Solen den fortsätter skina!

Japp, bad idag oxå !  :)  hämtade kilalrna vid 12, sedan drog vi ner på Risön !  där mötte vi upp Stefan,Noak,Loke,Alfred & Elias !  trevligt trevligt!!

Träffade även på KattisPattis med familj, så ungarna hade en riktig superdag på badet idag oxå !

Efter allt badande & solande, skulle vi vid 17 tiden bara upp till min mor en sväng för att hämta lite fina blomster hon hade fyndat idag, som jag skulle få  <3   då blev vi bjudna av henne på Remsle Pizzerian !!  mumsfilibabba !!! mamma,jag & grabbsen hade en underbar eftermiddag !! tack snälla mamma...  <3

Vi kom inte hem hit först vid 19 tiden... sedan vart vi så trötta av allt bad,sol & mat.. så vi har bara tagit det lugnt... ja, jag har börjat beta av den enorma tvätthögen som bildats under dessa baddagar... men nu så är det snart sluttvättat !!  :)  har även satt in en massa-läs 264 st foton i albumet som jag beställt...  :)

Efter ett stortjafs så sitter nu grabbsen & äter kvällsfika.... det skrek & gapades en hel del nyss... mellan killarna & mig... som vanligt får jag ångest direkt efteråt... men man kan inte låta dom göra som de vill hela tiden.... det ska gnällas,tjafsas & bråkas... less less less blir jag .... men nu så har vi diskuterat färdigt för idag tror jag... jag är less på att höra hur dum mamma jag är... jaja, jag vet att man inte ska ta åt sig.. men jag gör det iallfall.... 

Nä nu ska jag se om jag får dom i säng...

imorrn ska jag plantera de vackra blommorna jag fick av min mor ! ... & tvätta klart... & fixa lite annat... ska bara... ska bara.... finns hur mkt som helst att greja med egentligen när man tänker efter... så därför ska jag sluta tänka tror jag...  :)

Gonatt !


Ännu mera bad !!

Och det underbara vädret bara fortsätter !  lovely !  såklart sket vi allt hemma & for & badade på Risön istället !  :)  mamma min var där med Milo, så vi gjorde dom sällskap ! :)

Grabbarna hade i princip alla sina lekkompisar där, så de hade superskoj !  Milo han var lite försiktig till en början , men det slutade med att han badade med oss i stora bassängen !  han skrattade så han höll på att kikna !  :)

Vi va på Risön från 11, till 16.. så vi blev rätt så solbrända !  :) sedan hem & fixa middag, sedan full fart ner för sista fotbollsmatchen för mig innan uppehållet, det var en skoj match, jag stod i mål... vi spelade mot de som leder serien... så jag släppte ett antal bollar... men vad gjorde väl det, när vi gjorde mål på dom !!  och vi är det ENDA laget som gjort mål på dom den här säsongen !  det ni !!  vilka underbara Pumor vi är !!  :)   det var askul även denna gången att få stå i mål....  jag bara älskar att få till en riktig tjottablongare till utspark !  :)

Nu ska jag krypa ner & läsa... grabbsen hängde med mamma & pappa hem efter matchen, så dom ska jag hämta imorrn, antagligen blir det bad även imorrn !!  :D


Cooooooola Milo !


Anton, min mamma & Milo ! <3


Bad-igen !

Man måste ju liksom passa på att fara & bada när det är finväder !  Så idag när Anton, Hampus Noak & Loke vaknade, så lekte de ett tag medans jag packade bad & fikaväskan !

Första stoppet för dagen var uppe på Faxängen, det var ju egentligen tänkt att vi skulle stanna där hela tiden... men några-läs massor !  fiskmåsar förstörde det... det var visst som så att fiskmåsarna hade lagt ägg på stranden... som de vaktade NOGA !  de var helt galna !  flög nästan ner & attackerade folk på stranden.. kändes inte helt OK att vara kvar där kan jag säga-- så efter drygt 2 timmar där, for vi vidare till Graninge & Kattrompa !  det är ju så himla fint där ! och Noak & Loke hade aldrig vart där, så det passade ju bra att få visa dom det stället oxå !  De tyckte det var jättebra där !  bra oxå att grabbarna kunde gå med håvarna & fiska småfisk... :)

Vid 16 tiden var vi rätt nöjda, så då drog vi hem till poolen & badade av oss !

Ikväll har jag & killarna vart hemma & tagit det lugnt... de har vart hos grannarna & badat i deras ÄNNU större pool än våran..  :)  åsså har jag kollat på "Allsång" jag tycker Måns var en jättebra programledare !

HAr även städat bort efter barnens farbror som sovit över här några dagar... de tycker det är så skoj när han är här..  :) men nu har han som sagt dragit vidare..

Nä nu ska jag kolla på "Morden i Midsommer"  k'nner mig rätt mör & bränd efter dagens solande !!  :)

Imorrn får vi se vad dagen har att erbjuda...  på kvällen har jag iallafall sista matchen innan sommaruppehållet med mina "Pumorna"  vi ska köra järnet mot "Knoparna" imorrnkväll ! lita på det !  :)

PussPuss!


Grabbarna håvar efter fisk i Kattrompa !


Baddag !

Hellooo !

Idag sken solen över oss när vi klev upp... UNDERBART! !

Det blev till att strunta i alla "måsten" och så packade jag badväskan istället ! :)  mycket roligare !!

Vi hämtade upp Alfred & Elias, så de hängde med oss på Risön.. vi hade en suerbra dag med strålande sol !!

barnen lekte som galningar, och det verkde som om alla deras kompisar tagit sig till Risön just idag !  :) kul det !

Efter att ha vart där i bra många timmar, så blev det till att raskt fara hem & fixa middag innan det var dax för Pumornas träning uppe i Långsele... vi blev hyffsat många, det var jätteskoj ! längtar redan tills nästa måndag igen !!  jag fick stå i mål, roligt som vanligt !  :)  får se om vår ordinariemålis är skadad på onsdag... isåfall skulle jag stå även denna matchen... men hur det än blir så spelar det ingen roll om jag är ute eller målis... lika roligt både och !  :)

Vi fick med oss Noak & Loke hem efter träningen oxå, det var bestämt sedan tidigare att de skulle få sova här inatt... alltid lika roligt att " få rå om " grabbsen !  är det fint väder imorrn, så ska vi på Faxängen & bada !!  lovely !!!

Såg nyss att jag ser för rolig ut på ryggen.... skulle smörja mig idag nere på Risön, eftersom jag har en tatuering i nacken, så är jag noga med att smörja runt den... och idag smörjde jag ingen annanstans än runt den...  jag ser inte klok ut !  :)  man ser t.o.m fingeravtrycken ner på ryggen... vita avtryck... sedan helt knallröd ´resten av ryggen...  jaja, får väl roa folk med att titta på min fläckvis vita rygg...  haha !

Nu ska jag läsa ut min senaste bok: " Baddaren" av Emma Hamberg... mkt underhållande !  :)

Puss & gonatt !


Midsommardagen !

Goafton...
Himmel vad jag är mätt nu.. har vart hos mor & far & blivit bjudna på supergod middag med mumsig efterrätt !!  Det var underbart att sitta ute i solen som sken så skööönt !
Efter lite lek med Milo & gos med Lima så for vi hemöver mot Hjälta igen... nu leker killarna med farbror Jens för fullt..  :) Jag håller på att tvätta bort lite av högen som blivit under dessa dagar...  Imorrn får vi se vad dagen har att bjuda på... nåt skoj kanske? vi får helt enkelt se vad vi hittar på !
Hoppas på en tidigare kväll än vad det blev inatt....  jag känne rmig lite trött faktiskt !
Puss & Good Bye !

Anton håller i Lima... <3


Finaste lilla Lima...


Glad cykelkille !


Gos med Anton...


Puss !


Midsommarafton !!

Åh va skoj vi hade igår härhemma !!

Jag säger bara: vilket party !!  ;D  alla gäster dök upp vid 18 tiden, sedan käkade vi & hade supertrevligt , badade i poolen... spelade fotboll... sköt pilbåge... drack goda drinkar.. och surrade.. och en hel del singstar-battles hann vi med oxå !

Vi hade helt enkelt en superfin kväll tillsammans allihopa... vi blev 23 i slutändan... lagomt ..  :)  ju fler desto roligare som jag brukar säga !

Grabbarna somnade vid 03.... då hade jag städat undan det mesta oxå... i dag vaknade dom vid 12-13 tiden..  hehe... annars idag har jag städat... damsugit & torkat golv, nu snart ska vi upp till mamsen & papsen dit vi blivit bjudna på middag ! härligt !!

Thomas lillebror Jens är hos oss denna helgen oxå, det tycker grabbarna är jätteskoj !

Nä hörni... nu ska jag hoppa in i duschen tror jag... hoppas ni alla hade en fin gårdagskväll, och att ni får en fortsatt fin helg !  kram på er !


Såklart dansade vi kring stången vid midnatt som vanligt ! :)


Singstardax ! :)


Sötisarna.... <3


Jag & finaste lillkusin Nathalie <3


Anton visar hur ett klädsim ska gå till ! :)


Lucas på väg att kasta lillen i poolen ! :)


Matdax !


Vår tjusiga midsommarstång !


Fara Fixa Greja dagen !

Helloooo !

Idag har vi hållt på & grejat lite inför midsommarfesten... åkt fram & tebax på affärer... vart upp till mams & paps & hämtat lite bestick... hade liksom inte så många bestick som behövs imorrn..  :)  i nuläget är vi 23 stycken ! kommer bli askul ! Åsså har finaste bästa pappa fixat min bil oxå ! TACK lilla pappa...  <3

Har inhandlat så himla mkt kött oxå.. så det ser ut som ett litet slakteri härhemma...  nädå.. men det blev en hel del kött som inhandlades, och jag har börjat att  tjuvstarta med tillagandet.. ikväll har jag marinerat & ugnsstekt 4 hela fläskytterfileer... blev superfina... !  så imorrn är det bara att hugga tag i de andra 4.., samt koka färskpotatisen.  sedan har jag planerat de 2 olika bålerna som jag ska bjuda på till välkomstdrink... 1 med alkohol, 1 utan... kommer bli lika smarriga båda två !

Vi ska ju ha ett knytis midsommarfirande.. så potatisgratängen, sillen,salladen,brödet,efterrätten & såserna, och godiset det har jag delegerat ut till mina kära släktingar !  :) 

Det är ju tur att vi bor helt fantastiskt till här ute i skogen.. stort,rymligt... som gjort för att ha storpartaj ! :)  får se vad vi har för väder... är det fint lär vi nog vara mkt utomhus, spela lite kubb... skjuta lite pilbåge... spela lite fotboll kanske..  :) sedan får vi se om nån vågar bada lite oxå..  :D
Min faster ska ta med singstar , så nog kommer det att sjungas en hel del kan jag tro...  jag lär nog vara den som håller hårt i micken skulle jag tro.. :)

Annars tar vi nog kvällen som den kommer... att alla är samlade & har en trevlig kväll, det är det viktigaste !

Idag har jag även gjort "snickersgodisar"  barnens absoluta favorit !!  har även blivit barnens kompisars favvo... så jag tog en låda med nygjorda godisar & svängde förbi granvåg med det ! var uppskattat ! :)

Imorrn på dagen ska vi fixa & klä vår fina midsommarstång som T ställt upp här på framsidan ! den kommer bli makalöst vacker !

Nu önskar jag er alla en fin midsommarhelg... ha kul, planera inte så mkt... det bästa brukar bli när man bara låter tiden gå... ha trevligt allesammans ! kramkram!


Åh vad skoj med fotboll!!!

Goafton !

Men åhhhh vad skoj det var på matchen idag... !  vår ordinarie målis hade nackspärr, så jag hoppade in, hade glömt hur kul det va att stå i mål !!!  20 år sedan sist.. i RUIF Flickor-75... minns den tiden som igår... :)   och nu så stod jag en hel match igen då... och vet ni vad? det gick ju skitbra ! visst är man ringrostig som bara den.. men himmle vad skoj det va !!  hoppas på att få stå fler matcher....  känslan när man får kasta sig... hoppa.. och suga fast i bollen som kommer i hög fart... underbart !!! jag är lyrisk !!

Annars idag har ju grabbarnas kompisar varit här, de sov länge imorse oxå !  det trodde jag inte.. men alla 4 sov nog till klockan va 9:30 ! så idag har de lekt & myst... sedan skjutsade jag pojkarna till bussen de skulle ta hem till Junsele igen... hoppas på att träffa dom snart igen... go-pojka ! :)

Men vi får väl se till att ta en tripp till Junsele och hälsa på dom oxå!

Imorrn ska vi fixa & greja lite inför midsommarpartajet vi ska ha härhemma ! ska bli så mysigt !!

Nä nu ska jag lägga  mig & kolla på ett avsnitt av "Taggart" mkt bra serie !

Pösssssss!


Fiske & klättringsdag !

Goafton på er !

Idag har vi haft en riktigt trevlig dag & kväll!

dagen började med att vi fick 2 st gäster som skall stanna här tills imorgon.. 2 kompisar till killarna har kommit långväga från Junsele, för att vara med grabbsen... skojskoj !

Sedan har jag vart & lämnat bilen till pappsen som ska fixa bromsarna på den... blir nog finfint det !

I kväll har vi varit på en ordentlig vandringstur i Granvågsniporna med Stefan & alla kidsen.. vi tog med fika,fiskegrejorna, åsså for vi till ett jättefint ställe som vi aldrig varit vid, där gjorde vi eld & käkade, barnen fiskade litegranna, men mest lekte de & hade skoj i skogen.. :) sedan fick vi för oss att ta " en liten prommis" till ett annat ställe... det slutade med att vi klättrade nipor upp & ner.. vad vi kämpade ! :) men roligt som tusan var det !  en kanonkväll helt enkelt ! vips så hade 4 timmar förvunnit i ett nafs ! tiden går fort när man har roligt... stämmer ju hur bra som helst det !

Nu ligger 4 nöjda barn inne i Hampus rum... tro när de ska somna..?   jaja, de har ju skoj iallfall !
Imorrn ska jag börja planera lite inför vår midsommarfest vi ska ha härhemma...  i nuläget är vi 19 personer.. kan bli uppemot 22-23 st .. himla kul med stor släkt !! vi ska ha knytis... alla tar med något, åsså blir det en stor fin buffe med gottigott ! min bror har visst kokat en rabarbersaft vi ska blanda med något annat bubbelgott...  :)   vi hoppas på ett redigt roligt partaj i Hjälta !
Nä nu ska jag lägga mig & läsa... puss på er alla sötisar !


1:a semesterdagen avklarad !

Helloooo friends !

Så har den första semesterdagen avklarats... och vilken skojig dag vi haft ! för det första, sov vi till klockan 10:15.. underbart !!!!

Sedan har jag vart & klippt mig hos bästa Maria... supersnyggt som vanligt!  sedan har grabbarna vart hos Elliot & lekt en sväng, medans, så fpr jag & Milo och hälsade på hos Madde .. Milo fick se alla djuren.. och traktorn... och hela bondgården.. han var lyrisk efterråt !  :)

Efter att vi hämtat Anton & Hampus hos Elliot, så svängde vi in en sväng hos Annah & Stefan.. och ÄNTLIGEN har vi bokat resan till Leksand & Sommarland !!  2 hela nätter & 3 dagar i Leksand tillsammans !  2 dagar på sommarland kommer bli kanoners !!!  ska verkligen bli superskoj !! campingen som vi ska bo i stuga på är oxå jättefin... vi har ju vart där förut oxå, för några år sedan, och vet med säkerhet att vi kommer få fantastiska dagar där !

Ikväll har vi kokat saft oxå , smultronsaft ! mumma !

Imorrn ska jag upp till pappa & han ska hjälpa mig byta bromsbeläggen på min bil, ska bli intressant ...  :) Imorrnkväll blir det förhoppningsvis fisketur om vädret tillåter !

Nu har jag en fotbollsmatch i vardagsruimmet.... känns som om jag ska försöka avstyra den & få killarna i säng...  :) puss !


Kokat smultronsaft !! mumma !!


Madde visar upp lammet " Vickan " :)


Milo & jag var & hälsade på hos Fam Persson !


Milo kör traktor hos Perssons !


Big Event ! :)

Goafton på er mina vänner !
Nu ska ni få höra... alla ni som känner oss, vet att lillen= Hampus, är lite sådär att han inte gärna velat sova över hos kompisar, de enda han sovit över hos är sin mormor & morfar.. han är oxå lite sådär att han hellre vill att kompisarna kommer hit, än tvärtom... döm om min förvåning när han for till en relativt ny vän, som bor i Skärvsta, Elliot. igår och lekte halva dagen, sedan när jag hämtade honom igår efter jobbet vid 16, då ville han bestämt sova där...  :)  jag stod som ett frågetecken.. mamman i huset sa attd et var helt OK !  sagt & gjort, vi fpr hem några timmar, och innan jag for för att titta på Antons träning vid 19, så skjutsade jag min son till Elliot, för övernattning !  trodde att jag skulle måsta fara & hämta honom eller nåt mitt i natta.. men ICKE !  fick ett sms imorse av Ullis, där det stod att allt gått superbra !  :)  och att de skulle cykla till macken & köpa glass  ! så detta dygnet har Hampus verkligen vuxit...  så kul tycker jag !!
Sedan hann vi bara hem, jag hämtade honom vid 12 innan jag skulle på jobbet, sedan fick jag höra att han hade farit till Noak & Loke för att leka där !  så han har vart i Granvåg halva dagen oxå !  nu börjar grabben bli varm i kläderna att fara till polare...  :D
Det är så kul för honom att allt gick så bra med övernattningen & allt !  all tack till familjen Rubensson !! nu kommer han antagligen vilja sova över hos flera kompisar oxå !


Annars igår, så var Anton oxå en sväng hos Elliot, de hade fiskat vid deras brygga vid älven, och haft det jättemysigt ! sedan hade Anton en superbra träning-himmel vad han kämpade hårt alltså ! så kul att se hur bra han är !!
Igårkväll såg jag en riktigt kung film oxå !  som jag velat se ett tag men det har liksom aldrig blivit av..  " Saw 3 D "  åh vad bra den va !!!  riktigt ruggig....  sånt som jag älskar ! :)
Nu ska jag försöka hinna med att se "Devil " oxå.. en ny rysare som oxå verkar kung !

Idag har jag jobbat kväll... nu har jag heldags & kvällspass imorrn + 7-15 på söndag kvar innan det är semester  i 3 veckor !  härliiiiiigt !!!
Håller på att planera en liten semestertripp till Leksands Sommarland med våra kompisar oxå... nu håller vi tummarna att den blir av !! antagligen blir det om några veckor isåfall.... KUUUUUL !!!!  :D
på måndag blir allt bestämt & klart, så då vet vi !! 

Det där lagledarjobbet jag blev erbjuden, som jag skrev tidigare om, det tackade jag nej till- visst skulle det säkert ha varit kul, men jag känner att tiden inte hinns med... jag prioriterar mina andra lagledar jobb före !   det går säkerligen flera tåg  om andra lagledarjobb !, längre fram i tiden... när jag känner att det finns möjlighet till detta .. jag måste lära mig att tacka nej till saker & ting, och det gjorde jag nu.. jag är duktig !  :D

Nu ska jag se till att få trötta killar i säng... deras trötta mamma ska oxå sova... puss på er !

Skolavslutning !

Goafton vänner !

Ikväll har vi varit på Rödsta Skolas avslutning i kyrkan... åh vad vackert det va.. så himla fina barn..

De sjöng så himla gulligt må ni tro.. och jag är mäkta förvånad över att Hampus gick med sin klass, satt med sin klass & stod & sjöng med sin klass ! förra året vågade han inte alls.. han ville absolut inte ... men i år så tog han steget,. modiga killen !

Anton var fanbärare in i kyrkan oxå minsann !  sååå fin.. han såg så stolt ut min storkille... som nu gått sista dagen på Rödsta... nu väntar mellanstadiet på Nipan... tiden går fort...

Mina föräldrar, min bror & Milo var oxå med & tittade i kyrkan.. Milo skrek rätt ut när vi kom in i kyrkan.. :  Aha, är detta ett fängelse... hehe... detta sa han alltså mitt framför prästen dessutom !  haha...

Men han verkade trivas i "fängelset"...

Efter avslutning var det den obligatoriska samlingen utanför... fick så många fina & roliga bilder av alla klasskompisar, men av hänsyn till de andra barnen, så kommer jag ej  lägga upp .. man vet aldrig om det finns de som inte vill synas på bild..

sedan bar det av först till farfars grav.. han har fått en sten nu oxå.. fin.. barnen ville gäran veta vart han låg, så nu har jag visat dem.

Väl hemma i Hjälta, kom  min mor på besök, samt grannbarnen, så¨jag gjorde en rejäl marängswiss !!  gott som tusan !

Nu ska grabbarna snart till sängs... tänk, nu behöver de inte kliva upp tidigt en enda dag innan skolan börjar 22 augusti !!  vilket lyx !! om de bara förstod hur bra de har det...

Imorrn väntar match för både Hampus, mig & Thomas... en riktig fotbollsdag med andra ord !:)

på tal om fotboll... snacka om att jag blev paff nu ikväll när jag fick ett samtal från en gammal klass & fotbollskompis.. jag blev tillfrågad att tillsammans med henne, vara lagledare för RUIF´s U-Lag Damer.. div 4..flickor födda -93 till -95...  ojojoj var min första tanke... vilken grej...  klarar jag detta? har jag tid?  men man vet ju aldrig först man provat... och jag tror nog att jag har lite iallfall att tillföra.. men nu väntar ett möte med lite info om vad det innebär... så jag har ju lite betänketid.. men nog låter det intressant må jag säga... vi får se..

Nä nu är jag trööööttttt !  puss & gonatt !


Mina hjärtan redo för skolavslutningen !


Finaste... <3


Födelsedagsfirande !

Hellloooooooo!

Idag har vi 2 stycken födelsdagsfiranden !  den ena är min lillebror som fyller hela 32 år.. sedan har vi granntjejen Jessica som fyller 9 år !

Först ut att gratta var min bror, så vi åkte upp på Skedom med present- 2 flaskor ekologiskt odlat rödtjut, i en fin vinhållare som jag hittade.. åsså en tjusig blombukett som jag gjorde till honom av mina egna blommor ... mkt fint !
Där fick vi gofika, och mysa lite med Milo & Lima !
Sedan ville Milo hänga med oss på Hampus träning, så det gjorde han, väl nere på risön så gick jag & Milo på liten prommis... ner till älven, bryggan, och kollade in lite fiskar !  sedan kollade vi på Hampus när han tränade... Milo han hejade på för fullt !  :)

Sedan var det dax för Anton & Thomas & åka till Långsele på Antons träning, då gick jag & Hampus & grattade Jessica... det blev en snabbis, eftersom alla barnen ville till oss & bada på en gång !  :)  så efter lite bad & stoj i poolen så är nog grabbarna rätt möra nu.... Jag ska själv göra kväll nu oxå.. så man är pigg på jobbet imorrn !
Imorrn kväll har Anton match på Risön 17:30... heja LAIF !
Nu har jag 4 arbetspass kvar till SEMESTERN ! tjohoooo !!!
Kram & pussiluss på er !


Milo & jag kollar på fiskar i Älven !


Födelsedags"barnet" med lilla Lima !


Hampus gungar Milo !


Anton myser med Lima...


En härlig kväll !!

Ikväll har vi varit på supergod middag hos Kicki & B-A i Långsele.. vi fick underbart gott kött med potatisgratäng & en melon-fetaost-sallad ! jag hade gjort 2 tårtor till dessert, och mamsen hade gjort sin goda katrinplommonsuffle !  mumma !!!

Vi hade mysigt tillsammans med mamma,pappa, lillebror,Betta, Milo,Lima, Eva & Lasse.. mkt trevligt ! kubbspel & fotbollsturneringar hanns med oxå !  :)

Nu är vi alla så¨trötta så jag kan knappt hålla ögonen öppna... måste göra kväll nu....

puss & nattinatt!


Min storkille som snart slutar 3:an... <3


Lima & jag myser...


Prinsessan Lima !


Fasters goknopp Milo !


Hampus har intagit sin "party-pose"


En härlig kväll hos Kicki & B-A !


Övernattning & Flottfärd !

Hallojsan vänner !

Nu känner jag mig totalt slutkörd... men på ett bra vis !  :)

Gårdagens äventyr tog verkligen på krafterna... först var det flottfärd.. och jag rodde årorna som en tooook !!!  så idag känns det i armarna ...  :)  men ett bra träningspass !

Efter en härlig färd, så stannade vi vid Notön, för att äta... vi var närmare 30 pers , så det var skoj !

Sedan var det iväg till skolan för att förbereda nattens äventyr...  14 stycken kids & jag & Katrin... gick hur bra som helst det !  de uppförde sig exemplariskt ! finaste 3:orna i stan !   vi kollade på film, det spelades en hel del fotboll... åsså lite bus..  :)  kan säga att de sista somnade vid 01:45... och den första vaknade 04:15...och jag vaknade varje kvart typ däremellan, så det har inte blivit någe sova av !  :) jag känner mig lite bakis, fast jag inte druckit något... kan det vara sömnbristen som tränger sig på?  :D

Man är ju liksom inte van att vara vaken halva nätterna & vakna tidigt...  herreguuud vad de som har småbebisar gör det bra som inte får sova något heller... all my respect to you !! :)

Men hursomhaver så hade vi en superskojig kväll & natt !

Ikväll är vi bjudna på grillfest uppe i Långsele... min moster har bjudit in halva släkten på grillning.. ska bli skoj, jag har bakat 2 fina tårtor till efterrrätt !!

Frågan är hur länge jag orkar vara vaken...

Nä nu ska jag hoppa in i duschen !

Ha det gott allesammans !

 


En härlig flottfärd framför oss !!


Fotbad vid NOTÖN !


Jag & Katrin som bossade över klassens övernattning på skolan !


Pooltajm !


D´ e´ mycke nu... :D

Hej på er !

Nu är det massa skoj på en gång må ni tro...  Denna vecka har gått alldeles för fort tycker jag..

Märks att det börjar närma sig sommarlov... & semester... det tycks alltid vara som mest att göra den här tiden på året.. och jul förstås..  :)

I går & i förrgår hade Anton matcher på Risön, vinst båda dagarna !  i tisdags spelade de mot "Nipans Vildar" och vann med, 7-2 tror jag det var... och i går mot "Barcelona" då vann de med 4-3.

LAIF spelade MKT bra !!! heja pojkar !!

Igår efter skolan vart det premiärbad på Risön oxå !  en sväng ner dit med Stefan & Noak,Loke,Alfred & Elias... en helen hög me ongar !!!  :)  skoj det ! det märktes att barnen saknat Risön... de badade som aldrig förr !  :D

igårkväll var det även dax för Pumorna att lira igen... tyvärr förlust - men vi gjorde iallfall 2 mål !! det ni !!  mot ett lag fullt av karlar !! tycker jag vi gjorde bra ! Nästa vecka spelar vi mot det andra tjejlaget... då är det bara vinst som räknas !!!  go Pumas !!!

Ikväll har jag bakat en liten kaka, som jag ska ta med på Övernattningen som vi klassmammor har fixat för 3:orna på Rödsta... det blir en kväll full av skoj !  det startar 16:30 på Westin Adventures med flottfärd för klassen, sedan fikastopp vid Granvågsniporna... för att senare på kvällen samlas vid skolan, där jag & en annan mamma ska övernatta med alla kidsen... vi ska spela kubb... se på film.. äta chips & annat slisk hela kvällen lång !  :) barnen har verkligen sett fram emot denna övernattning på skolan !!  vi får väl se hur pigg man lär va på lördagmorgon.. lär nog inte bli mkt sova inte...  om jag får säga det själv , så tycker jag att jag & Jessica har gjort det riktigt bra med 3:ornas avslutning !! :D 

Nä hörni... nu lockar sängen... och min superbraiga bok!!  Jo Nesbös nya.. " Pansarhjärta"  creepy... men mkt mkt bra !!!

Puss & Kram & ha en fin helg på er alla !!

Just det !  imorrn kommer brandis & fyller vår pool !!! wohoooooo!!!


Cookie Blue !! :)


Golfhelgen !

Tjingeling !!  i helgen har vi haft bangolf DM här i Sollefteå !  många människor, trevliga som tusan & ett hyffsat väder.. förutom att vi fick bryta en stund mitt iallt pga av stormen !  :)  grabbarna gick det rätt bra för oxå..  2:a & 3:e pris, så de fick en slant i sina plånböcker ! glada & nöjda efter helgen !

Vi har även hunnit med en sväng på marknaden.. inte alls mkt handlande.. endast killarna som handlat lite.

Igår bjöd mor & far på middag, superdupergott var det !!  och det var skoj vi va ett litet gäng som var där.. vi, bror m familj, samt min moster & hennes man !  himla trevligt !!  och såklart vräkte man i sig alldeles för mkt... och jag åt öven av ALLA efterrätter... Pannacotta... glass med nougatsås... och brorsans supergoda rabarber/blåbär/hallon paj med marängtäcke ! jesus så gott allt va..  :)

En riktigt lyckat "söndagsmiddag" !!  igårkväll kollade vi på BB-finalen !!  vad bra det va!!  Hampus hade gjort ett egenhändigt tillverkat plakat innan... " Heja Simon"  hehe.. så gulligt va det !  tur att Simon vann oxå !! fast jag gillade även Peter... med all sin negativitet...  :)

Nä nu ska jag göra kväll... har 4 tidiga mornar på jobbet framför mig... puss & gonatt !


Poolen är tom.. men snart så är den klar att badas i !! :)


Hampus gjorde ett fint plakat innan big brotherfinalen ! Heja Simon ! :)


Lima !


Anton koncentrerad på bana 7...


Hampus på gång !


Bangolf DM !


Stooooorm!

Helloo Helloooo!

Herremije vad storm vi haft idag !  läste på aftonbladet.se att det i norrbotten var trombvarningar ! lite coolt.. men oxå lite läskigt..

Vad har hänt annars då? nja, not much.. igår var vi ner en sväng efter jobbet på marknadsmässan.. same as always.. inge konstigheter.. inhandlade nada.. billigt vart det !  :)

Hampus hittade dock ett fynd.. han är "Speed Racer" fantast.. och har köpt alla bilar som finns här på leksaksaffärn.. döm om vår förvåning när vi hittade dessa bilar i ett av stånden.. billiga dessutom ! så han har nu inhandlat inte mindre än 7 nya bilar.. för endast 140 :- ! han är så lycklig över detta & han & Johannes har lekt med dessa bilar hela dagen !

Anton han sparar sina pengar-som vanligt..  :)

Idag har vi även vart på DM i golf... SBK anordnade detta denna helgen, så idag har grabbarna gått 2 varv, gick väl sådär... de var duktiga.. men deras humör var inte så bra..trötta såklart, efter att de vägrade gå & lägga sig i tid igår... gick så pass långt att jag sa till dom att jag funderade starkt på att inte låta dom vara med på söndag..imorrn avslutas DM med 2 varv, plus 1 finalvarv.. men de lovade dyrt & heligt att skärpa till sig imorrn... och jag tror dom. prispengarna lockar dom förstås... eftersom det betalas ut preispengar till de 3 första.. och de är bara 3 killar i grabbarnas grupp, så de är ju garanterade att vinna kosing ! :)

Jag tycker att dessa tävlingar är väldans bra.. bangolf har ju ett tråkigt rykte om sig att vara "nördigt" vilket jag anser är helt fel. barnen får fina vänner, alla människor inom golfen är otroligt givmilda & snälla !  att sedan få spela hur mkt golf man vill när man vill... det är ju kanon det !

Annars har vi haft en lugn helg... lagat god mat.. rensat lite rabatter.. kollat igenom bilderna sedan den underbara klassträffen.. det var ju får himla roligt alltså ! 

Det trista just nu, är att min fot som jag gjorde illa på förra fotbollsmatchen, den verkar inte ge med sig.. har fasen fortfarnade ont... börjar nästan fundera om jag inte bröt nåt stackars ben i min fot, eller så är det en rejäl stukning helt enkelt... men hur ska jag få bort det då?!!  måste ju vara fit for fight nu på onsdag igen !

Nä nu ska jag läsa lite ... imorrn väntar tidig morron igen... sedan har vi ju den stooooora Big Brother finalen imorrnkväll att se fram emot !


Party !

Ja mina vänner ! igår gjorde jag premiär på partajande, efter ca 7 vita år !  :)  vi hade klassåterträff , 20 år sedan vi gick ut 9:an.. och min bästaste Åsa kom hit oxå från S-vall & sov över, herreminje vad skoj vi hade igår !!!  klassträffen var heeeeelt fantastisk ! så roligt att träffa på alla gamla klassisar & snacka & äta gott, och dansa !  Ojojojoj vad vi dansade... har inte dansat så här på 10 år.. roligt som tusan !  vi var sist ut från dansgolvet oxå !  nöjda,trötta men superglada efter en superkul kväll, somnade vi vid 3:30 snåret... kan inte minnas sist jag var vaken så länge... och ändå var vi pigga & alerta imorse !

Ikväll har vi tagit en cykeltur till Långsele oxå ! vi passade på att cykla 1,4 mil som det är ... när det var så fint väder, det var jättehärligt ! och Anton fick en rejäl uppvärmning innan hans fotbollsträning började...  ojoj ! men vi tyckte alla 4 att det var en bra cykeltur... men klart det blev jobbigt sista biten hem...  :)

Nu ska jag sussa... rätt trött nu då...  ska jobba 7-16  imorrn, sedan ska jag möta upp familjen på marknadsmässan ! kul & kolla runt där lite.. ha det gott mina vänner !


Vi tog en "liten" cykeltur till Antons träning ikväll.. :)


Hampus !


Trötta.. MEN nöjda & glada efter en skojig utekväll !


Jag & mitt hjärta ... Åsa !


RSS 2.0