1:a Advent !

Idag har vi haft en underbar dag härhemma jag & barnen... 

vi sov ut ordentligt i morse, sedan vart det mys-frukost med äggröra & mackor i tv-soffan !  härligt!

efter slöandet i soffan , klädde vi på oss & gick ut i det härliga vädret, Hampus lekte med grannbarnen & Anton sköt lite hockeypuckar.. jag passade på att flytta alla saker från det gamla förrådet till det nya... oj vilken plats vi numera har i förrådet !  detta nya förråd är nästan dubbelt så stort som det gamla !

men än är det mkt kvar att göra... vi ska rensa ur garaget & flytta en masssa saker därifrån till det nya förrådet.. 4-hjulingen, åkgräsklipparn,cyklar... och vips så har vi massa plats i garaget oxå !  :)

sedan vart vi bjudna på adventsfika in till grannarna, Helena hade bakat en så himla god kaka... som en sockerkaka med saffran.. mums !! där vart vi kvar ett bra tag, sedan for vi ner en sväng på skyltsöndagen & kollade.. vi var nog där i bara dryga timmen tror jag.. sedan var vi nöjda.

men det var verkligen mysigt nere på stan.. med alla eldar som brann lite här & var...

lucian iddes vi inte vänta på... så vi for hem & gjorde middag istället!

ikväll har jag kokat risgrynsgröt... med massa grädde & kanelstänger... god som tusan vart den, jag har nyss satt i mig en hel del...  :)

imorrn jobbar vi tidig morgon båda två, så det blir till att dra upp kidsen tiiidigt....

efter jobbet ska jag på fritids för att fika adventsfika med barnen... det brukar bli jättemysigt !

sedan på kvällen ska jag göra lite julgodisar tror jag.. har ju köpt cellofan idag så jag kan göra små gotta-påsar till nära & kära..  :)

nu inväntar jag " Paradise Hotel"... pinsamt... jag vet !  :)


Snart är det jul... :)

Julen närmar sig med stormsteg hörreni !!  :)

alla som känner mig, vet att jag är dödligt förjust i julen &  allt pyntande därefter...

Idag & igår har vi mestadels ägnat åt oss just julpyntning.. barnen gillar oxå att ta fram alla saker & göra fint, så det är kul att de är delaktiga !

nu så kan jag nog säga att vi är klara med allt ! skööönt !

Idag har vi vart ute i det härliga vädret en sväng, vi har gjort pepparkakshus, vi har sett " Harry Potter & Halvblodsprinsen".. åsså har vi fått en ny TV & DVD av mina föräldrar som jag har kopplat samman med Tv spelet & flyttat upp på övervåningen!  mycket bra blev det !  så nu kan barnen spela & kolla film uppe om de vill det ! 

min mamma var hit en sväng i e.m. oxå, med ett par superfina, låååånga stickade strumpor som min kompis mamma har gjort till mig-gulliga Marianne..  :) tack så mkt !

Anton har sovit borta inatt hos Erik, allt hade gått jättebra !  han var supernöjd med övernattningen !  bra det ! 

imorrn är det dax för julskyltningen ! tjohooo!

vi ska nog ner en liten sväng iallfall... Hampus & jag börjar ju som sagt bli förskylda.. så nåon längre stund blir det inte!

Imorrn ska Anton få stanna hemma från Hockeyträningen oxå... jag ser att han behöver sova ut ordentligt... han har vart trött idag... så det blir en lung morgon för oss.. med adventsstaken som skall tändas... & mysfrukost !

Kram på er alla !

& ha en trevlig 1:a Advent !


TGIF !

FREEEEDDDAAAAG !!!  tjohooo!

nu har jag 3 dagars ledighet framför mig, känns fantastiskt !

igår när jag & Anton kom hem från handbollsträningen, vart vi glatt överraskade.. Hampus hade klippt sig!  Thomas fick äntligen klippa honom...  han blev sååå  söt!  ser så " vuxen " ut liksom...

sedan imorse efter skollämningen, stack jag en sväng på dollars, där hamstrade jag en massa ljus, oljeljus..värmeljus.... gardiner...ljusstake... ja, lite blandat smått & gott!  sedan var det dax för storhandling på ICA ... jag är nog en av dom få människor som finner det väldigt avslappnande att gå & handla ...   :)  just mataffärer gillar jag... 

ikväll & i eftermiddag har jag & Hampus gjort julefint!

Anton vart hämtad av sin kompis Erik vid 4 tiden, han ska sova där i Forsmo i natt!  han längtade !!

så jag & H har vart solokvistar.. vi har fått mkt gjort tillsammans iallfall !  alla ljusstakar, gardiner, är framplockade.. och håll i hatten nu:  ...  Jodå, några tomtar har allt åkt fram oxå !  oväntat? näää...

imorrn kommer resterande av allt vårt julpynt att åka fram kan jag säga... jag vill ha julsakerna framme lääänge så jag kan njuta av dom !  inte bara några veckor.. för att sen plockas bort !

näää är man julälskare av högsta rang, och även " julhjärntvättad" från både mammas & pappas sida, så finns ingen annan väg ut...  :)  t.o.m mina barn frågade för ett par veckor sedan om det inte var dax att plocka fram pyntet...  :)

nu har vi kolalt på IDOL... hurra hurra !  Erik är kvar !! jag kan säga redan nu, att i finalen kommer vi att se Erik & Tove- vinnaren HOPPAS jag kommer att bli Erik, men jag TROR att Tove kammar hem det... det visar sig...

Nu mår jag lite halvilla...så nu måste jag sussa..
Kraaaam!


Nyfriserad Hampus!


1 månad till Julafton!

Nu går tiden snabbt hörni...  kom på i går att det precis är 1 månad kvar till julafton..  :)

Igår jobabde jag bara till 13, härligt det !  sedan hämtade jag barnen & vi for hem för att göra lite läxor & annat skoj innan det var dax för oss att fara på Antons hockeyträning.
Hampus & T stannade hemma.

Idag är det kvällen som gäller på jobbet för mig... känns väl OK..
nu sedan i f.m. så har jag strykt massa julgardiner & juldukar.. sedan har jag tagit fram alla jul-lådor med tomtar & åter tomtar...   :)  men allt detta står ännu bara i förrådet... redo att släppas fram !  detta skall jag roa mig med i helgen, då är jag ledig.

efter imorgon kl 13 .. DÅ har jag helg!  tjohoooo!

på fredag när jag lämnat kidsen på skolan, ska jag swisha ner en snabb sväng på dollars... de har så himla billiga oljeljus & andra ljus där, så jag ska hamstra !  :)
det lär nog bli lite andra jul-saker oxå kan jag tänka mig...

Nä nu ska jag plocka ur diskmaskinen... sedan en dusch..sedan jobba,jobba, jooobbbbbaaaaa !  :)


Hipp Hipp Hurra för Thomas idag!

I dag fyller T hela 34 år ! hurrahurra!

imorse gav barnen & jag honom vår present, presentkort på sportringen, som jag slagit in sååå fint i en massa paket i varann..  hehe.. och virat runt med isoleringstejp !  inbrottssäkert...   :)

han vart nöjd & glad!

efter jobbet for vi hem , sedan kom mina föräldrar, samt min lillebror m. familj & grattade Thomas, så vi hade gjort tårta & en annat massa gott som vi bjöd på ! alltid kul med besök så man får bjuppa på fika!

Tack ni som kom & grattade honom , det var jättetrevligt! han var väldigt nöjd med kvällen!

Sedan kom grannarna oxå hit på fika, sedan gick vi bort en sväng dit för att kolla in deras kök som de håller på att bygga om, sååå himla fint alltså !!

I kväll har vi även fått klartecken från några grejor som vi hittat på blocket i julklappar till killarna, och vi hade tur !  vi fick köpa allt vi hade hittat !!  killarna kommer att bli himmelens nöjda kan jag säga... & vi är nöjda med så mycket till så litet pris !!

Nu MÅSTE jag läsa ut den oootroooligt bra:iga boken jag läser nu: Dan Browns nya !!  kanoners!

 


Sköna Söndag !

Härligt med söndagar...  imorse sov jag till 10... lovely!

men att gå & lägga sig på kvällen, för att sedan vakna med huvudvärk oxå.. är inte sååå kul.. har haft den här huvudvärken alldels för länge nu... den kommer & går.. är väl nåt som följt med alla virus som flugit omkring härhemma på sistonde...
I dag har T haft hemmamatch, Anton hängde med dit & kollade, det blev 8-8 .
Hampus & jag stannade hemma för att invänta vårt besök för dagen: Veronica, Hannah, Mathias+ Elias & Alva har vart här idag & lekt & busat & fikat!  mkt skojigt hade både barnen & vi !
även grannbarnen var här, så de var 8 barn som lekte tillsammas... :)
det var skoj att träffa & surra med Veronica.. var ju ett låååångt tag sedan sist... typ 1 år eller nåt...
nästan..

Nu har jag städat ihop lite, gjort veckoplaneringen, snart ska jag fixa middag, sedan är det innebandy för heeela slanten ikväll!
åsså blir det såklart lite " paradis Hotel" innan läggdax...  :)

Många kramar!


Lördag!

Tjohooo!

Måste få säga att det är bara för helt underbart att ha ledig helg... helst när det inte är en massa inplanerade grejor.. förutom hockeyn då .. :) i fredags slutade jag 16.. T hade slutat 12 så han for på badhuset med killarna, sedan träffade Anton på en kompis på badet som det bestämdes att han skulle sova där hos Robin, så blev det !

Vi resterande 3 i familjen for & beställde pizza som vi tog hem & smaskade!

sedan var det framplock av diverse fredags-gott ! Hampus & jag pysslade på lite i köket & bakade lite.. åsså gjorde vi egen glass i Antons fina glassmaskin han fick när han sålde jultidningarna, den blev riktigt god !

sedan var det dax att kolla Idol!  sikken tur att Erik inte åkte ut... har ju liksom tippat han som vinnare av hela tjottabalunsen !!  så det vore ju tok om han åkte ut nu då !

Idag har vi vart på hockeyn.. vart & inhandlat tårtgrejor till T födelsedag på måndag.. åsså bara vart hemma !  härligt !

vi har haft besök av Milo m. familj oxå, dom bjöd vi på nybakade bullar !  vi hade gjort både nougatbullar & vanliga hederliga bullar !  Milo sa direkt att : " dom här är det nåt fel på "...  haha !

fin komplimang jag fick där då...   :)

Nu ska jag se om killarna ska sova nångång.. så jag får kolla några avsnitt av " Paradise Hotel" som jag pinsamt nog börjat att kolla på...  :)

imorrn får vi besök av Veronica & kidsen..  high life lär det nog bli då !

sedan har vi 2 innebandymatcher på kvällen...

Kraaam!


Rycket!

Nu har jag haft ett super-ryck med att greja litegranna!

har sedan i morse bakat Dumlekladdkaka, gjort ett gäng pannkakor, gjort Chokladfudge, & en Mjuk Pepparkaka !

Nu känns det som om jag ska lugna ner mig ett tag innan det är dax att fara på jobbet...  :)

Kan meddela alla om att våra små bebisar växer & frodas... så söta sååå !

fick en komplimang från en jobbarkompis, hon tyckte att vi kunde få sälja den prickiga katten för många pengar... faktiskt så är den ju väldigt speciell... har då aldrig sett en så prickig kissemiss !  :)

den är en kopia av Pippi Långstrump hästen, Lilla Gubben...  hihi !

Nä nu måste jag sopa upp lite blomjord som den andra 17 veckors kattungen har rivit ner...

Tjipp!


Halva veckan har redan gått !

Jag tycker att tiden går så himla fort nuförtiden... antagligen för att man har saker att göra hela tiden, man vill liksom att tiden skall stanna upp en stund...

under denna första halva av veckan har vi haft som vanligt, hockeyträningar, massa kompisar hos killarna,sedan var jag på föräldramöte på skolan igår, som var helt fantastiskt bra!

Skolan hade tagit dit kuratorn som informerade om hur man tar upp vissa saker med barnen, hur man stärker barnen, allmänt om barnens mentala utveckling...jätteviktiga & bra saker !

jag uppskattar att skolan gör sådana här saker..enda nackdelen är ju att det kommer för lite föräldrar... på såna här möten borde fler tycka att det är viktiga saker, och försöka ta sig till dessa möten... visst förstår jag att många inte har möjligheten att komma p.g.a barnvakter,jobb & dyligt..men ändå...

idag är jag ledig iallfall! tjohooo!

nu kan jag berätta hemligheten jag burit på såå länge iallfall... min bästaste vän Sandra & hennes son Liam, som bott i Skellefteå i hundra år( känns det som)  hon har ÄNTLIGEN bestämt sig att flytta hem igen!  de har köpt hus på remsle !!  jag är sååå glad för detta!!  flytten kommer att gå i jan-feb.. ska bli så skoj!!!

nä om jag ska börja ta tag i alla saker som jag ahde tänkt hinna med idag... bl.a rensning av leksaker som skall kastas, som barnen inte leker med längre... städning av förråd... städning av huset...tvätt..ja, det mesta måste fixas faktiskt! :)

om jag hinner med detta idag är ju en annan fråga..måste nog sätta igång på en gång & inte sitta här & hänga....  puss!


favorit i repris.. :)


Swooosh-dagen !

Helloooooo!

Dagen som gått har flygit iväg som bara den !

vi klev upp vid halv nio, grabbarna låg nog & pratade länge igårkväll när de sov så länge imorse !  :)

vi gjorde en riktig myspys frukost som jag brukar göra på helgerna, med äggröra,rostat bröd,nypressad juice,youghurt,...mums !

sedan kom Eriks mamma & hämtade honom, då ville Erik att Hampus skulle hänga på hem till han, så blev det !  :) 

sedan skjutsade jag T & Anton till hockeyträningen, efter jag släppt av dom på nipvallen, for jag ner till Björkå för att träffa min lilla Angel, & lämna jultidningarna, där fick jag nybakt gofika !

sedan swishade jag till stan igen för att åka till några andra som köpt tidningar, lämnade över dessa, sedan tebax på nipvallen!

nu har jag hämtat Hampus hos Erik, på vägen hem plockade vi upp Elias & tog med honom hem till oss!!   :D

om några timmar ska vi på valla för 2 innebandymatcher !  spännande....   :)

vad tycker ni om min nya fina färg på bloggen då?  det är min gulliga kusin Natta, som har fått testa lite bloggdesign som hon håller på att lära sig, då får hon greja med min blogg , jag gillar ju förändringar!  så framöver kanske bloggen ser lite olika ut då & då !  kul som tusan !!

Kraaaam på er!


Härlig dag & kväll!

Hello friends!

idag har det vart en superbra dag!

börjde med skridskoskolan för killarna, gick jättebra !

sedan följde Noak & Loke med oss hem, sedan har de varit här hos oss hela dagen, och vi har haft så mysigt, barnen har lekt fantastiskt bra tillsammans!

mot eftermiddagen kom grannbarnen en sväng, sedan ringde en av Antons kompisar och ville sova över!  Givetvis fick han det!

så ikväll har vi haft en riktigt myspyskväll med en massa godis & många skratt!  :)

har kollat " Körslaget" såklart, och vår favvo vann!  Ola !  wohooo!

Nu ska jag få ett nytt utseende på min blogg oxå!  min gulliga kusin Nathalie har lärt sig hur man gör, och nu har hon fått fria händer att utforma min blogg som hon vill !  ska bli spännande... men hur hon än gör så blir det nog superbra!   längtar... hoppas hon grejar det snabbt !   :)  är sååå nyfiken på hur det kommer att bli....   :)

Nä nu ska jag kolla på " Änglar & Demoner" 2:47 lång... så det blir en sen kväll för mig inatt...

imorrn är det hockey & innebandymatcher & ett besök hos min Angel som gäller!

Hejhopp!


Fredag 13:e...

... är lite av en turdag nu!
härhemma imorse föddes till vår stoooora förvåning 2 friska välmående kattungar!
hej & hå vad det föds katter härhemma detta året nu...   det är ju bara 17 veckor sedan hon fick förra kullen, 2 st även denna gången..
tror det kan vara läge att kastrera den lilla gumman nu...  :)   hon verkar ju vara het på gröten att bli på tjocken...
ni ska se så söta de är... en är helsvart med vita tassar & vit på nosen, den andra ser exakt ut som en dalmatin-hund !  aldeles prickig !  sååå söta !!
nu har vi gjort iordning " The Hjälta BB "  som vi nu har vanan inne på nu...  inne i vårt sovrum. där ligger nu kattmamman & de båda småkissarna & myser...  den andra " kattungen" som är 17 veckor är väldigt fundersam kan jag säga...  men han är mest bara nyfiken..inte dum alls..

Nu inväntar vi Idol.. grabbarna spelar lite brädspel med deras far, jag har tvättat lite... imorrn far T på innebandymatch i Sveg..blir borta från 5 tiden på morron till sena natta ! 
jag & killarna ska på skridskoskolan på morgonen, sedan blir det nog en sväng på bytardagen på Valla..ska se om jag hittar några skidor till Hampus, samt hängslen till Antons hockeybrallor...
sedan blir det en sväng upp på Skedom oxå tror jag!

Härligt med ledig helg fremför mig!!
ska hinna med att se både " Da Vinci koden" & " Änglar & Demoner " ska bli spännande...
åsså blir det nog lite vampyr-serier som vanligt... har snöat in på en ny vamp-serie som heter " The Vampire Diaries"  mkt bra !

Hejhopp!
Kan meddela alla som köpt jultidningar av Anton att nu har de kommit!

Gullisarna... :)


Nyfödda kl: 05:30 !


Härlig dag!

Tjopp på er!

idag efter jag hämtade Anton på skolan, for bara han & jag ner på Westerlunds & fikade tillsammans- det är mysigt för barnen att få rå om mamma helt själv ibland.. och även för mamman att få rå om ett barn i taget ibland..  :) Hampus hängde på Elias & Alfred hem han !

efter fikat for jag & storkillen hem, vi läste läxan.. han fick spela lite dator..sedan fick han välja maten, det blev hamburgare m. bröd..   sedan for vi på hans hockeyträning, han kämpade på superbra som vanligt!

sedan blev det en sväng mot granvåg för att hämta lilleman, väl framme hos Madde blev vi bjudna på smarriga solskensbullar & peppisar !  gottigott!

Nu sussar killarna sött..snart gör mamman det oxå... puss!

Förresten!

till Madde:

" Ljust Matbröd"

2 bröd

5 dl vatten

25 g jäst

1 msk olja

2 tsk salt

12 dl mjöl-lite mera kanske...

gör degen, baka ut 2 bröd -jäs 1 timma.

grädda i 250 grader 10 minuter- sänk sedan värmen till 175, & grädda ytterligare 25 minuter-klart!!


Ledig dag!

Idag är jag ledig! tjohoooo!

sedan jag lämnade barnen på skolan, for jag hem & har hållt på att städa,byta kattsand,städa ännu mera,tvätta,diska... it never ends......   :)

men nu har jag tagit mig en paus & sitter vid datorn litegranna!

Idag har dom fotografering på skolan, grabbarna är långhåriga om aldrig förr... men de har bestämt att de ska spara ut det ett tag till, så då får dom väl det då!  tycker det är ascoolt med lite längre hår på killar, och så ville dom ju se ut som rockers oxå!  tycker inte att det spelar så stor roll om de är långhåriga eller inte.. tror mest det är äldre människor som reagerar om de ser en kille som har långt hår... 

De blir nog så fina sååå iallfall på skolfotot! :)

igår fick Anton sina jultidningar som han sålt, åsså fick han sina premier som han valt, bl.a var det en MP4... jag är totalt värdelös på detta med MP 3 & MP 4...  hur bär man sig åt med att lägga in musik på dom? hur funkar det? nån som kan hjälpa mig???

Hälp mig någon!!!

Ikväll blir det ingen boxningen heller... har fortfarnade ont i halsen & öronen... ja jag vet, jag måste antagligen söka läkare för att det aldrig går bort...  åsså jobbar T kväll oxå...

Annars idag har Anton hockeyträning, Hampus ska få följa med Elias hem till sig..sedan efter hockeyn åker nog jag & Anton dit en sväng..

åsså har vi såklart läxläsning idag oxå!  denna vecka har Anton fått 3 läxor... han är överlycklig över detta faktum!  helt sant !  :)  

nu ska jag dricka kaffe!


Tjoflöjt!

Hej på er vänner!
Nu har jag jobbat klart för den här helgen...
Är ledig imorrn, känns skööönt!
Gårdagen blev mycket trevlig!!
efter jobbet for vi upp till mamsen & käkade middag,sedan packade jag in alla barnens grejor som de haft med sig till mormor & morfar, i bilen,åsså åkte vi till Milo för att fira honom på hans 2-årsdag!
där var det full rulle kan jag säga...  :)  Milo var i toppform!
han hade fullt upp med alla sina nya presenter, av oss fick han en dockvagn samt en ny docka till den!  han verkade tycka mycket bra om dem!
vi fick gofika oxå! Bettan hade gjort en smaskig tårta med aftereight fyllning...smarrigt som tusan var det !!

efter firandet där åkte vi vidare till Valla för grabbarna hade 2 innebandymatcher, som gick väldans bra för dom!  himla duktiga Superhjältar vi har alltså!!

Något farsdagsfirande vart det inte igår, eftersom min pappa jobbade, så han fick sin present-Whiskey, dagen före, & Thomas han fick sin present redan i fredags!  :)

Idag efter fritidshämtningen fick vi med oss 4 barn hem hit!  så det har varit mycket lek & bus här i e.m.  grannbarnen dök upp oxå efter en stund..   :)

Nu har jag kokat mannagrynsgröt, så jag ska smaska lite innan jag går & lägger mig & läser min nya bok jag fick idag: Fyrvaktaren- Camilla Läckberg. 

Puss & Kram!

Gullungen 2 år!


Milo race:ar med nya vagnen & dockan!


Hampus ger Milo födelsedaxpresenten!


Anton hos Milo!


Innebandyaction!


GRATTIS MILO 2 ÅR !!


Idol!

Har nyss kollat på kanske det bästa framträdandet i Idols historia!  Erik Grönvall-herreguud vilken stooor röst på en sådan lite kille...helt otroligt!

Annars ikväll har jag vart & lämnat barnen hos min mamma & pappa, de sk ju sova där i 2 nätter nu när vi jobbar!  vad hade vi gjort utan mina älskade föräldrar som alltid ställer upp för oss.. ni är guld värda!

grabbarna fick ge T sin farsdagspresent i dag oxå,eftersom vi jobbar & det är en hel massa saker som ska hinas med på söndag... så då fick de ge honom idag! :)  han blev mkt glad, han fick en snygg skjorta !

har satt i mig en bytta Ben & Jerrys ikväll oxå... gott va det kan jag säga! sitter i min ensamnhet & kollar Tv då får man lov att smaska en hel bytta glass...  :)

Nu ska jag kolla på Cirkus Möller.. sjuka människor!  finns det nå bättre?   :) Såå kul!


Fredag!

Hallojsan vänner!

Idag när jag hämtade Hampus på skolan var han lite ledsen... det var katastrof..ingen ville följa med honom hem..alla kompisar var upptagna...  " varför vill ingen vara med mig, varför får jag aldrig följa med någon hem.. alla vill alltid komma till mig... jag vill följa någon kompis  hem till dom! "  den ständiga kompisfrågan...  ja, vad ska man säga?  grabbarna har ju faktiskt kompisar härhemma nästan varenda dag! och när det någon endaste gång inte följer någon hem..katastrof! :)

Annars har jag inte gjort så mkt idag på min lediga dag innan det är dax för helgjobb... vart på stan en sväng & handlat presenter inför helgens kalas, Anton ska på kalas hos en klasskompis, åsså har vi Milos 2-årsdag, samt Farsdag! 

städat lite härhemma..packat grabbarnas väskor , de ska sova över hos mamma & pappa i helgen eftersom vi jobbar båda två.. men innan vi skjutsar dit dom ikväll, ska vi käka Tacos & äta lite godis & mysa litegranna!

Just nu har grannabarnen kommit hit, så nu har de fullt hus inne i Hampus rum!  det byggs kojor & dansas till Michael Jackson-som för övrigt har blivit Hampus stora passion i livet!  han lyssnar endast på MIchaels skivor nu...  :)han kollar på youtube varenda dag för att lära sig alla " moves" snart har han fått kläm på moonwalken!  :)

Annars har vi det bra på sjukfronten oxå tror jag!
snart har nog alla våra host-ont i halsen-öron-problem försvunnit! ( hoppas jag)

Nä nu ska jag trixa lite mera födelsedaxkort !
kramar till er allla, ses efter helgen!


Hipp Hipp Hurra för Momme idag!

Idag fyller min lilla mormor 86 år!

så ikväll på jobbet vart det ordentligt firande av lilla mormor!

Tur att man har sin mormor på stället där jag jobbar!  :)

hela tjocka släkten kom dit med fika & presenter så det var sååå himla myspysigt som helst, mormor var mkt nöjd när jag la henne för kvällen sedan....  :)

Äntligen fick grabbarna träffa Milo igen oxå efter alla veckor med sjuka härhemma, de var sååå glada att se han igen!

Annars idag har jag inte gjort mkt annat än att jobbat nu ikväll, Imorrn ska jag jobba kväll igen..men innan dess ska jag vara med Anton i hans klass & hälsa på!

Det ska bli superkul!

Jag tycker fler föräldrar borde försöka vara med barnen i skolan & se vad de gör, det är jätteintressant, man får en inblick i barnens vardag på skolan, se hur klassen funkar & så...

jag brukar se till att vara med i killarnas klasser minst en gång per år, Hampus klass var jag ju med för några veckor sedan, så nu är det alltså Antons tur!  :)

Nu ska jag läsa ut min bok... kram!


Momme 86 år idag!


Min mamma, Mormor & Moster Kicki!


Gulleplutten Milo!


Kompisracet har startat! :)

Good evening!

igår jobbade jag halvdag, kändes tur det.. är inte riktigt 100 än känner jag.... ont i halsen & ont i öronen åsså hör jag inget på högerörat heller! synd om mig....   :)

nejdå!  bara att bita ihop! snart är jag pigg som en lärka jajamen!!

igår efter skolan hängde Elias med hemöver, sedan fick vi besök av grannbarnen, sedan kom Madde & Co och fick sig lite lussebullar innan hon skulle iväg & jobba, tänk att människan inte bara kan vara ledig.. nu när det är färdigkokat & allt...   :)

igårkväll kollade jag på en superbra film, som var väldigt annorlunda... " The Lazarus project" hette den..kolla den ! 

Idag har  jag börjat att städa ihop härhemma, torkat golv & dammsugat... så nu börjar sopträsket att försvinna lite iallfall... :)

annars idag, då?  fick hela bilen full av härliga barn från skolan, tillslut i eftermiddag var det 7 barn som lekte härhemma!  jag tycker det är härligt att se hur skoj de har tillsammans!

när kompisarna farit hem for jag med Anton på hockeyträningen, han har blivit jätteduktig på att åka nu alltså! vilka framsteg!

sedan har jag gjort lite enkla födelsedax kort åt min älskling Milo som fyller 2 på söndag, åsså ett till min mormor som fyller 86 imorrn, jag jobbar kväll imorrn, så det blir nog mkt fira på jobbet imorrn! eftersom hon bor ju där jag jobbar...  :)

jag orkade inte göra några invecklade kort denna gången... lata jag...  :)

köpte även presenter till Milobubben igår..en rosa & en blå!!   :)

Nu ska jag kolla reprisen på Ullared dokumentären som gick igår... kan bli skoj!


Handbollshelg!

Gomorron!

Nu sitter man här i ottan & ska snart på jobbet, efter 1 veckas sjukdom, känns det nästan helt OK att jobba.. det är bara halsen nu som krånglar & öronen..men det går nog över det oxå!

I helgen har vi haft handbollscup för hela slanten!

fredag & lördag spelade Anton med ett nyihopsatt lag , 01:or, som fick testa spela mot 99-00:or i en högre dividion..det gick hur bra som helst för killarna!  verkligen jätteduktiga, de var mest impade över att de fick spela mot Norge...  :)

sedan i går spelade E-pojkarna hela dagen i Kuben- det var sollefteålagen som mötte varandra.. de hade tokroligt...   :)

igårkväll försökte jag börja städa lite härhemma i sopträsket som vårt hem förvandlats till under dessa veckor med sjukdom.... herreguuud vad det ser ut härhemma.. & en massa tvätt... & annat rat att ta reda på... men vi får städa ihop lite pö om pö tror jag...

denna vecka är det full huggning med både födelsedagar: mormor & Milo.. farsdag... kalas kalas!!  :)

Nu måsta jag duscha innan jag väcker smågrisarna!

Puss!


Antons lag, de svarta.. ett av 5 lag som sollefteå hade med i cupen!


medaljutdelning för handbollsgrabbarna!


Hampus med "lilla" Moffe!


Gos med Moffe...


De jätteduktiga E-pojkarna som fick spela i en division högre än vanligt!


Hampus bakar lussebullar!


Halloween Hampus!


RSS 2.0