spännande.....

nu har idolerna sjungit klart,nu dröjer det en timma innan vi vet vem som kammar hem hela skiten!!!det är sååå spännande,jag sitter och blir alldeles gråtfärdig när dom sjunger....så himla duktiga är dom båda två....jag vågar inte ens gissa vem som kommer att vinna,så jämnt känns det som!
vinnarlåten var ju som man trodde....en pampig ballad...precis som tidigare år...men den verkar iallafall bra,men ingen blir nånsin lika bra som min darling all times...min lilla markus fagervall...det var en stjärna det...! * suktar..*

ikväll har jag haft innebandyträning med barnen,det var hur kul som helst!
dom kämpar på så bra allesammans.... jag gjorde lite olika övningar med dom,sedan avslutade jag med en avslappningsövning,alla barn fick lägga sig på golvet,åsså släckte jag ner hela hallen,så skulle dom blunda och ligga stilla i två minuter...jag trodde aldrig det skulle funka...men dom låg helt stilla och tysta...jag blev mäkta imponerad,t.o.m hampus låg still..!!!!!
så nu har jag sagt till thomas att han oxå skall köra avslappning med dom... men då fick jag till svar att" avslappning,vad är det för mening,det får du göra med dom! " hmm...jag tror nog att han kommer att göra det iallafall...får jag hoppas! för barn behöver oxå , mer än någon annan,lära sig att slappna av,för det är full speed från att de kliver upp tills dom lägger sig,då tror jag det är bra med att ligga helt stilla några minuter då och då...eller hur? barnen gillade det iallafall! och deras föräldrar som blev helt  paffa av att dom verkligen låg stilla..!!!!!

nä nu skall jag fortsätta att titta på idol-rysaren.......höres imorrn allesammans!

Kommentarer
Postat av: fadern

Jodå även i år vann rätt artist Idol,för fjärde året irad. (om man borser från min egen idol i år
Daniel,men han kommer att slå igenom ändå.)

2007-12-08 @ 00:15:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0