Massa handboll nu då.. :)

Hallojsan !

Nu var det flera dagar sedan jag skrivit något - igen ! :)

Men jag har ju mina orsaker till att bloggen vacklar lite under vinterhalvåret... :)  kan skriva ett litet veckoschema så får ni se vad vi pysslar med under dagarna & kvällarna...

Måndag:jobb,handbollsträning E-P 18-19:30..badminton 19:30-20:30..

Tisdag:ledig-städar( så gott det går,tvättar,bakar..) handbollsträning C-P 17:30-18:45

Onsdag: jobb,handbollsträning D-P 18:15-20:00
Torsdag: begravning av mormor,handbollsträning C-P 18:10-19:45
Fredag: jobb,handbollsträning E-P 17-18:30...
Lördag: handbollsträning D-P 10:30-12
Söndag: handbollsträning C-P 18-19:30....

Ja just det ja..vi jobbar båda två härhemma heltid oxå ! :) sedan går en hel del av ledig tid till att ordna allt pappersgöra som har med handbollen att göra oxå... MEN jag klagar inte !!  allt detta jobb vi gör med handbollen, är ENDAST KUL som tusan ! bara så ni vet !
Och allt detta jobb med kidsen ger så himla mkt tillbaka så ni kan inte fatta... det är helt underbart att jobba med ungarna !
Och vilka fina resultat klubben har nu dessutom... i lördags var vi på cup i Hudik med 03:orna, och de vann ALLA matcher ! och gjorde dessutom över 60 ! mål på 4 matcher... det ni !
Även våra 01:or vann ALLA deras matcher... 9 matcher, 9 vinster !  sanslöst duktiga killar vi har alltså !
Och i söndags for Anton med storkillarna i C-P till Härnösand, och även där vann SHK sina 2 matcher !  tjohooooo!
Nu väntar några fler cuper framöver... i mitten av december är det Ramvik 2 dagar, sedan i januari är det stoooor cup i Falun, dit vi ska åka med våra 01:or, 3 dagar full med handboll ! lovely !  och inte nog med det... 3 /12 börjar ju handbolls VM på tv oxå !!!

Imorrn är jag ledig då.. ska försöka mig på lite julgotta-bak... åsså fixa & dona lite härhemma... fick hjälp av mor & far igår & idag att sätta ljusslinga på altanen, samt på körsbärsträdet .. åsså har jag fått en fin tomte som ligger & vilar i en måne, som hänger från taket ute och lyser jättevackert.. ... superfint !tack snälla mams & paps-- vad gjorde vi utan er? puss  <3

Så morgondagen får bli en pyssel & bakdag tror jag !!
åsså lite handbollsträning på det då... :)


Hampus tackar S-vall för en god match ! ( som vanns av SHK såklart.. )


Anton värmer upp inför match i Hudiksvall !


Pepparkaksbak med goa ungar ! <3


Finaste Anton har blitt nästan vuxen tycker man.. :)


Födelsedag & blandade känslor...

Idag fyller T hela 36 år ! hurrahurra ! men vi ska inte fira honom & bjuda på tårta först på söndag.. eftersom vi inte är hemma något nästan under veckorna.. :)

Men barnen fick väcka honom innan skolan imorse & ge paket & fika på säng.. myspys..  <3

Igår hände lite , eller rättare sagt MYCKET tråkiga saker IGEN med Anton på skolan...

Några grabbar hade sagt att de skulle ta livet av honom... visst det är "bara ord" men de kan bränna som eld.. sedan hade samma barn tagit nån sorts isklump && slagit honom på armen, så han har ett par riktigt feta blåmärken på sin arm nu.. alltså, vad är det för fel på de barn som gör sådana här saker? visst, de mår säkerligen inte bra själva... men man gör inte såhär mot andra barn, så är det bara !

Sedan har de även gått & kallat Anton "fetto" .. och Anton går nu härhemma & kollar sig i spegeln & säger att han tycker han blir  tjockare & tjockare... när det i själva verket är helt tvärtom... han krymper ... han tränar upp till 6 ggr i veckan för guds skull!!  och ska han börja se på sig själv på detta viset nu, kommer det leda till ätstörningar tillslut...jag blir bara så förtvivlad.

Vi pratatde med Anton igår och försökte förklara för honom att det är inte honom det är fel på, det är hos de andra barnen som är elaka som problemet ligger.. och han är så ortroligt klok Anton, så han förstår det säger han... han är klok & stark & snäll vår son !

Efter att ha pratat med skolan igår, som givetvis blev vansinniga på hur dessa barn beter sig, och de skulle ta upp detta redan imorse på skolan. så saker & ting kommer nog ordna upp sig tillslut...

Skolans personal är de mest underbara man kan tänka sig... och Anton trvis ju i det stora hela, men nu får det vara slut på denna mobbing.. som det ju faktiskt är.

Jaja, nu har jag fått skriva av mig litegranna...

Nu har vi advent även i detta huset , igår fixade vi upp gardiner, adventsstakar,dukar & gjorde mysigt !  men jag längtar tills jag får plocka fram alla mina tomtar !!!
Nu har jag 2 kvällar framför mig på jobbet... sedan dag på fredag...
Efter jag slutat jobba på fredag, ska jag hämta Jessica & Johannes i Hjälta, och de skall få komma hem till oss & baka pepparkakor med oss !!  ska bli mysigt !
Sedan på lördag ska vi till Hudiksvall på handbollscup under dagen. heja SHK !!!
Både Anton & Hampus skall spela i deras diverse lag.. ska bli himla kul med en liten tripp igen !
Nä nu måste jag in i duschen .... see u !
Kraaaam!


Härliga helg !

Morrn morrn!

Skall strax iväg på¨jobbet heeela dagen.. men sticker in ett litet inlägg.. :)

Vi har haft en superfin helg ! första snön kom i fredags.. så klockan 22:45 var j ute med pojkarna & hade snöbollskrig ! normala familjen... det är vi det ! :D  men jag hade inte hjärta att säga till barnen att det var för sent att gå ut.. herreeguud de var ju lediga !!

efter handbollsträningen i lördags var vi hela familjen-hör & häpna ! ute på en prommis runt här på remsle.. vad otroligt vackert vi har flyttat till !! så jämarns härligt så det är inte sant !!

På kvällen var vi bbjudna till mor & far på hembakt pizza, tack underbara mamma & pappa..  <3

Sen kom bror m familj dit oxå, och vi premiärtestade pojkarnas chokladfontän som vi tog med oss... gott som tusan !!

Den testades ännu en gång senare på kvällen när 2 av Antons kompisar kom hit oxå.... massa choklad gick åt kan jag säga.. :)

Igår var det en heldag i Umeå som gällde... Anton fick spela med "de stora killarna" C-pojkarna... 2 seriematcher i Umeå,Sporthushallen,Sollefteå vann båda sina matcher stort ! och Anton fick göra sitt första mål i C-pojkar oxå !!  kul för vår duktiga kille <3

Vi hade tur oxå, och småkte med Grönlunds, så vi slappp köra ! :) Anton & Jacke gjorde hur bra som helst ifrån sig tycker jag !! grabbarna tycker det är hur stort som helst att få spela med de stora killarna.. de växer något så enormt utav det ! Anton behöver det efter allt skit som vart på skolan...

Nä hörni.. nu måste jaag iväg på jobbet !

Puss!


Finaste...


Goskitarna hade superskoj i den första snön !


Premiärtestade pojkarnas nya chokladfontän ! mumma...


Hampus 1:a snögubbe för detta året ! :)


Känslofyllda dagar...

Om ni hade en aning om vilka hemska,känslofyllda dagar vi har haft under dessa senaste dagar..

Har jobbat i helgen.. och min mormor bor ju som ni flesta vet, på avdelningen där jag jobbar.. och i helgen blev hon jättedålig.. och idag klockan 13:50 flög hon upp till änglarna.. allt gick så fridfullt till.. jag har suttit hos henne hela förmiddagen, eftersom jag jobbade idag, så fick jag tillåtelse att ta in en vikarie, så att jag kunde sköta henne i fred...min moster, min mamma kom dit vid 13 tiden.. då passade jag på att hämta lillen & skjutsa hem honom, när jag kom tillbaks till avdelningen, var det över.. allt hade gått lugnt & fint.. ingen smärta ingen oro.. bara lugnt slutat andas.. så skönt för lilla momme... hon har kämpat länge nu.. men nu är hon enligt Anton & Hampus, en ande som flyger omkring & ser till oss... så fint sagt av mina barn.. hon fick fylla 88 år.. i förra veckan gjorde hon det. efteråt hjälpte jag till att göra iordning momme.. jag ville det, hon blev så fin.. alla släktingar kom sedan dit nu ikväll & tog ett varsamt farväl tillsammans.. i skenet av ett stearinljus.. att en sådan hemsk händelse, kan se så otroligt vacker ut.. det var verkligen frid som rådde i rummet...

Nu har hon det bra Momme... <3


Vila i frid Momme... <3


Ledig !

Helooo friends !

Idag & igår har jag hör & häpna.. varit ledig från jobbet ! :)

Gårdagen spenderades med att under förmiddagen städa lite, observera lite... åsså kastat massvis med papper till pappersinsamlingen... pantat... åsså tjuvat Lima en stund så hon fick vara med & hämta Hampus på skolan.. det blev ett populärt inslag för skolbarnen.. :)

Sedan bjuppade jag brorsan & kidsen på middag.. åsså avslutades kvällsen SÅKLART med handbollsträning ! :)

Idag har jag fixat lite med handbollsgrejsimojs... och snart ska jag hämta Milo på dagis för att sedan hämta Hampus, sedan ska vi hemöver & jag tänkte vi skulle baka Lussebullar !

Ikväll efter middagen ska vi fara till Hjälta & visita våra goooda vänner de gamla grannarna.. Ronnie & Helena... ska bli trvligt med en liten stunds surr !

Anton har valt att inte gå på Cpojkars träning, för han ville ju oxå följa med till gamm-grannarna ! :)  men eftersom vi har handbollsträningar 7 dagar i veckan nu.. så tycker jag helt klart att Anton kan skippa 1 träning... eller hur? :D

Nä nu ska jag sätta en liten deg tror jag !

Puss & Kraam!


Sötnosen Lima ! <3


Lillsessan & jag !


Lima gillar att kramas med Anton.. <3


Hampus & Milo smaskar glass !


Guldhelgen !

Hellojsan !

Vilken underbart skojig,hektisk,& fullständigt superrolig helg vi har haft i handbollens tecken !!

Har fått 9 timmars sömn sedan fredags.. men det är det helt klart värt !! :)

Det blev en riktigt lyckad cup, med superinsatser från våra duktiga handbollsbarn ! det blev guld i 3 olika åldersklasser, Våra C-pojkar tog guld, Våra D-pojkar tog guld, och våra minsta E-pojkar vann varenda en av deras matcher i aktivitetsserien, så vi kan ju säga att de vann guld oxå ! våra 03:or var t.o.m så pass bra att det kom klagomål från vissa andra föreningar som var där... vi fick göra om spelschemat mitt i turneringen, för inga ville möta våra 03 pojkar.. de var helt enkelt för bra.. :)  men till slut så ordnade saker & ting upp sig... puh ! våra pojkar fick spela sina matcher tillslut. trots att de vann storslaget över de gästande lagen.. :)

Anton har kämpat som en tok i helgen... hela 12 matcher har han hunnit med... eftersom han även fick spela i den högre åldersklassen, så han är rätt mör nu.. :)  även Hampus har fått spela med de äldre, så han fick spela sammalagt 7 matcher i helgen, även han är hyffsat seg idag.. men de är lyckliga över att helgen blivit så himla rolig!!

Nä hörni.. nu ska jag fixa iordning mig så gott det går innan jag går på kvällspasset på jobbet !

Imorrn vankas 4-årskalas ! Milo fyller år !!  hurrahurrahurra !!!

Kramen !


Anton & Jacke jobbade i sekretariatet under småkillarnas turnering !


Hampus handbollsgäng ! ( en del av dem)


Härliga D-pojkar !


Grabbarna hjälpte oxå såklart till att jobba under cupen ! :)


Hej&Hå !

Helloooo!
Ett kort "jag lever inlägg"...

Har inte tid till så mkt mera än Handboll..handboll & handboll just nu ! :D

Men det är skoj, mkt jobb inför cupen.. men skoj !

Jag jobbar järnet.. haft medarbetarsamtal idag på jobbet... fick bara beröm !  härligt! inget skäll... :D

Ikväll har vi i vanlig ordning haft träning... men iförrgår hann jag iallfall med att baka Biskvier & snickerskakor ! mumma i frysen finns nu att få om vi mot all förmodan skulle få något fikabesök.. :)

Nä hörni.. nu måste jag se till att få lite sömn... på fredag drar det igång ! Statkraftcup !! wohooo!

Heja SHK !!


Häxan Vickan !


Jag ! tänk på denna bilden innnan ni somnar.. mohahahaha !!


Varulven Hampus!


Scary Milo !


Min lille snygge bror... :)


RSS 2.0