Fortfarande sjukstuga..

Hejsan vänner!

Ja, igår va jag hemma & vabba med Anton.. han var inte alls kry igår- 39,7 trots att han hade fått 1 g alvedon.. huvvaligen.. han har varit heeelt slut stackarn.. MEN idag verkar det vända..kanske.. imorse vaknade han med endast 37,7.. sedan ikväll har han legat högst på 38,6.. och inte alls fått lika mkt alvedon som igår.. han säger själv att han känner sig något piggare.. han har ju faktiskt ätiti hela 5 st köttbullar iallfall...  :)

Hursomhaver så kommer han att få stanna hemma resterande 2 dagar som är kvar av skolveckan.. dels för att han måste.. dels för att han vill pigga på sig så snabbt som möjligt- med både golf & fotboll på schemat i helgen.. men det får vi se hur det blir med... han ska vara helt feberfri på fredag om vi ska fara på dessa aktiviteter..

Idag efter jobbet så har jag & bästa granne & vän Helena varit ute på långprommis med de 3 minsta barnen.. och deras hund. vi fick en härlig pratstund & barnen sprang & lekte i skogen & hade skoj !

efter prommisen så gick jag hem med alla barnen & bakade min pappas superdupergoda kubbmuffins ! ojojoj vad de är smarriga... tusen tack för receptet pappsen !

Nu sussar killarna sött i sängarna... hoppas Anton får en lugn natt.. inatt har han endast vaknat till 1 gång & ville ha vatten.. han drack ca 1liter vatten klockan 3 inatt !  :) men sååå himla bra att han dricker iallafall !

Nu blir det återigen BB ! sedan reprisen av "The Event " !

imorrn är jag ledig ! wohoo ! städ & tvätt väntar mig då !  :D


Vabbdag

Hej på er !

Idag har jag vart hemma med stackars Anton... huvva vad feber han har .. trots 1 g alvedon som han fick imorse hade han 39,7 en timma efter intaget av alvedonet.. men vi hoppas att det är som värst idag & att det vänder imorgon... håll tummarna...

Hampus han blev hämtad av kära fadern min efter skolan, och fick hänga med honom hem & baka, så Hampus han var mkt nöjd med dagen med moffa !

Ikväll har jag varit ute lite med Hampus & grannbarnen & kollat skogen lite... :) sedan bjöd vi dem på lite glass & den UNDERBART bästa kolasåsen.. eftersom vi vart hemmavid hela dagen så fanns det tid till att göra denna kolasåsen... enkelt som tusan: köp en burk kondenserad mjölk.. gör 2 små hål i burken på ovansidan.. häll vatten i en kastrull.. drygt 2 cm under kanten på burkan ska det täcka.. koka sedan burken i ca 3 timmar.. låt sedan burken kallna i ett par timmar innan du öppnar den med konservöppnaren ! och du har en suverän kolasås !! tar lång tid... men absolut värt varenda timma !! nu snackar vi lyx-kolasås !!

Vi har även kollat på fotbollskvalet.. Sverige-Moldavien.. vinst 2-1.. tur det ! Anton han slumrade sig igenom matchen.. jag tycker så himla synd om honom.... han vill så gärna vara frisk till helgen när han har golflägret på lördagen i Ö-vik.. sedan fotbollscup i Kuben på söndagen... vi får se om han är pigg tills dess... vi håller tummarna för honom ! :)

Nä nu ska jag kolla på BB sedan blir det sängen.. tidigt jobb imorrn... men slutar redan klockan 15 !! härligt !

Kramkram!


Sjukling...

Hejsan vänner!

Idag har vi en liten sjuk kille här hemma... Anton vaknade med 38 graders feber imorse, så T ringde mig på jobbet & vi bestämde att han skulle vara hemma... under dagen så steg febern till 40 grader.. stackarn..  :(

han har vart hyffsat nok idag.. mest legat & sovit... själv har jag jobbat hela dagen, mina underbara föräldrar hämtade Hampus och tog med honom & Milo & for & fikade ! sedan vart vi bjudna på middag , som jag sedan fick med mig hem till T & Anton som var hemma.. snälla mamma & pappa.. love you..  <3

Nu har Thomas vabbat idag, jag ska vabba imorrn, eftersom T jobbar dag imorrn..

Nu så ska jag lägga mig & soffan & bara slappa.. gonatt !


Kubbmuffins a´la pappa !

200 grader, 10-12 minuter. 60-70 st muffins.

5 kkp fil
5 kkp socker
200 g smält smör
11 dl mjöl
3 tsk bikarbonat
4 tsk vaniljsocker
1/2 flaska bittermandelolja

Blanda ihop alla ingredienser i en bunke till en smet.
fyll upp muffinsformarna till hälften, strö lite pärlsocker över dem, sedan skjuts in i ugn !
Dessa är helt makalöst goda.. kan t.o.m gå så långt som att säga att det är de godaste muffins jag ätit !
Smaklig spis !


Födelsedagsfirande !

Gokväll vänner !

Idag har vi haft födelsedagsfirande ! en liten i S-vall, min bästis dotter Alice fyller 9 år, hon skickade vi ett kort till i fredags.. sedan en storkille som kommit "hem" från Östersund, min kusin Magnus , som fyller 33 idag ! han har vart hemma i Långsele med sin flamma, en otroligt vacker tjej , en spanska, har han skaffat sig ! superfin & trevlig flicka må jag säga !

Jag & grabbarna for upp till Långsele idag vid 13 tiden, sedan vart vi kvar där ett par timmar, det är alltid så roligt när Mange kommer hem, så vi passar på att träffas så gott det går ! :)

Nu ikväll har vi varit på ljusparty hos min mor.. åh så mycket goda lukter det finns !! jag köpte iallafall några värmeljus i doften " Smultronland" och " Krämig Kolasås " samt några vaxkakor i doften " Svart Hallon" nu ska det dofta gott härhemma !  :)

Och nu har jag 2 trötta killar härhemma... eller iallfall 1.. Anton har sovit sammalagt 13 timmar på 2 dygn...  lillstackarn..  :)  men så är det att vara ungdom nu.. bara bus med kompisar & övernattningar, då blir man trött !  :) men han slocknade som en blixt redan innan 20:00.. trötter..  :)

Nu ikväll har jag även kollat på ett av mina favvoprogram.. "Mästarnas Mästare " det är ju nystart idag ! det var hursomhelst mkt bra nu ikväll!  jädra seg käring som är med oxå ! Ewy Palm, den gamla löperskan.. hon är en segkäring ! duktig som fasen ! och sedan Stenmark då ! sikken man !

Nä nu ska jag kolla på "Big Brother" utröstning !
Tjingeling !


Anton busas med Milo !


Fikadax i Långsele !


Jag & kusinvitamin Mange, som fyller 33 idag !


Ledig helg..

Goafton på er !

Så har vi lördagkväll då.. torsdagkvälll & fredagen swishade förbi i ett nafs.. jobbade kväll i torsdags & kom hem & fann min lilla son ledsen i sin säng.. detta pga av att han inte var bjuden på en av killarna i klassens kalas.. han undrade varför? ja, vad svarar man på det? jag sa som det var att jag inte alls visste varför... Hampus har ju liksom bjudit alla killar i klassen varje år, så han var ju ledsen över att han var en av de få som inte vart bjuden... fy fan säger jag.. sånt gör mig ledsen i mammahjärtat... till grejen hör ju oxå att det nyss var ett annat kalas i klassen, förra helgen, som han inte heller vart bjuden på... så detta gjorde nog att han var lite extra ledsen... våra barn har alltid fått bjuda ALLA barn i klassen, eller ALLA pojkar i klassen... just för att såna här saker INTE ska hända.. att något barn skall känna utanförskap.. det är tamefan det värsta som finns.! och nu när det är min egen son som känner så här... fruktansvärt..  :(

Sedan funderar han ju över allt möjligt annat oxå... " varför ringer inte den eller den & vill att jag ska komma & leka? " varför frågar inte den eller den mig på skolan om vi ska leka?"  det är många tankar nu... och det sista man vill är ju att ens barn ska känna sig lite ensam... vi får väl helt enkelt hoppas att det börjar ringa lite i telefonen härhemma.. för han har blivit så att han nästan inte vågar ringa nån kompis nuförtiden... varför vet jag inte.. trist för Hampus är det iallfall...
Jag förstår att detta antagligen är en sorts "fas" alla barn kanske går igenom... med mycket tankar & funderingar..

Igår var Anton hos en klasskompis i stan & sova över, en kille i klassen som han aldrig hade sovit hos ringde & ville att Anton skulle komma ! såklart blev ju han glad i hågen & ville dit ! :) så vi hämtade upp honom idag efter Hampus handbollsträning, Anton hade haft det riktigt skoj där hos Emil ! skoj det för honom... men Hampus han saknade ju brorsan... eller någon annan kompis.. han ringde ett par stycken igår & ville att de skulle sova över.. men det var så pass sent att han fick inte något napp... då blev han lite less över det oxå lillen...men idag verkar han vara på gott humör ändå.. vi har lekt , busat, vart på handboll, sedan ikväll for vi på remsle & käkade pizza ! mumma !
efter det blev det en sväng på videoteket, de sålde billiga filmer, så vi gjorde några kap ! jag inhandlade  " The Mist" en skräckis-såklart ! av Stephen King, så den ska jag nog kolla ikväll.. efter jag har sett senaste avsnittet av "The Event"

Annars idag? ja, jag har putsat fönstren... åh så kul.. :) ironisk där då...
Thomas var iväg imorse en kort sväng & spelade en innebandymatch.. tyvärr vart det förlust..
imorrn ska vi sova en timme kortare.. måste komma ihåg & ställa fram klockan en timma ikväll hörni !
sedan har Anton handbollsträning klockan 14... annars är dagen helt blank !

Nä nu ska jag sätta mig & mysa med mina killar & kolla klart filmen...
Kram på er.....och förresten.. earth hour.. som är ett naturjippo.. som skall "släcka ner" ikväll mellan 20:30-21:30... jag tycker att alla människor istället skulle fokusera på att jämt tänka på hur de lever... inte bara under en timma.. för att känna sig som bättre personer... strunt tycker jag ! börja sopsortera,snåla på strömmen, det borde alla göra jämt!

Nu så ! är jag klar !  :) puss på er gullisar...


Snurriga dagar ! :)

Hej på er !

shit vad denna vecka har gått fort !!! tyckte nyss det var helg, och nu är vi på en ny helg snart!

Det är mkt nu... jag är ju lagledare i grabbarnas diverse handbollslag, och nu såhär på vårkanten är det cuper hit & dit, så det är en hel massa jag ska hålla reda på.. det kan verka som ett kaos runt mig.. men jag har full koll ska ni veta !

Nu i början av April är det Sundsvallcupen vi ska på , under 2 dagar.. sedan ska vi åka till Norge mellan 29/4 -1/5 ! det ska verkligen bli hur kul som helst !!

Och Anton har bytt fotbollslag i år oxå ! nu tillhör han "Bolltrollarna" i Långsele.. han tycker det är superkul ! det är ju en massa grabbar i det laget som även är med i handbollslaget ! så han känner dom väl ! han ska få vara med på en fotbollscup oxå nu nästa helg i Kuben , ska bli kul & se!

Ja.. vad har vi annars gjort denna vecka förutom allt jobbande... träningar.. kompisar...nä, inte mkt !  :) men det är full rulle från morgon till kväll & I Like It!!!  :)

Idag ska vi på återbesök på sjukgymnastiken med Anton oxå.. han säger själv att det börjar att kännas bättre i foten.. så det är ju kanon !

I helgen är jag & T faktiskt lediga båda två ! kors i taket... så det blir nog kanske lite grillning härhemma skulle jag tro... hoppas jag iallafall !

ska nog ge mig på att putsa fönstrerna oxå.. det syns ju så himla skitigt på fönstren nu när solen skiner hela tiden... men  det är smällar man får ta med våren..  :)

ska nog hinna med några promenader oxå... har fuskat nå jävulskt med min träning nu sedan i januari... måste ta tag i det nu !!  men ryggen känns väl hyffsat iallafall... har sänkt mitt medicinintag med häften.. så det är ju bra ! eller hur ?

föhoppningsvis till sommaren är jag någorlunda återställd...

Nä nu måste jag fixa lite tvätt innan jag ska på jobbet !

kramkram!


Fin vinterdag !

Hejhopp på er !

Idag har vart en skön dag ! i förmiddags, handbollsträning med Hampus, sedan när vi for in på ica för lite handling träffade vi på Madde, som bjöd hem oss på fika ! dessa små spontanbesök är ju oftast de bästa.. eller hur? vi hade en superfin eftermiddag hos Perssons , med både gofika & en underbart solig stund utomhus med massa lek av grabbarna!

sen for vi hem en stund innan det var dax att fara på middag hos päronen.. gomat fick vi ! kyckling & kebabspett med tzatziki & potatis ! mumma !!

Efter den goda middagen tog vi en kvällsprommis med Milo & grabbsen.. synd att det blir kallt snabbt nu på kvällarna.. borde få vara lika varmt & härligt som under dagen.. men snart så har vi vår !!

Idag är ju en annan stor dag oxå! Månen står jättenära jorden ! det var 19 år sedan sist den va såhär nära... så ikväll har vi fått uppleva en fantastiskt vacker & stoooor måne ! makalös fin..

Imorrn har vi 3 olika sporter på schemat..  :)  fotboll på f.m, handboll mitt på dagen & innebandy på e.m !  härligt värre !  :)

nä hörni.. nu är jag trött .. hjärnan har det jobbigt nu.. skulle behöva en urblåsning..  :)

 


Kvällsprommis med Milo & grabbarna !


Biiiig Moooooon !


Onsdag !

Helloooo!

Igårmorse ringde T mig på jobbet.. Tv´n i vardagsrummet-alltså vår enda fungerande tv.. en tjockis dessutom.. levde på sista andetaget.. så vi kan säga att vår tv dog igår..men , efter några timmar ringde T igen, och berättade att han vart ner på Expert & inhandlat en enoooooorm 42 tums plattis ! :D

och döm om min förvåning när jag väl klockan 16 kom hem från jobbet, och inte knappt känner igen mig i vårt vardagsrum !  han & hans lillebror hade möblerat om totalt !!  och efter vi hade jobbat på med att sätta alla saker på plats igårkväll & idag, så ser det så himla mysigt ut ! mkt bättre än det var förr ! och herreguuud vilken stor tv , när man är van vår gamla tjockistv ! så fint så !!

 

Ikväll har vi haft handbollsträning i vanlig ordning... alltså sen kväll för killarna... lär vara trötta imorrnbitti... imorrn jobbar jag kväll.. sedan till 12 på fredag, sedan har jag HELG !!  fantastiskt !!  :)

Nä nu måste jag fortsätta kolla BIg Brother !

Puss!


Måndag !

God förmiddag på er alla !

Nu så är lovet slut .. och nu gäller det att komma igång med vardagen igen.. kan säga att grabbsen INTE va speciellt pigga på att kliva upp klockan 07:00 imorse..  :)

men det brukar ju gå snabbt att komma in i vardagen igen... kanske är de lite trötta ikväll, men då blir det tidig läggning.. och så imorrn är de inne i rutinerna igen !

Äntligen fick vi hem Anton igår oxå! han har haft ett superskoj lov hos farmor i S-vall , bra det !

Tror att killarna har saknat varandra liiite oxå.. Hampus var så glad över att Anton kommit hem.. han fick även en present av Anton.. han hade köpt en jättefin t-tröja till lilllebror... gulleAnton..:)

Men trots frånvaron från varandra, så började gnabbet telativt snabbt igårkväll...  kan bero på att de var trötta oxå.. men ändå..  :)

I helgen har jag jobbat... men vi har ju hunnit med att se Mellofinalen oxå ! och såklart, vann rätt låt !  Sverige kan inte skicka en bättre låt eller artist... söt pojke.. bra låt... kan bara bli succe ! och nej, jag har inte blivit "gubbsjuk" men att tycka Eric Saade är söt, det tycker väl alla eller?  :D

bruna ögon, brunt hår, en 15 år yngre Thomas liksom.. så det är ju med Thomas jag ser likheterna ju !  :D  hehe, nä skämt åsido...  hursomhelst så va mellofestivalen bra !

Sedan kollar jag ju på Big Brother- ja, jag vet... jag är en sucker för dessa dokusåpor... men vilka fantastiska människor det är med i dessa program... herreguuud !  min favvo i år är Gurkan... han påminner så mkt om min kusin Magnus i Östersund !  :) störtskön !

Nu börjar man ju känna hopp om livet oxå... solen börjar titta fram ! så skönt ute mitt på dagarna ! idag efter skolan, Hampus ska ha med en kompis hem, då ska vi grilla på vår fina grillplats som Thomas byggde ! härligt !

Nä nu ska jag ta & snart fara en sväng på stan.. ska inhandla jeans  & ny rygga till Anton, och en ny pyjamas till Hampus ! skulle behöva en ny bh själv oxå- men nackdelen med att ha lite större byst.. är ju att det är så j-vla svårt & hitta nya bra bh:ar ! finns ju huuuur många A-B-C kupor som helst att välja mellan... men från D så är det inte kul att hitta nån...och vad är det för skit att det är stålbågar på alla bh:ar?  jag vill INTE ha med stålbågar ! jaja, får väl se om jag hittar nån...

Så, nu ska jag sluta.

Hoppas att ni alla får en härlig dag ! kram!


Jobbjobbjobb...

Hellooo vänner !

Nu är jag nyss hemkommen från en rätt bra kväll på jobbet...dagen har flutit på helt OK...

I morse sov jag ända till klockan 10 ! sedan tog jag det faktisk rätt lugnt.. fram tills 12, då for jag & kastade multum med papper & kartonger i pappersinsamlingen.. sedan blev det en snabb sväng till Hampus för att ge han en liten puss innnan jag skulle på jobbet, han hade det superskojsigt hos mormor & morfar han ! han & min pappa höll på att baka småkakor..  :)

Har pratat med Anton ett par gånger idag oxå, och han hade vart ute därborta i S-vall & lekt med sina småkusiner, Alex & Tindra, de hade åkt bob .

Nu var han inne & myste med sin farmor.. åhhh vad jag saknar mina smågrisar... får inte träffa Hampus först imorrnkväll klockan 21, och Anton kommer inte hem först vid 18  på söndag med bussen... men då ska ja kramas med dom !!!  :)

Nu blir det lite slappa i soffan.. sedan soooova ! upp tidigt imorrn... 5:30... huvva !

Men förresten, vilken otroligt hemsk händelse vi har hört om i Japan.. ännu en tsunami.. 8,8 på richterskalan... massvis med döda, över 80.000 personer som är försvunna... frukatnsvärt för de människor som är drabbade... jag tänker på dom.... och dessa gånger är jag så otroligt glad över att jag är Världsförälder... jag ger 100:- varje månad, till Unicef, och varje gång det händer något, ex, tsunamis, jordbävningar... då skickar Unicef hjälp.. och jag vet att pengarna hjälper till i dessa krisområden !

Hoppas att de får det så bra som det bara går därborta i Japan nu...

Kram & ta hand om er...


Våra hjärtegull.... gammalt foto.. men såååå söta !


Härlig dag !

Goafton !

Nu känns det ovant härhemma må ni tro... Sitter här helt ensam.. Igår skjutsade vi ju Anton till S-vall & till sin farmor... han har det jättebra där ! ikväll hade han fått varit med sin faster & testat Jijitsu.. eller vad det heter..  :) kanske det var Kung Fu.. jaja, nån sorts kampsport var det iallfall !  :)

Idag hämtade jag & Hampus Milo på dagis, sedan fpr vi på JanGullik & grillade lite & åkte lite bob.. det var jättemysigt ! underbart väder oxå ! grabbarna lekte & hade skoj !

Efter ett par timmar for vi hem hit till Hjälta, och sedan pysslade vi & målade lite, sedan var det dax att steka pannkakor till middag ! vid 18 tiden skjutsade vi hem Milo & jag skjutsade Hampus till mina föräldrar, han ville ju sova borta han oxå.. som Anton..  :)  nu har han bestämt att han ska sova där i 2 nätter, så nu träffar jag inte nån av mina hjärtan på ett par dagar... men jag får väl klara mig.. huvudsaken är ju att grabbsen har det bra ! att jag saknar dom, det bryr vi oss inte om !  :) nu går jag ju på min jobbarhelg imorrn klockan 13.. innan dessa tänkte jag försöka städa lite härhemma... ikväll har jag vart duktig & städat ur grabbarnas garderober.. så nu är det fint där !

åsså har jag småplockat lite här & var..

Nä nu ska jag kolla slutet på Big Brother.. puss & kram!


Milo & Hampus på Jan Gullik !


Milo & Hampus pysslar !


Finaste Milo !


Hampus springer & hämtar posten i pyjamas & mina stövlar.. :)


Annelies Chocolate Cookies !

225 g smör

2 3/4 dl farinsocker

2,5 dl socker

2 ägg

2 tsk vanilj

7-8 dl mjöl

1 tsk bikarbonat

1 tsk salt

ev. 3-4 dl romerska bågar eller annan choklad

Vispa ihop smör & sockret tillsammans md äggen, blanda sist ner mjöl,bikarbonaten & saltet, rör ner chokladbitarna.

grädda 175 grader 12-15 minuter, det blir ca 40-50 kakor.

mums !


Sportlov !

Helloo!

Vi har nu sportlov härhemma ! även jag är ledig i hela 3 dagar !

Igår va vi på Paradisbadet i Övik, hela dagen, vi kom inte hem först vid 22...  :)  men skoj hade vi haft !

efter badet for vi in på Max & slaskade i oss burgare.. mums ibland det !  :)

När vi väl var hemma så kom jag ju på att det var fettisdagen ! så då fixade vi till varsin semla till oss, klockan 22 på kvällen.. men vad gör väl det? här är vi ju hela familjen nattsuddare när det vankas lov, kidsen slocknar inte före 23.. och vaknar inte före 10.. härligt !  visst, många tycker säkert att vi "sover bort" hela dagen.. men vi hinner med såååå mkt så iallafall ! och visst får man väl bara slappa ibland oxå..  :)

idag ska jag till sjukgymnasten med Anton om ett par timmar, sedan ska vi göra upp eld ute & grilla lite till middag.. om snöyran lugnar ner sig vill säga.. efter middagen ska jag & Hampus skjutsa Anton & hans farbror Jens till deras farmor i S-vall för några dagars sportledigt där ! vi hämtar hem storkillen på lördag... jag komemr att sakna Anton...

Imorrn ska jag & Hampus hämta Milo på dagis för en dag med pulka & grillning hade jag tänkt ! sedan ska HAmpus sova hos mormor & morfar.. han ville ju oxå sova borta en dag på lovet såklart..  :)

på fredag klockan 13 tar min ledighet slut... då påbörjar jag min jobbarhelg... men det blir bra det ! tycker vi har så himla skoj på jobbet nuförtiden.. och jag är inne i en positiv period oxå ! ni vet ju alla som känner mig att jag är lite si & så med humöret... but thats me... gilla mig som jag är , eller låt bli ..  hihi..

Ja, jag har ju klippt mig oxå ! himmel & pannkaka vad nöjd jag blev ! vi gjorde lite annorlunda denna gången... sparar ut långt på sidorna bak, sedan har vi klippt & rakat sidorna.. åsså tuppkam fram ! mina barn tyckte jag var en cool mamma.. hehe.. jaja, kul att vara cool när man ska fylla 36..  :)

Nä nu ska jag packa klart storgrabbens väska... puss & kram !


Coolt va ? :)


& bak ! :)


Födelsedagsfirande i förväg !

Gokväll!

Ikväll har vi vart hos mina småkusiner-Nathalie & Lucas, och firat deras respektive födelsedagr som är i antågande.. Lucas blir 15 imorrn, & Natta fyller 17 nästa söndag.. mina småkussar blir stora..  gullavärld.. tiden går fort !

Hursomhelst, så fick de pengar, samt att Hampus hade gjort örhängen till Nathalie..så sött ! han gillar henne...  <3 

Vi har haft en supermysig kväll hemma hos Näslunds... alltid trevligt att vara där & surra ! och en massa gott fika... mums !

Annars idag har jag jobbat.. nu är min jobbhelg snart slut.. ska bara jobba kväll imorrn nu, sedan är jag ledig i 3 !! dagar ! wohooo!

då blir det mys med kidsen ! tisdag ska vi åka på paradisbadet i Övik, hade hoppats på att någon av våra vänner hade velat/kunnat följa oxå.. men alla verkar sjuka.. är det NÅGON annan som ska dit? vore ju skoj & se några kända ansikten på badet !

Onsdag ska vi till sjukgymnasten med Antons fotproblematik.. får vi höra vad sjukgymnsten säger... sedan ska jag skjutsa honom till sin farmor i Sundsvall, där han ska hälsa på tills på lördag.. kommer att sakna Anton oerhört dessa få dagar.. men huvudsaken är att han får en fin tid med farmor.. de ses ju inte så ofta.. Hampus är lite för hemma-kär för att v¨åga fara iväg... det kommer nog när han blir lite större, då får han oxå fara & hälsa på !  :)

Men på torsdag ska jag & Hampus hämta Milo på dagis, sedan ska vi fara & åka pulka & grilla lite ! sedan ville Hampus sova över hos mormor & morfar på torsdagnatt, så det skulle han få göra !

så nog lär denna sportlovsvecka bara swisha förbi... vi kommer att ha det finfint !  och imorrn ska jag få klippa mig... ÄNTLIGEN ! bildbevis kommer...
kram & natti !


sötaste Natta !


Grabbarna & min kusin Lucas !


Kusiner.. <3


Älskade föräldrar... <3

Hej på er !

Vad vi barn är lyckligt lottade som har sådana fantastiska föräldrar.. har ni tänkt på det? ikväll kom kära mamsen på besök, och hade inhandlat så otroligt coola vår/höst jackor till killarna ! i sånt där bra,tåligt material, som både var vattenavisande,vindtätt, & varma ! och så snygga färger ! helt nyinkommet på kappahl.. tack kära mamma ! grabbarna vart extatiska ! ska ha på sig jackorna imorrn på skolan säger dom... ja, om vädret tillåter.. har jag lovat ! :)

Jag fick även en superfin & lång badrumsmatta.. tack...ni är de bästa mamma & pappa.. det vet ni.. <3

Jag gjorde ett kap idag oxå ! hängde med mamma ner på kappahl en sväng för att fixa en större storlek på jackan till lillen, då såg jag rea på pyjamasar på herravdelningen... och där hängde den.. min önskepyjamas... för 80 :- !  taget direkt !!  :)

Annars ikväll har vi haft en riktig myskväll med pyssel & målande... såg ut som ett bombnedslag här ett tag... men det gör absolut mig ingenting... när grabbarna visar skaparglädje då får de gärna stöka ner lite oxå !  :)

Killarna är lite möra efter att ha varit ute på utflykt med skolan hela dagen... frisk luft blir man ju sååå trött av...  :)  de hade visst haft det superskoj med grillning & pulkaåkning.. kanon att de fick varmt väder oxå !

Imorrn har vi fredag ! lovely !  fast jag är ledig bara 1 dag den här veckan.. imorrn.. men det känns helt OK, det brukar vara lugnt & skönt att jobba helgerna nuförtiden.. förutom att jag måste kliva upp så förbaskat tidigt...  :) men nästa vecka när grabbarna har lov & allt, då är jag ledig 3 dagar ! tis-on-tors ! wohooo!!  resten av dagarna den veckan mån & fre jobbar jag kväll, så vi får soooovmorgon !!! :D

& på måndag ska jag ÄNTLIGEN få klippa mig !  för tusan.. jag ser ut som ett troll nu... ett ruggigt troll...  :)

Nä nu ska jag lägga mig tillrätta i soffan.. och slappa !

Puss & nattinatti !


Anton i skapar-tagen !


Mitt kap ! ny mysig pyjamas på herravdelning för endast 80:- !


Konstverket som Hampus gjort som jag fick köpa loss för 20 :-.. :)


Ordnat kaos i legovärlden... :)


Skaparglädje !


Coolaste jackan till killarna !


Underbar dag !!

Hellooo vänner !

Åhhhhh sikken härlig dag vi har haft idag !

både Thomas & jag hade tur.. vi slutade tidigt, så direkt efter vi hämtat barnen+kompis på skolan, så for vi hemåt för att fixa en superbra grillplats härhemma just för såna här fantastiska dagar !

det blev grillkorv & pinnbröd & varm choklad med grädde i solen.. underbart !
Vi passade på att vara ute & njuta av det härliga vädret ända tills det blev nästan mörkt.. sedan var det till att gå in i huset.. fixa läxor..middag... åsså har jag bakat semlebullar & lagt i frysen ! nu så har jag massa semlisar jag kan bjuda på längre fram...  :)

Imorrn så har jag bytt skift, så jag jobbar kväll.. känns helt OK ! får ju både skjutsa kidsen på skolan, & skjutsa Anton till trumträningen på f.m. åsså hinner jag med att hämta dom från skolan oxå innan det är dax att göra några timmar på jobbet ! däremellan skjutsandet ska jag träna lite tänkte jag !  ska ta en låååångprommis, om vädret är lika fint som idag, sedan blir det nog in på gymet en sväng..

Nä nu ska jag lägga mig & läsa lite... & vänta in att klockan blir 22:00.. så jag får kolla på galningarna i årets upplaga av "Big Brother" hehe... tänk att det är så fantastiskt intressant att se hur människor beter sig...  :)
Puss & kram & gonatt  på er !


Vår nya vintersoffa ! :)


En härlig grilldag hemma !!


Anton ligger i njuuuter i solen !!


Sooooool !!!


Hus i vinterskrud...


Hampus ute i det härliga vädret !


RSS 2.0