stackars lillepoppen!

ja, huvva.... imorse när jag var uppe hos lillebror & Milo, så ramlade lille bubben-alltså Milo.. baklänges i soffan, både bror & jag var snabba som vesslor framme & tog tag i han, så han inte skulle slå i golvet, men i all hast råkade jag peta mitt finger rakt i hans mungipa, så jag trodde att jag hade gjort honom illa, men han skrek över att han antagligen petade sig själv rakt in i ögat, för sedan så svullnade hans lilla öga upp.. men han verkjade inte vara allt för besvärad av det... eftersom han lekte & busade som vanligt sedan! :)  tur att det gick bra!

idag jobbar både jag & T kväll, så min mor & far skall hämta upp barnen på dagis/fritids, på tal om dagis... Hampus har än en gång kommit in i en period av att han inte vill vara på dagis... jag tror att det är för att han inte är så himla ofta där.. så det kan ju gå 1 vecka mellan gångerna ibland..och det är oftast då som han blir på det här humöret.. imorrn går det nog lättare, för när han väl har vart på dagis, då är han ju ganska nöjd iallfall! får väl se hur det går imorrn....  men det är ju lite trist att lämna han där när han säger att han inte vill vara där...

Paolaos matprogram igår var riktigt roligt iallafall, så se det nästa vecka om ni missade igår!

ikväll blir det " bonde söker fru" att kolla på, det är en gay-bonde med i år, som är så himla kul! och killarna som han skall dejta är lika skojiga dom!  :)  en av dejterna hade skickat med en naken bild på han , när han hoppar i vattnet från en båt...hehe .. åsså hade han satt en liten klister-stjärna för lilla snoppen....hehe.. gissa om bonden tog bort den lilla klisterstjärnan för att kolla in vad som fanns därunder....   :)

nu måset jag fräscha upp mig lite inför jobbet!
( så gott det går iallfall...  )

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0