Halloween !

Gokväll vänner!

Hoppas ni alla haft en lika superkväll & dag som vi haft!

dagen startade med Hampus handbollsträning, gick superbra !  Sedan var det snabbt att skjutsa iväg Anton på badhuskalas !

lillen & jag for hem en stund medans Anton var på kalas, då packade vi påsarna fulla med halloweenkläder & annat skoj, och ikväll har vi vart på middag hos mina föräldrar..så himla mysigt!!  vi har vart där i många timmar, och Milo fick gå runt i husen på gatan där mina föräldrar bor, med Anton & Hampus & halloween-busa!!  det tyckte grabbsen var himla skoj !

mamma & pappa hade pyntat hela huset i halloween-stil... det var läskiga spindlar,nät,fladdermöss & hela skräck-kittet där alltså !  mkt uppskattat av barnen kan jag säga !

Vi hade verkligen en urmysig afton med familjen !!

På väg hem nu ikväll stannade vi till hos min arbetskompis Moncke & grabbarna fick visa upp sig-även jag var ju halloween-fin,,,  ;)   såklart hade hon 2 stora gottapåsar redo till killarna... snälla Moncke..  <3

Nu tar vi det lugnt i soffan... imorrn har vi en relativt lugn f.m.... bara mysa tills klockan slår 14 & det är dax att åka på Antons handboll.... sedan komemr dagen att förvinna i ett nafs !  kvällen består av att Hampus har 2 innebandymatcher.. Anton har 2 st innebandymatcher... och jag ska på handbollsmöte klockan 18:30 !  så vi är inte göralösa imorrn inte !  :)

Sedan har ju killarna lov nu oxå!  så de lär nog vara vakna länge nu på kvällarna i en vecka ! härligt!!

Nä nu dax att släcka datorn... kram på er !


Såhär himla elak kan jag se ut... :D


Anton, Hampus & Milo ute på halloween-bus !


Min mamma.. alltid lika söt ! :)


Mitt rätta jag... eller?


Min lilla vålnad... :)


Anton läskig med sina spindlar... :)


TGIF!

..& denna gången det blivit fredag har väl aldrig förr känts så underbar!!

Jag känner verligen med hela min kropp att jag behöver vara ledig ett par dagar...

Efter jobbet for jag & hämtade barnen, sedan for vi & fikade med Madde & barnen på Westerlunds.. himla mkt folk, men vi hade hur mysigt som helst iallafall!  :)

Sen vart det en kort sväng på staden för att inhandla lite smink till Hampus.... han ska ju klä ut sig imorrn han... när vi ska på middag upp till mor & far tillsammans med brodern min & hans familj.. kommer bli en himla mysigt tillställning !!

Ikväll har vi myst, Hampus har haft Elias här, så de har lekt allt mellan himmel & jord... jag fick t.o.m vara med i "kriget" ett tag...  :)

Imorrn har vi Hampus handbollsträning på f.m, sedan ska vi skjutsa Anton på kalas på badhuset.. efter detta ska vi fara upp till mamsen & papsen för halloweenmiddag !!  får se om jag & grabbarna går runt & spökar litegranna sedan... jag har ju tagit fram häx-kostymen jag !!  fast enligt brorsan skulle jag visst inte behöva klä ut mig till häxa överhuvudtaget....  :D tack för den lillebror !  :)

Nä nu fortsätter Idol !  spännande !!!
Kram & puss !


Sötaste lillkussen !

Hello!

Måste bara få berätta... min lilla kusin Nathalie, är en av 5 luciakandidater i Sollefteå i år !!  tjohoooo!!

Sötare liten snärta får man leta efter... & snäll & gullig är hon oxå..  <3

Nu får ni se till att rösta på henne så vi får se henne som Lucia !

Kommer antagligen in i tidningen med bilder & allt snart skulle jag tro..

Grattis till Nathalie !!


Sollefteås nästa Lucia? JAAAAAA!!!!! hoppas vi....


Söt Natta !


Snart helg !

Som Hampus brukar säga: Vad veckorna går fooooort!!!

Jag kan bara hålla med...  :)  den här veckan är inne på torsdag nu.. tycker nyss det var måndag..

Jobbar 2 kvällar på rad nu, igår & idag.. sedan till 12 på fredag sedan är jag ledig 3 helger! fantastiskt !!!

Hade vart kul & göra nåt skoj i helgen nu när man äntligen är lediga... typ nåt partaj eller middag eller  nåt.. men det får vänta..ingen har liksom bjudit oss nånstans.. hehe... Vi har iallafall inget på agendan förutom att grabbsen har handbollsträningar, och att Anton ska på badkalas på lördag dag...
Nästa helge ska vi iallfall till min kompis Sandra, på sedvanlig novemberpartaj ! ska bli skoj !

Denna veckan har pengarna flygit bort..  Anton har fått nya vinterskor- 1000 spänn... men de är de absolut bästa som finns så det är han värd!  fatta att han har str 39 nu... större fötter än sin pappa..  :) sedan har han fått nya täckisar,jacka... Hampus han har jag typ 3 par täckisar, 3 overaller., 2-3 vinterjackor åt. så han lider ingen nöd på vinterkläder inte !  :)  han har fått nya superskor han oxå för den delen..  :)

Har hittat åt några gamla skivor med gamla digitalfoton på... så kul att se killarna när de var pyttiga...  :)
tiden går fort...  killarna fick titta häromdagen med mig på dessa foton & de hade riktigt skoj åt vissa av korten...

Nä nu ska jag småstäda lite innan jag ska iväg på jobbet!
Många kramar!


Lilla Anton -indian... :)


Mini-Hampus.... :)


Nu så helg! :)

Hejsan på er !

Idag klockan 12 avslutade jag helgens arbete... skööönt!!

for & tränade en snabb liten sväng innan jag hämtade barnen på skolan, Hampus råkade visst ut för en liten krock-olycka idag på skolrasten..  han fick en rejäl smäll på sina framtänder, så den ena högra tanden är nu lös.. men Hampus han är bara glad att han kommer att tappa ännu en tand inom kort!  :)

Vi får se hur det blir.. men det såg ut som om den var rejält lös.. tur det bara är mjölkisarna..  :)

Hursomhelst så ville han följa Noak hem & leka, så han är där nu.

Anton han tog med sig Gabbe hem hit, så nu sitter de med näsan in in datorn..  :)

Helgen på jobbet har faktiskt flytit på rätt bra... har gått himmelens fort !

Barnen har jag knappt sett... det blir ju så när man jobbar dessa heldagspass... men de har haft skoj iallfall! i lördags tog min mamma med dom på badet, sedan hade de vart på videoteket..lekt... vart med Milo... ja, de verkade ha hunnit med en hel del !  :)

sedan så fick dom sova över hos mamma natten till söndag... det var mkt uppskattat av kidsen ! och av mig..  :)

Idag har jag småstädat lite sen jag kom hem vid halv två... håller på att försöka få bort den enorma tvätthögen som blivit...  ska damsuga lite nu tror jag innan det är middagsdax !

sedan har jag lite administrativa uppgifter att ta tag i vad gällande handbollen... men det går ju rätt snabbt !

Imorrn är jag ledig heeeeela dagen ! wihooo!

ska träna länge imorrn bitti efter jag lämnat kidsen på skolan...  :)

Thomas den stackarn han har blitt sjuk han... han ligger isolerad just nu i sovrummet.. och får ej komma ut först han är frisk !  :)

Nä nu tror jag maskin nr: 1 med tvätt är klar... bara 3 kvar då.... 

Kram & Puss!


Fredag!

Härligt att ha en ledig fredag...  :)  har vart lite si & så med min ledighet nuförtiden känner jag...  är inne i mina intensiva veckor..  men snart så lugnar det väl kanske ner sig liiite iallafall...

Nu har jag lördag-söndag-måndag framför mig med 7-21:15 pass.... käns inte som om jag komemr vara hemma nåt överhuvudtaget.,..  och att sedan Thomas jobbar natt hela helgen han oxå, så kommer denna helgen att bli halvstrulig tror jag...  eftersom han börjar jobbet innan jag kommit hem på kvällen.... och att jag måste åka iväg på mitt jobb på morgonen innan han kommit hem...

jaja.. vi får väl se hur det blir....

sedan börjar det bli lite täppta näsor & lite halsont hos oss alla ... som sig brukar bli på hösten...

förresten, shit vad kallt vi hade i morse!  -14 hade vi ! så idag innan jag hämtar barnen, ska jag inhandla rejäla vinterstövlar till grabbsen, och täckisar till Anton... skulle behövt nya skor till vintern jag oxå.. men det hamnar i sista prioritering !

Vad har jag gjort i veckan förutom att jobbat? nja inte mkt... hade föräldramöte för handbollsföräldrarna i onsdags.. i gårkväll fick vi besök av min bror m. familj, samt min mor... mkt trevligt!

Hampus hade Elias här oxå, så det lektes friskt!  :)

Har blivit undanskuffat med träningen denna veckan... var på gymet i tisdags... sedan har jag inte haft möjlighet & fara dit nåt mer... måste hoppas upp på orbitreken ikväll!!  kanske hinna med en prommis oxå...  jag är fullt medveten över att jag inte har möjlighet att hinna iväg på gymet flera ggr i veckan... men jag VILL hinna !!  :)

Nä nu ska jag strax börja åka mot staden för alla ärenden idag innan barnen slutar klockan 12...

ha en fin helg på er...


Seminariumdax!

Tjing!

Snart ska jag åka iväg på seminarium på Hallstaberget !

Har längtat länge efter att få gå på denna föreläsning... den heter" Intergral Psykoanalys-Relationer-fungera bättre tillsammans med andra.."  ska bli väldigt intressant..kommer säkerligen att lära mig massor har jag en känsla av...  :)  som en kär arbetskamrat sa igår till mig: - Ja, du Vickan, det blir nog bra det där.. Psykosocial analys... PSYKO- det är du ju redan, kanske du ska bli SOCIAL  nu oxå då !  :)   mitt i prick kan jag säga !!  :D

Igår var jag & klippte mig oxå... som vanligt blev jag mkt nöjd! så nu är jag fin i håret igen!

Idag ska ju kära pappsen hämta grabbarna på skolan, sedan ska jag upp på skedom & hämta dom när föräläsningen är klar vid 16 tiden..

är ju ledig idag annars... min lediga dag innan jag går på arbetsveckan med ännu en jobbar helg- men denna helgen blir inte lika lättsam som den förra när jag bara hade en 7-21 dag.. denna helgen jobbar jag 7-21:15 både lördag & söndag !  men det lär nog bli finfint !!

Kan förresten påminna er som är intresserade att köpa jultidningar av killarna att det är sluttampen nu... vill ni beställa så hör av er, jag skickar in beställningen i slutet av veckan...

Nä nu måste  jag in i duschen..

Kram & puss!


Litet uppehåll...

Hallå på er !

Jag har haft ett litet blogguppehåll... har inte vart så på topp ett tag.. men nu så tar jag nya starka tag & kommer igång !

Ja, vad har då hänt under dessa 5 dagar ?  njae, inte mycket... livet flyter på sin normala gång.. har jobbat, tränat, umgåtts med min familj...

I tisdags hade vi planeringsdag med jobbet, alltid intressant.. både till det positiva & negativa...

I Onsdags var jag ledig & hängde med Anton på sin 2:a trumlektion.. han var så stolt över sin nya trum-läxbok som jag köpte till honom... nu väntar han ivrigt på att min bror ska ta med honom på Nyfiket & lira lite så fort de öppnar igen !  :)
Efter skolan i onsdags så for jag,grabbarna & 2 kompisar till dom upp till mor & far på skedom för att de skulle få åka lite inlines... himmel vad duktiga & snabba de var.. jag hann liksom nästan inte med... fick springa bra snabbt för att hänga med i deras takt..  :)


I går åkte vi skridskor på Nipvallen med killarna... det var längesedan nu.. så de vart såklart superglada !  men jag är inte funtad för att åka på mina gamla konståkningsskridskor... shit vad onte man får i fötterna !  men jag höll ut i över 1 timma iallafall! tycker jag gjorde det bra !  :)



Nu idag klockan 13:00 går jag på mitt helgarbete.. som tar slut på måndag klockan 12:00!
men innan jag börjar jobba idag, ska vi till Gurra & gratta honom på 2-årsdagen !
Så nu under helgen kommer jag praktiskt taget att bo på jobbet... men det är bara skoj att jobba så det gör inte så mycket !  :)

Nä nu ska jag vara extremt lat & lägga mig & vila & läsa tills jag ska hämta grabbsen... ha en fin helg på er allesammans!!


Skridskograbbar!


Liten paus i skridskoåkningen-...


Åh vad jag älskar dessa grabbar... <3


" Livet- en berg & dalbana... "

Heeej vänner.. !

Igår var jag med Hampus på hans 1:a handbollsträning- som han tyckte var superskoj!! en hel hög med duktiga småkillar, 16 stycken rättare sagt!  från 6 st olika skolor dessutom.. snacka om att det blir ett stort socialt nätverk!  kanon!! hoppas på fler än bara Hampus från Rödsta...  men kanske det kommer det oxå!

Sedan for vi hem & hämtade Anton & stacke upp en sväng på höstmarknaden.. grabbarna fick köpa lite smått & gott... ni vet det vanliga.. sockervadd...munkar..lite godis... mer än så blev det inte denna gången!

sedan for vi på fika hos mamma & pappa, broder & familia var oxå där, mysigt !

Men jag har hamnat i någon sorts svacka... har haft huvudvärk ett par veckor... fast jag inte känner mig stressad eller så.. känner mig stark & så i ryggen, tränar,äter bra... men känner mig inte helt på topp.. visst, man kan inte vara på topp jämt, det fattar ju jag oxå...

men jag gillar INTE att må såhär .. känns lite som om min hjärna är på övertryck.. jaja, det är väl övergående !  snart fit for fight igen !!  HEJA MIG!!

Annars idag har jag jobbat, vart på Antons handbollsträning, sedan blev vi bjudna på pizza av mina heeeelt underbara föräldrar !!  tack !!  blir jag bara hälften så fin människa som mina föräldrar.. då ska jag vara nöjd...  just nu känns det som om jag inte helt räcker till... det är mitt dåliga samvete som spökar ... jag MÅSTE jobba mera på att SLUTA ha dåligt samvete över att inte räcka till... jag vet att jag gör så gott jag kan.

Nä nu har jag vädrat mig själv alldeles för mycket... nu ska jag vila i soffan & invänta "The Event"

Kram & puss...


En härlig dag !

Idag efter jag lämnat barnen på skolan, tog jag en långprommis från skolan & runt i lite olika småvägar omkring skolan... det var verkligen jättehärlig frisk luft ute i morse !! lovely!

Efter skolhämtning har vi haft Madde & barnen här, samt min bror, Milo, & mina kära föräldrar på lite fika & surr !!  :)  det var verkligen en mysig stund ! älskar att ha en massa människor omkring mig...

Elias har alldeles nyss farit hem, nu har vi lite fredagsmys med dricka,popcorn & myyyyys !

Nu inväntar vi Idol !!

Imorrn har Hampus handbollsträning, sedan blir det nog ev en sväng upp på höstmarknaden! kanske en påhälsning på skedom hinns med oxå !  :)

Kram på er, nu börjar IDOL!!! heja JAY !!


Milo räcker ut tungan åt mig !! :)


Anton med grannens söt kattunge...


Sötaste 1 åringen Tyra !!!


Paketöppning... :)


Tyra tog sina 1:a steg på sin 1 års-dag !!


Tyra 1 år & Medalj !

Idag har Anton haft kommunmästerskap i friidrott på nipvallen, alla 3:or tävlade i olika grenar mo varandra.. & Anton tog bronsmedalj i kast med liten boll!!!!  Vilken kille !!!  :)

Så han kom hem & visade stolt upp sin medalj för oss alla !  jättefin va den !  han kastade 32 m. det är fasen längre än vad jag jag kastade när jag gick i 6:an... :)

Stort grattis till vår medaljkille !

Sedan har Hampus klippt sig idag, han vart supernöjd !

Efter detta var vi till Thomas bror Jörgen , och firade deras dotra Tyra-alltså barnens kusin, på hennes 1 årsdag....  och snart får de en till liten bebis.. i nov-dec.. spännande .. ännu en kusin till grabbarna ! :)

Sedan har jag suttit & kollat på finalen i "Superstars" Martin Lidberg vann, precis som jag trott hela tiden... fasen vilket muskelpaket den killen är !!! herreguuud !!

Nu ska jag snart sussa....

Puss & Kram!


Anton med sin bronsmedalj!


Nyklippt Hampus!


Trummor-premiär!

Hellooo

Idag har jag varit med Anton till kulturskolan, han hade sin 1:a trumlektion idag !

Jag satt snällt utanför & lyssnade till en massa bankande..  och det lät ju bra alltså!

Anton kom efter lektionens slut,utrusande & brast ut: Åhh mamma vad kul det där va!!  :)

Så nu vill han ju SÅKLART ha ett eget trumset ...  jag har sagt att han nog får pröva på några gånger först...  :)

han var så nöjd över att han hade lärt sig vad highhat..cymbal.. bastrumma.. var för något.. jag har sagt att det är nu min bror får komma utryckandes med specialistträning...  :)  för jag är då inge haj på detta !!  så nu får vi se hur Anton gillar detta om några veckor!

Nu ska jag iväg på kvällsjobb, imorrn jobbar jag bara till 15 sedan är jag ledig fre & lörd !  skönt!

imorrn har Anton kommunmästerskap på nipvallen oxå! kast med liten boll...läng..60 m.. detta väcker roliga minnen till liv, åh vad jag gillade dessa gympadagar !!

Idag kommer Hampus att ha med sig Elias hem oxå, så¨det blir nog en massa lekande härhemma skulle jag tro..  :)

Nä nu måste jag fara, annars blir jag seeeen !!!

Kram!


Goderafton !

I dag efter jobbet var jag på gymet i vanlig ordning... allt flöt fint, tyckte jag.. tills jag kom hem.. fick så himla ont i skuldran.. tror jag överansträngde mig eller nåt.. får hoppas det går över tills imorrn.. kanske tog jag i föööör hårt idag..  :)

Annars då... ja, i gårkväll va jag på föräldramöte på barnens  skola, intressant med jättebra föräläsning om barn & datorer, mkt bra info !

Jag blev fortsatt förtroendeinvald i skolarådet, samt klassförälder i båda grabbarnas klasser... att jag aldrig lär mig...  :)  att inte ta på mig för mkt alltså !  med jag är ju för nyfiken för att kunna låta bli !!!  :)

Är ju inte direkt jobbigt kan jag säga...  :) sedan tycker jag faktiskt helt ärligt att det är jätteintressanta saker som diskuteras !  finns väl inget viktigare än våra barn, eller hur?

Nä nu är jag trött... imorrn ska jag skjutsa Anton på hans första trum-lektion !!  klockan 9:45 !

skojskoj!!

sedan har jag kvällsjobb... ses hörni !! kram!


liten gullis... :)


Favorit i repris.... :)


Snart är helgen sluuuuut !

Åh herreguuud vad den här helgen har gått snabbt !

SWISH! nyss var det fredag.. åsså vips så har vi söndagkväll nu...

I går var vi på Himlabadet i S-vall med våra goda vänner Annah & Stefan & deras kids... vi hade en helmysig dag, vi badade & härjade på i över 4 timmar...  :)

sedan åkte vi en sväng in till Birsta, där jag med Annahs hjälp hittade ett par nya jeans åt mig själv.. 2 storlekar mindre än vad jag hade för 8 månader sedan ! tjohoo! 

sedan shoppade barnen lite grejor.. åsså åt vi gemensam middag på Mc Donalds-barnens val...  :)

sedan var klockan så mkt att de stängde i Birsta- så då for vi hemåt Hjälta !

Anton köpte nån sorts prickskjutar-kit.. Nerf hette det, det var typ skydd som de tog på sig, sedan laddade de pistolerna med kardborrepilar, som de sedan skulle pricka varann med... så det gjorde grabbarna i går kväll... & i  morse...och lär göra varenda dag närmsta framtiden..  :)  de har riktigt skoj med det där !  jag blev ett "target" jag åxå medans jag fixade med tvätten... de försökte pricka min rumpa hela tiden...  :)

Idag har jag typ städat mest hela dagen... det tar liksom aldrig slut... hade massvis med tvätt.. som nu efter 4 maskiner är borta... sedan damsugat,torkat golv, diskat,plockat & grejat... sedan fick jag ta en paus mitt i dagen för att fara på Antons handboll.. sen skjutsade jag han till Fabbe i Långsele.. Hampus har vart på "Hajarnas" avslutning, de var i granvågsniporna där de fick grilla & ha skoj ! Efteråt hängde Loke med hem hit, och har busat med Hampus i några timmar !

Nu så ska jag vänta in "The Event" som jag tror stenhårt på, kommer att bli en superserie !

Imorrn väntar jobbet-varenda dag fram till helgen... härligt att veta vad man har att göra i veckan !  :)

kraaaaam !


Skitbra av min bror !!!!

Vill bara tipsa er om att gå in på min brors blogg, finns här i mina länkar, & lyssna på hans nyinspelade cover låt, han har gjort allt på låten,sång,musik, ja hela kittet !! bra där av min lillebror !


TGIF

Heej & Halååå vänner!

Äntligen har jag helg nu ! den här veckan har faktiskt vart lång på nåt vis.. kan bero på att det vart mkt jobb.. långa pass hela veckan..

Men nu så är jag ledig i 2 hela långa sköna dagar!!

Just nu sitter vi & myser i soffan, med grönsaker-dipp & popcorn & inväntar IDOL !

Grabbarna kollar på premiären av Barda.. deras favvoprogram på barnkanalen !

Får först & främst passa på att gratta min bror till hans nya jobb ! härligt!!

Idag blev vi tillfrågade & hänga med till S-vall på Himlabadet med våra kompisar, Annah & Stefan, såklart ska vi det ! ska bli superkul att kolla in nya badhuset! och helst tillsammans med goda vänner ! och kidsen blev såklart jätteglada över att få åka & bada med Noak & Loke !så det blir en heldagstripp till S-vall imorgon ! får se om jag hinner med att inhandla några nya byxor till mig själv... alla mina jeans är på tok för stora nuförtiden...  :)

Nä nu ska jag invänta IDOL !
kram & puss & ha en trevlig helg på er allesammans!


RSS 2.0