Möten..

HellooooO!

igår & idag har jag haft 3 möten.. jag är en fullt upptagen kvinna nu...!  :)  hehe...

Igår så var jag till läkaren, blev som det var tänkt, sjukskriven tills september, sedan var det dax för nästa möte, arbetsintervju ang. nya demenscentrat & dagrehab som ska komma till skott under året.. får se hur det går med det, just nu är jag faktiskt rätt nöjd med att kunna börja arbetspröva på mitt underbara jobb som jag redan har.. men måste ju tänka på hur min rygg mår av det oxå... vi får helt enkelt se hur det hela utvecklar sig under året som går..

Idag har jag haft möte med min chef, då vi har fixat till ett fungerande schema för min del under den här tiden jag ska arbetspröva... f.o.m onsdag 21/7 tills slutet på september... nu blir det spännande att se hur min rygg kommer att reagera på detta!  :) har haft 2 dåliga dagar nu... har inte alls känt mig lika pigg i ryggen som jag gjort tidigare i sommar... men det är bara att acceptera att det kommer antagligen att vara så här.. bra & mindre bra dagar...

ska börja med 25% 2 veckor, sedan trappa upp till 50& 3 veckor.. 75% 3 veckor.. sedan uppe på 100 %... vi får se hur det går... hoppas & tror på det bästa!  :)

Idag har vi annars en lugn & härlig hemmadag... barnen har badat, lekt, jag har påtat på lite i jordgubbslandet... nu har jag fixat lite smaskig sallad, förberett en potatisgratäng, sedan ska vi grilla om nån timma... gott!!

Imorrn ska vi ev. om vädret tillåter, åka på liten utflykt med familjen selin/persson till Höga Kusten, Hörsångshavsbad.. kanske en tur till Höga Kusten bron... en mysdag helt enkelt!

Nu ska jag se om det är dax att köra igång grillen!

Kram!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0