Utedagar !

Hellooo på er !

Igår & idag har jag den turen att få vara ledig från jobbet ! blir ju så när man jobbar helger.. nu har jag den kommande helgen framför mig på jobbet oxå.. sedan ledig 3 helger i rad ! skönt det !

Igår slutade båda grabbsen 13:30, då for vi med en komis till Hampus, och med min Lillebror & Milo upp till backen vi har här ovanför där vi bor på Remsle.. där åkte vi bob,pulka & åt mellis... mkt trevligt hade vi ! både jag & brodern åkte som tokar, och ramlade nog mer än vad ungarna gjorde.. :)

I morse när jag lämnat barnen på skolan, så gick jag broarna runt med lillebror & Lima... himmel vad snabbt han gick.. jag vart heeelt slut! :)  och han tyckte vi gick sakta... jomen tjenare.. :D

måste säga att det var superhärligt att vara ute & gå .. har ju tappat det med träningen sedan vi flyttade.. har liksom haft fullt upp med allt annat känns det som.. men nu ska jag plocka upp träningen igen har jag lovat mig själv !! punkt & slut !

sedan hade jag massa härlig energi när jag kom hem så då bakade jag StekpanneTunnbröd ! mumma det !

I eftermiddag när Anton slutat, ska vi åka allihop, jimmy, Milo & jag & barnen till Antons skola & åka lite skrillor... mkt trevligt nu när lillebror är föräldraledig tycker jag !! ses ju liksom mer , och helst när jag är ledig såhär mitt i veckan, för kvällarna har vi fullt upp nästan varenda kväll nu med handbollen.. :) är ju vår högsäsong nu dessa månader !

Och på tal om handboll... vad underbart att det är EM nu då ! handboll på tv:n varje kväll !! härligthärligt !!! igår spöade ju Sverige , Tjeckien... ett helt annat spel från herrarna igår än det var i söndags... då spelade dom inte bra... men igår... himmel vilken uppvisning, vilka artister !! så kul att se riktigt bra handboll!!

Nä hörni, nu ska jag läsa lite innan det är dax att hämta Hampus... och ladda för ett föräldramöte jag skall ha med handbollsföräldrar ikväll.... :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0