Julafton x 2 & tomtar x 3 !

Hello!
Ja, då var julen snart överstökad för detta året... men vilken härlig jul vi haft !
Julafton spenderades här hemma tillsammans med min mamma, & Thomas bror Jens som har bott hos oss i 2 dagar.. mkt trevligt !!
på julaftonsförmiddagen kom tomten hit !!  och grabbarna var så glada & nöjda över sina klappar så det var inte sant !! Anton blev så glad över datorn att han började att störtgråta... gullungen...
& Hampus han skulle promt bygga alla slott,skepp & gubbar som han fick i sina lego-paket ! allt skulle byggas samtidigt oxå !  :)
Efter massor av god mat & gott sällskap, så var klockan helt plötsligt 1 på natten & det var dax att sussa, eftersom jag har jobbat hela helgen... så på juldagen skulle jag upp 5:30...  :)

Efter jobbet igår, var det dax för julafton nr 2... hos mamma & pappa ! tillsammans med bror , betta & Milobubbas, vi hade mkt skojigt däruppe på skedom kan jag säga !!
Och tänka sig... tomten kom dit oxå !  eller rättare sagt det kom 2 tomtar !! wohooo!!
lyckan var total efter all klappöppning... där grabbarna som vanligt fick massvis med fina saker av mamma & pappa... Hampus fick bl.a StarWars skepp i lego, och ett startabonnemang till sin mobil... som han fick av Anton, eftersom Anton i sin tur fick en sprillans ny Touch-telefon av mina föräldrar ! inte ens jag har en sån fin & ny mobil !  :)   så nu knappas det för fullt på mobiler härhemma... Anton hålelr på att lära sig sin nya... & Hampus lär sig att hanskas med sin mobil som han fått övertagit av Anton...  :)

Vi fick massvis med gott att äta hos mamsen & pappsen... jag lär mig aldrig att äta sådär lagom... nejdå, under dessa dagar vräkas jag i mig det mesta i min väg !  :)  men gott är det ! jag får springa lite extra sedan bara- men det är det värt !

Idag har jag spenderat exakt hela dagen & kvällen på jobbet.... mkt jobbigt har det känts att arbeta idag... särskilt när T ringde imorse vid 10 & berättade att vår stora kisse, Bisse... blivit tagen av en kungsörn... den hade legat på grannens gård.. med ett stort hål i magen.. död såklart.
Grannarna hade sett kungsörnen på deras gård... stackars Bisse..   :(  barnen blev såklart förkrossade när Thomas berättade vad som hänt... naturen är grym... så är det bara.

Imorrn jobbar jag till 15 sedan ska jag inhandla fika mm.. till Hampus 7 årsdag på tisdag ! lillen fyller 7.... herregud vad det går fort !! han har beställt en ormtårta, och en tårta med hans favorit figur "Chowder" på...  ska bli mkt intressant att se om jag lyckas med dessa tårtor...  ni lär ju få bildbevis...  :)
Nä nu kallar sängen på mig... frågan är om jag lyckas få kidsen i säng...   :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0