S-vallstrippen!

Hejsan!

I dagarna 3 har vi varit & hälsat på svärmor & gänget i S-vall! en mkt trevlig vistelse har vi haft, med både besök på Havsbadet Tranviken, Gatufesten,Tivoli & lekplatsen på Norra Berget !

Vi har kollat på både Brolle & EMD på stora scenen, grabbarna har vunnit en massa på tivolit,åkt lite karuseller.. sedan har de även handlat lite för pengarna de fick av min mor & far innan vi åkte, det blev mestadels VM-fotbollskort..  :)  men även lite annat smått & gott!

En jättemysig biltur vi tog, var ut till Tranviken... vilket vackert ställe !  jag var ofta där när jag bodde i S-vall,och hade nästa glömt bort hur fint det är därute vid havet... superfint & bra badställe för barnen !

Norra Berget var oxå super ! kanonlekplatser,och alla djuren som var där gillade Hampus & Anton jättemkt!

Nu är vi hemma igen... skönt det oxå..  :) i helgen ska vi ev.ut & tälta lite ! vi kommer antagligen att fara ut till GålsjöBruk & tälta & bada, om vädret tillåter!

Nu ska jag ta det lite lugnt & mysa med killarna!


Kommentarer
Postat av: FATMA | sångerska

Gillar du Danny Saucedo? Nu säljer jag hans två album för mycket bra pris. På köpet får du en extra extra stor poster helt gratis! http://fatmas.blogg.se/2010/july/saljes-tva-danny-album-poster-pa-kopet.html#comment

2010-07-12 @ 21:14:51
URL: http://fatmas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0