Öviksresa!

Hallojsan!

Idag fyller våran Anton 11 år !! hurra hurra !!!  <3

I helgen gjorde vi en liten tripp till Övik för att för-fira honom lite.. :)

I lördags var det dax för match i fjällräven arena.. tyvärr vart det en redig förlust för Modo.. men grabbsen hade en trevlig dag där iallafall.... Anton fick en present av modo-maskoten oxå ! jag mailade klubben tidigare i veckan , ( eftersom jag inte har några skrupler som helst)  och döm om min förvåningen när de ringer när vi är på väg upp till Övik, att de hade fixat en present till Anton ! han fick en supersnygg modo halsduk ! :)

Han vart riktigt överaskad !

Sedan spenderade vi kvällen & natten hos min gåda vän Mariana, som bor i Övik... på söndagen mötte vi upp Loke som hängde med oss på Paradisbadet... mkt trevligt !!

Igårkväll kom vi hem rätt sent.. supernöjda med helgen !

Idag fixar jag & donar för Antons födelsedaxfirande !!  imorse fick han sång & paket på sängen ! :)

Ikväll väntas gratulanterna !! och jag har gjort smörgåstårta,daimtårta, semlor,cream chees brownines,bullar,kubbmuffins & choklamuffins ! hoppas fikat räcker.. hehe... kommer blir en jättetrevlig kväll känner jag på mig !

Nu måste jag fixa det sista innan grabben kommer hem från skolan... puss & kram !


Anton 11 år idag !!! <3


Anton fick en födelsedagspresent !


Sötisarna...


Grattismuffins till frulle !


Autografjakt.. :)


Grabbsen !


Härlig helg !

Godmorgon på er ! :)
Strax iväg på jobbet.. jobbar kortdag, endast till 13, sedan skall jag snabbt iväg & inhandla en Alla <3 dag present till kidsen.. det är ju imorrn det !:)
Efter Anton slutat idag ska jag & Hampus till skolan & åka lite skrillor hade vi tänkt !

Annars har vi handboll ikväll i vanlig ordning...
 
Den här helgen har vart suuuuper ! I lördags så var vi på badhuset med Hampus kompis William, sedan var vi bjudna på Pizzerian av mina underbara föräldrar, de bjöd både vår & brorsans familj... fina mamma & pappa.. love u.. <3

I går var det en helt makalöst fin dag... solen sken, och det var superhärligt väder, Hampus var hos William, jag & Anton vi tog en långprommis i solskenet sedan svängde vi in till mor & far... där blev Anton kvar medans jag for & hämtade Hampus på e.m, och Anton har nu lärt sig sy på maskin !!  och han tyckte det var jättekul !!  duktiga killen... nu kan han ju lära mig ! :)
Kvällen vart underbar, med först supergod middag med lillebror & familj hos mamma & pappa, barnen lekte & hade myspys, mkt trevligt !
Efter middagen for vi till Annah & Stefan för att fira Annah som fyller år, en väldans trevlig kväll måste jag säga !

Nä nu måste jag snabbt kasta mig i duschen innan jobbet ! puss !

Hockeykväll !

Hellooo!

Snart ska jag dra på jobbet & arbeta kvällspasset.. känns väl sisådär inför en ledig helg, men så är det ! :)

Igårkväll for jag & pojkarna ner på Nipvallen för att kolla DM finalen mellan Sollefteå & Modo... jämarns vad bilar det var överrallt !  väl framme vid entren, ser vi skylten : FULLSATT! men herreguuuuud... grabbsen vart jättejätteledsna.... men vi stod dock kvar en liten stund, typ 10 min med några andra trogna som oxå stod & frös... vi var väl kanske 10-15 pers därute, och säkert 50-60 pers som redan hade gått därifrån för att det var fullsatt.. men vi väntade som sagt en stund, och just innnan vi skulle gå till bilen så kommer en man & öppnar dörren & säger" nä nu chansar vi.. ni är bara några stycken, in med er ! " ooooo vad glada vi blev alla vi som väntade därute ! vi kom in !!  wohoo ! alla nöjda & glada ! , ja, kanske inte de som vi mötte som vände & hade gått därifrån... men vi var nöjda !!

Matchen var riktigt bra & kul att kolla på ! och så mkt folk inne i Nipvallen !!  skoj !!

Vi kom hem vid 21:30, så det var march i säng för grabbsen... Anton han går på skolan idag iallfall... han har ju fått vara hemma sedan i måndags för den hemska huvudvärken & halsondan... men nu verkar det ha vänt ! som tur är !

Nä nu ska jag på bibblan en sväng innan jag hämtar Hampus & hinner skjutsa hem honom innnan jag ska på jobbet ! hejsvejs !

Förresten, nån som vill hitta på nåt imorrn på dagen? typ lite grillning, pulka,skidor, vad som helst?? nåt skoj bara !! :)


Me ! :D kan ha varit typ.. 13 år.. :)


Gamla goda tider i RUIF F-75... :D


Vinter-vår-mittemellan?

Goafton !

Ja hörni, det här vädret blir man inte klok på.. :) kallt som f*n flera dagar... sedan helt plötsligt "varmt".. och snö.. jaja, snart är vintern ett minne blott... tack gode gud för det.. jag är ingen större älskare av vintern jag... visst, det är fint med snö & allt, men jag gillart inte...vill ha vår nu !

Ja, sedan i helgen vad har vi haft för oss? jobbat... handbollen.. Anton har vart hängig & ont i halsen och vart hemma från skolan mån-tis... Hampus fick även han stanna hemma idag, för efter handbollen igår blev han jättehängig.. huvudvärk & ont i kroppen...men som tur va så vart det inget mer än det... så nu i eftermiddag har jag faktiskt vart en sväng på badet med han & William- denna William.. :)  de sitter ihop som ler & långhalm just nu tror jag... ringer... sms.. och håller sams, exakt hela tiden ! otroilgt !! efter den lilla badstunden fick Hampus stanna hos W & käka middag & leka en stund... och Hampus är fortfarande helt OK ingen mera huvudvärk eller feber, så imorrn blir det skola för honom ! :)

Anton , han ser fortfarande inte så kry ut.. vi får se hur han mår imorrnbitti... jag jobbar kväll imorrn jag, sedan tor-fre.. sedan ledig helg ! En vän fyller år på lördag, får se om vi åker dit en sväng... lilla Annah... <3

Fick en överraskning ikväll när jag hade hämtat H hos William oxå... en vacker bukett med tulipaner stod på bordet... då hade mamma & pappa vart hit med dem... gulliga dom !! <3  barnen fick lite skraplotter oxå.. som Hampus vann 110:- & Anton vann 75 :-  tur de har !!! :D


Och mera överraskningar... vilken tur man har som har så fina vänner i Övik... vi ska ju på hockeymatch nästa lördag, och hade tänkt sova på hotell lör-sön så vi kunde fara & bada med kidsen innnan hemförd på söndag.. men så var alla hotell fullbokade.. :( MEN så kommer fina vänner & säger att vi kunde få låna deras hus.. endast 4 km från Arenan... :D sådant gör en lycklig !! så nu blir det hockey med övernattning & bad nästa helg ! ungarna lär bli aslyckliga !!

tack snälla Mariana !! <3

Nä nu blir det lite läsa... Liza Marklunds " Du gamla du fria.." puss & gonatt!


Veckan som gått...

Goafton vänner !

Nu är det en vecka sedan sist... helt ärligt så hinner jag inte mkt nuförtiden... mer än att jobba,handbollen,äta & sova... så är det.

Det är en väldigt intensiv period nu med allt möjligt känns det som... hinner liksom inte med något.. det bara snurrar på runt runt hela tiden... visst, jag gillar när det är action hela tiden... men jag känner ibland att jag inte hinner med mig själv... det har börjat att komma i kapp mig nu... måste lära mig att ta mig tid till mig själv... ego ? ja, kanske ni tycker det. 

Men den här tiden som är nu.. kommer ju att lugna ner sig så småningom, det är man ju medveten om... så vi kör på ! :)

Idag fyller min kära pappa 58 år ! så ikväll har vi vart & firat honom tillsammans med bror & familjen... barnen lekte järnet som vanligt... :)

Annars idag har jag ägnat dagen till att städa, tvätta, diska... allt liksom staplas på under veckorna... men nu är jag i fas !

Anton han hängde med hem till Jacke efter träningen.. de hade haft skoj ! kul det.

Hampus han skjutsade jag till William W, vid 11 tiden, och han var där ända till 16... och de var fortfarande inte nöjda med att leka,... :)  så imorrn kommer William hit vid 11... :)  pojkarna har t.o.m hunnit med ett x antal mobilsamtal.. samt sms... under kvällen..:)  gulliga de... det klickar verligen mellan dessa två ... kul när barnen skaffar kompisar från andra skolor, och att de hittat varann genom handbollen ! kan tänka mig att de lär stå & skjuta handboll i källarn hela dagen imorrn.. :D

Ikväll startade ju Mellofesten igen oxå ! underbart !!
Vinnarna ikväll blev som vi trodde... Loreen & Dead By April... mkt bra nummer !  men Sean Banan var ju även en given favvo här hemma... såklart !

Nu ska jag snart få grabbsen i säng... och mig själv....
Puss & Kram


Buuuuus !!


Kryptävling med Lima... :)


Lillsessan !


Milo & Hampus skakar Rooooompa !


Milo in action... :D


Gulle Anton & Gulle Lima !


RSS 2.0