Ooops vad tiden går !

Himmel.. nu har det bara försvunnit flera dagar igen ! nu går tiden extrem fort tycker jag !!

Idag efter jag slutat jobbet for jag till Maria & kapade håret... ni som sett mig.. vet att jag brukar ha KORT! alltså superduperkort med mina fina svansar på sidorna.. nu såg hela jag ut som ett big troll ! har inte klippt mig på 8-9 veckor.. och ni som har kort hår, vet att det är en lååång tid av ickeklippning... men nu så är det ordning på torpet igen , har fortfarande kvar mina "tofsar" i nacken. och sedan är resten kortkortkort ! och på sidorna har jag 9 mm.. som vanligt alltså! jag blev mkt nöjd, nu kan det gå 8 veckor till innan jag ids gå & klippa mig.. :)
efter klippning åkte jag till Junsele för att hämta hem Anton som vart hos Erik & Axel i 2 dagar, och trot eller ej.. jag fick med mig både Erik & Axel hem hit oxå! :)  så nu ligger alla 4 pojkar & myser & kollar på film... gullungarna ! <3

ska skicka hem dem till Junsele imorrn med bussen på e.m... kommer att sakna dom..
sen imorrnkväll är det packning för hela slanten ! för på fredag 05:40 åker vi till Falun hela familjen på Kopparcupen ! så vi längtar !
Det kommer bli himla spännande... tufft & väldans svåra motståndare.. men framför allt SKOJ!
Vi kommer att möta Bollstanäs, Eskilstuna, & Enköping.. resultat kommer efter helgen.. :)


Nä hörni.. nu ska vi snart BÖRJA göra kväll... ska ju på jobbet tiiiidigt imorrnbitti... men jag betvivlar att pojkarna här i huset lägger sig innan 23.. :)
Puss & hej då !


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0