Kall dag !

Nu känner man att kylan börjar att tränga sig på... när det börjar bli nedåt -22 då vet man att nu är ta mig tusan vintern här på riktigt!
Men inte bekommer det ungarna något att det är svaaaajnit kallt inte... nää , det är nog bara vi vuxna som bryr oss om det tror jag !  :)

Idag har det vart mkt nyheter om kära norrland... bassiluskerna i Östersund, de vet vi ju om, och att de stackarna där kommer att måste koka sitt kranvatten till långt efter nyår... stackars dom.. lider verkligen med de som åkt på den hemska magsjukan som dessa bassilusker ger, huvvaligen !

sedan har ju Härnösand vart på kartan idag oxå! det har ju vart jordbävning där ! hör & häpna !
rätt så ordentligt för att vara här uppöver oxå, runt 2-3 på richterskalan...  fan va rädd man skulle ha vart om man suttit mitt upp i den bävningen !

Idag har jag ju vart ledig... från jobbet iallafall, här hemma har jag städat & grejat lite... nu är mina tomtar framme oxå! wohoooo!! så nu njuter jag i fulla drag över den mysiga julkänslan som alltid infinner sig så fort jag får ta fram mina darling-tomtar !  :)
Efter jag hämtat kidsen från skolan, så for vi hem & gjorde pepparkakshus ! och sååå fint det blev !
Hampus trodde på fullt allvar att han skulle få börja smaska av huset redan idag....  hehe...
Grannbarnen var här oxå & fick hjälpa till med att pimpa huset vackert !  :)
Har även gjort lite vanilj-fudge... gott gotti gott gott !

ikväll har jag vart på ett mkt givande möte på skolan, angående vår klass 1... nu får vi se framöver hur det hela utvecklar sig .. ska bli mkt intressant...

Nu har killarna lagt sig för att sussa... de har velat gå & lägga sig ett tag nu... bara för att det så fort som möjligt ska vara imorgon...  :)  adventskalendrarna ni vet... nu är de bra sugna på att börja få öppna dom !

Själv sitter jag i min ensamhet & inväntar "House"  - vilket superbra program det är !
sedan har jag nu 2 kvällar på jobbet framför mig...

nä nu ska jag läsa lite i min bra bok-"Bad Boy" av Peter Robinson. många makabra skräcksenarior i den boken... precis som jag vill ha det !  :)

1:a Advent!

Gomorron vänner!

Nu ska jag strax på jobbet... tänkte bara göra ett snabbt inlägg..

igår jobbade jag, sedan for vi på killarnas handbollsträningar.. duktiga grabbar vi har alltså !!

Efter några timmars spenderande på GB skolan, så for vi till kyrkan för att komma precis i tid till att vi hann se luciakortegen innan de for iväg mot staden !  Åh vad fina de var småflickorna...  Nathalie var så strålande vacker så ni kan inte tro...  <3

Sedan var vi kalla & hungriga... så vi gjorde en fuling & for & käkade middag på restaurang City, pizza-mumma det !  :)

Igårkväll hade vi lite adventsmys med ljus & pepparkakor ! 

nixpix hörreni... nu måste jag tjäna mitt leverbröd....  :)


Finaste luciatåget.. Natta står 2:a från vänster..


Efter en spännande lottning.. vart Hampus den som fick tända 1:a ljuset.. :)


1:a Advent !


Grabbarna gjorde lite annorlunda lussebullar i år... :)


Snart 1:a Advent!

Hej på er vänner!

Nu såhär i slutet på november tycker jag att tiden börjar att rusa fram!

Dessa få veckor innan jul, går så himla fort... synd tycker jag, eftersom jag fullkomligen älskar julen ! och allt pyntande,bakande & mysande som hör till !

Har inte tagit mig tid till att skriva något nu på några dagar... har haft så mkt annat för mig..  :)

Men det har inte vart nåt säskilt.. har jobbat på som vanligt, jobbar min andra helg nu i helgen.. sedan är jag ledig 3 helger... skönt !

Vi har i veckan tagit fram lite ljusstakar,stjärnor,hängt upp julgardiner, lagt på lite juldukar... lite glitter & girlander i taken... ja fixat lite myspys helt enkelt!

I år har jag vart otroligt duktig oxå !  jag har INTE tagit fram alla min tomtar ännu !  men jag har en känsla av att de kommer att åka fram kanske på söndagkväll...  :)

Idag slutar kidsen tidigt... så resten av dagen ska vi baka lussebullar & göra massor av julgotta! Hampus ville promt att vi skulle göra pepparkakshuset oxå... men där går gränsen.. jag sa att han fick lugna sig lite, man hinner inte med hur mkt som helst på 1 dag !  :D

Sitter nu & doftar på mitt härliga smältvax som ger ifrån sig sådana härliga dofter av nybakt pepparkaka....  jag har i ett par år köpt den här smältvaxen på Elisabeths Presenthörna-och det luktar såååå gott i hela huset !

Ikväll ska vi käka tacos & mumsa popcorn & kolla på Idol !  vår favvo-från första början-JAY är kvar ännu... och tro mig, han KOMMER att vinna hela altet!! sådan fantastisk röst...

Nä nu dax att hämta barnen & deras kompisar på skolan !

Kram på er & ha en fin adventshelg!


Handbollscup i Härnösand!

Hallojsan vänner!

Idag har heeeela dagen tillbringats i Härösand... grabbsen har haft cup, och de har haft hur skoj som helst- exakt hela dagen !!  :)
Vi for redan vid 8 imorse... och kom hem vid 19.. så det har vart en lång -men dock så himla skojig dag !

SHK gjorde riktigt bra ifrån sig.. trots att de fick möte äldre grabbar....vi har riktiga superkämpar i SHK!!

Jag trodde ett tag att jag fasen bröt stortån oxå !!  hur kan man bygga en tröskel på väg in till en toalett-som är 2 dm hög?? va???  jag gick i godan ro & släpade fötterna efter mig.. i tron om att inte behöva lyfta fötterna när jag skulle in på toan... och vad händer? jo jag dammar in tån rakt i den jädra tröskeln! fasen vad jag fick ONT! och nu är tån blå...  och jag tycker det gnekar när jag kliver på den...  :)  men det kan ju vara ålderdomen som gör att den gnekar oxå...  :)

Nädå, jag är nog inte så skadad som det låter... det lär nog gå över rätt snabbt..  :)

Anton & Hampus har jag nyss vart upp med till mina älskade föräldrar... killarna ska få sussa där inatt, eftersom jag jobbar 7-21 imorrn & T han jobbar natt hela helgen.. tänk att man är så lyckligt lottad över att ha en sådan underbar familj som ställer upp i alla väder...  jag är så otroligt tacksam över detta att jag har de absolut bästa mamsen & papsen i heeeela välden !

Nä nu dax att sussa !

Med färskt minne av en fantastisk dag i handbollens tecken !


Super-räddning av Anton !!


Finaste Anton...


Lite vila mellan matcherna...


Hampus lag i Härnösand-tackar för en god match !


Bak-dag !

Hellooo!

Idag har jag & grabbsen haft en riktig bak-dag !

Hampus & Noak fick helt & hållet själva göra chokladbollar.. eller tillslut blev det bajskorvar... de satt & fnittrade hela tiden de formade dessa "bajskorvar"... mums så gott !  :)

Sedan har vi gjort pepparkaksmuffins & kladdkaka som vi nu frusit in till att avnjutas vid ett senare tillfälle !

Vi har haft en riktigt suverän hemma-dag idag... nu ligger killarna & läser & busar lite i sina sängar.. jag inväntar "Robinson"

Idag har jag äntligen fått klart spelschema & lag inför cupen i H-sand... så nu ligger detta ute på hemsidan, ni handbollsvänner som är intresserade...  :)

Imorrn väntar jobbet igen... och vilket härligt jobb jag har !  jag trivs så himla bra med mina underbara arbetskamrater så ni kan inte ana...

Kram på er!


Vi har bakat bajskorvar idag ! :)


Fin hjärt-potatis jag hittade idag !


Pepparkaksmuffins !


Söt-pojka !! Hampus & Noak ...


Skola,samtal & Handboll!

Japp,det är vad gårdagen handlade om...  :)

Jag var ju leidg igår, så då passade jag på att hälsa på i Hampus klass hela skoladagen.. det är verkligen superskoj att vara med sina barn 1 dag varje år i skolan !  det borde alla föräldrar pröva på tycker jag- så har jag gjort varje år sedan Anton började Förskoleklassen... och snart är de ju så stora att de ABSOLUT inte vill ha med en i skolan..  :) så då får man liskom passa på medans man får..

Och jag förstår verkligen att barnen är trötta efter en skoladag.. det är inte lätt att gå i skolan...mkt intryck & mkt att lära in... jag tycker alla barn gör det fantastiskt bra!

Och barnens skola är suverän ! på alla sätt & vis... lagom liten.. FK-3:an... jätteduktiga & snälla lärare & barn !

På e.m efter skolan, innan det var dax för Antons Utvecklingssamtal, så for vi med grannarna & fikade på Westerlunds.. mkt trevligt!

Sedan hängde Hampus med Ronny & ungarna hem hit till Hjälta, och jag & Anton for för att ha samtal med fröken... och som vanligt gick allt superbra för vår storkille !  han sköter sig exemplariskt ! sikken tur...  :)

Jag känner verligen att det är tur att de har ärvt sin fars mattesnille-huvud... för inte är det ifrån mig! båda grabbarna ligger snäppet före i sin matte, det är ju skoj !

Igår kväll var vi på Antons handbollsträning... igår var det 32 barn där... helt sjukt vad mkt barn som är med i handbollen !!  så skoj !
Nu på Lördag ska vi på cup till Härnösand, alltid skoj att fara dit ! men det blir rätt långa dagar.. vi åker redan vid 8... hemma vid 19 kanske.. jag skulle ju ha jobbat hele helgen, men på lördagen har jag tagit semester ! skönt att bryta upp helgen lite...

Nä idag är jag ledig... vad som står på mitt schema idag är att plocka iordning lite i kaoset härhemma... sedan ska jag baka med grabbarna.. Noak skulle hänga med Hampus hem, så då ska de får baka lite gott!  :)

Ha en fin vinterdag på er allesammas... kraaaaaam!


Tisdag- en helt vanlig tisdag..

Ja, snacka om total torka på en rubrik..det enda jag kan komma på är att det är en helt vanlig dag!  :)

Men det är ju dagarna som går..- som är LIVET !  :)

Jaja.. nog flummat av mig..

Gårdagen & dagen har spenderats hela långa dagen på mitt jobb, igårkväll var jag & Hampus upp till Långsele på kvällskvisten & hälsade på min moster, för att överlämna jultidningar.. vi blev kvar lite längre än beräknat, så det var raka vägen till sängen för killarna när vi kommit hem !

Hampus hade VIktor här igår oxå, så grabbsen hade väl spenderat största delen av e.m utomhus kan jag tänka mig.. Hampus är galen i snön !

Idag har grabbsen & T vart på brandstationen & lirat innebandy med Stefan & kidsen... alltid uppskattat av alla barn... både stora som små..  :)

Medans killarna lirade var jag ute & motionerade... så hårt att jag fick ett jädrans as-stort skvasår på hälen !!  skitskor jag hade kan jag säga !! inte gjorda att jogga i... måste skaffa mig ett par bra skor att ha utomhus & motionera i nu i vinter !!

Imorrn & på torsdag är jag ledig.. skönt det !

Och imorrn ska jag vara med Hampus i sin klass hela dagen ! ska bli lika roligt som vanligt!!

På e.m har jag utvecklingssamtal med Anton & hans fröken... lär nog gå bra det oxå... får vi hoppas..  :)

Nä nu ska jag kolla på "House"

Kram på er!


Grattis alla pappor !

Idag har vi farsdag ! hurra för alla pappor-speciellt min egen...   <3 

Idag har vi haft handboll.. massvis med killar som vanligt på träningen..  kulkul!!

Sedan har ju T kommit hem från hemvärnsövningen, så barnen hade gjort varsitt kort som de gav honom.. gulligt..  <3

vi hade köpt honom ett presentkort på sportringen oxå..  :)

Efter Antons träning var vi bjudna på middag uppe hos mor & far, då vi passade på att ge pappa sin present..en fiiiiiin whiskey !  han blev nöjd..  !

Vi fick sååå himla god mat där så det var inte klokt! mammas & pappas mat är verkligen helt bäst!

åsså glass till efterrätt!

Vi fick även avnjuta en eminent dans-show av Hampus & Milo... herreguuud vad vi har skrattat!

vilka underbara danskillar vi har i familjen !!

Nä nu måste jag sluta, "The Event" på tv´n !!
Hörs imorrn !


Fasters llilla gull... <3


Min tokiga kille med alla sina grimaser... :)


Milo kör lite break-dance !!


Vår egen lilla Michael Jackson... :)


Fredag !

Skönt med fredagar... bästa dagen på hela veckan om jag får bestämma !!  :)

Ja, igår var det ju skrillor med Madde,Stefan & kidsen... för barnen gick det ju huuur bra som helst, men jag är ju inte någon stor älskare av skrillor...  :)  både jag & Madde vimsade omkring på isen.. och så vart jag ju skadad oxå !!

En annan av barnen som var där, sköt jordens hårdaste puck på mitt smalben... shit vad ont det gjorde... blev t.o.m ett KÖTTSÅR... säkert 2 mm stort... :)

jag får ju nästan skylla mig själv som vistas ute på isen utan skydd...  nästa gång ska jag vara förberedd på attacker !  :)

Idag då... ja, vi har med oss Noak hem från skolan, så grabbsen leker för fullt !

jag har bakat oxå ! hör & häpna !!

men bara småkakor... jag har gjort havreflan & gaffelkakor... såna små kakor som man trycker till med gaffeln på.. goda.. så nu ligger de snällt i frysen & väntar på att bli uppätna !

Idag har jag bokat biljetter till bio imorrn klockan 15 !  jag & grabbarna ska gå & se " Legenden om ugglornas rike"  en film  som verkar mkt bra ! spännande & kanske lite halvläskig... vi får se !
vore skoj om nån fler av kompisarna gick oxå ! häng på !  :)

Men först imorrn f.m är det Hampus handbollsträning som gäller... 10:30.. hiskeligt tidigt-  :)
Ikväll är det mysa med killarna... se på Idol... sedan ska jag nog se filmen jag hyrde idag.. " Beck-levande begravd "  längtar !!!

Nä nu måste jag återgå till middags-tillverkandet !


4-dagars !!

Hello!

Nu så är jag ledig i 4 hela dagar ! fattar ni??  lovely!

Anledningen till detta är att jag tagit sem. idag, för imorse/natt for T på "pang-pang-övning " till H-sand med Hemvärnet... så nu är jag & kidsen solo tills på söndagkväll...  :)

sedan har jag min 3 dagars ledighet  fre-sönd... så det blev ju bra det här!  :)

Vi har inte haft så himla skoj dessa dagar som gått nu i veckan... vi har haft sjukstuga... Hampus har fått vart hemma från skolan i 2 dagar... men idag har han piggat på sig avsevärt, har vart feberfri sedan i förrgår.. så idag blev det skolan för lillemannnen... tror nog han tycker det är lite skoj iallafall!

Jag & Anton vi är lite snuviga fortfarande... men jag känner att min styrka sakta men säkert är på väg tillbaks!  det värsta jag tycker är, att jag inte kunnat träna på 1 vecka !  hemsk är det !  men till nästa vecka har jag räknat med att vara fit for fight igen... och då jämarns ska jag köra stenhårt på gymet!!  nu är det klart att jag ska tillbaks på ryggis för återkoll... 15-16:e December ska jag dit, för 2 dagars återträff!  ska sova där i en natt, men det blir nästan 2 dagar som vi är där.. ska bli superkul !  guuud vad jag ska träna där !! & bada i träningsbassängen !!

så nu är det dax att lägga i ytterligare en växel så jag är stark när vi ska tillbaks dit !  :)

nä nu ska jag käka lite havregrynsgröt till lunch... i e.m ska jag & grabbsen äka skrillor med Stefan & alla kidsen... får se om jag ids åka så mkt... det är ju inte superkul & åka skridskor direkt... :)  men vad gör man inte för barnen !

Kram på er & ha en bra dag !

 


Födelsedag & tårtor x 2 !

Hallå vänner!

Hoppas ni alla har haft en fin dag... det har vi haft !

elller, jobbet gick ju sådär... känner mig fortfarande inte helt kry alltså... hostar blod,är allmänt trött som fasen.. och näsan rinner som en vattenkran... huvaligen..men jag tog mig genom dagen på jobbet ändå...

for sedan hem & fixade middag, lillemannen hade feber när T hade hämtat barnen på skolan, så han har varit superhängig ikväll.. så pass dålig att han inte ens orkade följsa med till Milo på tårta... lille stackars Hampus...  :(

Det blev jag & Anton som for till Milo & grattade, han blev glad över presenterna- 2 "Halvan" böcker & en "Rorri" bil !

Nu har lillen fått alvedon & verkar sova lugnt... hoppas han inte blir sämre inatt..

Annars idag på jobbet så fick vi en superfin uppskattning från en anhörig... hon kom till jobbet med en tårta & var så glad över att vi var så fina... sådana saker gör att man känner att man gör någonting bra... att det finns de som uppskattar vårt arbete...

Imorrn jobbar jag kväll & även på onsdag... sedan är jag ledig i 4 dagar... har tagit semester en dag, på torsdagen, eftersom T far på hemvärnsövning till H-sand i dagarna 4...så då slipper vi ordna barnvakt den dagen efterom jag skulle ha jobbat hela dagen... men det känns skönt att vara ledig några dagar så man hinner återhämta sig från diverse krämpor känns det som...

Är lite less nu att jag vart dålig ett tag... har inte kunnat träna på 1 vecka... känns inte kul.. nu vill jag bli frisk så jag kan köra igång igen !!

Nä nu orkar jag inte mera idag... nu ska jag sova.. kram & gonatt på er..


Fasters lilla älskling Milo fyller 3 år idag !!


Handbollshelg!

Gokväll vänner!

Vilken otroligt skojig helg vi har haft !

Inte mycket vila.. full speed exakt hela tiden... massvis med jobb.. men SÅÅÅÅ himla kul!

Anton har spelat hela fredagkväll,lördag & söndag, har gått jättbra för SHK denna cupen !

Men nu så är han verkligen heeelt slut..  :)  men han tycker verkligen att det vart skoj som tusan denna helgen! han gjorde ungefär 20 mål under denna helgen så han är nöjd...  :)

Idag har det vart Hampus dag med matchspel hela eftermiddagen.. han har verkligen en riktig "vinnarskalle".. på både gott & ont... men det är bra att han vill vinna.. helt klart...men han blir såååå förbannad när han förlorar...  :)

Hampus spelade 3 matcher, och av lagets 11 gjorda mål, gjorde Hampus 9 st !  kanonbra av honom det !

Nu råder lugnt härhemma... slut på lovet oxå... så imorrn är det skoldax igen.. jag tror nog att killarna tycker att det ska bli rätt kul iallfall...  :)

Imorrn kväll ska vi på kalas oxå !!  Milo -vår lilla älskling fyller hela 3 år !!

Så imorrn efter jobbet & middag ska vi fara dit...

Jobbet ja... nu känns det som om man skulle behöva semester efter denna helgen...  :D  nejdå, min förskylning har oxå börjat gett med sig... men jag har lite svårt att sova på natten... är helt igentäppt.. men det är bra att det börjat släppa.. ingen feber har jag mer iallafall.. så det får jag väl vara glad över...  :)

Nä nu ska jag läsa lite... sen sussa.... upp klockan 5:30 imorrn så då ska jag vara piggelin!!!! wohooo!

Kraaaam! 


Hampus snackar lite taktik med en lagpolare...


Handbolls-glädje !


Lite vila mellan matcherna...


MItt liv i helgen....


Sjukstuga...

Hej vänner!

Skulle ju ha jobbat igår & idag..men serru så vart det ej !

Natten till torsdag var jag vaken nästan hela natten med sååå jädra ont i halsen... kände mig som ett pucko för jag hade så ont att jag inte ens kunde svälja min egen saliv.. det rann utanför munnen..mysigt värre!  :)

igår låg jag hela dagen, pressade i mig massvis med c-vitamin & grönsaksdrinkar... allt för att kunna bli någorlunda frisk tills ikväll-fredag... handbollscupen startar ju idag !

Nu har hela familjen vart mer eller mindre sjuka... Anton hade osis idag, vaknade med feber.. har fått alvedon... mår väl sådär.. han testade att spela första matchen nu för nån timme sedan, men han bröt... ville vila tills sista matchen ikväll 20:30.. mot Norge.. så han får väl testa ikväll får vi se..

Jag känner mig faktiskt mkt kryare idag än både iförrgår & igår... skönt, hoppas jag hålelr mig frisk nu !

Det är nog inte meningen att vi ska hålla oss friska under denna cupen... förra året hade vi ju svininfluensan allihopa...  men, men... sånt är livet !

Nu har Anton 3 matcher imorrn, sedan är det slutspel på söndag f.m..  Hampus turnering börjar klockan 14 på söndag, tills 17-18 snåret... han längtar ! 

Denna helgen är min familj, mor & bror & svägerska i Ullared !  åh vad det skulle ha vart skoj & följt med... men det är ju sååå långt !! trist & åka bil så länge... men skulle vart kul & se hur stort det egentligen är där ! det får bli en annan gång när man har lite kosing & göra av med !  :)

Nä nu ska vi snart ge oss iväg tilll Hågesta hallen för sista matchen.... kram på er alla läsare...  :)


Ordnat kaos....

Helloo!

Ja, min rubrik stämmer vekligen väl överens med över hur jag har det nu !  :)

Men det handlar om ett par veckors jobb inför denna cupen per år som vi har det såhär.. så det får man ju ta !  :)

Idag har jag vart ledig, den största delen av dagen har gått åt till att arbeta med handbollsgrejor...

men vi har även bara tagit det lugnt härhemma... skönt att bara slappa omkring i pyjamas halva dagen...

grabbarna hade ju kompisar här hela dagen igår... så idag har det hör & häpna -vart kompistomt !  :)

ikväll har vi vart på Antons handbollsträning.. och vid samlingen innan träning, med alla 25 barnen & deras tränare... helt plötsligt börjar tränarna prata om mig... om hur bra jobb jag gjorde som lagledare.. hur duktig jag var- piningt värre att lyssna på...  men, men... efter de hade pratat klart med barnen säger Pär-en av tränarna: Därför har vi en liten present till dig Victoria, ... och så fick jag en superhärlig vinterjacka, en svart jacka av handbollsmärket: Kempa, med Sollefteå Handbollslogga på bröstet...  gulle-dom... jag blev riktigt generad... så snällt utav dom ! jag vet att den jackan kostar rätt mycket pengar... och så varm & skön var den !!

JAg blev väldigt glad, och sedan vart det kramkalas!  :)

Nä nu ska jag fixa lite på hemsidan innan jag ska kolla reprisen på Bonde Söker Fru.. imorrn är det 7-16 dag för mig... men imorrn är det en speciell jobbdag, min mormor-som ju bor på avd där jag jobbar ni vet... hon fyller 87 år imorrn... så jag ska ge henne tårta på säng & presenter ! :)

Hejdå vänner!

Kraaaam!


Hjärnan full av handboll...

just nu går min hjärna på högvarv.. men jag funkar ju som bäst då !  :)  det är väldigt mkt nu innan handbollscupen till helgen... mkt som ska klaffa & fixas av oss lagledare.. men det är bara roligt för det mesta faktiskt !

Idag har jag jobbat kväll... Anton har vart hos 2 kompisar-tvillingbröder i staden, sedan när T hämtade hem Anton, så fick han 2 killar på köpet som nu ligger & ska sussa över här med grabbsen våra... det är just nu ett himmelens liv inne i sovrummet deras kan jag säga... :)  men snart ska ju jag själv gå & sova.. så då får de faktiskt vara tysta !  :) 

Imorrn kommer även Elias hit till Hampus, så det blir rena rama fritidshemmet här imorrn !  :) härligt!

själv jobbar jag halvkort dag- så det är Thomas som får greja på med kidsen härhemma... blir nog bra det !  :) ska försöka vara tyyyyst imorrn bitti klockan 5 när jag kliver upp... jag har en känsla av att killarna kommer att behöva sova... 

Nä nu ska jag jag ta & göra lite andningsövningar & mindfullnessövningar innan sovadax... kan iochförsig bli svårt i detta livet som just nu råder i huset- men roligt har de små liven iallafall!
Gonatt!


Fullspäckad underbar dag!

Godernatten på er vänner!

Så har vi fått vintertid då..känns helt Ok !  hörde förresten en skoj grej det där med hur man ska tänka när man ställer tillbaks & fram klockan..  hör här:  " När det är vintertid- då tar partierna TILLBAKS vallöftena.. När det blir vår & sommartid igen- då tar de FRAM vallöftena !"  haha ! tyckte jag var ganska klockrent sagt av David Helenius !!  :)

Idag på f.m har vi bara myst & tagit det lugnt & skönt härhemma... Hampus & grannbarnen fick för sig att springa & halloweena mera här i byn idag, så det har dom gjort !  :)
Jag har passat på att städa upp lite i röran som lätt blir härhemma..  :)
Vid 14 tiden for jag & Anton på handbollsträning, efter den så for vi hela familjen till mor & far & käkade middag där med dom innan det var dax att fara på premiärmatcherna på knatteinnebandy-kvartersen !  grabbarna hade matcher från klockan 17 till 18:30 , båda killarnas lag gick det bra för ! kul för dom !
tyvärr missade jag de sista matcherna för jag for på handbollscup möte- som var väldigt givande & intressant !  mkt ska fixas innan cupen nästa helg... om folk bara förstod hur mkt jobb man lägger ner för att få allt att gå runt när man fixar en cup för över 60 lag.. blandade från hela sverige & Norge ! men kul är det som bara den ! kanonmänniskor man arbetar med i klubben..

Nu ska jag sussa lite .. imorrn jobbar jag kvällspass... skönt med lite sovmorgon nu när barnen har lov !


RSS 2.0