Fara Fixa Greja dagen !

Helloooo !

Idag har vi hållt på & grejat lite inför midsommarfesten... åkt fram & tebax på affärer... vart upp till mams & paps & hämtat lite bestick... hade liksom inte så många bestick som behövs imorrn..  :)  i nuläget är vi 23 stycken ! kommer bli askul ! Åsså har finaste bästa pappa fixat min bil oxå ! TACK lilla pappa...  <3

Har inhandlat så himla mkt kött oxå.. så det ser ut som ett litet slakteri härhemma...  nädå.. men det blev en hel del kött som inhandlades, och jag har börjat att  tjuvstarta med tillagandet.. ikväll har jag marinerat & ugnsstekt 4 hela fläskytterfileer... blev superfina... !  så imorrn är det bara att hugga tag i de andra 4.., samt koka färskpotatisen.  sedan har jag planerat de 2 olika bålerna som jag ska bjuda på till välkomstdrink... 1 med alkohol, 1 utan... kommer bli lika smarriga båda två !

Vi ska ju ha ett knytis midsommarfirande.. så potatisgratängen, sillen,salladen,brödet,efterrätten & såserna, och godiset det har jag delegerat ut till mina kära släktingar !  :) 

Det är ju tur att vi bor helt fantastiskt till här ute i skogen.. stort,rymligt... som gjort för att ha storpartaj ! :)  får se vad vi har för väder... är det fint lär vi nog vara mkt utomhus, spela lite kubb... skjuta lite pilbåge... spela lite fotboll kanske..  :) sedan får vi se om nån vågar bada lite oxå..  :D
Min faster ska ta med singstar , så nog kommer det att sjungas en hel del kan jag tro...  jag lär nog vara den som håller hårt i micken skulle jag tro.. :)

Annars tar vi nog kvällen som den kommer... att alla är samlade & har en trevlig kväll, det är det viktigaste !

Idag har jag även gjort "snickersgodisar"  barnens absoluta favorit !!  har även blivit barnens kompisars favvo... så jag tog en låda med nygjorda godisar & svängde förbi granvåg med det ! var uppskattat ! :)

Imorrn på dagen ska vi fixa & klä vår fina midsommarstång som T ställt upp här på framsidan ! den kommer bli makalöst vacker !

Nu önskar jag er alla en fin midsommarhelg... ha kul, planera inte så mkt... det bästa brukar bli när man bara låter tiden gå... ha trevligt allesammans ! kramkram!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0