johannes & hampus med dräkter på ! :)


spiderman & batman på besök....


Handbollsträningen!


Ljuvliga värme!!

idag medans jag var på jobbet, så fick vi helt nya element inmonterade i hela nedervåningen!  jippi!
som jag har saknat att t.e.x ha varmt & skönt inne på toaletten, det har vi inte haft på ett par år... men nu så!  :)
åsså inne i vardagsrummet pajade ju elementen för några veckor sedan... ja, ni hör ju, vi har haft ganska kassa värmekällor här hemma.... men nu ska ni se vad fina vita, varma & sköna element som vi har! små är dom oxå...hälften så små som våra gamhärkar till förra element...
tack till fadern som hade vart med & hjälp till oxå!

idag har Anton haft Robin med sig hem efter skolan. de lekte & busade i vanlig ordning..  :)
Hampus han var med grannbarnen en sväng han...
grabbarna & jag var på skogspromenad & letade mossa & gran & tallris, vi fann en hel massa av allt vi behövde, så nu har jag gjort höstfint här ute på altanen, jag var & köpte 8 knalligt röda Ljung, och 2 st blåa Ljung, så nu har jag satt ner dom & gjort jättefina arrengemang med ljung, mossa & granris, det blev så fint så!!
en riktig färgklick i höstmörkret!

ikväll var det dax för Anton att ha sin första handbollsträning, de var hyffsat många killar som spelade... jag tror att jag räknade till 31 st..... sikken tur att de var ett gäng med tränare där oxå, så att de delade upp 4 olika lag !
grabbarna hade jättekul, de lärde sig verkligen en hel del på träningen idag!
men allra roligast tyckte Anton att det var att spela match!  han var säker på sin sak oxå.... detta skulle han fortsätta med!  :)
& vet ni vad han sa när vi klev ur bilen hemma? - " mamma..... jag älskar verkligen att sjunga...jag är född till att sjunga... jag vill jobba med att sjunga.. "  ..... hade detta vart Hampus som sa detta, hade jag inte blivit förvånad... men att Anton är så total-såld på att sjunga!  häftigt!  jag har ju märkt att han sjunger hela tiden vi åker bil, men Hampus är så himla snabb hela tiden att säga till anton att vara tyst..eftersom han vill sjunga helt själv.... lilla egoisten...hehe..
så nu får vi väl se om Anton dyker upp i Idol eller nåt om några år....  :)
fast Hampus sa när dom gick in i huset att de kunde väl göra ett band? haha.... The Mehlin Brothers... det vore nåt det!!

nu ska jag snart sussilussa...har börjat att känna av en annalkande förskylning.... inte bra...
kramar!

sleepy sunday....

...NOT !  :)
idag har vi haft en härlig söndag, förutom att det har blåst nåt så in i norden alltså! allvarligt, det måste nästan ha vart stormvarning tycker jag....
nu idag har vi exempelvis haft strömavbrott i 7 timmar.....jippiiii!  tur var att vi inte vart hemma sedan kl 13.. och kom åter hem till huset vid halv sju tiden...
vi har skjutsat Anton till T match idag, som han så gärna ville kolla på, tyvärr blev det en förlust för sollefteålaget med 16-5... och dessutom fick Anton se pappa bli utvisad... men Anton tyckte att det hade varit en bra match att kolla på, och det är ju huvudsaken det! som Anton sa: det var ju faktiskt ett av de allra bästa lagen i serien som vi spelade mot, så då kan man få förlora när det andra laget är så himla bra! klokt sagt av honom tyckte jag.
efersom Hampus inte ville kolla, drog vi & hämtade Milobubben en stund, & tog med han till min mor & far! där lekte vi en massa, sedan fick Milo bada tillsammans med Anton & Hampus, när Anton hade kommit tillbaks från matchen.
det gillade Milo mkt !  jämarns vad han plaskade på!!  :)
han tyckte även att han borde bajsa på sin fasters tunika.....och eftersom fastern inte hade med sig extrakläder, så fick fastern åka på innebandyinfo-möte med bajstunika.....  :)  hihi!
jag försökte mig även på att få Milo att vinka, men varje gång han skulle vinka, så skakade han på huvudet....  :)
snart så ska jag få honom att säga " faster är bäst ! "
väl hemkommen till det ofantligt mörka huset.... så fanns det inte så mkt att hitta på, så vi tände en massa ljus , och fikade kvällsfika i vardagsrummet, medans killarna fikade, så läste jag några sagor för dem... vi hade riktigt myspys!
imorrn är det dax för Antons första handbollsträning! skall bli kul.
och att jag bara jobbar till 13 är ännu kulare!!!  :)
go natt & sov gott allesammans!

Bada, bada !!!


The Happening.

om ni skall se någon film nu i dagarna, så måste ni kolla in " The Happening"
jag har nyss sett den klart, och det var länge sedan jag såg en sådan riktigt kanon film!
en film som sätter många funderingar i huvudet på en... bl.a på hur vi sköter om våran jord... nu låter detta som om det är en dravel film, men det är en skräckis.... jag älskar skräckisar, speciellt de som är sådär lite som om att det skulle kunna hända på riktigt ni vet....
hursomhelst, ni MÅSTE se den!
 nu vill jag ha en " The Happening -part two " på en gång....


lördag!

idag ahr grannbarnen vart här & härjat med Hampus nästan hela dagen, Anton har vart hos deras storebror & lekt nästan hela dagen, så man kan säga att vi bytte lite barn idag.. :) hehe...
har slagit rekord igen idag med telefonpratande... säkert pratade jag i en halvtimma med veronica, hihi!
sedan har vi vart en runda på staden, ikväll har vi ätit varma mackor & druckit chokladmilkshake! smaskens!
nu ska vi kolla klart på " Mask- återföreningen " ni vet, fortsättningen på jim carey filmen " The Mask"... mkt kul film!
good bye sweetharts!

Leende knallblåa ögon!!


Hampus klädde på en gunghäst i lekparken.. :)


röra,röra äggröra!


äggröradax!


Anton hjälper till med frukosten, han gör äggöran helt själv!!


Fem små nyckelpigor...

I kväll har det hänt något stort må ni tro....  !
När jag kommit hem från jobbet, så hade jag lovat Anton att vi skulle träna lite läsning.
vi tog fram en lättläst bok på 11 sidor, och vet ni vad? han läste ut hela boken för mig på mindre än fem minuter!!! så nu tycker jag att man kan säga att Anton officiellt kan läsa helt korrekt och förstå innebörden i en text! duktiga killen!  man blir ju för himla stolt alltså! helst när han inte alls har visat något direkt intresse av att vilja läsa...åsså klarar han av det med bravur!  han blev så himla glad själv oxå!  :)
heja Anton !

TGIF !! .....

...som min käre bror skulle ha skrivit..!  första gången jag läste detta TGIF fattade jag inte alls vad det menades.... nu är jag visare & klokare och vet att det betyder: Thank God Its Friday! och det kan jag ju hålla med om, att det är skönt att det snart e helg.... men idag har jag kvällen framför mig  på jobbet först innan jag får göra helg... skulle egentligen ha jobbat dag, men en arbetskamrat ville byta med mig, och det passar mig mkt bättre att jobba kväll idag, så att min magge hinner vila sig lite mera innan jag swishar på jobbet... den är fortfarande lite halvt som halvt knepig, & jag har fortfarande lite huvudvärk, men inte mera än att jag ska palla med att jobba en kväll!
igårkväll hade Hampus sista simskolan, de fick diplom & ett nytt jättefint simmärke från svenska livräddar förbundet-Droppen kallas märket,jättefnt!
det var föräldrarmöte på Antons skola igår oxå, så jag masade mig dit, det var ju bara en liten stund.. och magen skötte sig hela tiden..hehe..
det var trevligt att få träffa på nya rektorn, han verkar bra. sedan var det samling i klassrummet för att träffa fröken, hon verkar oxå bra. jag blev invald i skolrådet i år igen, & klassmamma, tillsammmans med jessica, det kommer att bli så himla bra såååå !!!
eftersom jag låg i soffan mest hela dagen igår, så kollade jag på en ny film" Guldkalven" Irene Huss, den var himla bra, den måste ni se om ni ej sett den!
nu ska jag ta det lugnt innan jag ska pallra mig på arbetet!
kraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam!

Diplomutdelning & glassätning på simskolan!


Grattis Oskar 2 år!!


hemma idag..

ja, så sitter jag här hemma nu då.. istället för att vara på jobbet.
jag klev upp som vanligt idag, sedan vid kvart i sex tiden fick jag världens kramp i magen, sprang på toa, hade asont i magen alltså!
krampen fortsatte , och vid kvart över sex insåg jag att jag inte skulle klara av att åka på jobbet, så jag fick ringa mig sjuk.
nu har jag legat & vilat mig i soffan, krampen har släppt, som tur är, men man känner sig lite matt & så har jag ont i huvudet.
vet ej vad det var. det är iallfall ingen magsjuka, som tur är!
nu ska jag äta lite innan jag hämtar barnen.
antagligen kommer jag att vara på jobbet imorrn igen fit for fight!
nu tycker ni säkert att jag är mesig som stannar hemma från jobbet för lite kramp i magen, men det går ju inte så bra att jobba när man får kuta på toa stup i kvarten..
antagligen har detta bara att göra med att  min magmun inte är riktigt som  den ska.. men nu mår jag iallfall mkt bättre!
good bye!

hallllooo !

tjopp!
idag har vi vart och grattat oskar, som fyller 2 år imorrn, men vi hinner inte med det imorrn , så det fick bli idag! :)
vi hade köpt honom några traktorer, som han verkade nöjd med!  :)
grabbarna lekte som vanligt , och vi surrade som vanligt :) vi fick smaskens god glass, sedan var vi ute en stund oxå, det är ju så himla bra väder idag!!
annars har vi mest tagit det lugnt idag,Hampus har någon sorts spindelmannen dag idag, för han har gått exakt hela dagen i sin dress....även på skolan när vi hämtade Anton, och där blev han uppskattad av barnen må ni tro!  :)
nu väntar vi på att han som ska kolla vart vi ska sätta värmepumpen, ska komma hit , skulle dyka upp vid fyra tiden...men har inte kommit än iallfall!
ikväll ska jag ju på nån sorts utfrågning som skolverket skall ha, med alla rektorer,personal,åsså en representant för föräldrarna-det är ju jag det då!  :) " inspektion" som det så fint kallas....hmm... jag tycker mest det låter lite maffia-aktigt jag.... jag ser mig själv sitta under en lampa, sedan sitter ett gäng personer där och har förhör med mig....huvva!  hehe....nää då skämt åsido.... det är bra att skolverket har dessa utfrågningar, för så har man ju en superchans att säga vad som är bra & inte! bl.a skulle det ju vara kanon med mera personal till både skola & fritids! det kommer jag att säga!
nu ska jag göra tikka-masala kyckling m. äggnudlar!  gottigottgott!!!
ikväll är det äntligen dax för persbrandts nya serie på tv!  som jag längtat efter honom..... hehe...
han e en kanon skådis tycker jag!
byebye!

grabbarna leker med Oskars presenter!


gaaahh! Spindelmannen hänger i våran trappa!!!


Coola Alfred!


Elias & Oskar !


Hampus in sim-action !


Scouter redo? - Alltid redo!

goderafton!
idag slutade man 12! underbart!
for & handlade en fin blomma till min granne Helena, som fyller 35 idag! sedan hämtade jag Anton på skolan,så for vi ner & prövade ut Handbolls-huvjackan & byxor, kommer att bli så snyggt, Anton M, ska det stå på både jacka & byxa,coolt! :)
ikväll har vi vart på Hampus näst sista gång på simskolan.... ååå så tråkigt att den snart e slut... nu när dom börjar att bli som duktigast!'
medans Hampus var på simskolan, for Anton på scouterna! det var första gången, och barnen blev indelade i olika åldersgrupper. Anton hör till Bäver-scouterna & gruppen heter Igelkottarna !  de har fått lära sig lite lekar & sånger, åsså såklart scouternas ledord: Alltid redo !  :)  alla barnen var väldigt nöjda med kvällen verkade det som!  kul !
nu sitter jag & kollar på maria wärn-främmande fågel som går på fyran-mkt spännande serie!
åsså har jag smaskat glass!  ush vad glass jag ätit senaste veckorna!  och vet ni vad det konstiga är? jo, jag har gått ner 5, 2 kg sedan i augusti..... av att inte göra något särskilt...visst är det skumt?  det kan ju ha något att göra med mina konstiga yrselattacker jag har haft ett par gånger..men man vet inte.. på jobbet tycker dom att jag ska till doktorn för att ta ett tyridea prov... sköldkörteln, ni vet, att det kan vara nåt vajsing med den., men det tror inte jag, jag tror helt enkelt att det inte är nån fara på taket, jag är mest nöjd över att få tappa några kilo.... det skadar inte! :)
men fortsätter jag att vara yr & så nåt mera så lovar jag att kolla upp det! promise....
nä nu är det riktigt spännade på tv...måste sluta!  puss & kram!

party,party!! :)

ikväll har jag haft min granne sivbritt här hemma hos mig, hon har haft ett s.k. " Aloe Vera " party här!
hon visade en hel massa aloe vera produkter för kropp & själ och hälsan! jag var ju på ett sådant party hemma hos henne för ett par-tre veckor sedan, och där fick man pröva på olika juicer, och krämer, jag testade att köpa denna aloe vera juice , som man ska dricka 30 ml av varje morgon, och detta har jag ju gjort nu i några veckor, och tro det eller ej, den gör stor verkan på välmåendet! jag känner mig mkt piggare & mår allmänt mkt bättre sedan jag började med denna juice! så det är " good stuff " detta med aloe vera!  :)
vi vart ett gäng här oxå... 8 vuxna & 9 barn! så det var livat i holken!  :)
barnen lekte ute med min kära pappsen-lekledaren...hihi! medans vi lyssnade till grannens pratande , sedan kom kidsen in & lekte på övervåningen, de var jätteduktiga alla barnen under tiden som sivbritt surrade på!  sedan fikade vi en massa alla tillsammans , nästan alla mina muffinsar gick åt, så de var nog goda då antar jag...  :)
jag bjöd på fyra sorters muffisar- choklad/ nöt/ banan muffins, choklad/ mint muffins, philadelphiafyllda hallonmuffins,och vitchokladmuffins!  smaskens värre....
när alla hade gått hem, var jag & barnen rätt trötta, vi myste lite i soffan innan det var dax att sussa dom!
nu känner jag mig redo för sängen jag med.... ska ju upp i ottan & jobba imorrn igen.. men jag har kort dag -till 12 ! wihoooo! sedan på kvällen är det simskola & scouterna som gäller ! just det ja! min granne fylelr 35 år oxå! :)  måste köpa en liten blomma till henne ... det är hon värd!
puss & gonatt!

soliga söndag!

idag har vi haft ännu en fantastisk höstdag!
Anton skulle ju ha en kompis här idag hela dagen, det blev även så att dom lämnade kvar kompisens lillasyster, som ville leka med hampus...så vi kan väl säga såhär att det har varit håll i gång här hemma idag!  :)
ikväll har jag & grabbsen vart på handbolls-upptakt !  det var information & pröva-på-handboll !
Anton hade ju bestämt sig redan innan att han skulle börja, och han vart ännu mera frälst efter ikväll!!  himmelens vad kul han tyckte att det var!
det var skoj att se vad många barn som kommit dit oxå!  hela gympahallen på GB skolan var fullpackade med barn & föräldrar! varmt vart det.....  :)
träningarna kommer att vara på måndagar, med start nästa vecka, vilket är kanon, eftersom våra innebandymatcher kommer att spelas på söndagar verkar det som!
T han har varit i umeå exakt hela dagen & kvällen för att spela deras första div.2 match i innebandyn, de hade förlorat med 10-1.... surt sa räven....  :)
nu sussar killarna gott i sängarna, och jag ska ta och städa ihop litegranna, imorrn ska jag ju ha Aloe Vera party härhemma!  så idag har jag bakat lite chokladmuffinsar m. vit choklad-bitar i ! passar ju finfint det till ett hälso-party ! hehe....
veckan som kommer är verkligen fullproppad med diverse aktiviteter.... kommer att bli en kul vecka, jag gillar ju när det är full rulle!  :)
mången kramar till er alla!

Anton in action på handbollen!


vacker rönn i vår by....


solig Lördag!

vilket härligt väder det har vart idag! helt otroligt. höstdag när den är som bäst....
idag har det varit en jättebra dag!
började med att vi for på kalas till Adelia, där var det full rulle med 12 st 5 åringar...i say no more....  :)
medans Hampus & vi var på kalas blev Anton medbjuden till att få åka på en skogsutflykt med Robin & hans mor, de hade haft det jättehärligt i några timmar med korvgrillning & fika! mysigt!
sedan åkte vi till T pappa, som har fyllt år i veckan, för att gratta honom, åsså blev det mera fikande....
vi var på staden en sväng oxå, och inhandlade en handboll, samt nya vattenflaskor till grabbarna!  handbollen har det spelats med friskt härhemma på eftermiddagen, så det var en kanon-grej att inhandla!
i kväll kom bror m familia, och våran moder på fika, samt att jag skulle få en datalektion i lite bloggdesign... som ni ser så lärde jag mig litegranna iallfall!  visst blev det fint?  :)
jag & Bettan fick en himmelens massa jättegoda & fina värmeljus av snälla mamsen oxå!  tack så mkt lilla mor!
i vanlig ordning så har grannpojken varit här och lekt med Hampus oxå, jag tog killarna och cyklade till skogsdungen vi var till igår, så vi kollade runt lite mera i skogen ikväll....fortfarande har vi en hel del att utforska av den delen av skogen....får ta det imorrn!
imorgon kommer en kompis till Anton och ska vara här hela dagen, så det blir väl full speed imorrn oxå....  :)
sedan på kvällen är det dax för info.mötet om handbolls-starten, skall bli väldigt intressant!
bra oxå, så vi får reda på vilka dagar det kommer att vara träningar & matcher, så vi vet hur vi ska lägga våra innebandy-träningar ! barnen börjar att bli otåliga på att få starta igång med innebandyn nu...  :)
kram på er !

Hampus & Johannes myser!


only for you Bettan...gissa vad? :)


Gullunge!!


Anton & Milo myser!


rolig bild på Hampus!


5-årskalas hos Adelia !


Härliga lediga lördag!

morgonen började soft med att vi , alltså jag & barnen , klev upp vid 8- T sover fortfarande...  :)
sedan gjorde vi en stoor frukostbricka med äggröra,juice & rostade mackor, som vi smaskade i tv-rummet framför barntv!
väldigt mysigt,  sedan har vi hunnit med att spela inte mindre än 2 brädspel, Fia m Knuff, & mastermind! jag vann inte en enda gång.......  :)
om en timma drygt är det dax att åka till Adelias kalas, sedan ska vi gå en sväng på staden hade vi tänkt,kanske inhandla nya innegympaskor till Anton & så har jag lovat att vi ska köpa en handboll!
ikväll vet jag inte vad vi ska hitta på..kanske bror & familj vill komma & fika, samt hjälpa mig med bloggen kanske..??*hoppas*   :)
nä dax att kamma sig kanske....

Äntligen helg!

så skönt... nu är man ledig i två hela dagar! :)
nu ikväll har jag & killarna varit ute och gått lite stavar!  det gillade dom starkt!
vi gick även in i en " ny "  skogsdel, alldeles här uppe vid våran väg, hittade vi en mysig liten glänta som vi inte varit vid förr... den skall utforskas mera i morgon när det är ljust ute! vi såg liksom inte så mkt efter en stund, det vart lite väl mörkt!  :)
just nu sitter vi & har helgmys... jag sitter även här med färg i håret...barnen skrattar alltid när jag ska till att färga mitt hår...jag ser nog väldigt rolig ut!  :)  bildbevis finns ju här på sidan..hehe....
idag vart det fläskfile m. potatisgratäng & helstekta smörslungade färska champinjoner!  gottt i gott!!
en mkt uppskattad middagsrätt här i vårt hus!
nä nu ska jag gå & roa mina barn med min uppenbarelse!   :)

Långhårig Hampus!


Helggodis!


Hampus i full gång med stavarna!


Stavgång med Anton!


Mitt rätta jag ! :)


skitmallar!

ååååååh vad jag blir tokig på dessa kodmallar & stilmallar & färgkoder och hela tjottaballongen som har med blogg design att göra!!!!
idag innan jobbet så tänkte jag att jag skulle greja till bloggen precis som jag vill ha den....men gick det bra då? NÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ! det blev bara tok av alltihopa!  nu frågar jag min bror snällt & rart... kan du masa dig hit nångång och lära mig ordentligt hur man grejsar med detta?? det vore så himla kul att kunna fixa & dona med bloggens utseende, än att bara välja färdiga stilmallar som jag gjort hittills!  jaja, jag vet, nu kommer flera av er säga att "  meeeen det är ju såååå himla enkelt!  "  ja, för er ja, men inte för mig, en som har noll koll på datorer, nästan iallfall!  :)  ni förstår, att ända tills för bara ett år sedan så hade vi ju faktiskt inget internet alls..... hehe...svårt att tro nu kan jag säga!! hur klarade vi oss igentligen- haha!
idag har Anton haft skoljoggen- jag minns att jag tyckte att det var en favorit ! eftersom jag var en sportnörd.. alla andra tog sig friheten att skolka då...men inte jag inte!  jag sprang som om det brann i rumpan!  :)
Anton hade tyckt det var kul, han hade fått en himmelens många poäng !  ( dom får visst poäng nuförtiden, det fick inte vi...)
sedan kom han hem med en lapp från scouterna!  va? vikken grej !  alla barn som gick 1-5 :an fick prova på att " scouta" får se om han vill testa det !  :)  verkar kul!
Hampus har haft sin 8:e gång på simskolan, nästa veckan är sista veckan.... sedan kanske han ska börja i gympa! vi får se vad han vill....  :)
det är så kul att ungarna gillar att sporta & greja på !
idag innan jobbet så for jag på stan & fixade diverse födelsedagspresenter!  till helgen har vi Adelia, tisdag fyller grannen 35, torsdag fyller lill-oskar 2år, sedan fyller Liam 9 år på fredag! puh!  mkt kalasande...det är bra det!  :)
nu ska jag kolla på inspelade " Heroes" !
tjingeling!

1- årsdag!!!!!!

satt nyss & kikade på när jag började blogga...och ser till min förvåning att jag började 15:september i fjol, har alltså bloggat i 1 år & 2 dagar !!!   wihooooooo!  undra hur många rader man plitat ner? skulle vara skoj & skriva ut ett helt års skrivande....många papper blir det....   :)

Glassätande!

yo!
ikväll efter hemkomsten från arbetetm, sussade jag ner smågrisarna , de hade haft det riktigt skojsigt med sin mormor & morfar, så de var alldeles lagomt trötta!  somnade på ett kick! :)
jobbkvällen har flutit på suveränt, känner mig så himla pigg just nu !
ikväll har det vart " min" tv-kväll, med Idol & Heroes..... himla braiga program tycker jag!  :) kunde inte låta bli att ta fram lite god glass & mumsa i mig...... hehe... vet inte vad det blivit av mig, jag har aldrig vart särskilt förtjust i glass, men nu i år har jag blitt det! gott är det ialfall! (  och jag är INTE gravid om ni tror det... )  :)
saken är den att jag av någon mkt konstig anledning rasar i vikt, inte mig emot dock.... kan kanske bero på att min kropp inte längre får något tillskott av hormoner.. känns väldigt bra iallfall!!  hoppas att viktminskningen håller i sig, även om jag proppar i mig glass...  :D
nu ska jag sussa , kvällsarbete för mig imorrn med! missar Hampus simskola, men iochförsig så har jag vart med på varende en hittills! så om jag missar en gör inte nåt...
grannpojken blir tonåring imorrn oxå... det är stort det!
det  var förresten rätt bok jag hade beställt.... tur det!
har börjat kika lite i den , och jag måste säga att jag suger verkligen på matte!!  hoppas att jag kommer att lära in åtminstonde litegranna ....
puss på er smågurkorna mina!

helooo!

idag är det dax att jobba kväll igen, både för T & mig, så idag kommer mormor & morfar hämta Anton & Hampus, det är dom väldigt glada över grabbarna! :)
nu till morgonen har jag städat lite, bakat en kaka, med någon sorts kola kräm på, den håller på att stelna nu.... får se om den blir bra...
hämtade in posten nyss oxå, och min mattebok har kommit!  wihoooo!
nu är det bara ett litet problem som jag väntar med att få svar på av läraren...det skulle vara ett visst ISBN nummer på boken, och min bok har nästan exakt det nummret, endast sista siffran som är 8 istället för 9.... men eftersom boken är den nyaste jag beställde från bokhandeln, så tycker jag inte att det kan spela så stor roll.... den ser likadan ut som den ska göra iallfallm, men det är lika bra att jag frågar om jag måste skicka tillbaka den eller inte... vore ju liiiite onödigt att ha köpt en bok för 230 spänn, åsså är den värdelös att använda.... jaja, får väl se vad han svarar mig! hoppas på det bästa!
jag väntar fortfarande på att få remissen från hudkliniken till Hampus, den skulle oxå komma denna veckan, hoppas vi får komma snart, så man får reda på om det är psoriasis eller inte....
igårkväll var det simskola!  himlar vad duktig Hampus har blivit!
han simmade på som bara den med helt rätta simtag & allt, och en liten dyna runt maggen! snart så har han fått till shwungen riktigt! och simmar som en firre i vattnet!!  :)
nu måste jag in i duschen!
tooooodiloooooo!

vart är världen på väg.....

... när 8 åriga barn gör " skära-halsen -av-dig" tecken åt mindre klasskompisar???? ja det kan man ju undra, vad denne pojke har fått för uppfostran hemma....
jag blir vansinnig rent ut sagt!
när jag kom på skolan idag fick jag reda på att en annan pojke i 2:an hade gjort så där mot anton.... helt sjukt alltså! 
anton sa att den här pojken hade gått fram till anton och petat på honom, sedan hade han satt pekfingret mot halsen och " låtsas skära halsen " av honom...... anton blev ganska rädd kan jag säga.
det är inte första gången den här pojken gör en massa knepigheter heller....förra året gick han fram till anton och sa att om han hade en speciell sorts mössa på sig, så skulle dom ta av anton den och skära sönder den..... kul... :(
jävla dumheter!!
det är inte bara mot anton som han är dum heller, han verkar ge sig på dom flesta...
jag har prata med fröken i pojkens klass, även med pojken själv, han lovade dyrt & heligt att aldrig vara dum mot anton mera... men han verkar ju fortsätta. vad kan man göra?  förutom att prata med pojken & fröknarna?   hoppas att detta var sista gången bara som anton kommer hem och är ledsen över något denne pojke gjort....


jaja nog om detta.
imorse höll jag på att tuppa av oxå.... kände bara helt plötsligt hur jag blev yr, fick hjärtklappning, och blev alldeles kallsvettig..... hela huset snurrade, jag blev riktigt rädd kan jag säga.... jag kände det som om något var riktigt galet i kroppen, vet bara inte vad.... nu är det som tur är, bättre! hoppas att jag slipper må så något mera!
fick även besök av min fader, jimmy & milo,pappa hade bakat och kom & bjöd oss på eftermiddagsfika!  gott!
nu är vi på väg till simskolan!  kram på er!

Jag är på gång!!

hehe... och jag är laddad! :)
skämt åsido.. idag fick jag bekräftelsepapperna från Matte -kursen!  så nu kommer jag att börja plugga matte så fort jag fått boken som jag beställt nu ikväll!  sedan har jag luskat lite om miniräknare... så att jag slipper köpa en sådan oxå... Bettan trodde att hon kunde tänkas ha en liggandes på lilla huset på prärien..hon skulle kolla detta!  det vore kanon det! 
jag tog en snabbtitt på ungefär vad som skulle läras in i matematik....inte kul för min del.... man undrar ju om jag någonsin kommer att få in dessa grejer i min skalle....  hoppas att jag kan lära mig!

idag ´har jag jobbat som en tok! jag måste medge , att sedan jag började att dricka Aloe Vera geggan jag beställde från Forever Living, så känner jag mig otroligt mkt piggare!!  det verkar vara en väldigt effektiv gegga!
jag är inte alls lika trött på morgonen eller på kvällen, och jag känner mig skärpt hela dagen!
detta påminner mig om att jag måste få veta nu snart, vilka som vill komma på mitt " party" som grannen min skall visa dessa Aloe Vera produkter på!  så, vilka kommer? några vet jag redan, men jag måste få veta resten !

imorrn är jag ledig, skönt!
Anton kommer att ha med sig en kompis från skolan, som oxå skall följa med oss & bada med Anton när Hampus har sin simskola!  nu är det bara fyra gånger kvar..... trist, Hampus hade gärnat hållt på hela vintern tror jag!  :)
nu skall jag sussa grabbarna, vi har vart ute ikväll och tagit in lite blommor & planterat om, sedan har jag tagit fram mina hänglyktor som skall vara ute, det vart väldigt fint på altanen nu när vi tänt alla lyktor!
puss!

Ingefärsrutor!

denna görs i långpanna.
1 l havregryn
5 dl mjöl
1 dl sirap
5 dl socker
2 ägg
250 g smör
1 msk bakpulver
1 msk ingefära

blanda ihop allt, grädda i mitten i 175 grader till kakan ljusnar , kolla efter ca 20 minuter om den känns klar, annars grädda lite till.

Kola rutor!

denna kaka skall göras i långpanna.
225 g smör
3 ägg
4 1/2 dl socker
2 1/4 dl mjölk
6 3/4 dl mjöl
4 1/2 tsk bakpulver

grädda mitt i ugnen 175 grader 25-30 minuter.
ta ut låt svalna.

kolasås
2 dl socker
2 dl grädde
2 msk smör
1 st 200 g marabou schweizernöt chokladkaka

koka upp allt, bryt ned chokladkakan i smeten tills den smält. låt svalna något, bred detta sedan över den färdiga kakan.
skär i rutor.

Mord i sinnet....

..ja, ni vet tv-serien, det var start för den ikväll, och jag trodde att kanske, kanske, kommer barnen att ha somnat när jag kommit hem från jobbet ikväll, så att jag kanske , kanske kunde se det....men icke!  :)
T kom ut typ en tio minuter efter att jag kommit hem: Hampus hörde att du kom hem....... 
 :)  så det var bara att traska in till lilla bubbas och kramas lite tills han somnade, vilket gick ganska snabbt, men nu orkar jag inte kolla klart på tv....jag ska skriva lite nu, sedan kommer jag att störta i säng på en gång...känner mig lite halvtrött...
ja, jag kunde förresten ha vart ihjälskrämd ..... igår morse när jag klev upp vid halv sex, kollade jag mailen som vanligt,halvtrött så där...... hade fått ett mail från Bettan som jag snabbt öppnade upp, det var en massa bilder på barn,fiskar & annat trevligt, sedan helt utan förvarning dyker ett hemskt spöke/ monster upp i rutan & gallskriker åt mig!!!!  jag fick hjärtat i halsgropen!!!  men jag kan allvarligt säga att jag har aldrig någonsin blivit så pigg så snabbt på morgonen!  :)  mkt skoj var det efteråt iallfall!'
idag ägnar jag en liten tanke till min vän V, som det är 7 år sedan deras dotter togs ifrån jordelivet.....tänker på er.
ingen människa skall någonsin behöva gå igenom något sådant....
dom ska flytta hem till sollefteå igen oxå!  det känns väldigt roligt!  kanske kommer vi att börja träffas lite mera än vi gjort de senaste åren.... hoppas!  :)
nu hägrar sängen!
många gosiga kramar till alla som vill ha en!

pizza & filmkväll!

tjoppalalla!
igår var vi Milo vakt, det gick som vanligt som en dans!  han skötte sig hela tiden..  :)
idag har jag jobbat & barnen har varit hos min mor & far, det blev inte nåt jimmy & bettan för dom, det blev mormor & morfar istället!
dom hade hur som haver haft det superkul hos dom, hade hade lekt & gjort annat skoj, mest hela dagen!
vid fyra for jag & hämtade dom, åsså drog vi på pizzerian & smaskade pizza!
sen vart det en sväng till min moster, min kusin Mange från östersund var hemma i helgen, så då passar man på att hälsa på honom!  åsså fyllde min moster år oxå, så vi fick oss lite tårta! gott gott!
nu har vi hyrt filmer på videoteket, så  när Anton kommer hem från grannen ska vi slå på en av dom, tror nog att det blir en klassiker som vi hyrde....  E.T......  jag minns själv vilken kanon film man tyckte, och fortfarande tycker, att den är!  hoppas att mina barn kommer att uppskatta den lika mkt som jag gör.....  :)
imorrn jobbar jag heeeeela dagen & kvällen...sedan är man ganska så mör på kvällen när man kommer hemöver!
nu ska jag & hampsu fortsätta att kladda med lera!
goderafton & sov gott!

kolla in gaddarna... :)


gladskiten Milo hos Thomas!


Milo-slackern... vill inte bli påklädd av sin faster.. :)


Inbjudan!

halloj!
måndagen 22/9 KL: 18:00 är alla som vill komma , inbjudna till en visning av Aloe Vera produkter, samt en visning av den kända " spikmattan" som det stått så mkt om i tidningarna , som ska vara kanon för onda ryggar,nackar mm.mm,jag bjuder självfallet på fika,det tar ca. 1- 1 1/2 timma....
så alla som läser min blogg & bor häromkring, är hjärtligt inbjudna( med reservation för att det inte kan komma hur många som helst... )  först till kvarn....  :)
hör av er hit på bloggen eller ring mig & säg om ni vill komma!
welcome!

sorgen...

...ikväll satt vi och tittade på en massa foton som jag skickat till framkallning,och som damp ner i brevlådan idag,och så kollar Anton igenom dessa och så helt plötsligt så blir han jätteledsen & började storgråta.... lilla älsklingen...han hade hittat ett kort på våran lilla kattunge, ett foto som jag tagit alldeles innan den försvann...och kattungen var så söt på bilden & Anton blev alldeles rörd... han sa att den var så himla söt & att han saknade den så mkt..... jag tog honom i famnen och lät honom gråta ordentligt, efter ett tag blev det bättre, jag sa till honom att man får gråta & sakna katten, åsså frågade jag om han ville att jag skulle ta bort bilden, men det ville han inte, han ville kunna titta på den emellanåt,och minnas hur fin den va........ verkligen fint sagt utav Anton tycker jag.
han var lite ledsen ett tag , hade lite svårt att somna... men till slut så somnade han.
jag tycker det är fruktansvärt när ens barn är så ledsen,och man vet att inget man säger kan göra saken bättre...det är bara att trösta och vänta ut....

idag har vi vart på simskolan igen, detta var den 6:e gången,bara 4 ggr kvar!  tråkigt nog så jobbar både jag & T den kvällen som kommer att bli den sista...får se om någon rar själ vill hänga med Hampus på simskolan då!
han tycker verkligen att det är jättekul!!
imorrn ska jag & Hampus upp på skedom efter att vi lämnat Anton på skolan,vi ska hämta hem Milo till oss ett par timmar!
sedan kommer Anton att ha med sig en kompis hem från skolan, så det blir nog high life imorrn!  :)
på kvällskvisten ska grabbarna upp & sova hos min mor & far!  gissa om de längtar? :)
nu ska jag kolla på inspelade " Heroes"......  kram!

Big Bang?

tjopp!
idag är det en stor dag för oss som är intresserade utav rymden & astronomi i allmänhet.... idag trycker dom på knappen i schweiz,cern, på den stora partikel-acceleratorn!  det är ett utav världens största expirement, målet är att återskapa ett " big-bang" i miniatyr, för att få mera vetskap om s.k. mörk materia, som står för 25% av energin i rymden, och som vi inte vet så mkt om, förhoppningsvis kommer det att lyckas, men vissa forskare som är lite kritiska till detta, tror att det är början till världens undergång....det tror inte jag, jag tycker att det är helt fantastiskt att dom har byggt en 27 km lång tunnel under marken där de ska få en massa partiklar att krocka med varann, och se vad som händer.... detta kan vara ett jätte-genombrott i forskningen om jordens födelse!!!
jaja nog om detta.
nu har jag några timmar alldeles för mig själv innan jag ska på jobbet & jobba kväll, jag har nyss lämnat barnen på skola & dagis, så nu ska jag kasta ut lite mattor & städa !  detta är för mig mkt avkopplande att få städa & dona på alldeles ensam!!
igår var det simskola igen, gick hur bra som helst för lillen! han har verkligen lärt sig mkt under dessa gånger som har vart!
och Anton förvånar oss alla....igår visade han att han lärt sig göra framåtvolter från trampolinen...jag vågar knappt dyka..... sedan har han blitt jätteduktig på att simma ryggsim-crawla... han var nästan snabbare än mig!  och inte för att skryta...jag är duktig på att simma...så anton måste vara väldigt bra för sin ålder på att crawla!
på lördag är det oxå en stor dag...hehe....  min kära bror skall komma hit och vara barnvakt till mina troll!  T & jag jobbar , så då ska jimmy komma hit & vara här när barnen vaknar,sedan tar han väl med dom hem till sig, hoppas bara att jimmy,bettan & milo blivit friska från deras hemska förskylning!
barnen längtar tills lördag, de har lovat att vara på sitt allra bästa humör hela dagen!  :)
nu måste jag starta städningen!
kraaaaaamaar!

söta lilla Tuva-Li !


Tuva-Li ,4 månader!


Rocky!


läkarbesök & födelsedag!

först passar jag på att gratta min kusse maria som idag fyller 25 år!  jag & hampus har vart där med blommor & presenter idag innan vi hämtade anton på skolan.
jag fick ju äntligen hålla i lilla Tuva-Li.... såå himla söt! skall lägga upp bilder ikväll....
hon var så snäll & rar nästan hela tiden vi var där!
åsså har vi nyss kommit hem från läkaren , vi skulle ju dit för att kolla upp Hampus utslag, men vi blev inte så mkt klokare... doktorn hämtade överläkaren, eftersom hon inte ville ställa diagnos ensam, överläkaren sa att det kunde vara psoriasis..... inte så kul.. men för att vara helt säkra så har vi fått en remiss på hudklininken, så att de kan säga lite mera exakt vad det rör sig om för något.
skulle det vara psoriasis, så var det visst bra om de upptäckte det i så tidig ålder sa dom. men det kan ju lika gärna vara något annat oxå.... vi får se helt enkelt.
jag kopplar bara psoriasis till gamla människor, se så fel man kan ha.
nu ska vi fixa middag,sedan är det dax för simskola igen!  idag ska jag simma jag oxå!
många kramar!

hallihallå!!

tjolahopp på er !
idag har jag pratat med studievägledaren på komvux, och fått klart för mig att det är Matte B jag skall läsa!
imorgon kommer jag att få ansökningspapperet, sedan kan jag börja med kursen på studs!  kanoners det.
jag tror nog att jag är klar med den till jul, om jag tar det lilla lugna...
men söka till SSK gör jag nog till våren, så jag kan börja när det är här i staden 2010, man får hoppas att kommunen tagit sitt förnuft tillfånga och gör som landstinget , kommer med några bra avtal! så man kan få en del av utbildningen betald! får se hur det blir....
igår jobbade jag från tidig morgon till sena kvällen, sedan orkade jag inte så mkt mera när jag kom hem..... stöp direkt i sängen...
idag jobabde jag till 15, rena rama kort dagen!  sedan var jag & fixade present till min kusin Maria som fyller 25 imorrn!  :)
nu har jag & barnen varit på skogspromenad en sväng, nu ska jag se om de skall göra sig klar för kvällen! 
byebye!

kvartersavslutning!

idag har vi varit på risön på kvartersavslutning!
vi hade väldans kul därnere, det började med att vid våran samling som vi skulle ha innan det började, så fick jag & Thomas en jättefin blomma & presentkort på bio utav våra superduper superhjältar och deras föräldrar! vilka snälla människor...jag blev alldeles rörd....   :)   det var verkligen fint utav dom att ha samlat ihop till detta åt oss!
sedan var det dax för den traditionella inmarchen, då alla lagen i kvartersen går runt planerna tillsammans, det är sååå himla maffigt!
det blev lite väl lång väntan sedan innan det var dax för oss att få våra medaljer... men så fort barnen hade fått sina medaljer, så blev det glada miner igen!  :)
efter detta spektakel , åkte vi och köpte massa munkar, som vi for till brodern & fikade med dom & mamma & pappa, en riktigt familjefika blev det!  mycket trevligt må jag säga, Milo var på sitt allra bästa humör!  :)
vi bestämde oss för att vänta i staden eftersom Anton var bjuden på kalas på bowlinghallen kl 15, det var en pojke i hans klass som hade bjudit till kalas m. bowling & mat !  Anton hade haft det väldigt kul där!
medans han var på kalas så for jag & T & hampus och käkade på stures, det är ju alltid väldigt uppskattat utav Hampus, förmodligen för att det inte är ofta vi äter där....  :)
nu har det busats friskt här hemma, grannbarnen har vart här en sväng, fick en snabbvisit av veronica & Micke oxå, det var ju ett tag sedan man såg dom!  kul!
nu skall vi äta godis & mysa, imorrn är det jobb från tidig morgon till sena kvällen!
kramen!

Milo-bus med kusin Anton!


Milo snart 10 månader!


kvartersavslutning på risön!


inmarchen!


i väntan på prisutdelningen.....


prisutdelningsdax!


Försäljaren!

Min son-the salesman...hehe...... Anton har verkligen kommit igång med jultidningsförsäljningen!  igårkväll satte han sig ner & ringde runt till släkten för att checka av hur många som kunde tänka sig köpa av han....och idag har han fått sina 1:a beställningar! hoppas att det kommer att gå bra, han har t.o.m börjat att räkna ner , hur mycket han har sålt för...men det är ju inga jättesummor vi snackar om....  :)
idag har jag kollat mig för lite mera om SSK utbildningen... jag skulle behöva jobba extra cirka 7 dagar i månaden om det skall gå runt ekonomiskt...och det tycker jag inte är så himla mycket... beror ju lite på hur svårt det kommer att bli med pluggandet..
på måndag ska jag till studievägledaren och höra mig för mera. jag hade visst rätt om att det är 2010 som nästa SSK är här i sollefteå, så man kanske får sikta in sig på sundsvall eller ö-vik... men,men,  först måste matten klaras av, och annat praktiskt måste kollas av oxå....
nu står Anton här vid datorn och undrar om han får sitta här en stund, och eftersom han frågar så snällt, så skall han få göra det.
annars har jag bara jobbat idag,inget särskilt med det... imorrn blir det kvartersavslutning på risön med laget!  pris & godisutdelning!
vi hörs imorrn!

tacos,kompisar & bad!

tjolahopp!
dagen började med att när jag & hampus skjutsat anton till skolan, så åkte vi upp på skedom till brodern & milo & drack kaffe! milo är så söt nu när han håller på att lära sig att gå!!  han vågar inte riktigt släppa taget om gå-vagnen...men nu är det nära kan jag säga......  :)
sedan ringde angelica min gull-puppa, & hörde om jag &hampus ville käka lunch på stan med henne,självklart gjorde vi det!  åh så gott det var med tacos!
efter skolhämtning därefter,så for jag,hampus,anton + en kompis till anton, hem till madde & company för att umgås lite över en fika!  mkt trevligt! hon håller på att " boa " för fullt inför bebbe-nedkomsten...hehe... ni vet, möblera om, flytta skåp & annat " boande" !  gravida håller på så... det är inge konstigt med det alls!  :)
sedan for vi hem för att fixa middag & packa väskan inför simskolan,anton hade tur idag, han fick ha med sig en kompis som han badade med medans hampus tränade!
idag har vi bestämt att anton för första gången , skall få sälja jultidningar! han ha redan börjat att ringa runt lite för att checka av vilka som vill köpa av honom!  buisness man...hehe...  så, om nu någar andra av er läsare vill köpa jultidningar av min son,så hör av er!
ja, eftersom vi mest har glidit runt på stan & hos kompisar ,så har vi inte fått mkt nyttigt gjort härhemma...men vi har iallfall haft en himla kul dag,och det är ju huvudsaken!
nu ska jag kolla klart på heroes!
kramen!

alfons & jag myser !


alfons & hampus smaskar tacos på westerlunds bageri!


hampus,douglas & anton kramas!


Hampus gillar att bada!!


polare- gabriel,anton & douglas!


tv-kväll!

det var väldigt länge sedan som jag satt & kollade 2 timmar på tv!
men idag var det dax för " idol" & "heroes"  dessa två program kan man ju för allt i världen inte missa! mkt bra var båda två!
jag kan inte sluta att tänka på mina " superhjältar"..... som dom har kämpat i år... dom var verkligen värda att vinna tycker jag!!  hoppas inta att den här förlusten gör att de tappar intresset för fotboll... åååååå dom var ju såååååå nära att vinna idag!  men när det blir dax för straffar kan vad som helst hända...så är det ju.
för mig kommer de att vara de största vinnarna för alltid ! jag hoppas att vi kör med samma lag nästa år, skall bli kul att få följa dessa underbara barn, se dom utvecklas..  :)
näää nu ska jag sluta att analysera & tänka sönder mig själv.... nu laddar vi för innebandyn & handbollen istället!
puss!

straffar!

ush, vilken fruktansvärt spännande match det var idag!
tyvärr vart det förlust för våran del...... men en jämnare match fanns inte! tillslut efter hela matchtiden spelad, stod det 4-4....så det vart straffar, ´nervigt värre kan jag säga.... vi förlorade straffläggningen. jag tycker att mina superhjältar har gjort en fantastisk säsong iallfall!! att komma 3:a i kvartersen är ju inte fy skam det heller!  :)
men jag tycker så synd om barnen, vissa blev jätteledsna...jag gjorde så gott jag kunde med att försöka pigga upp dom, men det vet man ju själv hur det är..... man vill ju gärna vinna... men detta är glömt imorrn för dom! nu är det nya pigga tag för snart sätter innebandyn igång!
nu ska jag gå & mysa med killarna!
kraaaam!

Groda,Glasstrut & Glasspinne....

dessa tre ord är viktiga i simskolan ska ni veta!  :)
det är så simfröken säger när hon visar barnen hur bensparkarna skall gå till! och barnen är himla duktiga, Hampus kirrade det där på en gång !
Groda- dra upp benen mot midjan.....
glasstrut- sparka benen utåt/bakåt...
glasspinnen-åsså ihop med benen...
jag tycker att det var helt suveränt!
vi stannade kvar & badade lite längre med grabbarna idag, eftersom T var med för första gången, vi hade riktigt kul!
ååå nu är jag alldeles snurrig i huvvet!  har suttit & kollat ssk-utbildningar...det finns så himla mkt!
jag har så många frågor, men så få svar på dem....... typ: hur lång tid kan matte b ta att läsa in?
- när skall man söka ssk?
-vart finns dom?
- vad kommer utbildning att göra med ekonomin?
-hur kollar man studielånen?
ojojoj.... så himla mkt grejer alltså....
men jag får börja med en sak i taget tror jag!
jaja, nog om detta.
imorrn är det dags för " The match" - semifinalen i kvartersen....ojoj man är nästan lite nervös måste jag säga....
men jag har sagt att det spelar ingen roll hur det går,bara dom har kul på planen! (fast barnen vill ju vinna...... )
imorrn klockan 18:00 vet vi hur det gått!
imorrn 'är jag & hampus lediga! vet ej vad vi ska hitta på...kanske en sväng till dollarstore...har inte bestämt ännu...
nu skall jag kasta in lite tvätt i min underbara torktumlare!  :)

Superhjältarna-Prästbordslirarna 5-4 !

wihoooooo ännu en vinst för oss! nu är vår sista seriematch spelad... nu är det bara cupspel kvar...känns lite tråkigt faktiskt.. vi har haft så himla kul detta året med kvartersen! de har vart så flitiga barnen på träningar & matcher, jag är så stolta över " mina" duktiga barn!
Anton ringde mig på jobbet & berättade hur det hade gått,det hade visst varit en riktigt spännande match!
Anton hade fått göra ett mål igen oxå!  :)  duktiga grabben!
jag har ju jobbat järnet ikväll jag! nu ska jag bara se till att få mig i säng i tid, så jag inte är trötter imorrn bitti....
ikväll har jag fått ändan ur vagnen, så att säga, och mailat angående mitt framtida pluggande.... har kontaktat komvux om vad det är jag behöver läsa in detta året,och vilka dagar/tider kurserna är,hoppas på svar snart, så fort jag kommit igång , så kommer jag att söka sköterskeutbildningen så fort det kommer någon hit i närområdet!
nu är jag sugen på att plugga!  jag är mkt på G !! hehe...
sedan har jag även kontaktat handbollsklubben här i staden, i.o.m att Anton nu börjat i 1:an, så får han börja spela handboll! han har pratat om detta sedan förra året nu, så förhoppningsvis finns det plats för honom i laget!
han vill så gärna pröva på ...och det är självklart för våran del att han ska få möjlighet att göra det! det är så himla kul att barnen vill sporta! det finns inget roligare! nästan.....
men det får inte bli för mkt aktiviteter, det får räcka med två grejer per säsong tycker jag!
nu skall jag läsa lite!
kraaaaam!

måndag igen då! :)

jag gillar måndagar,ibland iallfall ! helst de lediga...hehe... men idag är jag inte ledig inte! det är kvällssarbete som gäller för min del.
grabbarna slocknade inte först vid 22 tiden igårkväll, de var väl alldeles för uppspeedade kan jag tänka mig...
så jag trodde att det skulle bli en svårväckt måndagmorgon för deras del...men inte!  de var så pigga & glada så!
kanhända att de slocknar som små ljus efter matchen ikväll istället!
nu har jag städat & grejat , T han fick sig en lårkaka igår på sin match,så han är invalidos idag...hemma från jobbet,funkar inte bra att jobba om man inte kan gå!
idag har vi fått reda på att det kommer att bli innebandy-knatteliga iår oxå!  kanoners det! :)
så nu får vi börja se oss om efter innebandyträningstider.
ush,jag har suttit på nätet & läst om den hemska Gustav-ni vet -orkanen..... stackars de människor som bor i New Orleans.... de kan inte ha det lätt nu.... hoppas att det inte blir en lika hemsk katasrof som det var med Katrina orkanen..... jag tycker att det är hemskt!
men såhär är nog den bistra sanningen, vår planet tror jag börjar att säga ifrån.... vi måste börja tänka mera på hur vi lever våra liv,och skydda vår natur så mkt vi kan !
Idag har jag fått en läkartid till Hampus nästa vecka oxå!
han har ju haft skumma vita typ,pigmentsfläckar över hela kroppen, de första märkte vi i början av sommarn, så då trodde jag att det var kanske ärren ifrån vattkopporna, men de blev bara fler & fler fläckar, och han hade inte alls så många vattkoppor, så vi vet inte riktigt vad det är... och nu har han börjat att bli lite röd,svullen i vissa av fläckarna,så sköterskan på barn tyckte att det var bäst att någon tittade på dom.
granntanten våran trodde att han hade Vitiligo- ni vet den sjukdomen som Michael Jackson säger sig ha....för granntanten har själv detta, och tyckte att det såg likadant ut på Hampus.  men men , vi får väl se vad det är. jag tror att det är svamp han har.
nä, nu ska jag duscha innan jag sticker iväg!
ha en bra dag allesammans!

RSS 2.0