Ledig!

idag är jag ledig. härligt!
igår slutade jag tolv, sedan for jag hem & hämtade the rest of the familia, för att sedan åka & spela lite bowling!
katastrofalt dålig var jag..... jag kom sist!  och detta med dom där barnspärrarna som finns...... grabbarna brukar få ha dessa spärrar, och vi brukar köra vanligt, men denna gången var det fel på motorerna, så endela fick alla ha spärrar eller så fick inga ha det, så då valde vi spärrar, och att det skulle gå sååå himla dåligt för mig, helt otrooooligt!  :)
T vann & grabbarna kom på delad 2:a plats!
efter bowlingen åkte vi till skolan & åkte snöring & åklapp!  himla vad snabbt det gick!  :)  jag hade gjort iordning fika oxå, så vi fikade där!  mkt mysigt hade vi!!
vid femtiden åkte vi hemöver för att göra lite middag innan T skulle iväg på sin innebandy.
sedan hela kvällen höll jag på med att plocka bort alla julsaker......  varför skall jag ta fram så mkt varje gång????  detta frågar jag mig år efter år, och ändå när nästa jul kommer så åker alla saker fram iallfall!  :)
men det känns himla skönt att ha plockat bort allt , det blir så rent & fint så!  jag tycker att det ser tomt ut oxå på ett sätt...... kluvet det där.....
nu har jag överväningen kvar, det tänkte jag fixa idag, innan vi hämtar Anton på skolan- den har ju börjat idag oxå!  Anton har faktiskt längtat!  men det var liiiite halvsvårt att få upp dom imorse kan jag säga..... dom ville inte riktigt somna igårkväll.......
nu till morgonen har jag & Hampus spelat lite Wii!  vi har kört MarioKart, åsså spelat bowling & Tennis!  jag är kass i alla grenar....  :)
nä om man ska ta tag i den här städningen nångång......... bläääääää!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0