Kan man ha sån tur? :)

Från att precis allt har varit skit.. så har allt plötsligt vänt till att det bara händer bra saker... kan man verkligen ha sån tur ?  :)  det är så det känns nu.. nästan för bra för att vara sant liksom..

men det är väl detta som kallas livet antar jag.. och de som har vart nere på nästan botten både med psyket & annat.. tror jag lär sig att upskatta saker bättre.. så tror jag!

jag är tacksam för allt som livet har att erbjuda oss... för jag har lärt mig att för att riktigt upskatta saker & ting.. måste du ha känt på hur det är att ha det riktigt dåligt..

Dessa 2 dagar har det bara hänt bra saker...

först blev jag beviljad min sjukpenning... sedan var jag till ortopeden igår, som var helt fantastisk !  han lovade mig att allt detta med mina problem skulle benas upp.. in i minsta detalj, först magnetröntgen.. som jag skulle få komma på om 2 veckor sa han.. MEN idag ringde dom från röntgen, det hade blivit en lucka, kunde jag komma med en halvtimmas varsel?  JAAAA !  så nu har jag vart på magnetröntgen ! skulle få svar nästa vecka.

sedan har jag oxå vart hos sjukgymnasten idag, en ny fick jag idag... men hon undersökte min rygg och sa att min ländrygg inte reagerar som den ska.. den är liksom lite handikappad..  så det är bl.a därför jag har mina problem trodde hon, och även dels för att jag har dessa artroser i hela ryggen.. men nu ska vi se om det blir nån ordning på allt !

ortopeden sa oxå att efter magnetrtg, skulle han skicka mig till smärtkliniken här i stan på sjukhuset, till deras överläkare, så han fick ta sig en titt.. ev.

men att få höra att denna ortoped verkligen bryr sig om att reda ut detta med mina ryggproblem som jag dragits med så länge.. det kändes så himla bra !

nu ska jag snart fara & klippa mig oxå!  tjohooo!  har inte klippt mig sedan i november !  känns skönt!  ska klippa en riktigt kort,punkig frilla denna gången tror jag...

sedan har Hampus en kompis här nu, de leker så himla bra dessa två killar... så söta..!

Anton han är glad över att deras sportlov äntligen har startat !

nu vill han åka skrillor VARJE dag sa han...  :) 

och ikväll ska vi beställa pizza till middag, åsså ska jag se " Luftslottet som sprängdes"

som sagt, livet går bra nu... bara jag får ordning på ryggen nu så !  :)

många kramar till er alla som bryr er så mkt om oss... <3


Kommentarer
Postat av: Bettan

Va skönt för dig=)

2010-03-06 @ 00:35:00
URL: http://silverblink.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0