Grattis Hampus 8 år idag !!!


Hampus gladskit !


Finaste Anton har blitt nästan vuxen tycker man.. :)


Anton


Tokisarna mina.. <3


Gullungar...


Finaste kussar.. <3


Juldagarna till ända..

Hej hoppsansa så var alla juldagar över... jag tycker att dessa underbara julhelgdagar borde vara fler.. jag älskar julen !! julafton kom ju tomten hit.. :) såklart som vanligt vid 12 snåret på dagen, barnen blev hur glada som helst över de julklappar vi lyckats knopa ihop.. tror faktiskt att det var första året någonsin som barnen varit NÖJDA.. visst har de väl vart nöjda förr om åren oxå, men det har alltid varit en liten underton av " var det inga fler paket..? "  men icke detta året, de var endast tacksamma och glada !
Efter en god jullunch tog vi en prommis  i det underbara vädret, härligt ! mot kvällskvisten for vi till mina föräldrar, där vi som vanligt fick supergod mat & mkt trevligt sällskap ! :)
juldagen jobbade jag till 16, sedan kom min fina vän Maria Kling på besök, och vi surrade i måååånga timmar.. mysigt !
Annandagen så jobbade jag oxå... sedan kom Veronica Öhlund & hennes kids & fikade på kvällen, även denna kväll vart mkt trevligt !
Åsså idag då, nu skall vi snart åka på badhuset... Hampus & Elias har dubbelkalas med 16 st bjudna kompisar.. :) skall bli intressant... håller på att fixa allt fika som vi skall ha med oss.... tur Madde & jag delat upp det mellan oss... massa fika blir det ! :)
kalasandet kommer att hålla på mellan 16-19... sedan skall jag hem & fixa smörgåstårtan till Hampus 8 årsdag imorgon ! hurra hurra i förskott för vår lilla handbollskille idag !!
Nä nu måste jag sätta lite fart !!
Puss & Kraaaaam!

GOD JUL !

Goafton vänner !

Sitter nu här & ser mig omkring... och njuter av varenda litet hörn i huset.. vi har så mysigt så ni kan inte fatta... julefröjd för ögat.. ikväll har vi haft en fin kväll.. uppe i Långsele med mina kusiner och min moster, morbror och mina föräldrar.. vi for upp för en fika & för att få se det lilla underverket... Isabella.. såååå himla gullig ! <3 Mange & Yasmine har verkligen fått en liten prinsessa..

Barnen fick lite julklpappar av min moster & mina kusiner.. så fina släktingar vi har... och vi umgås jämt & ständigt så fort vi får chansen.. som jag säger.. vi är som en enda jättestor grekisk släkt som är med varandra så fort vi har möjlighet.. och det gör mig så underbart glad att vi har en sådan fin gemenskap i vår släkt..

Senare idag kommer tomten att knacka på här på Skedomsvägen.. har jag hört ryktas om.. :)  sedan efter Kalle Anka ska vi till mina föräldrar & fira tillsammans med dom & med lillebror och hans familj... ska bli underbart mysigt !

Juldagen jobbar jag till 16, samma på annandagen... men vi kommer få besök av min goda vän Maria Kling.. som är hemma från fjollträsk under nån av dagarna.. känns skoj !

Och bara 4 dagar kvar tills Hampus fyller 8 år ! himmel vad tiden flyger fram..!

Nä hörni.. ha en underbar helg tillsammans.. kram !


Total Glädje !! <3


Anton visar sina 2 nya presenter från min kusin... fina jackan & mössa !


Anton & morfar myser .. <3


Dagarna före jul...

Hejsan på er!

Tänkte visa nån sorts tecken på att vi lever.. :)

Jag har vart krasslig några dagar.. började redan förra helgen när jag jobbade.. var pissdålig med ont i halsen, hosta,lite feber,, men tjurades på & jobbade iallfall... tills min kropp gav upp och sackade ihop häromdagen... total härdsmälta kan man nog säga.. så nu har jag vart hemma i 2 dagar, skall även vara hemma imorrn... känner mig hyffsat OK nu, men vi får väl se.. men känns ju himla olägligt att sacka iho såhär innan jul.. men, bara att gilla läget.

lär jag mig bara att ta det lilla lugna emellanåt så blir nog det bra tillslut.. :)

Vi har pysslat på lite dessa dagar innan jul... mysigt har vi haft !

Och imorgon kväll ska vi få träffa lilla Isabella Verona-Magnus -min kusins lilla bebis som föddes på luciadagen, äntligen kommer de hem till Långsele så vi får se lilla underverket ! <3

På julafton skall vi vara allihopa, jag, T, barnen, broder, Bettan, Milo & Lima hos våra föräldrar.. ska bli sååå mysigt ! längtar...

Häromkvällen kom tomten och lufsade förbi vårt hus för att kolla läget oxå ! tänka sig.. :D

Milo ringde mig direkt och sa att tomten minsann hade varit där oxå ! :)

Nä nu ska jag dra mig till sängs... puss & kram !


Milo & Hampus i snön..


Testade barnens munkmaskin de fick med jultidningarna i år.. mums !!


Julgröt på G...


..& vem kom förbi vårt hus & kollade om barnen vart snälla? :)


TOMTEN !


Anton ute & härjar med handbollskillarna.. :)


Hampus gör snöänglar...


4:e Advent...

Gokvälls !

Nu har jag jobbat heeela helgen... lite sliten känner jag mig.. men, nu har jag kvällspass imorrn bara, sedan ledig på tisdag !

Helgen har iallfall varit väldans bra !!

Efter jobbet igår, for jag hem för att fixa pizza till grabbsen, Anton hade kompis Jacke här, och det var full rulle i källarn med handbollen ! :)  båda killarna är ju handbollstokar...

Sedan efter middagen åkte chokladfontänen fram, och vi doppade bananer & marshmallows,,, mummmmmmaaaaa!!  i samma veva kom lillebror & familjen hit på lite kaffe & choklad ! :) så vi hade myspys..

när de for hem vid 19 tiden, satte jag mig och läste lite... 19:30 knackade det på dörren... vi trodde det var Pär som skulle komma & hämta Jacke.. men då kom hela familjen Grönlund! Pär, Annsofie & Elias, ja, Hanna fattades.. men annars var de komplett ! :) de ville komma & hälsa på.. så självklart fixade jag fram lite mera kaffe & lite julgodis.. gud vad trevligt vi hade ! supernice !

och alla 4 killarna + Pär hamnade i källarn och lirade handboll för fullt ! oväntat? inte direkt ! :)

När de farit hem efter 21 så var man rätt trött... så vi stupade i säng.. sedan har jag haft 7-21 passet nu idag, så jag har inte sett min familj alls... ikväll nu så har jag slagit in lite julklappar... snart klar med det oxå.. :)

Annars idag har barnen umgåtts med mina superunderbara föräldrar så T fått sova lite eftersom vi båda jobbar denna helgen...

Nä hörni.. om man ska hoppa i sängen... puss & kram !


En jul för snart 6 år sedan... :)


Sång & Musik & dans & struvor !

Goafton vänner !

Dagen som varit har varit en mycket fin dag...

jobbade endast till 12 idag, så sedan for jag hem & gjorde ett gäng struvor ! tack igen Anna L för de fina järnen jag fick förra året ! :) de kommer väl till användning !!

Efter skolhämtning tog jag & Hampus & for på bibblan en sväng, så kul att dela sitt enorma läsintresse med barnen... jag älskar bibblan... bara att komma in bland alla böcker gör mig ..lugn på något vis...

Sedan hem igen, och göra ännu ett gäng struvor ! :)

Ikväll har vi varit på 1:a års esteternas julföreställning på GB, Jonathan går ju i den klassen, så vi for dit med Helena, Jesica & Johannes för att titta .

Åh vad de var duktiga! både teater,dans & sång... verkligen imponerad blev vi allihopa ! efter föreställningen for jag & alla ungar och fikade... sedan en sväng hem med 2 av barnen till Hjältaskogen.. där vi såklart blev kvar lääänge.. :)  kom nyss hem, men vad gör väl det ! snart har de jullov !!

Nu har pojkarna lagt sig... jag är rätt trött själv så jag måste nog nanna jag oxå.... puss & kram !


Lucia

Heloooo!

Nu har jag som vanligt denna årstid inte alls hängt med i svängarna... dagarna går för fort !!! sakta neeeeeer !!!

hursomhelst.. det är väl bara att kasta sig på tåget & försöka hänga med så fort det går...

Massa skoj idag !!

först & främst, min kusin Magnus har blivit pappa !!  en liten Isabella.. <3 mysigt födelsedatum oxå.. 11 12 13.. :)

Längtar tills jag får träffa dom alla...

Sedan har vi haft Luciafest på Hampus skola, som vanligt blev det suveränt lyckat !!

Hade fixat en korg med diverse gosaker till fröken.. som hon är värd tusenfallt !! <3

Nu ska jag bara lägga mig & läsa i minst 1 timma känner jag...

Imorrn jobbar jag bara till 12... lovely.. på kvällskvisten ska jag & grabbsen till GB skolan & kolla på vår gamla grannes stora pojk som går 1:a året på estet musik linjen & skall ha en konsert.. ska bli kul !

Puss på er .... <3


Finaste Lucian Milo.. <3


Finaste Tomten Hampus.. <3


Varvar ner efter Luciafesten... <3


Handbollshelg !

Helooooo vänner !

Idag har vi spenderat dagen i Ramvik ,Hälledalshallen, på den årliga Luciacupen !

Idag for vi med våra 03/04:or, och imorrn far vi med våra 01/02:or.

Dagen har varit hur kul som helst, visst det är massor att hålla reda på & jag är rätt så trött i skallen ... så pass trött att de ringde från Ica Remsle nu ikväll & meddelade att jag lämnat min plånbok där... :)  plus att jag även glömde meddela våra 01:or att det var inställd träning idag, pga att vi var i Ramvik med våra småttingar... jag måste skämmas ! fast iochförsig tycker jag att jag skall bli förlåten eftersom jag har hundra miljoner bollar i luften nu... :) min faster & jag kom på igårkväll att vi nog skall läsa till Projektansvarig.. vi skulle fixa det galant ! vi är lika skadade båda två... alltid vill vi vara med övverrallt !! :)

Efter handbollen, som våra grababr såklart gjorde hur bra som helst ifrån sig på, så for vi till finaste Madde & firade hennes 30 årsdag ! hurrahurra !!

Nu ikväll har jag städat lite, tvättat & packat inför morgondagen... nu tänker jag bara sitta still....

Vill bara ge er alla en stor fin helgkram... <3


Obesegrade SHK 03:orna !! wohooo!


Snyggaste 30åringen nånsin ! Madde.. <3


Full fart hos Madde !


Cool-Gurra i målvaktsmunderingen ! :)


Finaste smörkniven Anton gjort på slöjden.. <3


Det rullar på....

Hej & hå vad dagarna flyyyyyger iväg nu! hinner ju liksom inte med alls känns det som... har nog på tok för mkt att göra tror jag.. men,men, jag klagar ICKE ! :)

Denna vecka har vi vid de få tillfällen vi vart hemmavid, julepyntat lite.. och gjort massa julgodis.. och bakat, ikväll har vi gjoprt peppishus ! och fan vad förbannad jag blev.. när vårt hus preciiiis var klart, vad händer? jo men såklart rasar hela helvetet ihop i en fin hög ! barnaskrik,mammaskrik & allmänt kaos, som turligt nog slutade lyckligt efter att jag rasande tog bilen fram på Ica & köpte ett nytt j-vla hus, och så började vi lugnt & sansat om.. och det blev så fint ! nu har vi pratat igenom våra diverse utbrott & enats om att kvällen blve bra tillsluit... :)

Annars har vi grattat barnens kusin Vera på 1-årsdagen, och imorrn ska jag & T till S-vall för att handla några få julklappar.. eftersom vi har 2 hus att betala, så har vi sagt till barnen att i år blir det verkligen inga många klappar.. och det är de så förstående med... eftersom de visste att det skulle bli såhär iochmed att vi beslutade oss för att flytta.och att huset förmodligen inte skulle bli sålt under vinterhalvåret.. så har vi ju inte många kronor att leva för, men det är inte synd om oss för fem öre.. tänk alla de stackars familjer som lever på gränsen till fatttigdom hela tiden... tur är att jag / vi intalar barnen sedan de var små, om att vi har det bra, och de får vara med när jag läser mina rapporter från Unicef, så de ser att det finns de som har det tusen gånger värre än barn här i vårt land.. även om det även finns många barn som far illa även i detta landet.. ush.. tänk om alla bara kunde få ha det bra...

Nu är det sängen som hägrar...

Puss & kram !


Julmysigt vid matplatsen !


Vårt fina peppishus !


Grabbsen & jag klädde granen häromkvällen.. :)


Pappsen bakade SaffransCheescake som vi bjöds på !


1 December...

Denna dagen har varit fylld av både glada & ledsna miner...

Dagen började med den efterlängtade Julkalendern !  sedan hämtade vi barnen på skolan, för vi skulle fara till Långsele på mormors begravning.. denna begravning var barnens första.. Det var så fint inne i kyrkan.. barnen kände av stämningen direkt och satt helt lugna &.. grät litegranna.. de tyckte det var lite sorgligt... jag är så glad att mina barn har förmågan att visa just känslor... efteråt gick vi till församlingsgården för en gemensam fikastund alla släktingar.. och trots att det var en sorglig händelse vi träffades till.. så var det ändå glatt & fint..
Hela upplevelsen i kyrkan & efteråt kändes så fin...jag är glad att barnen valde att följa med .

Efter fikat så for T till Kuben med Stefan & alla kids för att lira lite fotboll.. jag stannade kvar i församlingsgården & hjälpte till med diskningen, sedan slöt jag upp på Kuben.

Ikväll har vi varit hemma & tänt ljus för Momme... åsså tog vi en prommis till Ica för de hade nån sorts kundafton, de bjöd på massa gott & hade gratis fiskedamm för barnen.. trevligt.

Nu sitter pojkarna & äter smörgåstårta ! vi fick massa tårta som blev över sedan bergavningen.. så den lär nog ätas upp..

Nä nu ska vi nog göra tidig kväll allihopa... Imorrn ska jag vara i Hampus klass, sedan jobba kväll..
Men i helgen är jag ledig..skönt
Barnen ska ha 2 kompisar som ska sova över på lördagen, lär bli livat.. :)
Kram


Eva,moster,B-A,mamma,pappa,morbror.


Mormor & morfars fina gravsten...


Vackra blommor på mommes grav..


Hampus & jag gjorde sockerbits-lyktor !


RSS 2.0