Handboll handboll hela dan !! :)

Hellojsan !

Vilken superdag vi har haft i H-sand idag... handboll är verligen livet ! så skoj att få ynnesten att få följa våra duktiga D & E pojkars framfart !!

Som vanligt ( får man kanske säga.. ) så dominerade SHK dagen... Exempelvis Antons lag, som gjorde över 80 mål på 3 matcher.. och släppte bara in 8.. helt sanslöst bra !

Hampus 03:or, de vann alla matcher oxå... en match gjordes 18 mål, varav lille mannen i huset gjorde 14... en liten målgörare.. :)

Men alla pojkar gjorde så himla bra ifrån sig.. man är stolt att vara handbollsmorsa ska ni veta !

Vi for imorse vid 10, och kom hem igen efter 21... men då blev det ett stopp på Mc Donalds i H-sand & även en sväng in på ICA MAxi... :)

dessa dagar man är på handbollscuper går så himla snabbt... swish så är dagen över.. och barnen tycker likadant ! så kul har vi på våra handbollsresor ! :D

Nu är det sängen snart... ledig i morrn !

 


Härliga E-P !


Antons superlag som gjorde 80 mål på 3 matcher.. och släppte bara in 8..


Lite streching av Hampus...


Supertjusiga skylten några 03:or hade tillverkat.. :)


Jobbhelg-slut !

Hallojsaaaan !

Idag har jag ÄNTLIGEN haft ledig dag från jobbet... har vart bosatt där sedan i fredags känns det som..

Efter lämning på skolan imorse, så har jag pysslat på lite härhemma.. ni vet, tvätt,disk..dammsugning.. :)  åsså har jag bakat ett recept på frallor jag fick av lillebror.. jämarns vad gooooda !

" Timjansfyllda Örtfrallor " ni kan inte fatta hur goda de va !!

De kommer att gå åt i en rykande fart.. Hampus älskade dem !

Nu har Hampus kompis Elias här.. de tittar på planeter på datorn.. :)  känner så väl igen mig själv i barnen.. de är båda jätteintresserade av astronomi, stjärnor,planeter & annat som har med rymden att göra.. jag ville ju t.o.m gå rymdprogrammet i Kiruna.. synd att jag var så kass i min betyg bara.. :)

Ikväll är det handbooolllllll.... både träning & match på tv:n.. så jämarns trist att Sverige inte vann den jätteviktiga matchen mot Polen sist... de hade behövt en vinst.. får väl se om de ryckt upp sig tills ikväll mot Serbien... men DE är bra ! så det kan bli svinjobbig match för svenskarna...

Nä, nu snart dax att ta ut makaronipuddingen ur ugnen... mums det !

See U !

Kraaaam


Härliga vinterdagar !

Goafton !

Idag efter jobbet så hämtade jag lillen sedan ställde vi bara av bilen hemmavid, snabbt som ögat spände Hampus på sig skidorna ! och så for vi ut på en tur i snöovädret ! :)  Hampus stakade på ordentligt så jag fick halvspringa-bra träning ! :)  vi åkte en sväng bort mot Skedom, så mötte brodern med Milo & Lima upp oss på halva vägen, så gick vi tillsammans bort till mor & far en kortis... vid 3 tiden åkte vi vidare mot Antons skola, för lite mera skridskoåkning på deras jättefina isbana ! verkligen underbart att ha en bana så nära vårt hem ! Anton & Hampus åkte i ett antal timmar ! T var kvar medans jag gick hemåt för att fixa middag, vi har lite "fredagsmys" ikväll, eftersom vi jobbar helgen båda två... så idag blev det fläskfile,härliga ugnsbakade potatisklyftor, mumsigt vitlök/gräslöksbröd ugnsgratinerat såklart..samt en liten sallad och en kall mango/sweetchilisås. och till handbollsmatchen, popcorn & läsk ! :) synd att Sverige förlorade bara... :( men, vi är ju vidare till 3 nya matcher , nu får de skärpa upp sig, för nu väntar Danmark & Polen... ruggigt... men spännande !!

Imorrn jobbar jag kväll..sedan lördagkväll... och heldag/kväll på söndag... phuuuuu....

Jaja, vi ses när jag har ett liv igen hörni ! :)


Anton i full fart !


Sötis Milo provar på lite åkning !


Min lilla prinsessa.. <3


Lima & min lilla pappsen vid skridskorbanan !


Hampus på en skidtur runt vårt kvarter ! :D


Utedagar !

Hellooo på er !

Igår & idag har jag den turen att få vara ledig från jobbet ! blir ju så när man jobbar helger.. nu har jag den kommande helgen framför mig på jobbet oxå.. sedan ledig 3 helger i rad ! skönt det !

Igår slutade båda grabbsen 13:30, då for vi med en komis till Hampus, och med min Lillebror & Milo upp till backen vi har här ovanför där vi bor på Remsle.. där åkte vi bob,pulka & åt mellis... mkt trevligt hade vi ! både jag & brodern åkte som tokar, och ramlade nog mer än vad ungarna gjorde.. :)

I morse när jag lämnat barnen på skolan, så gick jag broarna runt med lillebror & Lima... himmel vad snabbt han gick.. jag vart heeelt slut! :)  och han tyckte vi gick sakta... jomen tjenare.. :D

måste säga att det var superhärligt att vara ute & gå .. har ju tappat det med träningen sedan vi flyttade.. har liksom haft fullt upp med allt annat känns det som.. men nu ska jag plocka upp träningen igen har jag lovat mig själv !! punkt & slut !

sedan hade jag massa härlig energi när jag kom hem så då bakade jag StekpanneTunnbröd ! mumma det !

I eftermiddag när Anton slutat, ska vi åka allihop, jimmy, Milo & jag & barnen till Antons skola & åka lite skrillor... mkt trevligt nu när lillebror är föräldraledig tycker jag !! ses ju liksom mer , och helst när jag är ledig såhär mitt i veckan, för kvällarna har vi fullt upp nästan varenda kväll nu med handbollen.. :) är ju vår högsäsong nu dessa månader !

Och på tal om handboll... vad underbart att det är EM nu då ! handboll på tv:n varje kväll !! härligthärligt !!! igår spöade ju Sverige , Tjeckien... ett helt annat spel från herrarna igår än det var i söndags... då spelade dom inte bra... men igår... himmel vilken uppvisning, vilka artister !! så kul att se riktigt bra handboll!!

Nä hörni, nu ska jag läsa lite innan det är dax att hämta Hampus... och ladda för ett föräldramöte jag skall ha med handbollsföräldrar ikväll.... :)


Fin Anton !


Grabbsen på väg upp för backen !


Brorsan på väg ner för backen ... :)


Jobbjobbjobb

Ja, nu har jag snart jobbat helgen.. har bara imorgon till 12... sedan ledig 2 dagar ! underbart !

Har vart rätt tungt i helgen.. både i huvud & kroppen...

Annars idag, slutade 16, hämtade skrillor hos goda vänner , som Anton skall få , sån tur att jag hittade åt dem ! skolan ska börja åka på tisdag.. :) Tack snälla Bitte & Jörgen att ni sökte & fann ! :)

sedan for jag & hämtade upp Hampus som varit hos mina päron idag, lekt med Milo, myst... och bara haft en härlig dag med mormor & morfar ! Anton han for till Ramvik i morse med C-Pojkarna, han fick spela 2 matcher med dem idag,, han vart superglad som vanligt !  han gjorde riktigt bra ifrån sig oxå.. 3 mål samt 1 straff satte han ! duktiga killen !! * stolt moder*

Nu har ju äntligen handbolls EM startat oxå ! LOVELY ! 2 veckor med härlig handboll på tv:n varje dag ! tjohooo!! ikväll vart det inte sådär jättehärlig handboll dock... 26 lika mot makedonien är ju inte sådär himla bra måste jag säga... men men, poäng iallfall... nu gäller det att plocka de andra matcherna !! heja Sverige !

Jag ringde & bjöd Milo hit på middag med oss oxå, han vart så glad sååååå!!  gullungen.. <3

Nä nu är det tidig kväll... känner mig halvsliten..


Gulle-kussar.. <3


..Har börjat tjuvträna Milo i handboll i vår källare.. :D


Anton får ett skrattanfall när jag busar med honom.. :)


Handbollshelg !

Hejsan !

Först idag, onsdag, har man börjat att landa efter helgens bravader... I fredagsmorse åkte handbollsbussen med C & D Pojkar mot Falun och Kopparcupen...

Och vilken underbart skojig helg vi har haft ! det kan nog alla inblandade håålla med om, och vika resultat "mina" pojkar gjorde !!

Vi åkte ner för att lära oss lite mera om handboll.. att spela & ha kul och se hur vårat lilla Sollefteå skulle stå sig mot jättarna Eskilstuna, Enköping.. Uppsala... Bollstanäs.. Tyresö.. och döm om vår förvåning när våra grabbar spöade rent ut sagt skiten av dem !!

Pojkarna vann hela sin grupp, och förlorade bara en match på hela helgen.. mot Tyresö... och de vann ju som sagt hela cupen.. så nog kan våra grabbar vara mer än nöjda med sin insats !!

Att hålla iordning på 12 st 10 åringar det tar på huvudet kan jag säga... så jag har som sagt precis hämtat upp min hjärna som jag tappade nånstans mellan Gävle & Falun.. :) MEN det är absolut värt allt slit !! vilka underbara pojkar vi har !!

Nu ska jag sova, sedan är jag ledig imorgon... skönt det ! sedan är det jobbarhelg..

Kram !

 


C & D Pojkar !


Anton var SUPER taggad !!


Glädjen var TOTAL när vi gick till Semin !!


Hampus myste på Lugnets badhall...


Massa kortspel hanns med på sena kvällarna.. :)


Halvtrångt.. :)


Ooops vad tiden går !

Himmel.. nu har det bara försvunnit flera dagar igen ! nu går tiden extrem fort tycker jag !!

Idag efter jag slutat jobbet for jag till Maria & kapade håret... ni som sett mig.. vet att jag brukar ha KORT! alltså superduperkort med mina fina svansar på sidorna.. nu såg hela jag ut som ett big troll ! har inte klippt mig på 8-9 veckor.. och ni som har kort hår, vet att det är en lååång tid av ickeklippning... men nu så är det ordning på torpet igen , har fortfarande kvar mina "tofsar" i nacken. och sedan är resten kortkortkort ! och på sidorna har jag 9 mm.. som vanligt alltså! jag blev mkt nöjd, nu kan det gå 8 veckor till innan jag ids gå & klippa mig.. :)
efter klippning åkte jag till Junsele för att hämta hem Anton som vart hos Erik & Axel i 2 dagar, och trot eller ej.. jag fick med mig både Erik & Axel hem hit oxå! :)  så nu ligger alla 4 pojkar & myser & kollar på film... gullungarna ! <3

ska skicka hem dem till Junsele imorrn med bussen på e.m... kommer att sakna dom..
sen imorrnkväll är det packning för hela slanten ! för på fredag 05:40 åker vi till Falun hela familjen på Kopparcupen ! så vi längtar !
Det kommer bli himla spännande... tufft & väldans svåra motståndare.. men framför allt SKOJ!
Vi kommer att möta Bollstanäs, Eskilstuna, & Enköping.. resultat kommer efter helgen.. :)


Nä hörni.. nu ska vi snart BÖRJA göra kväll... ska ju på jobbet tiiiidigt imorrnbitti... men jag betvivlar att pojkarna här i huset lägger sig innan 23.. :)
Puss & hej då !


1/1-2012

Helloooo mina goa vänner !

Så var vi fit for fight för årets första dag ! :)

Jag sov tills klockan var 11:00... grabbarna sov till 12:30... sanslöst !

Men eftersom de gick till sängs vid 3:15.. så förstår man ju.. idag ska vi smälla lite smällare som vart över... sedan käka hos mina föräldrar, sedan är det handbollsträning ikväll.. på tal om handboll.. igår vart jag facerape:ad- av min lillebror ! han hade gått on på mitt facebookkonto & gjort ett hemskt inlägg om att nu skulle jag minsann sluta med handbollen, och få lugn & ro ! :) det var ju ett antal som hann läsa detta.. innnan jag upptäckte den elaka gärningen.. :)  men ingen trodde väl på att jag slutar med handbollen ! :)

Jaja, nu jobbar jag sedan heeela veckan lång ända fram till fredag.. då åker vi till Falun på Kopparcupen- en av Sveriges största cuper ! ska bli superkul !!  vi skall spela i dagarna 3 !

Nu ska vi ut & smälla !!

Hejhopp!


Gott Nytt från Milo & mig ! :D


Alla på plats framför "Grevinnan & Betjänten " :)


Mera nyårsbilder.. grabbarna & sten & min fader ! :)


GottNyttÅr !

Snart är klcokan 3:00.. och jag & grabbarna har kommit hem från nyårspartaj hos min faster på Övergård ! en mkt fin kväll har vi haft med god mat, gott sällskap, & myspys ! vi var nog ca 15-20 pers där, väldans skoj !!

Det smälldes även en massa smällare & raketer... grabbarna tyckte som vanligt det var det skojigaste tror jag ! men nuförtiden uppskattar de även Grevinnan & Betjänten.. vi satt alla klistrade & kollade tillsammans.. :)

Tidigare idag var vi förbi en sväng hos mor & far oxå.. även bror & famijen var där, myspys !!

Nä nu måste jag sova ner grabbsen & mig själv, berättar mer imorrn ! :)


Hampus myser i sin OnePiece..


Myyyyyys !


Fest eller? :)


Tröttis & sötis...


Mina söta småkusiner !


Nyårsfest !


Nyårsmys hos min faster !


Anton myser med Lima


RSS 2.0