Morsdag !

Idag har vi morsdag... jag passar på att skicka min underbara moder Karin Fröroth en stooooooor kram ! <3 Älskar dig mamsen...

Jag fick imorse en fin blomma av mina grabbar.. gulledom...  <3

Sedan har vi gjirt en liten tårta som vi ätit upp... varit på Hampus träning... Anton har haft träning... sedan har jag städat lite mera idag oxå... men det är ju hemskt.. ju mer jag städar, ju mer skit ser jag överrallt !  tro fasen jag ska sluta städa..  !

Ikväll har vi sett finalen av Mästarnas Mästare-och vår favorit vann !  Ingemar Stenmark ! vilken karl !! herreminje !!

Åsså har jag såklart hunnit med Big Brother Live oxå, nu börjar det dra ihop sig.. 99 dagar avklarade utav 106.. gud vad dom gör det bra.. jag tror jag skulle ha blitt tokig.. fast man vet ju inte..

Nä nu ska jag läsa lite.. imorrn ska Anton med sin klass & Prästbords 3:orna till Härnösand & Technicus ! de lär nog få en kungdag !!


Liten ego-bild oxå.. :)


Otroligt vacker krukros..


Fick ett fint kort av lillen...


Lilla hjärtat & jag... <3


Påhittiga familjen hade hängt fint i min morsdagsblomma !


LedigLördag !

Goafton folks !

Idag har vi tatt det lugnt.. jag & grabbsen låg & kollade film i soffan i morse.. långfrulle.. myyys !

Sedan for vi en sväng upp till Långsele på loppis.. sedan hem nästan lika fort igen !  ;)

väl hemma, så stod småplock & lite städ på schemat.. eller småstäd.. jag STORstädade toan idag.. äckelpäckel toan.. men nu så är det väl hyffsat rent ialllafall..  :)

Mot eftermiddagen hämtade vi Hampus kompis Elias som skall sova här inatt, sedan skjutsade vi Anton till festen han skulle på, de hade vart över 30 ungar där.. så det hade vart skoj sa han !

Nu kollar vi på ligafotboll.. spännande som tusan ! heja Barcelona !!

När det är slutkollat på fotboll ska jag kolla på en film jag hyrde ikväll... " Psalm 21 " svensk rysare.. lovely !!

ska även läsa lite ur den suveräna boken jag håller på med nu.. " Hungerselden" andra delen i en trilogi av Jerker Eriksson... psykologisk thriller... mkt bra !!  imorrn har vi inte mkt på agendan... fotbollsträningar för båda killarna på eftermiddagen... åsså är det BigBrother live på kvällen ! härligt !!! jag vet.. det är fortfarande patetiskt att jag ÄLSKAR det programmet... men jag kan inte rå för det !  :D Puss & Kramen på er allihopa !


Fredagsmyyyyyys !

Hellooooo friends !

Idag har jag faktiskt börjat gå ordentligt på min fot ! fantastiskt !  :)  det gör fortfarande ont.. men inte som det gjorde i går...

Annars idag så har jag vart till frissan med Anton..och himmel vad fint det blev !!  han ser ut som en 13 åring !!  ser så vuxen ut.. min lilla kille... mammas hjärtegull..  <3

han blev verkligen supernöjd !!

Ikväll har Madde & grabbarna vart här på fika.. vi hade en liten frisörstudio oxå må ni tro !  3 av hennes killar blev friserade.. sedan så trimmade hon mina sidor oxå ! alla blev jättefina !  :D  imorrn ska vi på loppis en sväng i Långsele..sedan ska Anton på en klasskompis flyttfest.. de kommer nog ha en superkväll !!  Hampus skall få hit kompisen Elias som ska sova över här imorrn oxå ! vi ser framemot en skojsig lördag !  Ha det gott alla vänner !


Snygging !!


Efter klippning ! :)


Före klippning...


Heja Pumorna !

Hellooo på er !

Ikväll har vi haft vår 2:a match i korpen med våra "Pumorna" !  det blev en hyffsat tung match... vi hade bara 1 avbytare... huvvaligen ! :)  och inte har jag nån kondis att springa järnet i 50 minuter heller !  men som min Thomas sa: ( han kom sista halvtimman & kollade)  han sa: Ja, herregud , du är ju så tjurig ! du ger dig inte i första taget ! och tänkt, där hade han rätt !  :) jag sprang & kämpade, det gjiorde vi allihopa ! vi är superhärliga tjejer som spelar i laget ! helt rätt inställning till fotbollen & alla har ju spelat förr, så vi har ju spelsinnet & tekniken.. bara inte riktigt kondisen som hänger med.. men det kommer väl !

Hursomhelst så var det "Knoparna " vi mötte, de vann serien i fjol... så de var hyffsat bra..  :)  men det är ju så fantastiskt roligt att lira igen ! jag dribblade faktiskt av några gubbar.. och gjorde några hyffsade insparkar..  :)  jag fick mig några smällar oxå.. lär nog ha ett blått knä imorrn... och min rygg smällde till i slutet, så nu har jag rätt ont i den.. men det är ju för att man inte är van.. lite träning på det här så jämarns !!  :D

Annars har jag jobbat idag... men huvudvärk & nästäppa hel dagen.. va inte så jätteskoj... får väl se hur kroppen mår imorrn..  efter allt springade & allt !  :)

Nä om man ska inta liggande läge i soffan nu då... kram på er !


Fotbollskväll!

Ikväll har vi vart nere på Risön & kollat grabbarnas matcher... Antons LAIF-lag blev det tyvärr en oförtjänt förlust för.. trist, men grabbarna spelade väldans bra, hade en massa osis bara... Hampus hade en rafflande match mot Forsmo.. och trots att Forsmo hade grabbar som var 1 år äldre med i laget, så vann Hajarna med 6-5 ! en mkt spännande match var det iallfall !

Har fått en fantastiskt vacker bukett med rosa rosor av min finaste granne Helena oxå ! rara lilla Helena kom med den nu i eftermiddags... så snäll hon är.. TACK !

Ikväll har vi även hunnit med att gratta lilla mamsen ... ÅÅÅÅÅ vilka goda tårtor vi fick däruppe på skedom.. mumma !! där fick vi även träffa på bror,bettan,milo,lima.. min moster, hennes man, och största överraskningen var nog att min kusse Mange & hans Yasmine kom dit oxå hela vägen från Östersund !  skojskoj !! sedan utvecklades ett vattenkrig utan dess like ute på mor & fars gård.. mellan mig, barnen & Thomas... ush vad blött & kallt det blev..  :)  jag sprang & skrek.. barnen sprang ikapp mig & skrattade medans de pumpade litervis med vatten ur vattengevären på mig... huvva !  :D

Nu ska jag lägga mig i soffan .. trött nu..


Grattis lilla mor !

Idag fyller lilla mamsen 55 år !  så vi ska upp på skeodm för att gratta henne efter grabbarnas kvartersmatcher !

Ikväll spelar båda grabbsen samtidigt.. så det blir till att klona sig.. fast det brukar jag ju vara hyffsat bra på att göra ..  :)

Idag har jag varit ledig.. tur det, eftersom jag sovit ca 3 timmar inatt...  :(  har haft nån sjuk jävla kramp i höger benet... det har liksom levt sitt egna lilla liv.. rätt va det var så spratt benet rätt ut.. helsjukt ! så har det hållit på några timmar inatt, så inte fasen kunde jag sova.. och eftersom jag aldrig haft problem med att somna.. så kändes det väldigt konstigt att vara vaken klockan 03:00.. Men tillslut så gav det med sig..

Har vart på stan innan jag hämtade grabbsen & grannbarnen oxå.. och inhandlat nya benskydd, samt ett par nya shorts ! på onsdag klockan 18:30 har vi vår 2:a match ! denna gången mot "Knoparna"  hoppas på en härligt kämpig match !  :)

Nu ska jag förbereda middagen - idag blir det panerad rödspätta med pärern !
Puss & Kram !
Förresten, himmel va bra att Gurkan åkte ut igår på Big Brother !  han har ju varit för himla otrevlig den sista tiden... jag skulle nog åka DIREKT om jag var med i något dyligt program.. inte många som skulle stå ut med mig instängd i ett hus...  :)


Hurra för mamma idag ! 55 år ! :)


Grattis Tuva-Li & farmor !

Goafton !

Idag har vi 2 födelsedagar i släkta !  :)  Tuva-Li som fyller 3 & min farmor som fyller 78 !

Jag har jobbast hela dagen idag, sedan for jag & hämtade Milo & även bror & Bettan & Lima, men de fick åka i egen bil.. Milo ville åka själv i fasters bil !  :) som enligt honom var hemskt skitig bil.. "Vickan.. du måste tvätta bilen.. "  hehe..  sedan for vi & grattade min kusin Marias lilla jänta, Tuva-Li som fyller 3 år idag !

Där fick vi gofika.. och en trevlig pratstund.. sedan var det att swisha hem , för hemma väntade Hampus, Noak & Loke på att jag skulle fara med dom på videoteket.. så det gjorde vi ! nu sitter grabbsen & smaskar milkshakes & chokladdoppade marshmallows & kollar på film.. mysigt värre ! :)

Pojkarna ska sova här hos oss inatt, så Hampus är överlycklig! eftersom Anton är & ränner i Junsele hos Erik, och ska sova över där, så tyckte Hampus att han skulle få ha övernattningskompisar oxå !

Och jag jobbar kvällspass imorrn, så det passar ju utmärkt !

Nä nu ska jag kolla vad killarna pysslar med... ha en fin helg på er allihopa ! kraaaaam !

 


Söt Tuva-Li 3 år idag !


Milo & Tuva-Li !


Söt-pojka ! :)


Mys i soffan..


Korpen-premiär !

Goafton vänner !

Åh herreguuud vad kul det var att lira fotboll igår !! jag är fortfarande i något sorts euforiskt tillstånd.. så fort jag klev in på planen för uppvärmning- så kändes det som det var nyss man spelade.. fast det är 18 år sedan jag spelade "seriös" fotbollsmatch ! :)  Att det var så kul att spela det trodde jag inte att jag fortfarande skulle tycka ! nu vill jag spela match igen ! på en gång !  :)  men jag får snällt vänta tills nästa onsdag igen! har inte känt av något i ryggen heller ännu.. allt kändes bara BRA ! jag längtar tills nästa match med alla schyssta "Pumor" , verkligen trevligt gäng tjejer det där må ni tro !

Igår kom bror m familj hit en sväng på eftermiddagen oxå, och grattade mig, fick presentkort på bokhandeln, så imorrn ska jag ner & shoppa böcker !

Milo & grabbarna kastade vatten ballonger för fulla muggar... jag hade gjort 40 st innan han kom, så det var stoooora ögon när de såg hur många det va..  :) Lima hon sov .. och åt... :)

Idag kom Hampus böcker vi beställde oxå ! han har ju blivit en riktig bokmal pojken ! och jag har onget emot alls att inhandla lite böcker till honom !  just för tillfället är han helt insnöad på "Rolf" böckerna... en tokig liten filur.. så vi beställde 2 stycken åt honom, som han givetvis redan läst ut, men detta är böcker han älskar att läsa, så han läser dom flera gånger & tycker de är lika skojiga varenda gång !

Ikväll har vi vart uppe i Långsele på Antons fotbollsträning, han kämpade på jättebra, trots att han gjorde sig illa idag på skolan, han ramlade & hade rivit av en stor bit med hud på benet..  :( ett sorts brännsår kan man säga.. och såklart satt det precis nästan vid benskyddet.. men han kämpade på ! jag & Hampus stod & spelade lite på sidan om... jag hade målvaktsträning med honom !  :)

Nu väntar min sista jobbarhelg... kväll imorrn, dag på lördag & kväll på söndag... känns helt OK !

Imorrn ska killarna på fest hos en kompis som fyller 9 år, båda pojkarna blev bjudna , det tyckte dom va skoj ! och på lördag ska vi till Björkå för att gratulera lilla Tuva-Li som fyller 3 år..gullisen..  <3

Nu ska jag slappa & invänta Big Brother... jag vet, det är patetiskt.. men jag bara älskar det programmet !  :)

Puss !


Slutregnat !

Kan vi kanske våga hoppas på att solen är på väg åter igen? dagen som varit har ju sannerligen varit härlig !

Har idag inhandlat lite blommor till altanen, och planterat dessa, det blev så fint så !

Vi har även varit till Loke & grattat honom, fick gofika av Annah & Stefan, och en stund med en massa surr.. mkt trevligt ! :) barnen hade fullt upp med vattenkrig.. jag fick även en jättesöt blomma av dom , gulle-dom..  <3

Efter besöket i Granvåg var det hem för att lite snabbt dra ihop middag, sedan ner på Risön för premiärmatch i kvartersen för Antons lag, tyvärr fick de möta ett äldre lag, så det blev en förlust.. men Anton var heeeelt fantastisk i målet ! fick beröm från praktiskt taget hela publiken.. han blev väldigt glad när han fick höra det...  :)

Glömde berätta igår att jag fick ju en till present av Madde & co.. jag har fått ett lamm döpt efter mig.. " Vickan" gulligt va?  :)

Måste snarast dit & inspektera lilla lammet Vickan ! :D

Nu ska jag kolla BB sedan soooova !


Nöjd Anton efter kvarterspremiären för i år !


Milo på farfars axlar !


Prinsessan & jag... :)


Lima på sin 1:a kvartersmatch ! :)


Fina blommor...


Vilken härlig födelsedag !

Hurra hurra för mig idag !  :)  Idag firar jag min 36:e födelsedag ! känns härligt det !

Vi har sett Hampus 1:a match för året, vinst med 4-3 efter en mkt rafflande match ! heja Hajarna !!

Efter matchen for vi hem & dukade fram fika ! fick sedan besök av mor & far, som jag fick alldeles för mkt pengar av, TACK ! skall ner imorrn & kolla tatueringarna... ev köpa blommor.. kanske nåt klädesplagg... love u mamma & pappa !  sen kom Madde & barnen, min moster & hennes man, fick fina blommor av dem.. tack !  åsså kom grannarna med en fin blomma !  mina älsklingar kom med fina presenter först av alla idag.. de hade handlat själva..  sötnosarna.. en fin sten & en äggklocka !  :)  sedan fick jag även nya träningakläder,Puma, av dom ! gullisarna..  <3 

Åh herreguuud hörni ! på onsdag ska jag spela första korpmatchen !  hehe.. kommer bli en riktig upplevelse !  :D

Nä, nu är jag trött må ni tro...
Imorrn ska vi gratta Loke, & se Antons premiärmatch ! skojskoj !!
Tack alla som gjort min dag till den finaste !
Puss!


Älsklingarna & jag ! <3


Fick många fina blomster !


Fint kort av mor & far.. här är jag fyllda 20 år..


Nya träningskläder av mina älsklingar !


Älsklingarnas presenter.. :)


36 årstårta !


Premiärmatch avklarad ! vinst med 4-3 !


Friday !

Ledig daag idag då.... inför jobbarhelgen ! jag gillar ju faktiskt mitt jobb då.. så jag ser fram emot en givande arbetshelg med fina arbetskamrater & gulliga gamlingar !  :)

Annars idag- kompisar har hängt på grabbsen hem efter skolan.. jag har pysslat en hel hög med födelsdagskort..  :)  har ju några som fyller år i maj månad ! varav en av dom är MOI !  på måndag, för er som vill komma & fika gofika...  :)

sedan har jag ju faktiskt vart ute på min dagliga stavpromenix...  idag vart det bara 4 km dock.. mest för att jag har träningsvärk..tänkte jag skulle gå bort den.. funkade icke kan jag meddela.. hehe..

Inför mellofestivalen imorgonkväll, här kommer mina topp 3 förhandstips: Sweden !  Russia ! Ireland ! så. där har ni dom, inte i inbördes ordning i placering... men vi kan ju hoppas att Saade tar hem det ... men det lär ju icke bli så.. rysslands pojke är ju riktigt bra... men irlands tvillingar... det är en klass för sig !  :) vi får se om jag får något rätt imorrn..  :)

Nu ska jag strax gå till bädden... undra när mina killar ska lägga sig ikväll då?  förhoppningsvis innnan midnatt...  :D

Puss !


Träna,träna,trääääääna ! :)

Goafton folks !

Den lediga dagen har försvunnit snabbt må ni tro... imorse var jag duktig efter skollämningen, jag tog mina stavar & traskade ut några kilometer, skönt !

Sedan slappade jag & läste lite ...

Efter skolhämtning, med även Noak som vi tog med oss idag, så for jag ner med killarna på staden för ett bibblan besök, 2 nya böcker senare för Hampus, så köpte vi mjukglass !!  :) glada miner hos killarna bidde det !

Hemma var det vattenkrig på schemat... med både vattengevär & vattenballonger... åsså bakade jag White Chocolate Ginger Cookies ! de fick väl godkänt av grabbarna... men de fick bara smaka en liiiiten kant..annars har det blitt för mkt slisk idag !  :)

Efter middagen kom Steffe & Loke på besök, och medans alla grabbar inklusive papporna spelade en mkt rafflande fotbollsmatch på baksidan, så gick jag & bästa Helena på en 5.2 km snabb promenad med stavarna ! så idag har jag tränat tillräkligt tycker jag !  :)

Väl hemma var det att kasta kidsen i säng... samt torkat golven .. det blev något kladdigt härhemma efter allt in & ut springande med vattenhistorien.... men nu så är det så fint såååå ! 

Nu inväntar jag The Event ! imorrn kvällsjobb !

Puss & piss & gå & lägg er !


Soooldagar !

Igår jobbade jag kväll, & T var på nån sorts utvecklingsdag med jobbet i K-fors.. som tur är har vi snälla vänenr som agerar skolskjuts & barnvakt under eftermiddagen ! Tack snälla Madde !

I morse hade vi tur att få hjälp med skolskjuts av snälla pappsen ... <3

Sedan slutade jag redan klockan 14 idag, så jag har fått en massa sooool ! passade på att rensa lite i rabatterna här hemma.. men snacka om att det ser fruktansvärt tomt ut nu på min altan... har inte riktigt haft råd att köpa på mig nya blomlådor & blomjord & penseer... tur jag fyller år snart..  :D

Sedan har jag kommit på att jag skulle behöva nya träningstights oxå ! enbart för att jag såg att min fina granne & vän, som jag förövrigt har promenixat hela hjältaskogen runt med, ca 6 km, hon hade inhandlat nya & de var sååå snygga !

Helena & jag har inlett ett träningskontrakt med varann.. vi ska träna järnet nu !!  :) sedan hr jag kommit igång med pilatesen igen oxå... härligt !!

Annars idag.. har Hampus haft Viktor här, så de har lekt som tusan !

Imorrn är jag ledig ! wohoooooo! ska faktiskt bara ta det lugnt.. tror jag..  :)

sitta i ( förhoppningsvis) solen & läsa.. träna... efter skolan ska jag & grabbsen på bibblan & lämna tillbaks & låna nya böcker ! bibblan är en av mina favvoplatser... och har alltid varit.. har eventuellt lovat grabbsen varsin mjukglass oxå.. om det är väder för det alltså..

Nu ska jag stoppa killarna i säng.. de har vart så duktiga & gjort hela veckans läxor ikväll !

så jag lovade dom att vara vaken lite extra & se på favvoprogrammet på tvn.. :)

Puss & Kram på er mina vänner...


Helgen slut...

Jahapp.. så var den här helgen slut.. men vilken underbar helg vi har haft ! vackert väder.. många trevliga möten med fina människor... man har verkligen tankat positivitet denna helgen känner jag !

I går hade Hampus träningsmatch på förmiddagen, Hajarna var superduktiga ! ( såklart )

Sedan for vi hemöver, efter ett stopp på Ica- där vi hittade en riktig nostalgigrej... Thomas & jag blev upp i tok över att de börjat sälja vår barndomsfavvo-läsk: Coco Bahia !!  och den var preciiiiis sådär god som den var när man var ung !!  :)

När vi kom hem, fick vi besök av mina föräldar, sedan dök även lillebror m familj upp på en fika oxå ! mkt trevligt !!! 

Vi körde lite bågskytte oxå... jag & lillebror... det gick väl inte sådär jättebra för mig..  :)  men det var iallfall INTE jag som sköt ut pilen i träsket... men däremot var det JAG som fick traska ut i snuskvattnet & leta reda på den !  :D

Kvällskvisten ägnades åt Antons fotbollsträning i Kuben, & Hampus fick även en extra träning han oxå, då han fick hoppa in på Blå Tigrarnas träning som tränade bredvid Antons lag ! jag blev väldigt förvånad över att Hampus vågade gå & fråga om han fick vara med... han har ju liksom alltid varit sådär lite blyg... men nu verkade den vara bortblåst !  :) han tyckte hursomhelst att det var väldans skoj att få vara med!

Nu har jag städat lite, och tränat, känns skönt att ha gjort det nu när jag ska iväg & jobba kväll..
Idag är det bara 1 vecka tills jag fyller år !! wohooo 36...  :)  men jag är ju som ett barn.. jag älskar att fylla år !
Och är det någon som undrar vad jag önskar mig, så är det presentkort på Sportringen & Bodens ! sådär ja ! nu har jag fått det sagt oxå !  :)  så nästa måndag bjuder jag på gofika !!

Nä om man ska ta det lite lugnt nu en stund...
Puss & Kram !


Min mor & Lima !


Lillebror in action !


Siktar i mitten... :)


Milo kollar att jag skjuter mitt i prick ! :)


Hampus idolbild ! :)


Underbara dagen !

Idag har det varit en sådär alldeles speciellt härlig dag... den började i förmiddags när jag & grabbsen for in till staden en sväng, bara för att gå en sväng på övergårdsdagarna.. men vi blev kvar i staden i 5 timmar !  :)  efter en sväng att kolla loppisarna på övergård, for vi till mina föräldrar en sväng.. väl där så kom även min farmor.. sedan dök min bror med familj upp.. därefter kom min kusin Mange, från Östersund med sin Yasmine, och min moster Kicki !  snacka om en family-sammankomst ! :)  vi hade himla skoj därupppe på skedom ! mycket mysigt... fick gosas lite med Lima oxå... och spelade fotboll med grabbarna.. mina takter sitter fortfarande i må ni tro !  :)

Vid 5 tiden for vi hemöver för att fixa lite käk.. idag blev det nudelwook med massa grönsaker, & fläskfile.. mums !
Ikväll har sedan jag & Hampus varit på premiärtur på golfen.. Hampus var överlycklig över att det öppnat igen.. hans runda gick på 36 slag.. bra det för att vara första rundan för säsongen !  nu har de första tävlingen om 3 veckor, så de hinner ju träna lite mera..  :)  min runda var riktigt värdelös.. 54 slag... haha ! förlora mot en 7 åring... tur att jag har självdistans...  :D

Nu sitter mina älsklingskillar & leker med sina Beyblades... skrattar & äter godis.. sådär mysigt som man har på helgen... imorrn är det fotbollsdag.. Hampus har träningsmatch med sina "Hajar" på förmiddagen, sedan har Anton träning i Långsele på kvällskvisten.. morgon dagen kommer oxå att bli en sköööön dag det har jag bestämt nu !
Kram & trevlig helg på er !


Mina nya fina fotbollsskor !


Hampus passar Lima.. <3


Mn fina lilla farmor...


Kusin-bus !


Anton gosar med Lima.. kärlek.. <3


Lima !


Hampus premiärtur på banan.. 36 slag gick han runt på !


Uppbyggande dag !

Hellooo friends !

Dagen som varit har vart väldans bra må jag säga !

Började imorse med att fara upp på sopstation med resterande skräpet.. 1 stycke full släpvagn, men nu så är det fäärdigkastat på ett bra tag.. iallfall tills höstens förråds-genomgång..  :)

Sedan hem, tokstädat lite.. eller, ja ganska mycket..  :)

Efter skolan, var det dax för Antons utvecklingssamtal.. vi skulle få reda på hans resultat från de nationella proven de haft.. 15 st prov har 3:orna haft nu de senaste veckorna.. tufft..

Men vår son, hade gjort fantstiskt bra ifrån sig ! alla rätt på nästan alla prov ! man blir ju stolt må jag säga !  fick veta att han har lätt för sig i skolan.. tur det. det hade INTE jag..

Så, allt gick bra på samtalet , nöjd & glad son- nöjda glada föräldrar !!  :)

Åsså sedan fick vi med oss Elliot - en kompis till killarna med oss hem idag.. så det har varit full fart in the house ! skojskoj !

Medans barnen har lekt & roat sig, så har jag roat mig med att baka.. det var så länge sedan jag bakade tycker jag.. så idag blev det: Snickerskakor.. chokladmuffins med hackad vit choklad... Havrekyssar.... och Citronmuffins !  så nu har jag fyllt på frysen tills jag fyller år !

Jag har även hunnit med ett skönt träningspass med stavarna ute i vår underbara skog ! det är ju för härligt ute i skogarna nu !!

Nu har T åkt på sin jobbarhelg, och jag & barnen är lediga heeeela helgen !! wohoooo!!

Morgondagen har vi absolut ingenting inplanerat... förutom ett besök upp på Övergårdsdagarna.. om vi får med oss någe sällskap kanske??  :)

Nä nu ska jag invänta BB !!

Puss & Kram & ha en underbar helg på er alla !!


Långledigt !

Tjingeling på er !

Idag klockan 12:00 gick jag på helgledigt ! nästa gång jag är på jobbet, är på måndag klcokan 13:00 ! härligt !!

Men dagen har inte bjudit på någon vila inte.. nixpix! idag har vi vart duktiga må ni tro... efter hämtandet av en stycke som på skolan ( son nr 2 hängde med till Granvåg) så for vi hem med Anton, sedan stack jag & T iväg till sopstationen med 1 full-lastad släpvagn-full med rat !! rat- som i skräp.. inte " rat " som i engelskans råtta.. fast det fanns nog ett gäng med feta råttor dit vi for !  :)

Efter allt slängande kändes allt mkt lättare !  :) det är rena terapin att kasta skräp !  då for vi hem & packade ännu en kärra full ! så imorrnbitti slänger vi det sista !

Jag har även städat vårt enorma förråd.. så nu kan man gå in där !  :)

Ush, nu ids jag inte göra ett enda handtag till idag... känner mig jävulskt seg nu ...det gör ju inte saken bättre att jag har lyft,vridit,släpat.. på det vis man ABSOLUT inte ska göra med mina ryggproblem... men det är ju smällar jag får ta..  :)

Måste tipsa om en fantastiskt bra bok jag läser just nu : "Paganinikontraktet " -Kepler. huvvaligen vilken spännande bok.. kan förresten berätta att jag håller på att ta upp mitt skrivande av min bok , som jag började skriva förra året... :) har fått inspiration igen ! barnen tjatar om att de ska få läsa den när den är klar ( om några år)  :)  men det kommer de ICKE att få göra... den blir på tok för hemsk kan jag säga... vill ni veta titeln? " Människodjuret"  jag tycker det är en kanon titel  ! 

Nä nu ska jag kasta mig i soffan & läsa innnan det är dax för BigBrother... ja, jag älskar det programmet !  :D


Nyklippt ! sååå nöjd !!!! :D


Hemma igen !

Tjingeling !

Nu så är vi återigen i Sverige ! efter vår fantastiska handbollshelg i Norge, Steinkjer !

Vi har haft det såååå himla härligt.. om ni bara visste !

Grabbsen har spelat som gudar, skött sig exemplariskt under nästan hela resan ..  :)

Vi var ju ett stooooort gärng som åkte från SHK, så vi hade en fantastisk gemenskap sinsemellan i Norge ! superfina människor verkligen allihopa !

Antons lag spelade riktigt bra, 2 vinster, 1 oavgjord & 1 förlust. grabbarna har vart supernöjd med vår helg i Norge, Hampus ville INTE fara hem..  :)  även bussresan dit & hem på 7 timmar enkel resa, gick hur smidigt som helst.

Men man känner sig lite mör nu faktiskt... efter att ha ansvarat för många barn dygnet runt i 3 dagar.. men det mesta har vart bara skoj !

Nu idag jobbar jag kväll.. imorse skjutsade jag grabbsen på skolan, sedan for jag upp på skedom & gick med Milobubbas på dagis, så mysigt att få göra det !  sedan for jag till Marias Klipphörna & kapade lite hår... jag blev MYCKET nöjd !  vi gjorde en specialare denna gången.. kortklippt, men sparar ut som vanligt i nacken på sidorna, sedan klippte vi med maskin på ena sidan av huvudet, supersuperkort.. åsså andra sidan klippte vi superkort med saxen... åsså en massa hår kvar på huvudet såklart ! jag är ju inte helt flintis ! :) men jädrans cool vart jag ska ni veta !  :)
Nu måste jag hoppa in i duschen innan jag ska jobba kväll ! hejsvejs !!


Vackert ställe i Norge !!


Undebart ställe, vid en cool hängbro !


Hampus & Thomas vid ett litet stopp vi gjorde i Norge !


Kvällsfika & taktiksnack !


Matchdax !


Härligt trångbott i vårt klassrum !


Kvällswookning !


Mjölkpaketstorn ! 93 st krävdes för detta underverk ! :)


RSS 2.0