnat ikväll... jo, det blir det!  :D


Så här glad blev Anton när han höll nollan i båda matcherna!


En glad Haj!!


Kramkalas när båda grabbarna insett att de gått vidare!!


Mysdag!

Idag efter skolan tog jag killarna & drog ner på staden!

Vi käkade lunch på Tacobuffen på Westerlunds.. mums tyckte grabbsen!!

sedan gick vi en sväng ner på stadens gator & torg.. spatserade , flanerade... kollade runt lite, köpte lite smått & gott åt killarna,bl.a ett par nya brallor åt dom var, & en munkjacka till Hampus, sedan blev det lite fotbollskort oxå!  :)
Innan vi for hem svängde vi in på videoteket & hyrde några filmer... grabbarna kollar ju numera endast på otecknade filmer... äventyr & action ska de va!

Ikväll har vi vart hos grannarna & grattat Johannes, där fick vi go-tårta & go-fika!  :)
Nu ska vi smaska lite dipp,morötter & gurka & kolla på Indiana Jones!
Imorrnbitti blir det att kliva upp halvtidigt...det är kvarterCupen för grabbarna, de spelar båda sina matcher-SAMTIDIGT!  snacka om otur... men förhoppningsvis spelar de på planerna bredvid varann så man kan kasta ett getöga på bådas matcher...  :)
Sedan ska Erik,en kompis till Anton sova här imorrnkväll.. så det lär nog vara full rulle hela dagen! härligt!

Inatt/kväll blir det lite True Blood maraton för mig... LOVELY!!!
Hejsvejs!


Regnrusk!

Nu känner man på riktigt att det är höst!

Igår på Hampus match, så var det hiskeligt kallt & regningt.. men jag klagar inte, jag gillar ju hösten!  :)

Hampus lag vann matchen med 6-1,en mkt spännande match var det iallafall!

Igår tog jag mig ett riktigt härligt träningspass på orbitreken härhemma oxå! gud så skönt det är att ta ut sig ordentligt, så svetten rinner!  :)

Ska köra ett pass nu oxå innan jag ska på jobbet ikväll.. nu har jag bara nästa vecka kvar på arbetsprövningen, sedan den 6/9 då startar jag "på riktigt"  känns sååå himla bra!

Nä nu måste jag träna lite , tjingeling!


Skolstarten avklarad!

Det var inga problemas alls att få upp killarna itid imorse!

Vi kom t.o.m 10 minuter innan det ringde in!  :)

Det var förväntansfulla barn på skolan  må ni tro.. så kul att se alla barnen igen!
Hampus klass fick ju flytta in i det "stora" 1:an klassrummet, där fick vi träffa den nya fröken Helena som de skall ha, åsså var vi några föräldrar som stannade kvar en liten stund & kollade läget..  sedan gick jag vidare till Antons klass, som får vara kvar i deras "gamla" klassrum i år, eftersom de är en sådan stor klass, där var det fullt berättande om sommarlovet !  :) så jag vinkade hejdå, och for hemöver!
När jag hämtade grabbhögen, vi fick med oss Noak & Elias hem oxå!  :) så åkte vi hem & grabbarna hade sååååå mycket att berätta om den 1:a skoldagen! och jag lyssnade med ett leende på läpparna... det är ju för himla underbart att lyssna på barnen när de har massa saker att säga... och oftast allt på en gång!  :)
Hemma firade vi skolstarten med maräng-daim tårta!

Ikväll har grabbarna fått spela lite golf, innan Antons fotbollsmatch- som de spelade mot Guldbomberna 1, och vann efter en mycket spännande match, med 6-5 !

Imorrn ska jag jobba, sedan har Hampus match-mot farliga Blå Tigrarna....  :)

Kram & gonatt!


Skolstart !

Ojojoj vad tiden går fort insåg jag nyss.. satt & kollade på bilder från när Anton började 1:a klass.. tyckte det var nyss.. och nu är det helt plötsligt Hampus tur att börja i 1:an!!  :)

Killarna har faktiskt längtat efter skolan.. bra det !

Så ikväll har vi packat skolväskor... tagit fram kläder... och de somnade faktiskt rätt lätt... antagligen p.g.a att vi klev upp redan vid 7:30 idag... golftävlingen skulle ju börja klockan 9:00.. så de flög upp ur sängarna imorse!  :) därav är de trötta nu !  :D

Det har gått jättebra för dom idag oxå, de slog båda två bättre idag än igår... gick runt på mkt färre slag, så de var supernöjda!

Och idag fick Hampus sin revansch på storebrorsan.... idag kom Hampus 2:a & Anton 3:a ! så de har vunnit exakt lika mkt pengar under dessa 2 dagar ! :) rättvist !

Dagens tävling har vart lika fantastiskt kul som igår... alla är verkligen hur trevliga som helst.. tiden fullkomligen flyger iväg ! och grabbsen har fått nya kompisar från både Sundsvall & Ö-vik & Gnarp !

jättekul verkligen!

idag fick de 2 tävlingsbollar till sin golfväska gratis av 2 underbara personer oxå! och vi lät killarna faktiskt köpa 2 bollar som de får turas om med... lyckorus !  :)

Nu lider ju golfsäsongen mot sitt slut... men 1 tävling återstår nu på söndag, så de hinner med att vinna mera vinstpengar...  :)

Hampus & Anton har haft fotbollsträningar ikväll oxå... Anton hade osis med att få spöregn genom hela sin träning.. men han var så glad iallafall... :)

Hampus "Hajarna" de hade strålande sol på sin.. snacka om att vädret är lite labilt nu...

de spelade även en träningsmatch mot de 1 år större killarna i "Rödsta Guld" och spelade 2-2 .. asbra gjort av småkillarna tycker jag!

Nu är det dax för mig att sussa....


Här var Anton på väg till 1:a skoldagen i 1:a klass... tiden går FORT !!


Så här liten var Hampus för 2 år sedan.. på väg till 5-årsgruppen.. :)


Tävling pågår...


En stolt 2:a pristagare !!


Så här glad blir man när man vinner 3:e pris!!


Tävlingsdag!

Idag har vi tillbringat 6 timmar på bangolfen, det har ju vart tävlingsdax för killarna!

Gick bra för dom, lite nervösa , det var trots allt deras 1:a stora tävling.. massa folk.. men de knep 2:a & 3:e platsen.. bra av våra superkillar!  <3

Vilken härlig dag vi har haft alltså.. alla människor som är runtomkring golfen här i staden är verkligen supertrevliga ! När tävligen var slut, stod killarna & tränade lite tillsammans med "gamlingarna" från lite olika städer, då helt plötsligt ger en av karlarna Anton en ny klubba!! han sa att han var så glad att ungdomarna börjar spela, så att sporten lever vidare, så han sa att Anton kunde få hans 2:a klubba!  vilken otroligt snäll människa!! dessa klubbor kostar alltså mellan 6-900 kronor styck!! åsså gav han bort en av dom till våra barn... makalöst!  :)  killarna vart så himla glada, och farbrorn vart glad han oxå!  :)

Efter tävlingen for jag & Hampus till Viktor som hade haft kalas idag, så Hampus gav honom present åsså vart vi bjudna på gott fika !! mkt trevligt!!

Nu sitter grabbsen & kollar på Spanska ligan, match mellan Barcelona & Sevilla.. spännande värre... eller inte, Barca leder med 3-0... så killarna är glada!

Men nu måste jag snart tvinga dem i säng... imorrnbitti startar tävlingen redan klockan 09:00.... kul att se hur de reagerar på att bli väckta 07:45... efter att vara vana att sova till 11:00.... hehe...

Gonatt & puss på er!

p.s  måste passa på att tacka mamma & pappa för den supergoda middagen igår... puss!  d.s


Anton hämtar 2:a priset!!


Hampus hämtar 3:e pris i bangolftävlingen!


Halvmara & Orbitrek!

Hello!
Igår var det återigen dax för golf för killarna.. denna gången var det "halvmaran" .. det innebär att man går 4 varv .. vi var där i drygt 3 1/2 timma- killarna hade urskoj!!

Idag har jag snärtat iväg till en närliggande liten stad & köpt oss en Orbitrek! så himla bra & billigt fick jag den dessutom!! 1/3 av ordinarie priset... helt otroligt! sprillans ny.. Orbitrek Elite! så ikväll har den tränats på ska ni veta!
känns så himla skönt att ha ett ordentligt träningsredskap att köra slut sig på.. när vintern närmar sig, och jag inte vågar promenixa i mörkret..  :)
Grabbarna tyckte oxå att det var ett suveränt träningssätt! vi blev alla svettiga som tusan-- så nog kommer den att göra nytta härhemma!

Imorrn är det dax för killarnas 1:a stooora golftävling! ska bli kul & se hur det går för dom!

Nu ska jag sussa... så vi orkar med en heög fylld av golfande!  :)

Hampus på "halvamaran" tävlingen i torsdags.. 4 varv är den på !


Anton testar vår nya Orbitrek!


Pysen & Pookie myser...


Hampus har myst ner sig under en av de nya plädarna jag inhandlade idag!


Tjingeling på er!

Hampus lag Hajarna vann sin match igår, med 13-1 !  duktiga grabbar alltså!!

Efter fotbollen så fick killarna träna lite golf, Anton kände sig mkt bättre i sin nacke, så han körde på lite träning han oxå!

Det går verkligen åt rätt håll med Antons nacke tror jag... igår va han med en kompis i Långsele, och han hade inte haft ont en enda gång sa han ! och igår behövde han inte ens någon värktablett innan han la sig för natten!


Igår pratade vi om hur det ska bli med alla sporter till vintern... och det verkar som om Anton lutar åt att lägga av med hockeyn.. för att satsa mer på handbollen & innebandyn, nu när 01:orna går upp en division med handbollen, så tränar de 2 ggr i veckan.. och jag vet att han verkligen gillar handbollen! och till våren är det dax för norge-lägret för dessa killar oxå! :)
Vi har sagt att han får välja hur han vill... så vi får se vad det blir..
Hampus verkar ska testa att börja i handollen oxå, skoj det !  :)  som vanligt har han ett självförtoende utan guds like.. han kommer ju att vara bäst ! ... han är verkligen en tävlingsmänniska-- på både gott & ont...  :)


Nu ska jag snart ut på min timmes prommis, innnan jag ska iväg & kvällsjobba!
Kramen på er...


Matchvinst!

Helloo fiends!

Ikväll hade Antons lag match, denna gången mot "Forsmolirarna"... eftersom många är borta ur vårt lag just nu.. och att Anton inte heller kunde spela.. så "lånade" vi in 2 spelare från "Hajarna".. alltså Hampus lag..  :)  det var Hampus & Noak som blev förärade att spela med "storgrabbarna"...  :)  och som de spelade dessa småkillar! ett tag var de klart bäst kämpande på planen... stor eloge till dessa 2 "småkillar" som hjälpte Superhjältarna till en 4-1 seger!

Vi har ju numera en lillkille härhemma som växte 1 m efter att ha fått satt det 4:e målet...  :)  Hampus tjongade in den rätt i krysset !

Anton var lite less över att få stå över den här matchen... men han förstod ju att det var helt otänkbart att han skulle kunna spela... han hejade på sitt lag ordentligt från sidan istället!  :D

Imorrn är det dax för Hampus "Hajarna" att spela.. han är riktigt taggad nu kan jag säga...  :)

Jag har jobbat & tränat i dag oxå... gick mkt bra!  idag vart mitt schema klart oxå... så den 6/9 ska jag börja jobba heltid igen!  :D
Känns jättespännande... ska bli kul att "komma in" i jobbet igen ordetligt... många är rädda att jag ska bli sämre igen av att köra igång "på riktigt"... men jag är väl medveten om att jag kommer att ha ont... jag kommer vara trött den första tiden... det komemr att ta tid för mina muskler att bli starka.. MEN jag ska kämpa på! det kan bara gå framåt nu !! det är det enda jag måste ha i hjärnan!!

Det är mkt p.g.a den ekonomiska situationen härhemma  som jag kör igång på 100% redan nu.. det kan jag erkänna... vi har "förlorat" många tusenlappar på att min rygg vart trasig... men nu ska jag träna,träna,träna!!!!  så till vintern när jag ska tebax för kontroller på ryggis... då ska jag vara tipptopp!!!  :D

Jag ska försöka att inte vara sur & gnällig nu när jag har ont... så som jag var förr...  det mår ingen bra av, det vet jag... så hej & hå kämpa på ! det är vad som gäller!

Ikväll har jag färgat om mitt hår igen oxå... så nu är allting svart så som det brukar... ingen rosa slinga, eller grön... bara svart alltihop! vart mkt nöjd!

Kram på er, nu måste jag få smågrisarna i säng... på denna sida om dygnet... jag ska se "Snabba Cash" 


Oturligt.... :(

Stackars lilla Anton.. han har haft mkt otur detta året som har vart...

Och nu idag hände det igen.. vi fick åka på akuten...

Han gjorde sig illa i nacken när han lekte häromdagen, sa att det "krasade" till lite i nacken.. men han sa själv attd et blev bättre- detta hände i fredagskväll.. igår klagade han ytterst lite på att han när han bred huvudet så gjorde det lite ont.. imorse när han klev upp förvärrades det enormt på kort tid... tillslut satt han bara & grät... han hade så ont.. stackarn.

Vi åkte på akuten, där han fick en nack-krage, samt en hel massa smärtstillande.. de trodde det var en ordentlig nackspärr-ev. muskelbristning... så nu ska han ha denna kragen i några dagar, samt äta den här smärtstillande han har fått.. med förhoppning om att inom några dagar ska detta ha försvunnit, annars får vi åka dit igen... han ser så eländig ut lilla stackarn... helt sned ... han klarar inte av att hålla huvundet rakt ens... jag lider verkligen med honom... det suger rejält att ha ont..

men värkmedicinen tror jag hjälper honom bra iallafall!

Nu hoppas jag att denna nackspärr släpper så fort som möjligt!! det finns inget värre än att se ens barn ha ont...

Annars idag har vi vart ner på risön en sväng, han ville promt kolla på sitt lag när de tränade..  :)

åsså fick han visa sin nya nackkrage oxå..  :)

Hampus gick en runda på golfen oxå..
Nu ska vi snart göra kväll.. jag jobbbar tidigt imorrn.. sedan blir det träning efter jobbet! nu har jag vilat i helgen från all träning så nu måste jag "hoppa på det" igen.. 
Kram på er!


Lugna Lördag...

Idag har vi haft en riktigt luuuugn dag.. skönt det oxå emellanåt..

Vi sov i vanlig ordning till runt 10-11 tiden..  :)  sedan for jag & Hampus på Risön , där mötte vi upp Madde & kidsen.

Vi blev kvar på badet tills runt 16 tiden.. det har ju varit hur varmt som helst idag! mulet, men varmt!!

Thomas & Anton de ville vara kvar hemma, Anton hade fått köra åkgräsklipparn & klippt hela framsidan själv!  duktiga storkillen...  :)

Sedan fick ju Anton låna en dator av en av sina farbröder, så nu har han en egen på sitt rum uppe... det var nog mycket därför han ville vara hemma oxå...  :) tycker väl att det är kul med egen dator.. jag förstår inte hur han & T klarar av att sitta på övervåningen i denna hetta!  och på vår övervåning, där är det olidligt på sommarn! trots att vi har fläktar där, s¨å går det knappt att andas däruppe... huvva!!

På e.m kom bror m. familj hit en sväng oxå, mamma va med oxå, så vi surrade lite & drack kaffe.. men de vart inte här nån längre stund.. efter det lilla besöket har vi inte gjort nåt särskilt...

Min bröstrygg jävlas fortfarande... blir så jädrans less.. skulle nog behövt nån som kunde knycka till den lite... minns att min sjukgymnast gjorde det i vintras när jag fick såhär, och då vart det bättre.. men ingen frivillig har anmält sig till att knycka till den, så jag får väl dras med den här skiten i några veckor till... har känt så här nu i 2 veckor redan... och inte fasen verkar det hjälpa med träningen heller... nu blir jag snart deppig igen... bläääääää!!!

men jag ska kämpa på.. FÖRHOPPNINGSVIS så ger det med sig så småningom ! får tänka positivt! men det är inte så himla lätt när man har ont hela tiden....

känns ju mkt bättre i ländryggen... blir så less att när man väl börjar känna att det är på bättringsvägen med ena felet.. då måste det ju såklart göra ont på nåt annat ställe... varför????

kan jag inte få slippa detta onda nu kan jag tycka!

Nä, nu har jag klagat tillräkligt! nu ska jag knipa igen... måste bara avreagera mig ibland..

Hoppas ni alla får en fin helg...

kram!


Golf & jobb !

Tjohopp!

Idag har jag jobbat dag, igår jobbade jag kvällen- tycker att det går rätt bra faktiskt.. förutom att jag har fortfarande jättejobbigt med bröstryggen.. vette tusan vad det är.. men jag tränar som en galning .. varje dag är jag på niphälsan nu & kör på !

Ikväll har vi varit nere på golfen med grabbarna, det var dax för klubbturnering igen, bästa av 3 varv... grabbarna gjorde faktiskt personbästa båda två ! :)

men denna gången var Anton några slag före Hampus.. men det var inga sura miner för det från Hampus sida... bra det!  skoj oxå är att det är faktiskt prispengar på dessa klubbmästerskap  !  så det är prisutdelning på detta längre fram !  kul för grabbarna tycker jag , att det går bra för dom !

Nu ska de träna hårt inför Nationella tävlingarna som är nere på risön nästa helg...  :)

Nu är jag ledig i 3 dagar.. tro vad man ska hitta på då?

Ikväll/natt ska jag iallafall kolla på nya Wallander- Vittnet. & såklart reprisen av min kära Ernst... en sommar utan Ernst... vad skulle det vara ?  :)

Kram på er!


Anton redo att slå på 7:ans bana...


Hampus koncentrerad....


..åsså lite vila i tävlingen!


Matchvinst igen!

Ikväll har Hampus "Hajarna" haft match mot "Helgums Druider" härliga hajarna vannmed storslagna 13-2 ! wohooo!!

Hampus gjorde 5 mål- tror jag, kanske fler..  det gick så fort de där sista målen han satte,!  :)

Annars idag, har grabbarna vart med Steffe & grabbarna & spelat lite innebandy, jag passade på att åka ner på niphälsan & träna lite jag oxå, idag blev det löpbandet,cykeln , roddmaskinen & lite övningar på träningsmaskinerna ! känner mig sådär idag.. har ont i bröstryggen som faaaasen... men jag hoppas det släpper snart...  men jag tänker, att så länge jag kör på med min träning så borde det ju göra nån nytta nångång snart....

Nu är grabbsen hos mor & far, de ville promt åka dit & sova över efter matchen, så det fick dom ju såklart !

Imorrn jobbar jag kväll.. ska nog hinna med ett träningspass innan jag går på klockan 14 imorrn...

och svänga upp & säga hej åt killarna kanske... om de inte är för upptagna med mormor & morfar vill säga!  :)

Nu ska jag kolla på superserien " Brottet" !


Regndagar!

Men hörni... visst är det härligt när det regnar oxå? jag är en antagligen, av de få som är barnsligt förtjust i när det regnar!

När det börjar bli mörkt ute... lite dimmigt... snart är det min favvo årstid-Hösten!

Jag klagar inte på sommaren.. absolut inte! men jag tycker det är härligt med regndagar oxå...  :)

Igår bakade ju jag & lillen Lussebullar- himmelskt goda vart de oxå! har fått lite små gliringar på jobbet bl.a om att huuuuur kan man baka lussebullar mitt i sommarn! katastrof !!  :)

men nu tycker jag det är dax att lyfta fram lussebullen från juletid endast- till att smaskas året runt !

Grabbarna hade ju träning igår oxå... meingen var ju att deras respektive lag skulle träna var & försig... men nu vart det så lite barn i båda lagen som skulle träna, så vi slog ihop Hajarnas & Superhjältarnas träning! det blev en riktigt uppskattad träning kan jag säga!

Idag har Antons lag haft match mot Blixtlirarna.... vi vann med 9-0 ! härligt spel av Superhjältarna!

Imorrn är det dax för Hampus lag att spela... mot Helgums Druider... spännande...

Annars idag... har jag jobbat 50 % ! gick riktigt bra, efter jobbet for jag & tränade, jag sprang även idag på bandet- gick fantastiskt bra!!

efter träningen blev det en sväng ner på nipvallen för att kolla på Anton som tränade spjut,diskus & kula, vilka duktiga killar som var där & tränade idag !! tappra barn i regnet...

Nu sitter vi allihopa & kollar på "Pirates of  the carribean" en favvofilm enligt killarna..  :)

Kanske jag ska kolla en sväng jag oxå....  :)

Hejhopp!


Partyhelg!

Vilken härlig helg vi har haft ska ni veta!

Den startade med Diggiloo i fredags, och herreguuuud va bra det va! helt suveränt !

Man njöt i stora lass av underhållningen, och barnen tyckte det var kanoners dom oxå! speciellt leklandet som Salveqvick hade rest upp- det var 5 olika hoppborgar & hinderbanor som barnen fick springa i hur mkt de ville!

Vi kom hem vid midnatt, så vi var där i ca 7 timmar! underbart!

men inte var barnen trötta när vi kom hem, NÄÄÄ ! de skulle se en film oxå.. så vi la oss väl vid 2 snåret...  :)

I går var jag upp en sväng på Urkult, bara fram & tebax, för att inhandla ett par nya byxor.. tänk " Typiskt Vickan" byxor... så fattar ni vad jag menar!  :)  åsså vart det 2 tröjor oxå, för 20 kr /st !

Kvällen ängnades åt helmysig grillfest!

Vi var bjudna upp till Österforse, där min mors kusin hade party, det var sååå himla trevligt! mina kussar från Östersund var där... brorsan, mor & far, moster,morbror,kusin Maria & Robban med familjer...massa folk helt enkelt! superkul!

Det var mkt sång & gitarrspelande, mkt god mat, lekar & annat skoj!

väl hemma igen vid halv två var vi rätt nöjda...  :)

Idag har vi en hemma dag... kan kännas hyffsat skönt efter en riktig partyhelg.. 

Men om ett par timmar är det dax att dra på grabbarnas fotbollsträningar... bra att de har träningarna samtidigt, på planerna bredvid varann dessutom, så man kan kolla lite på båda ! 

Ikväll ska jag & Hampus baka Lussebullar minsann!  mitt i sommarn.. men vad gör väl det när de är sååå goda!  :)

Imorrn är det jobbadax ! går imorrn upp på 50 %... får se hur det går.. men går det inte, så får jag väl pröva på 25 % igen ett tag till... men det ska nog funka tror jag! känner att träningen börjar att ge resultat...

Nu dax att börja tänka på middag !

Hejsvejs!


YO !! :D


Mange stod för musikunderhållningen!


En härlig grillkväll med släkten !


Nörd-syskonen !


Hampus uppflygen på altanräcket !


Lill Tuva Li killar en skrattig Anton !


Underbar kväll!!


Frisering & golftävling!

Hello!

Igår var jag & Anton till min superbraiga frissa! eftersom jag inte klippt mig på alldeles för många veckor, såg jag fööör taskig ut i skallen... men nu så är man tipp topp i håret igen! känns mkt bra! Det var ju äntligen dax för Anton att bli klippt oxå... lite nervös va han, eftersom det var 1:a gången han skulle bli klippt av en riktig frisör...  :)  men vilken skillnad det blev på grabben!  han ser ut som om han är 12 år !  :)  han blev verkligen jättefin.. en kort snygg rufsig frisyr, med lite snedlugg.. mkt coolt !

Efteråt sa han att han ALLTID skulle gå till Maria & klippa sig!  :)  så nöjd blev han !

Idag har jag vart på niphälsan & tränat... äntligen öppet efter sommaruppehållet!  gick hur bra som helst! jag SPRANG på träningsbandet ! det ni ! nu så är jag riktigt på gång!  :)

Nu ikväll har jag & killarna vart på minigolfen.. det var ju dax för killarnas 1:a golftävling... som de hade längtat! vi var där i 2 1/2 timma!  och inte var de less när vi for hem!  :) de älskar verkligen golf.. det gick riktigt bra för dom oxå... delad 1:a plats!  tävlingen var att gå 2 varv, sedan räknades totalslagen ihop, de fick båda 104 slag, Anton vann 1:a varvet, Hampus vann 2:a varvet, rätt kul att de lyckades få exakt samma slagantal!  :)  husfriden är räddad iallafall!  :D

Nu ska de licenseras nästa vecka, och sedan helgen därpå är det dax för nationell tävling här i Sollefteå för dom!  hoppas det kommer många barn från någr andra städer.. ska bli skoj & kolla på!

både lördagen & söndagen är det tävlingar, så det blir minigolf hela helgen!  :)

Nu ska jag se till att få dem i säng... imorrnkväll ska vi ju på DIGGILOO!!! på thailänska paviljongen, det ska bli sååå himla kul!!

Hejhopp & gonatt!


Länge sen sist....

Hello friends!

Nu var det länge sedan jag gjorde nåt inlägg känns det som... !

Först var vi ju i Östersund förra veckan & hälsade på mina gulle-kusiner Mange & Micke, alltid lika skoj att träffa dom ! :)

Där gjorde vi Östersund & Storsjöyran med grabbarna våra, var & kikade lite på stan... va på Storsjöbadet... åsså sista dagen var vi på Frösö Zoo med Mange & Micke ! grabbarna var överlyckliga att Mange & Micke följde med på Zoo !  :)

Killarna hade ju sålt grejor på loppis innan resan, så de hade ju fickpengar att handla för, de handlade riktigt bra grejor ! bl.a fotbollströjor, en speciell sorts keps.. det ska ju vara en viss sorts kepsar nu när killarna blivit stora...  :) åsså köpte de tillsammans, World Cup 2010 spelet till Wii, som jag kan säga, är väldigt poppis att spela just nu för grabbarna !

Jag & T vi inhandlade faktiskt , som vanligt, inte nåt ! vi är ju inga "prylmänniskor" direkt...

Sedan kom vi hem i fredagskväll, då visade det sig att vårt internet var puts väck ! och det har det vart ända tills idag... därav att jag inte gjort nåt inlägg...

Annars, har jag jobbat, det går rätt bra... kan inte säga att det går superenkelt.. då skulle jag ju ljuga.. men jag hoppas att sakta med säkert, kommer jag med min träning att ha stärkt min rygg så att jag pallar med heltid igen..

Imorrn är det dax för jobb igen, sedan efter jobbet, ska jag & Anton till min frissa & klippa oss! jihooo!  jag ser föööör hemsk ut just nu  kan jag säga... alldeles för långt...

Igår & Idag har vi vart på minigolfen & grabbarna har fått träna lite oxå! har ju glömt att säga att de ska börja i golf.. Anton ska vara med i sin 1:a tävling nu på torsdag ! tro ni att han längtar eller?  :) grejen är den att både Anton & Hampus är superduktiga, och det är inte bara vi , som är deras föräldrar säger..utan de är verkligen duktiga! kul att båda grabbarna hittat en grej de har gemensamt, minigolf ! de e grejer det !

På fredag, då är det äntligen dax för Diggiloo! det är ju sååå himla bra! det blir 3:e året vi åker .. och man blir aldrig besviken! grabbarna har tjatat i flera dagar om detta nu...  :)

sedan har man ju så gulliga päron... igår kom mamma & stack en stor peng i min hand & sa att "ha så kul på Diggiloo" .. hon bjöd oss på biljetterna... snällaste mamma & pappa...  <3

Nä, nu ska jag & lilleman kolla klart på julkalendern: Trolltider ! lite skoj & kolla på julkalendern mitt i sommarn...  :)


Collaste killarna med nyinköpta tröjor & kepsar !


En sån här sötnos har jag lovat grabbarna i ett svagt ögonblick.. :)


Anton spanar efter "Storsjöodjuret" från utiktstornet i Östersund


På väg ner till Döda Fallet !


RSS 2.0