Onsdag.. redan !!!

Shit vad tiden gått fort denna veckan!

har mer eller mindre bott på jobbet några dagar.. och jag har 2 dar kvar , dock inte lika långa som de jag haft .. men iallfall!! känns OK !! har ett så pass givande & härligt arbete som jag tycker det är kul att åka till varje dag, så det är luuugnt!!

Idag hämtade min kära mamsen barnen efter skolan, sedan for jag upp dit när jag slutade klockan 16, då hade mamma gjort mat så vi åt middag där ! tacktack !!!

sedan hade hon fikat med grabbarna på stan, & handlat massa saker till dom... :)

När vi kom hem fick jag ett samtal från kulturskolan här i stan, som sa att Anton nu kommit in på sitt 1:a val- Trummor! så nu framöver varje onsdag mellan klockan 9:40-10:05 ska han banka trummor !! han vart superglad! jag tror nog min bror är minst lika glad över att sin systerson väljer att gå samma bana som han själv gjorde...  :)  minns kletiga dagar i vår ungdom då jag agerade frisör var & varannan dag med sockervatten för att få Jimmys tuppkam helt rak !! inte helt lätt när håret räckte honom till axlarna...  :)

Nu är det IDOL dax!

kram!


Är detta Anton om några år måntro? ;) detta är min lillebror i sin ungdoms dagar...


Monday !!

Hello vänner!

Visst har jag fått en fin blogg?  :)

Jag är överlycklig över designen.. det är min lilla kusin Nathalie som grejat med den! kanoners verkligen !!

Igår hade vi handbollsupptakt, och den vart superbra! många barn, jättetrevlig stämning var det där !!

åsså var vi & grattade Liam på hans 11 årsdag, där fick vi gofika av Sandra som vanligt..  :)

Idag har jag varit ruskigt effektiv.. fast klockan inte ens slagit lunchtid...

men tro nu inte att jag håller på så här jämt... no no no !!

jag har lämnat kidsen på skolan, tränat, städat hela nerdervåningen, åsså steker jag köttfärsbiffar just nu ! sedan idag när jag hämtat barnen ska jag faktiskt inte göra ett endaste dugg... kanske..  :)

Imorrn väntar ett 7-21 pass på jobbet... sedan jobbar jag varje dag ända tills helgen.. men det känns finfint ändå !!

Nä nu måste jag vända biffarna !

Kram & puss!


Hampus testade på att stå i mål !


Full fart på handbollsupptakten!


Lördag !

Idag trodde man ju att barnen skulle sova ut.. näää.. vad gör dom? jo, dom vaknar 6:35... t.o.m en halvtimma innan de brukar kliva upp när de går i skolan !  VA? man är inte van att de vaknar sååå tidigt!  :) men vi myste ner oss i soffan & kollade film.. "Prince of Persia" blev det! mkt bra dessutom!!

sedan har jag vandrat i skog & mark idag & plockat lite mossa & lite ris för att sedan sätta ut lite ljung & annat i blomlådorna..

efter detta så har vi vart & grattat Oskar som fyllde 4 år idag, fullt med trevligt folk & gott fika.. väldans mysigt!

till middag idag gjorde jag kött,pot.gratäng & vitlöksbröd med massa vitlök... mumma det !

har vart ute & gått med stavarna ikväll oxå, men det är ju så läskigt när det börjar mörkna, så det blev en kortare tur än vanligt...

Imorrn ska HAmpus kompis Loke komma & leka, sedan fyller Liam 11, så vi ska dit en snabbis & gratta honom innan det är dax för handbolls-upptakten på GB 16:30 ! hoppas det  kommer många barn.. ska bli skoj att handbollssäsongen kör igång igen, grabbarna har längtat...

Nä nu ska jag kasta barnen i säng innan jag själv somnar före...  :)


Fina tårtan !


Hampus gör en "skräckfilms" pose... läskigt !!


Anton gör en tok-grimas !! :D


Oskar 4 år !!!


Frreeeeeddagsmyyyyys!

Goafton vänner!

Idrotts-skade utbildningen i K-fors i går var suverän! det var fullt hus, och vi hade supertrevligt verkligen, mkt bra & nyttig info där!

Idag jobbade jag till 16.. jag var sist från dagpasset att lämna jobbet..  :)
sedan for jag hemåt för att kramas lite med kidsen, ta familjen & hoppa in i bilen för att sedan fara & smaska middag på Kajsas ! åh så gott det va!! vi fick ju presentkort av våra kära "superhjältar" där, så idag tyckte vi att det var en fin dag att använda det! och billig ute-middag med dryck blev det !  4 pers = 60 riksdaler !  inte alls dumt !  :)
Sedan slog vi på stort & köpte hem 2 lådor Ben & Jerrys glass ! så ikväll har vi verkligen unnat oss mumma !!
åsså 3 hyrfilmer på videoteket bidde det oxå! så idag ahr vi skämt bort oss själva & barnen ordentligt! härligt med helg !  :)

Imorrn ska vi plantera ut alla ljung jag köpte igår, åsså ska jag & Hampus upp i skogen & hitta lite mossa !
mot eftermiddagen/kvällen ska vi till Oskar & gratta han på 4 årsdagen ! Hampus har faktiskt slagit in alla 3 paketen helt själv, och snyggt vart det !!

Nä nu ska jag ta min Björn Hellberg bok- "Den grå " och hoppa i sängen... puss & gonatt!


Helloooo!!!!

Hejsan vänner!

Ja, nu var det ett par dagar sedan sist... vad har jag pysslat med? hmm.. jo, jobbat massor, tränat massor...umgåtts med min familj..sedan har jag börjat planera lite inför handbollssäsongen som kommer starta upp snart !  på söndag är det upptakt på GB skolan 16:30, för alla barn födda 00-03 !  har nån av er något barn i denna åldern som vill testa handboll, välkomna !!   :)

Ikväll ska jag till K-fors på idrottsskador & dess behandlingar-utbildning !  ska verkligen bli jätteintressant !!

I dag verkar ju alla valsedlar ska bli färdigräknade oxå... ser ju inte så bra ut må jag säga.. just nu har moderaterna inte någon egen majoritet.. vilket betyder att de kan bli tvingade att samarbeta med SD.. vägrar de, kan det för första gången på väääldigt många år bli omval i Sverige... jag tycker detta är jättespännande !!

För miljöpartiet kommer nog inte att gå med på något samarbete med Moderaterna... jag förstår Maria Wetterstrand.. när hon säger att hon verkligen inte kan stötta ett parti som bygger kärnkraftverk.. det går ju emot hela MP:s sakfrågor.. hur som helst, så komemr detta bli skitspännande vad som än händer !

Nu har jag nyss kört ett pass på orbitreken, sedan en sväng med pilatesbollen-sköööönt !!!

Nä nu ska jag koka lite gröt !
Puss & Kram!


Valdag!

Då var dagen kommen, den som kommer vart 4:e år.. och jag snackar för en gångs skull inte sport..  :)

Valdagen... tycker faktiskt att den är lite mäktig på nåt vis.. halv-högtid liksom..  :)

Fast idag har jag vistats på mitt arbete från 6:30 imorse, tills jag nyss kom hem.. fast jag är så otroligt lyckligt lottad som har ett så skojigt jobb med fina jobbarkompisar !

Men vi har haft på både radio & TV för att hålla ett getöga på bevakningen av valet!

Nu sitetr jag härhemma framför TV´n & kollar lite valsiffror.. jag blir ju mörkrädd av att se hur många procent som verkar rösta på SD.. fruktansvärt om ni frågar mig ! är detta verkligen vad detta landet vill? ha ett främlingsfientligt parti? ush !! dom får INGA som helst sympatier från min sida iallafall!!

Mina Miljöpartister går det bra för ! verkar bli deras bästa val hitills ! kul det iallafall ! kanske folk till slut börjat att inse hur otroligt viktiga deras frågor är !

Nu ska jag snart gå & lägga mig, ska ju upp 5:30 imorrnbitti igen.. och kommer inte hem först 21:00... sedan är jag faktiskt ledig på tisdag... men då lär jag ju vara halvsovande hela dagen..  :)

Gonatt & Puss & må gott !


Skojig dag!

Idag har jag jobbat endast till klockan 12 ! kändes väldans skönt må jag säga... speciellt när jag vet att jag nu söndag & måndag komemr att jobba 7-21.. så jag kommer knappt se kidsen först på tisdag morgon.... tungt det..
Idag har vi iallafall haft finfrämmande från S-vall..min älskade lilla Åsa & hennes barn, Alice & Gustav kom hit & hälsade på, och hade med sig nybakt äppel-wienerlängd oxå! vi fikade massa gott glass,maränger & grädde & chokladsås-mummaaaa!!!! & surrade massvis !  mkt trevligt hade vi !

Efter de åkt hem till storstaden , så gick vi över till grannarna & grattade storpojken i huset, Jonte fyller 15 år idag ! så efter ännu mera fikande där, gick vi med fika-tunga magar hem & smälte allt fika ett tag.. . sen bakade jag pizza till middag! köpte mangoraja på affärn oxå, & testade till pizzan- hur gott som helst!!

Nu spelar grabbarna fotboll här vardagsrummet... och de har så kul att jag har inte hjärta att säga åt dom... så skjuter de ner nåt från tv´n eller bokhyllan, så får jag skylla mig själv..  :)

Nä nu är det dax för Dansfeber snart.. och imorrn blir det ännu mera spännande... valet mina vänner !!  ska bli spännande & se om röd/gröna går om blå blocket... man kan ju alltid hoppas !!!
Som vanligt gick min röst till det parti jag röstat på tidigare.. och jag är inte nån fegis som inte vågar säga vart jag står... heja Miljöpartiet säger jag !!  alla borde börja intressera sig lite mera över miljön nu tycker jag...
så nog med partisnack nu.
Dax för dansfeber !!
Puss puss puss!!


Sötisarna för 4 år sedan..... :)


för 1 1/2 år sedan.. på väg på Rockabillyfest! :)


Fridayyyy!!

Så var det fredag ... veckan går fort !

Jag har jobbarhelg framför mig, men vad gör det när man har ett sånt härligt jobb med sååå goa arbetskompisar !!

I förrgår hade vi avslutning för Superhjältarna härhemma, det blev väldans lyckat! alla kom, utom 1 som var i Grekland..  :)

det fikades, spelades fotboll & lektes  för fullt här på gården !  :)

igårkväll var jag på möte inför handbollsupptakten... den ska vara söndagen 26/9 klockan 16:30 på GB skolan... så har ni några barn födda mellan 00-03 så är de varmt välkomna att få pröva på lite handboll!  4 ggr får barnen pröva på gratis, för att se om det är något de gillar !

Idag är jag ledig, har nyss torkat lite golv... känns skönt att ha det gjort..

efter jag hämtat kidsen på skolan ska vi dra ner på sportringen & inhandla lite nya träningsskor, och kanske några shorts & t-shirts... vi får se...

sedan resten av dage ska vi bara ta det lugnt... inte göra nåt speciellt...

Imorrn efter jag slutat jobba, klockan 13, så ska min kära kompis från S-vall-Åsa komma till oss & hälsa på ! ska bli så mysigt & få träffa henne & barnen igen... blir alldeles för långt mellan gångerna...

Nä nu ska jag koka lite gröööööööt !

Puss!


En riktig fotbolls-tårta !!


Fikadax!


Dagarna flyyyyger iväg!

Tjoflöjt gänget !

Ja, då var veckan nästan halvvägs in mot helgen.. det går snabbt nu...

har jobbat, mkt trevligt måste jag säga! sedan har jag vart extreeeemt duktig & vart på gymet redan 2 ggr sedan i måndags! wohoo!!

I måndags jobbad ejag kväll, då var Thomas med grabbarna på nipvallen & de körde lite friidrott tillsammans med klubben, både Anton & Hampus fick testa Höjdhopp,längdhopp,sedan körde Anton kula,diskus & spjut som vanligt, men det var ju en övverraskning att även Hampus tyckte det var jättekul,speciellt med höjdhopp! han klarade 80 cm.. det är en bedrift det , halva hans längd hoppasde han ju ! :)

De hade kört på rätt hårt, det var slutkörda killar i soffan när jag kom hem från jobbet...  :)

Idag har grabbsen hängt med hem till Perssons & lekt efter skolan, de hade haft superskoj!
Annars ikväll har vi gjort alla veckans läxor... så kul att se vilka framsteg killarna gör!

På tal om barn... har ni tänkt på hur fantastiskt lyckligt lottade vi ska vara här i sverige.. hur bra de flesta barnen faktiskt har det ! vi har friskt vatten... fungerande avlopp..gratis läkarvård... jag är ju engagerad i UNICEF sedan en tid tillbaks, och de gör verkligen ett kanonarbete för alla världens barn... själv har jag varit världsförälder länge ... bli det ni oxå!

Imorrn är det dax för Superhjältarnas avslutningsfika härhemma... jag ska bjuda på maräng/daim tårta, lite kakor.. lite muffins & läsk ! sedan ska vi peppa grabbarna till att fortsätta nästa år oxå!  :)

Nä nu ska jag lägga mig med min nya bok:  Den döende Detektiven- Leif GW Perssons nya... asbra!!!!


Gör som jag-bli Världsförälder !!

Kämpa för varenda unge!

Varje dag, året om kränks och utnyttjas barn medan omvärlden tittar på – eller bort. Så skulle det inte behöva vara. Alla har vi ett val. Antingen gör du ingenting – eller så gör du någonting. Tillsammans kan vi förändra förutsättningarna för miljontals barn världen över.

Det går att skydda barn mot våld, övergrepp och exploatering. Det går att ge dem trygghet, utbildning och mat för dagen. Och det går att befria barn från ett liv som soldat, gatubarn eller prostituerad. 

UNICEF, världens ledande barnrättsorganisation, finns på plats i regeringskorridorer, slumområden, flyktingläger och avlägsna byar och arbetar dygnet runt för att ALLA barn ska få den barndom som de har rätt till. Det handlar om så självklara saker som till exempel rent vatten, vaccin mot dödliga sjukdomar, bra hälsovård, skola och skydd mot våld, övergrepp och diskriminering.

På unicef.se kan du vara med och kämpa för varenda unge, eller sprid budskapet du också genom att blogga, twittra eller" facebooka" om barns rättigheter.

Vi kanske inte kan förändra världen idag, men allt stort börjar med något litet.
Du kan göra större skillnad än du tror.


Unicef

Pakistan är översvämmat.

Nu behöver de vatten.

Översvämningarna har orsakat en av de värsta katastroferna någonsin. Över 18 miljoner människor, varav nästan hälften är barn, beräknas ha drabbats. Familjer har flytt sina hem och många saknar rent vatten och mat. Barnen riskerar undernäring och att bli sjuka av det smutsiga vattnet.

Fokus för UNICEF just nu är att rädda liv och återställa vattenförsörjningen i de översvämningsdrabbade områdena. Vattenburna sjukdomar kan vara dödliga för små barn och det gäller att förhindra spridning av kolera, diarré och andra sjukdomar som sprids snabbt när människor inte har tillgång till rent vatten.

Hjälp UNICEF att hjälpa fler barn! Tillsammans kan vi förändra situationen för miljontals barn. Skänk 50 kronor genom att SMS:a LIV till 72 900 eller skänk en gåva till barnen i Pakistan här! Mer information om Pakistan och om hur UNICEF jobbar finner du på unicef.se


Stöd UNICEFS arbete !


Wohooo!!! dubbelt-GULD !!!!

Ojojoj vilka matcher vi har fått se idag... jag är alldeles slut..  :)

Så spännande båda matcherna... men som tur va så spelade killarna på planerna bredvid varann, så vi kunde se på båda!  :D

Hampus lag vann finalmatchen mot Undromslirarna med 3-2 !  mkt spännande... men vilka kämpar!!

Antons lag, de vann, efter förlängningen , med 3-2 mot Guldbomberna 2 , snacka om att de gjorde en uppryckning som hette duga... de låg under med 2-0.. men jobbade upp sig till en 3-2 vinst.. helt fantastiskt!!! Anton vart så glad efter att han grät..  :) våra grabbar är såna kämpar !! man är ju liiiite stolt då !  :D

Men de fick verkligen känna på hur det är att spela i spöregn... herreguuud vad det regnade därnere! dyngsura & kalla, men GLAAADA över guldmedaljerna for vi hem, så killarna fick duscha varmt !

Nu leker de med grannbarnen.. jag har påbörjat middagen, som grabbarna fick bestämma, de valde tacos!  sedan blir det en liten glasstårta till efterrätt för att fira segrarna !!!

Nä om man ska fortsätta med middagen... kram på er alla!!!


Hajarna får sina GULDMEDALJER!!


utdelning av GULDMEDALJERNA !!!!


Vinnare!!!


Hajarna äger!!!


Energikickar!

Men nu ska ni få höra!

Vilken jädrans supergrej jag äntligen inhandlat... en råsafts-centrifug! hur kanon som helst, och idag gjorde mulade jag ner 2 äpplen, 1 nektarin,1 apelsin , bara för & testa den, och himmel vad snabbt & bra det blev ! fräsch juice på studs! & pigg & alert blir man !  imorrnbitti ska jag köra ner apelsiner,plommon,ingefära,äpplen & morötter, energiboosta mig ordentligt!

kanongrej... och att man verkligen får i sig så många frukter & grönsaker- i ett glas ! lovely!

perfekt för en sån som mig, som är jädrans dålig på att äta frukt & sånt... har liksom inte tid & smaska på frukter & grönt hela tiden.. bättre & dricka det lite snabbt !  :) och så himla gott att blanda lite hur man vill... japp, ett superköp måste jag säga! 

Ikväll har jag gjort sååå hila snygga " HEJA" skyltar till grabbsens matcher imorrnbitti.. eller så fina blev de inte..  :)  men det är ju tanken som räknas!  ska bli himla skoj & kolla imorrn på killarna.. synd bara att de spelar samtidigt... men jag får väl klona mig som jag brukar...  :D

skulle de förlora, så får de ju faktiskt som sämst silvermedalj.. och det är ju verkligen inte fy skam det heller !!  bara att ha kämpat sig hela vägen till final tycker jag är super !!

HEJA HAJARNA & HEJA SUPERHJÄLTARNA !!!!!


Äre snygga skyltar eller? :D


HEJA SUPERHJÄLTARNA !!


Detta är mumma det i min nya centrifug!!


Tränardagar!

Tjingeling!

Nu har jag nyss kommit hem från gymet, härligt!

men igår när jag var ute & tränade härhemma, gick en prommis mot långsele, så helt plötsligt står det en älgkalv lite längre framför mig på vägen.... shit jag blev rädd!  för jag insåg snabbt att en mamma-älg antagligen skulle finnas i närheten oxå... och de vet man ju aldrig hur de reagerar... jag vände snabbt hemåt & har nog aldrig sprungit min runda hem så snabbt nångång!

Igår var bror & Milo hit en sväng på dan oxå, vi var ute & gick lite i det otroligt varma vädret! bl.a fick Milo se grannarnas kaninungar, samt alla traktorer & fyrhjulingar som finns här i byn...  :)  han är besatt av traktorer tror jag... han t.o.m lärde sin gamla faster hur man får loss en traktor som fastnat i gegga... man stoppar visst små käppar under hjulen & bänder loss...  :)  gullunge!

När jag hämtat grabbsen från skolan så hade vi "läx-stund" nu har ju båda killarna läxor, så det tycker de ju är skojigt! kul att se hur de sitter & finurlar på läxorna...  :)
Sedan hade Anton sin sista träning ... nu är det bara finalerna på söndag kvar, sedan är kvartersen slut & handbollen tar vid !  :)

Nä nu ska jag faktiskt slappa lite... inte göra någonting innan barnen ska hämtas!


Jobbe jobbe joooobbbee!!!!

Åh vad det är roligt att jobba igen!! lovely!!!!

Känns himla bra må ni tro! :D

Jag hinner t.o.m att träna som jag ska! var på gymmet i går, ska dit imorrn igen.. hoppas verkligen att detta flyter på bra nu i fortsättningen... jag kan inte fatta hur jag klarade mig utan att träna så här ordentligt förut... kan inte tänka mig en vecka utan några pass på gymet nu ens... känns härligt!!!

Igår hade Anton sin sista kvartersmatch, även den vann dom, så de har nu spelat sig igenom hela säsongen-OBESEGRADE! väl värda sin plats i finalen på söndag tycker jag!! ska bli så spännande...

Och idag hade Hampus sin sista match... den slutade 3-3, men detta betyder oxå att även Hampus lag klarat sig hela säsongen -OBESEGRADE! så himla kul att båda pojkarnas lag spelar final på söndag, en klockan 10 & en klockan 11!  blir några mycket spännande timmar på risön då...  :)

Nä nu ska jag ta & sussa... ska packa fikaväska till killarna som ska på utflykt med deras skola imorrn.. så jag får kliva upp lite tidigare & greja det innan jag väcker sötisarna..

Nu är jag ledig 2 dagar, sedan väntar 7-21 pass på fredag.. 7-14 pass på lördag, sedan har jag ju såklart tagit semester på söndag för att heja på killarna !  :D

Många kramar till er alla...


TGIS!!

haha.. visst är jag finurlig? folk skriver ju allt som oftast " TGIF" vilket betyder-Thank god its friday.. varför inte skriva så om alla dagar? som idag då.. blir det TGIS !   :)

Fisketuren igår blev en höjdare!! vilken fantastisk dag vi fick vid Spannsjön... solen sken & luften var underbart frisk!

Grabbsen fick även upp en stor regnbåge.. säkert dryga kilot.. vi grillade korv & marshmallows & bara myste hela eftermiddagen... sedan for vi upp en sväng på fika hos mor & far, fick vi även träffa Milo & gänget däruppe oxå! :)

Idag har vi vart i Övik hela dagen, vi har alldeles nyss kommit hem!  :)

Vi har badat som galningar & swishat i vattenkanor som tokiga!!!  :)

tänk att vi har alltid lika skoj varje gång vi åker dit & badar.. härligt!

Efter allt badande blev det ett stopp på MAX för lite middagsmat... mumma! det blev även mafffiga glassefterrätter för oss.. det är vi väl värda efter att ha sprungit upp för trappor hela dagen på badet!  :)

Nu sitter vi bara & slappar i soffan... man blir trött av att bada...

imorrn är vi hemmavid nästan hela dagen.. det enda som står på dagsschemat är fotbollsträningar på e.m. och att jag ska på handbollsmöte på kvällen...

När kidsen somnat blir det nåt avsnitt Dexter för mig....

kram!


TGIF!

Härligt att vi har fredag redan.. eller hur? tycker veckorna går så himla snabbt nu när man börjat arbeta igen!  :)

Idag har jag hunnit med att vara på gymet & tränat en sväng, var ju faktiskt 3 dagar sedan jag var där... men nu när jag börjar jobba " på riktigt" har jag som mål att hinna med åtminstonde 2-3 pass på gymet i veckan, sedan varva med orbitreken & joggingturer härhemma!
Känner mig starkare än nånsin faktiskt! sköööönt!!!
smärtan hänger med fortfarande, jag behöver fortfarande äta mina mediciner, men i mycket mindre mängd.. det känns ju bra iallafall!

Idag efter hämtning på skolan ska vi hem & packa fikaväska & fiskegrejerna & pysa iväg på en dagsutflykt med fiske till Spannsjön hade vi tänkt!
Ikväll är det ju EM-kval matchen mot Ungern oxå.. jädra skit att vi inte har tv6.. får se om vi far upp till mor & far & kollar matchen där...

Imorrn tar vi en tripp till Paradisbadet i Ö-vik.. har försökt få med några kompisar, till både oss & barnen- det är ju så mkt roligare med kompisar med !  men ingen har nappat... så jävla trist tycker jag! det lär ju dröja tills efter jul innan vi kan åka dit igen... men,men.. sånt är livet !  vi har nog fruktansvärt trevligt ändå, vi älskar ju att bada i denna familjen!  :) har redan lovat kidsen ett rutchkane-race... tro vem som kommer vinna?  :)

Nu ska jag käka min havregrynsgröt-lunch innan det är dax att hämta barnen!
Tjingeling!
Ha en underbar helg på er!


FINAL!!!

Nu är det mååånga dagar sedan jag skrev nåt känner jag... har jobbat hela veckan, det vanliga med kompisar härhemma... skola... fotboll... ja, så är det väl vad som hänt !  :)

Ikväll har det roligaste på veckan hänt iallfall!

Båda våra killar, hade fotbollsmatcher om finalaplats i kvartersen... och båda lagen vann !!!
Hampus lag Hajarna, hade match mot farliga Star Wars.. en match som hajarna vann med 4-2 ! härligt!!!
Antons lag, Superhjältarna, spelade mot Prästbordslirarna... och vann med 3-1 , och Anton var överlycklig över att ha hållit nollan än en match!!!  :)
Det var så himla kul & spännande att se hur killarna kämpade sig fram till dessa finalplatser.. som ska spelas 12/9 !!
efteråt for vi upp på remsle & firade med mjukglass!!

Nä nu är det dax för nåt avsnitt Dexter !
Kram & Puss!!!


Hajarna klar för final!!!!


Superhjältarna klar för final!!


RSS 2.0