Påsklov!

Nu så.. har barnen fått påsklov! härligt härligt!!

de hade med sig en massa fint påskpyssel som de grejat med på skolan, som de packade på mig när jag hämtade dom..   :D

vi fick med oss Alfred & Elias oxå hem hit, så nu leker barnen på varsitt håll.. småttingarna nere & storkillarna uppe ! de verkar ha skoj iallafall...  :)

Idag innan jag hämtade hem barnen från skolan, så har jag fixat påskäggen till grabbarna... de blev sååå fina så!  sedan har jag gjort en litn enkel blomma till mor & far oxå..

Alldeles nyss blev påskskinkan klar i ugnen oxå.. skinka är ju en av barnens absoluta favvisar.. så då passar man på när det är billigt att köpa helgskinka !

Nu ska jag snart börja med middagen... sedan kommer Madde med Oskar & Gustav, och Stefan med Noak & Loke, jag tänkte bjuda dom på lite fika!  sedan kommer nog barnen att ha fullt sjå med att leka !  :)  sockerchockade...måste ju passa på att fira in lovet !

Nä, nu ska jag betala lite räkningar... tjohooo!  inte...


Hellooo!

Så har vi tisdag då.. snart är påsken här oxå... nu flyger tiden fram alltså..! & snart jag oxå på min kvast.. haha.. fattar ni? 

Igår hade grabbarna en skoj dag efter skolan, då fick de följa med & lira lite innebandy med några klasskompisar på brandstationen!  T följde med oxå, så det var 2 pappor, och 5 barn, de hade haft superskoj, de spelade 2 timmar, så de va ganska trötta när de kom hem ! :)

Idag följde Hampus med Elias hem efter skolan, och har vart där ända tills ikväll, eftersom jag oxå har vart hos Madde ikväll, på Me&I klädparty, de har sååå snygga kläder alltså!  tänk om bara min plånbok vart liiite tjockare... hittade hur mkt som helst.. men det kommer ju fler partaj..idag beställde jag en t-tröja till Hampus, iallafall.. han fick välja den själv, det blev en med fotbollar på.. oväntat va?  :)
hos Madde fick vi en massa go-fika oxå ! och kok-kaffe.. vad gott det är !  det är bara hos Madde man får kok-kaffe.. jag tror jag måste plocka fram min kokpanna jag oxå.. gottigott!

Igår var jag hos doktorn igen oxå, mest för att hon skulle förlänga sjukskrivningen, i väntan på rehab.. så nu är det 16 april som vi räknar med att ha rehab-mötet! skall bli mkt intressant !

Imorrn när jag skjutsat killarna ska jag ner på niphälsan & cykla lite igen... hoppas det går lika bra denna gången som det gjorde sist !
sedan ska jag hem & göra några påskägg...  :)
imorrn skall Elias hänga med oss hem oxå, så jag tror han ska få välja middag kanske!

Imorrn är det sista dagen för barnen på skolan oxå.. sedan är det lov i 11 dagar!
barnen tycker det ska bli sååå skönt & va lediga!
vi ska inte göra så mkt på lovet.. men vi ska iallafall en liten tripp me en övernattning hos min kusin i Ö-sund, så barnen får bada på sitt favvo-badhus där!  de har så många bra vattenkanor där tycker dom !
sedan kanske vi ska hälsa på barnens farmor i S-vall en dag oxå...

På lördag ska vi bjuppa mina rara föräldrar på påskmiddag härhemma.. blir en vanlig enkel middag.. men mysigt med mor & far här...  <3

sedan får vi se vad vi hittar på för barnen med Madde & Co kanske nån dag oxå... grillning kanske? är ju så mysigt & se hur skoj barnen har tillsammans, och vi oxå för den delen !  :)

Nä nu måste jag sova en sväng... har fått tagit en extra tablett ikväll... inte nådig min rygg...
kramaaar!

Helgen!

Helgen som gått har vart väldigt lugn & skön !

fredagen , var det hemmakväll framför finalen i lets dance! såklart vann vår favvo !
I går hade vi kompisövernattning för Hampus, Elias sov över här, han börjar få in klämmen på det nu !  :) han är en van globetrotter !  :D
Idag var vi med min mor & käkade på nipan, guud va mkt go mat de hade där idag... är så mätt att jag fortfarande är sprickfärdig...  :)

Ja, vad har mer hänt? JO !  mor & jag har beställt biljetter till Terry Evans Storseans den 10:e maj !  ska bli så himla intressant att kolla på... han är ju väldigt speciell... kommer att bli en mkt givande kväll känner jag... hela 4 timmar varar den... härligt!

& snart har barnen lov IGEN!  jag kan inte minnas att vi hade loven så nära varann när jag var liten...  det var ju bara ett par veckor sedan de hade sportlov!  :)
men de är såklart jättenöjda !
vi ska sova över hos min kusin Mange en natt, så barnen får bada på det stora badhuset i Östersund !


Imorrn ska jag till El doctore igen oxå.... känns som om jag snart får klippkort på VC.. men det är ju såhär det är just nu.,. och det är bara att acceptera faktum... allt blir bra tillslut !
hihi.. det är ett mantra jag upprepar om & om igen... " Allt blir bra tillslut"  :D

Nä nu ska jag hämta hem storgrabben från grannarna... ta hem en av deras småkille hem till dom, från oss...  :)  kollektivet i Hjälta ! 

fick en bok av mor & far idag oxå, som verkar jättebra!! " Känn pulsen slå" heter den... och som mamma uttryckte det: Det är ju en sån där hemskt otäck bok som du gillar...  precis !  :) tacks rara mamma & pappa... love U !


Middagsbjuden!

Good day friends!

Idag skall mina snälla underbara föräldrar bjuppa oss på kina-mat !

såå himla länge sedan jag åt kina.mat... sist var nog när jag & mamma var på SPA i Sundsvall förra året... så det kommer att bli gottigott!!

igår hände inte så mkt... jag var faktiskt & simmade liiiite... kändes riktigt bra när jag var i vattnet.. mindre bra när jag klev upp...   :(  kändes inte alls bra i ryggen..kanske jag ska ligga konstant i en pool..  :) då känner jag mig nog helt smärtfri hela tiden..ända tills mitt skinn börjar att falla av..  multna upp i vattnet....   :)
nej då.  så ska vi inte göra!

idag efter vi käkat med mor & far, har Anton sin handbollsträning, alltid kul att kolla på barnen som är så himla duktiga tycker jag!

Nej, nu börjar det dra ihop sig för att fara & hämta grabbarna på skolan!
de skulle ha dansträning idag, så det blir skoj & höra hur de har haft det !

Tjipp!


Bus på gång!


Söta.. Anton & Milo vilar lite... :)


Glader Milo!


En trevlig dag

Igår efter vi hämtat barnen på skolan, for vi på bowlingen med våra grabbar & Alfred & Elias !

Hampus hade hört talas om en i sin klass som hade haft kalas på bowlingen i helgen så han blev så sugen på att spela, så vi bokade bana & så fick barnen ta med sig Perssons, så de hade en riktigt skojig dag!  så

klart ville alla vinna... men de hade så skoj så de glömde bort resultatet mot slutet.. :)
Jag var så sugen på & spela jag oxå.. åh vad jag längtar tills jag klarar av att svinga ett klot jag oxå!!

Sedan kom Madde ner med småttingarna, så då gick vi allihop & fikade .
sedan var klockan vips 16 & det var dax att fara hem för & greja middag, Elias hängde på oss hem för att de skulle testa Hampus nya spel som han köpte på stan... ett nytt "Star Wars" spel bidde det!

Jag var ju även ner på niphälsan igår för att testa cykla lite på träningscykeln.. gick sådär.. men jag gjorde det iallafall!
smärtan i ljumskarna har fortfarande inte lagt sig.. sjukgymnasten sa att det kunde ta ett tag..   :(
men jag tänker att ondare än såhär kan jag ju inte få, så då tjuras jag på med att småträna lite..

Får se om jag orkar med att testa simma lite ikväll... sist fick jag så ont så jag inte kunde gå.. men skam den som ger sig!

Nä nu ska jag ligga & kolla lite på gamla avsnitt av " Design: Simon & Tomas "


Nya färger!

Helloo!

som ni uppenbarligen ser redan, så har jag fixat lite med färgerna igen här på bloggen, jag ville ha lite glada färger, som är lite " jag" liksom.. iochförsig är jag väl inte så uppåt just för tillfället, men , ja..ni förstår!  :)

Idag har jag fått lite goda nyheter iallfall!

Fick ett mail från min sjukskrivningskoordinator, och nu är alllt klart & planerat inför Team Bedömningen som jag skall få.. detta innebär att läkarna,sjukgymnasterna,rehabteamet(,tror att en kurator skall vara med oxå..)  + jag då, skall ha ett möte om vilken den bästa rehabilitering för mig är, samt att hon oxå skrev att en remiss enligt rehabiliteringsgarantin skall skrivas till Smärtrehab i Härnösand ! Åh vad bra nyheter för mig !!  :)
nu skall detta mötet inte äga rum först v.15... alltså 3 veckor tills dess... känns på ett vis länge.. jag vill ha bättring NU !  men iochförsig har jag gått & haft ont så jädra länge att 3 veckor till, får väl funka...
just nu känns allt extra jobbigt med att jag fick så himla ont i ljumskarna i helgen, det har inte blivit någe bättre... men det är väl bara att bita ihop antar jag, synd att det sätter sig på humöret.& psyket.. jag har det jobbigt nu kan jag säga...jag gillar verkligen inte mig själv just nu...
Kunde inte fatta vad ont i ljumskarna & baksidan av låret hade att göra med min ryggvärk, men då förklarade sjukgymnasten för mig att allt hänger ihop... så nu fattar jag lite mera ..
att några ynka prommisar kunde ställa till det såhär.. skit oxå !
 
Jaja, så lätt ska jag inte bryta ihop... allt blir bra till slut!!

Nä nu ska jag se vad vi ska göra för middag till grabbarna!


Gammal vänskap rostar aldrig!

Måste bara få säga detta.. att häromdagen ringdes jag med en vän som jag varit vän med sedan småskolan.. vi har hängt ihop i vått & torrt..flyttade till S-vall samtidgt.. var på partaj samtidigt.. hade samma kärleksbekymmer..  :)  sedan går det ju långt mellan gångerna man träffas sedan jag flyttade tillbaks till Solle, hon blev kvar i S-vall.. nu hade vi inte träffats på 2 år, inte heller knappt talas vid i telefonen.. men i förrgår hördes vi av igen, och pratade i nästan 2 timmar.. måste vara rekord för mig !  :)  det var sååå skönt att prata med henne igen, och som det är med gamla vänner, är det som om man inte vart från varandra något alls!  vi fnittrade som vanligt..  nu ska vi se om vi kan hålla kontakten lite tätare än vartannat år denna gången....   :D

Annars idag, hämtade vi Anton & kompis Fabien i Långsele för att sedan fara upp på Vintermarknaden, där var det mysigt... bra att det inte var långa sträckor att gå oxå!  fast jag gick inte så mkt, klarade inte det. imorse när jag vaknade hade smärtan i vänster ljumske inte försvunnit, och jag hade även fått likadant nu på höger sida.. tror ni jag är nå less nu då??? förut kunde jag ju liksom halta mig fram på den friska sidan.. nu går jag som om jag skitit på mig...

barnen fick handla lite godis, munkar, jag & T köpte varsin Langos, de är ju sååå goda, och dessa vi köpte var enorma!!

Nu har vi oxå tagit fram våran fritös som inte använts på några år, för jag har fått ett superbra recept av Angel, som jag tillochmed tror jag lagt upp bland mina recept här.. på dessa Langos ! så nu ska vi göra det nån dag ! gottigott !!!

Sedan efter besöket där, for vi hemöver.. sedan har jag tillbringat större delen sittandes i soffan eller vid köksbordet... sååå fucking tråkigt !  men vad ska man göra? det känns fruktansvärt just nu, att inte kunna röra sig normalt överhuvudtaget, tycker ni jag gnäller? ja det gör jag oxå, jag tycker faktiskt rätt jävla synd om mig just nu kan jag säga utan att skämmas.... men allt kommer nog bli bra, intalar jag mig.. så småningom..
bara jag får rätt rehabilitering så.

Ikväll har vi kollat på Körslaget, ett mkt underhållande program tycker jag!  roliga & duktiga körledare är det i år oxå!

Imorrn har vi inget särskilt på agendan... sitta på arslet... elller nåt..

Många kramar till er alla!


1 step forward..2 steps back...

Goafton vänner!

Härligt med fredagkvällar tycker jag! :)

Fast denna kvällen är jag mer handikappad än jag nånsin vart tror jag...  :( jag kan inte ta ETT enda steg  utan att det bränner som faaaaan i ljumsken & strålar ner över rumpan.. + den vanliga pissvärken i ryggen då såklart !

Jag har ju börjat att vara ute & promenera lite smått.. väldigt sakta..& lugnt.

detta har visat sig vara inte så bra för min del.. har haft en konstig brännande smärta i ljumsken flera dagar, men tjurig som jag är har jag tänkt att det ska vara så, och pinat mig själv & gått ändå..i tron om det går nog över.. och det har gått över-till en överbelastning på ljumske/bäcken..

så nu i helgen har jag strikt promenadförbud-och idag har jag inte klarat av att gå många steg sedan jag kom från sjukgymnasten imorse.. hon provocerade fram smärtan ännu mera för att kunna säga vart exakt det kom ifrån.. och mkt rikitgt kommer hela skiten från ländryggen.. så hon förvarnade mig om att fortsättningen på denna dagen kunde bli hemsk... och tänk så rätt hon hade !

Men min mor & far drog med mig ut i friska luften lite ändå.. jag satt mest i bilen, vi åkte till Kramfors för att hälsa på min kusin som startat fik på flygplatsen! det var jätteskoj att se hur fint hon hade gjort där! och så käkade vi lite lunch där, jättegod paj !

Sedan skjutsade min moster hem mig till barnen & T som kommit hem från skolan, båda grabbarna har haft kompisar här idag, tänk att killarna har så gulliga kompisar.. det är alltid ett nöje att ha alla barnen på besök! de livar upp tillvaron ..

Nu ikväll har Anton åkt med sin kompis hem till Långsele för att sova över där...   det bli nog bra det ! bara de somnar i tid denna gången...  :) typ innan kl 4 på morgonen..  :D

Imorrn ska vi , om jag kan gå lite bättre än i dag,utan kryckor, åka en sväng upp på Övergård & kika på vintermarknaden som håller till där uppe i helgen, kan ju bli kul att kolla runt lite ..

Nä nu ska jag se om Hampus ska sussa nångång...

Kramen!


Lidl-premiär !

Godmorning friends!

idag öppnar Lidl-matafären, här i staden ! ska nog dit en sväng, när jag ändå måste handla lite mat innan jag hämtar barnen.. kan ju bli skoj & se nåt annat emellanåt..  :)

Antons övernattning i Junsele häromdagen, hade gått hur bra som helst!  de hade somnat vid 21, sedan var Anton först upp på morgonen när de skulle iväg till skolan !  :) han sa att det hade vart jätteskoj där i " Jönsel"  :D

Igår hade barnen innebandyträning, och igår tror jag det va rekord på barndeltagande !  kul !

Ikväll har Anton handbollsträning, & Hampus ska få ta hem 2 kompisar.. blir nog bra det !

Idag hoppas jag på att få höra nåt positivt från min sjukskrivningskoordinator, de skulle ju ha möte om mig på VC.. om vad det blir för rehabilitering för mig.. vad som helst kommer jag att gå med på.. bara det blir bättre än vad det är nu..
synd bara att det tar tid me allt.. långa procedurer om det mesta.. men det är väl så det är.
Mitt mål nu är att jag hoppas ha fått ordning på ryggen inom några månader... bäst att inte ha fööör höga förhoppningar..
Jag saknar mina jobbarkompisar oxå.. har inte hört nåt livstecken från nån.. förutom att jag var förbi hos Gudrun igår, skönt att surra lite.. sedan är ju jag en sån som inte gillar att prata i telefonen heller...  :)

Imorrn ska jag upp på jobbet en sväng, innan jag ska till sjukgymnasten kl 9..
Nä nu ska jag göra lite övningar...


Tisdag..

dagarna & veckorna flyter på i sin vanliga takt.. är nu hyffsat less på att gå hemma & ha ont..

fick svar från ortopeden idag, och det var som vi trodde.. inga skellettskador, eller diskbråck.. utan nu känns det lite som att vara tillbaka på ruta 1.. nu ska det gås vidare från Vc & min sjukskrivningskoordinator skall  förhoppningsvis få mig på ryggis eller dyligt, så man får lära sig & leva med den här skiten... eller om det går att avhjälpas med dessa blockader, eller kortisonsprutorna som de injicerar i mellan kotorna, som de pratade om senast..

det som är mest lessamt är all väntan... är nu inne på min 3:e månad som sjukskriven... och jag hoppas att det händer något positivt inom de närmsta månaderna.. annars vet jag inte vad jag gör..

för jag klarar fortfarande inte av så stora fysiska ansträngningar... det räcker att bädda,gå en kortare prommis... så vips !  har jag svinont igen... jävulst lessamt !
jag har ju fått några övningar från sjukgymnasten som jag gör 2ggr per dag.. har gjort det några veckor nu, men ser inte någon förbättring.. snarare tvärtom.
får höra med henne på fredag vad vi ska göra...

Annars är allt bra härhemma..  :)  barnen har kompisar här var & varannan dag, så härhemma stjojas det & leks för fulla muggar! som det ska vara tycker jag !

Idag har Anton fått följa med en kompis hem till Junsele , för att sova över tills imorgon! spännande !   sedan skall mamman skjutsa in dom till skolan imorrnbitti.. tro om de kommer att vara trötta grabbar i skolan imorrn??   :)
de skulle åka skrillor där i Junsele ikväll, Anton kommer säkerligen att ha det skojigt !

Just nu är grannbarnen här & leker med Hampus, de spelar Wii-Fit.. kul spel det !  de måste ju röra på sig hela tiden, och det är ju kanoners !

Nä nu ska jag nog pröva mig på att gå en kort sväng med stavarna igen då...

kraaam!


Sportlovsveckan slut!

Goafton!

Ligger nu i min härliga säng.. blev en extremt tidig kväll ..redan 19:50 la jag mig.. har inte haft någon bra rygg-dag...

Jag får så himla ont av dessa övningar jag fått av sjukgymnasten.. men det kanske ska vara så... måste höra på fredag när jag ska dit igen.

Annars då?

ja igår vann ju Anna Bergendahl Mellofesten!  det kan nog vara bra för Sverige.. den är helt OK låten.. men jag höll nog liiiite mer på Salem Al fakir, eller Eric Saade.. nu får vi se hur det går i Oslo för lilla söta Anna.. hon har ju faktiskt en helt fantastisk röst lill-tjejen !

I går var vi även & grattade min lilla kusin Natta som fyllde 16 år ! kors i taket.. tänk när man var 16 år... då hade jag nyss blivit tillsammas med min första kille, eller det första riktigt långa förhållandet jag hade..  :)  den killen & jag höll i hop i hela 3 år !  hehe.. Niklas hette han.. tänk vad mkt Natta har framför sig i livet,  lovely !!

Vi var även &  hälsa på Madde & Co, och kollade in deras nyföddingar-som Hampus kallar dom...  :)  småkillingarna ! sååå himmelens söta !
ville nästan ta med en hem...

Idag har Anton & jag vart på nipvallen några timmar... han hade match mot mammorna ! guud va roligt dom hade barnen !!  mammorna var riktigt duktiga dom oxå!  så synd att jag inte kunde vara med & spela... hade varit kul...jädra rygg..  :(  kanske nästa år så !!   :)
barnen vann iallafall med 2-1 !
sedan for vi upp till mamma & pappa, där även bror m. familia va & hälsade på, vi åkte dit för att hämta hem lilleman, som fick för sig i lördagskväll att han minsann skulle sova hos mommo & moffa en till gång innan lovet var slut!  :D

Imorrn är det skoldax igen... jag tror barnen har vart nöjd med lovet, och tycker det ska bli skoj med skolan igen !
nu går dom ju bara 3 veckor, sedan  är det ju dax för Påsk-lov !

Nä nu ska jag sussa,  puss på er !


Finaste Anton !


En söt nyfödd liten killing...


Härliga dagar!

Hallååå!

igår va vi på paradisbadet!  som ungarna hade längtat!!

det blev verkligen en toppen-dag! vi åkte därifrån vid 19:30 tiden..   :)

att jag inte kunde åka något nästan, det gjorde inget...  jag hade kul av att se barnen ha skojigt !! de tyckte iallafall att det hade vart superskoj !

Idag har vi vart till Remsle & barnen har åkt pulka, vi har grillat... myst... haft det skoj !

tillsammans med familjerna Persson-Selin-Frestadius-Häggström...  vi var nog10 vuxna, 11 barn där..  :)  sååå mysigt va det !  sedan tog vi med oss en övernattningskompis till Hampus med oss hem hit.. åsså har Anton en kompis här nu ... så vi har alldeles nyss avnjutit en middag bestående av Tacos !  mumma !!

Oj nu börjar lets dance !  måste sluta ! tjipp!

 


Anton susade fram på dynan !!


Pulkåkning...


Härlig grilldag med vänner !


Badaaaaaa!!!!


Full fart på paradisbadet !


Äntligen!

Imorrn bär det iväg till paradisbadet i Ö-vik med la familia !

som killarna har längtat efter att få åka dit... det var ju väldigt länge sedan vi va där.. nästan 7-8 månader sedan tror jag..

nån som funderar på att hänga på? GÖR DET ! ju fler desto roligare !!

trist bara att jag inte kommer att kunna åka så mkt... men att se barnen ha skoj värmer i hjärtat!

gårdagen hämtade jag barnen hos mor & far, de sov ju över där, de hade haft hur skoj som helst... smaskat godis & annat de inte får göra hemma på veckorna...   :)

sedan skjutsade jag Hampus till Noak , där han va hela eftermiddagen, sedan vart det hockeyträning med Anton !

efter hockeyn for vi & hyrde film, " Upp"- den va jättebra!  sedan 2 filmer till som de fick välja...

så kvällen igår vart mkt slappande & mysande...  :)

idag har vi skjutsat Anton till sina tvillingkompisar i staden, sedan hämtade vi upp 2 st kompisar till Hampus på fritids, så nu leker de härhemma så fint så! 

ikväll är det återigen dax för killarnas innebandyträning... hoppas att många barn dyker upp, trots att det är sportlov...  men det gör det nog känner jag på mig!

nu är T ledig några nätter oxå... så barnen hinner med att träffa han något.. det har ju blitt dåligt med det nu när han jobbat så himla många nätter på raken...

Nu ska jag se efter vad vi ska käka för middag idag... den eviga frågan...

kraaam!


Underbar sportlovsdag !

idag har det verkligen vart en super-dag !

inatt vaknade jag 2 ggr av att det bara brakade till. en heeeel massa snö rasade från taket.. redan då insåg jag att vi skulle få en superfin dag ... mkt riktigt så var det +6 när vi klev upp!  underbart !!

efter att jag gjort mina ryggövningar, så tog vi med grannarna & for till min mor & far & grillade i deras fina kåta !  det är så himla mysigt där !!

vi grillade korv,pinnbröd,marshmallows.... och slutligen kex !  jadå, det funkade det oxå !  :)

sedan efter mat i maggen, sprang barnen upp till lekplatsen där, och gungade..lekte i snön & hade allmänt roligt ett par timmar !  Anton han spelade hockey med min far på gatandet var ju perfekt puck-fäste på vägen idag !  lagomt halt...  :)

vi har haft en jättefin dag verkligen !

nu sitter jag här i min ensamhet... barnen kom min mamma & pappa & hämtade för ett tag sedan, de ville sova över där... det var ju länge sedan sist.. säkert ett par veckor sedan  !  :)  men det är ju länge det för mina barn... de älskar ju & vara hos sin mommo & moffa !  <3

Så ikväll ska jag bara göra mina övningar, slappa, & kanske fixa barnens garderober... har fått en massa nya kläder av en vän ... alltid tacksamt !

imorrn vid lunch ska jag hämta dom, efter jag gjort min lilla promenad med stavarna... jag hoppas på att klara nån liten kilometer iallafall... sist gick det inte så bra, men jag ska kämpa..

nä nu ska jag kika på kläderna som skall packas in i garderoben...

puss!


En helt fantastiskt dag !


. så har vi grillat mariekex för första gången oxå ! :)


Härligt att gunga på vintern & hoppa i snön !


grillning hos min mor & far i deras grillkåta !


Sköna Söndag !

Alltså vilken underbar dag vi har haft även idag !!

först ut av aktiviteter idag var Antons hockeyträning.. den gick hur bra som helst för honom !

medans han & jag var på träning, var Hampus hos Elias en stund, sedan efter träningen hämtade vi upp 2 kompisar till A, sedan for vi till Elias & hämtade med honom & Hampus hem till oss oxå!

full fart med 5 glada barn härhemma alltså! de lekte allihopa fantastiskt bra! inte ett enda litet tjafs så långt ögat kunde nå!

Sedan vid 4 tiden for vi & lämnade tillbaks alla kompisar, sedan drog vi upp på övergård till min lilla kusin Lucas som fyllde hela 14 år ! hurra hurra!

ikväll har grabbarna haft 2 innebandymatcher var.. och så himla bra som de spelade ikväll !  Hampus lag håller på att bli riktigt duktiga nu.. trots att de bara spelat några matcher tillsammans ! småkillarna... så sötisar !

Hampus var mkt nöjd med matcherna, han fick ju göra mål i båda två !  :D

Antons lag spelade 2 tuffa matcher... första vann dom mot Nipans Vildar med 4-3 ! tjohooo!

andra spelade dom mot de "farliga" Ronaldos Hjältar, som de aldrig vunnit mot... MEN ikväll spöade de dom totalt! 5-3 vann vi med !! grabbarna var helt otroligt lyckliga över den vinsten kan jag tala om ! en helt superkul kväll på valla har vi haft !

nu sussar de sött mina små älsklingar... jag ska kolla nåt avsnitt å " Morden i Midsomer" innan jag släcker ögonen..

imorrn har vi sovmorgon!!  sportlovsstart !! woho!!

kraaaam!


Snart vår??

kan man ju hopppas iallafall!

Idag har det varit en fantastisk dag här i Hjältaskogen!

Barnen har haft kompisar här, och vi har spenderat en stor del av tiden utomhus.. jag liggandes i en härlig snödriva i solen, och barnen har lekt & spelat hockey !  :D

vi har fikat mellis på altanen... härligt!

sedan ikväll har vi kollat på "andra chansen" .. våran favvo gick tyvärr ej vidare.. NEO... han var ju för himla bra alltså! men de 2 som gick till final var ju oxå bra! nästa lördag äre final... kan bli väldigt svårtippat... så många bra låtar med i år tycker jag!  favvisar är iallafall, utan inbördes rangordning...  :  Salem Al Fakir.. Eric Saade.. Peter Jöback...Anna Begendahl.. sedan får vi se hur det går!

Imorrn ska vi på Antons hockeyträning på f.m.. sedan hämtar vi upp 2 kompisar till A, som skall med hem hit... sedan innan det är dax för innebandymatcherna, ska vi även hinna med att fara & gratta min lilla kusin Lucas som fyller år... lillpojken...  :)

hoppas på ännu en vacker dag imorgon !

pöss på er!


Hampus " MichaelJackson" Mehlin !


Rockern våran...


Vilar i en snödriva.. :)


Massa snö runt vårt hus... :)


En härlig vinterdag.. Hampus vilar i snöskyffeln.. :)


Anton gosar med kissen..


Kan man ha sån tur? :)

Från att precis allt har varit skit.. så har allt plötsligt vänt till att det bara händer bra saker... kan man verkligen ha sån tur ?  :)  det är så det känns nu.. nästan för bra för att vara sant liksom..

men det är väl detta som kallas livet antar jag.. och de som har vart nere på nästan botten både med psyket & annat.. tror jag lär sig att upskatta saker bättre.. så tror jag!

jag är tacksam för allt som livet har att erbjuda oss... för jag har lärt mig att för att riktigt upskatta saker & ting.. måste du ha känt på hur det är att ha det riktigt dåligt..

Dessa 2 dagar har det bara hänt bra saker...

först blev jag beviljad min sjukpenning... sedan var jag till ortopeden igår, som var helt fantastisk !  han lovade mig att allt detta med mina problem skulle benas upp.. in i minsta detalj, först magnetröntgen.. som jag skulle få komma på om 2 veckor sa han.. MEN idag ringde dom från röntgen, det hade blivit en lucka, kunde jag komma med en halvtimmas varsel?  JAAAA !  så nu har jag vart på magnetröntgen ! skulle få svar nästa vecka.

sedan har jag oxå vart hos sjukgymnasten idag, en ny fick jag idag... men hon undersökte min rygg och sa att min ländrygg inte reagerar som den ska.. den är liksom lite handikappad..  så det är bl.a därför jag har mina problem trodde hon, och även dels för att jag har dessa artroser i hela ryggen.. men nu ska vi se om det blir nån ordning på allt !

ortopeden sa oxå att efter magnetrtg, skulle han skicka mig till smärtkliniken här i stan på sjukhuset, till deras överläkare, så han fick ta sig en titt.. ev.

men att få höra att denna ortoped verkligen bryr sig om att reda ut detta med mina ryggproblem som jag dragits med så länge.. det kändes så himla bra !

nu ska jag snart fara & klippa mig oxå!  tjohooo!  har inte klippt mig sedan i november !  känns skönt!  ska klippa en riktigt kort,punkig frilla denna gången tror jag...

sedan har Hampus en kompis här nu, de leker så himla bra dessa två killar... så söta..!

Anton han är glad över att deras sportlov äntligen har startat !

nu vill han åka skrillor VARJE dag sa han...  :) 

och ikväll ska vi beställa pizza till middag, åsså ska jag se " Luftslottet som sprängdes"

som sagt, livet går bra nu... bara jag får ordning på ryggen nu så !  :)

många kramar till er alla som bryr er så mkt om oss... <3


Äntligen!!!!!

Idag fick jag mig en ordentligt positiv överraskning när jag skulle kolla om jag hade några kronor kvar.. hade lovat Anton att köpa russin.. så jag ringde telefonbanken, och gissa om jag blev glad när jag fick höra att jag hade bra mycket mera än vad jag trodde på kontot??

ÄNTLIGEN har jag fått rätt mot f-kassan !

de har nu godtagit alla mina sjukintyg,berättelser,mm..mm. och gett mig min fulla rätt till sjukpenning !  och jag har fått retroaktivt från hela perioden, från december tills nu den 20 februari ! helt fantastiskt !

detta med ekonomin har ju suttit som en ond törn i mig hela denna tiden.. att bli misstrodd- för det är vad det har känts som.. att inte ha haft en enda krona på kontot sedan i imtten av december..vänt på varenda liten krona.. fått "lånat" att barnens sparkonto... det har vart fruktansvärt !

men att nu fått rätt, fått ett erkännande... det känns så himla bra, nu kan jag koncentrera mig till fullo på att bli frisk ! lovely !!!!

nu flyter det på bra.. imorrnbitti skall jag till ortopeden för en bedömning.. ska bli så intressant & höra vad de har att säga... får hoppas att min tur håller i sig...

så vi hörs imorrn igen!

nu ska jag sova sååååå himla gott inatt!

( och att äntligen få köpa shampo & duschcreme.. som jag faktiskt inte haft råd med.. jag har använt barnens spiderman-shampo..   :D men det har ju funkat det oxå ! ) 


Måndag hela veckan...

Ja, lite så känns det nu ...

Men jag har tur som har en fantastisk familj som livar upp !

imorse kom min mor & Milo & hälsade på, höll mig sällskap under lunchen.. mamma hade köpt en jättesöt bukett med påskliljor !  jag älskar liljor... de står sig så länge, sedan är det så fint med den härliga gula färgen !

Milo härjde på & lekte som vanligt..  :)  men han frågade gång på gång efter grabbarna...  :)

ikväll har jag & killarna haft besök av Stefan & Loke som kom & fikade , Noak hängde med oss hem efter skolan idag, åsså ville ju lillebrorsan komma & leka lite en stund oxå! :)

Nu ligger jag & kollar på de nya avsnitten av CSI... sååå bra !

Annars händer inte mkt... ska till sjukgymnasten imorrn igen..har fått en övning jag gjort en vecka nu.. men jag kan inte säga att det blivit något bättre i min rygg iallafall.. tråkigt nog.

På torsdag ska jag till ortopeden... ska bli intressant & höra vad han har att säga...

Och nu har grabbarna bara en vecka kvar innan de får ha sitt sportlov ! de längtar kan jag säga...  :)

Näpp nu börjar det igen, Csi !!


RSS 2.0