Fredag!

idag har vi vart ner på staden en sväng, men jag kan ju säga att det tog längre tid att hitta en parkering, än tiden vi var på staden & vandrade!  :)
det var hysteriskt mkt folk... fattar inte riktigt varför...   men vi gick & kollade runt lite, jag köpte ett par vaxkakor på Elisabeths.. åsså köpte vi korv & grabbarna kollade på en kille som trixade med cykel, han var riktigt duktig!
det är ju lte trist & gå & kolla på stan när vädret är bara skit...
men vi hade iallfall trevligt den stund vi va där!
det är ju alltid skoj & kolla på folk !   :)
ikväll är jag liiite halvtveksam om vi ska ner nåt i parken....  regnar det såhär mkt, känns det inte så lockande...  vi får se...
har ialflall beställt en hel massa kläder åt kilalrna & lite till mig själv på H&M , det behövdes förnyas i gareroberna... de växer ju så det knakar... Anton har en massa brallor som är alldeles för korta... han har ju blitt så lång...  1.45 drygt...det är ganska långt på en 8 åring det...   :)   men nu kommer snart ett lass med nya kläder till dom , innan skolan startar!  åt mig själv beställde jag en kofta, en betty boop pyjamas, och en plyshdress,munk jacka & byxa i mörklila, ska bli sååå mysigt att ha en ny " mysa" dress att gå omkring i härhemma!
Kram!

Kommentarer
Postat av: fadern

det var uppehåll fram till 24:00 sen började regnet

igen:( , ni missade inget som inte såg Mendes,

Green Devils var outstanding ikväll, bättre än mendes och coroded.(förband till White snake?)

2009-07-25 @ 01:18:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0