Anton-storkämpen !

Anton har sovit jättebra inatt, han hade ont i handen när han vaknade, men han fick lite alvedon, sedan vart det bra.. han kämpar på bra med en hand..

men ännu har han inte fått grepp med påklädningen, så den hjälper jag han med.

iochmed att han inte får använda handen, och dessutom är högerhänt, så blir det ju lite problematiskt, men jag tycker han fixar det mesta jättebra! han har kommit på hur han ska hålla gafffeln mellan lång & ringfingret! mycket smidigt !

han har haft en kompis här idag, så han har haft annat & tänka på , de verkade ha skoj även fast de inte kunde busa på som vanligt..  :)

Hampus har oxå haft Elias här idag, sedan kom även Madde på besök & hade med sig fika.. vilka fina vänner man har alltså... jag är så tacksam över att ha fina Madde som min vän..  <3

Idag har jag oxå varit en sväng på niphälsan & cyklat lite, samt gjort de andra övningarna.. tycker själv inte att jag gör några framsteg.. men vi får ju se nu den 20:e.. då jag sak på team bedömningen.. då ska det bestämmas om de ska skicka mig till H-sand eller till S-vall... bra att det iallfall kommer att bli något !

sedan har jag varit upp till min faster & fått en massa jättefina märkeskläder till Anton, som Lucas har haft.. Anton vart superlycklig över alla kassar med coola kläder !

imorrn bitti ska vi med Hampus på hälsokontroll- de har det när barnen börjat i förskoleklass.. ska kolla hörsel,syn,längd, vikt mm.mm... såklart tycker Hampus INTE det ska bli så kul... han är ju inte så förtjust i undersökningar överhuvudtaget... men det lär nog gå bra.

Nu ska jag kolla på lite repriser på datorn... puss på er!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0