Kalas & Bio !

Hejsvejs!

Igår hade vi en toppendag !

Det var ju dax för Hampus & Elias gemensamma bowlingkalas!

Madde & jag styrde upp det där helt perfekt måste jag säga !  efter att barnen fått bowla 1 timma, var det dax för paketöppning av grabbsen, och sedan mat ! hamburgare & strips med glass till efterrätt... mkt uppskattat av barnen verkade det som !

Grabbsen fick ju även var sin guldmålad bowlingkägla med deras namn & att de fyllde 7 år inmålat !  tjusigt värre !

Presenterna bestod av lego, lego,trollerikit,piratpistol...& mera lego !  :)  Hampus som älskar lego var såklart överlycklig!

Efter det stora kalaset skulle vi se Narnia-Caspian & skeppet gryningen... vilken bra film alltså !!  barnen var lyriska efteråt... drygt 2 timmar var filmen, men den kändes som 1 timma... så snabbt tog den slut... mkt bra är betyget iallafall !!  :) se den !!

Idag är det nyårsafton.... jag tycker & har alltid tyckt att det inte är så himla speciellt.... en dag som alla andra...

vi ska iallafall upp till mina föräldrar.. dit ska även bror m. familj, min faster m. familj, min farbror.. så vi får nog en fin kväll tillsammans...

Hampus & jag har smygstartat smällandet...  :)  vi var ute någon timma nyss & smällde av lite småsmällare... jag har även hunnit med en sväng på sopstationen med allt papper & kartonger som vi smalat på oss under helgerna som varit... hela bilen var full med skräp... men nu känns det bra att jag varit iväg med allt, och även varit & pantat alla flaskor & burkar... känner mig lite duktig !

Imorrnbitti ska jag upp 5:30... börjar jobba 6:45... kan bli en dryg dag....

T & grabbarna ska åka till Sundsvall över dagen & kvällen imorrn när jag jobbar... barnen ska få sina jul & födelsdagspresenter av deras farmor & faster...så jag får nog en stund härhemma på eftermiddagen i all min ensamhet... kan nog vara skönt det oxå.. men mest tråkigt skulle jag tro...

kanske ska passa på & röja lite härhemma då.... de lär nog komma hem rätt sent imorrnkväll skulle jag tro...

Nä nu ska vi fixa iordning innnan vi åker till mor & far... Gott Nytt År på er alla !!


Jag prövade ett fint hårspänne från ett av barnen på kalaset... :)


Hurra för Hampus !!!

Idag fyller vår lillgrabb hela 7 år...  det har vart full rulle hela dagen , med en massa besökare.. massa paket.. och en speedad grabb som var totalglad & sprallig hela dagen !! :) vi har haft nästa hela stooora släkten här under dagen som varit.. och Hampus är supenöjd med dagen !
Hans dag böejade med frukost på sängen, som han själv beställde... det vart muffins, ballerinakex,macka,youghurt,oboy & juice...  och han åt allt utom det nyttiga...  :)
Sedan har vi haft besök som avlöst varann mellan 13-och nu ! så nu har jag en heeeel del disk att ta hand om..  :)
Hampus har fått så mkt saker... herreeguuud !  han har blivit rik som ett troll... fått massa beyblade saker... skateboard ramp till sina miniskateboards, mp3,lego,Michael Jackson ny skivan..bakkugan rygga,mikroskop,leksakspangpangare...
Nu sitter de & lugnar ner sig med lite brädspel..  :)

Idag har Sveriges radio ringt hit oxå, så imorse var Thomas med på radion & blev intervjuad angående kungsörnen som tog vår katt.... det stod ju även i tidningen idag om detta...

Imorrn jobbar jag kväll, sedan på torsdag ska Hampus & Elias ha ett gemensamt bowlingkalas för deras kompisar på bowlingen, ska bli skoj, vi & ett gäng på 14 barn !
direkt efter bowlingen ska vi, familjen på bio, Narnia- den nya filmen som börjat på bio nu... det blir nog en en riktigt super dag !! hade tur som fick 4 platser bokade, jag trodde nästan det skulle vara fullbokat på den filmen !
ungarna har längtat efter att denna filmen skulle komma... så de ser verkligen framemot torsdagen !
Nä nu är diskmaskinen klar !
Tjingelinh!

Coola killen ! nybliven 7 åring !!


Frukost på säng !! lägg märke till den fina frullen- ballerinakex..muffins.. :)


Nyvaken 7 åring öppnar paket !


Hampus 7 årstårta !


Chowder !


Läskig ormtårta !


..puckelryggad orm...


Nu är även tand nr:2 borta !! :)


Julafton x 2 & tomtar x 3 !

Hello!
Ja, då var julen snart överstökad för detta året... men vilken härlig jul vi haft !
Julafton spenderades här hemma tillsammans med min mamma, & Thomas bror Jens som har bott hos oss i 2 dagar.. mkt trevligt !!
på julaftonsförmiddagen kom tomten hit !!  och grabbarna var så glada & nöjda över sina klappar så det var inte sant !! Anton blev så glad över datorn att han började att störtgråta... gullungen...
& Hampus han skulle promt bygga alla slott,skepp & gubbar som han fick i sina lego-paket ! allt skulle byggas samtidigt oxå !  :)
Efter massor av god mat & gott sällskap, så var klockan helt plötsligt 1 på natten & det var dax att sussa, eftersom jag har jobbat hela helgen... så på juldagen skulle jag upp 5:30...  :)

Efter jobbet igår, var det dax för julafton nr 2... hos mamma & pappa ! tillsammans med bror , betta & Milobubbas, vi hade mkt skojigt däruppe på skedom kan jag säga !!
Och tänka sig... tomten kom dit oxå !  eller rättare sagt det kom 2 tomtar !! wohooo!!
lyckan var total efter all klappöppning... där grabbarna som vanligt fick massvis med fina saker av mamma & pappa... Hampus fick bl.a StarWars skepp i lego, och ett startabonnemang till sin mobil... som han fick av Anton, eftersom Anton i sin tur fick en sprillans ny Touch-telefon av mina föräldrar ! inte ens jag har en sån fin & ny mobil !  :)   så nu knappas det för fullt på mobiler härhemma... Anton hålelr på att lära sig sin nya... & Hampus lär sig att hanskas med sin mobil som han fått övertagit av Anton...  :)

Vi fick massvis med gott att äta hos mamsen & pappsen... jag lär mig aldrig att äta sådär lagom... nejdå, under dessa dagar vräkas jag i mig det mesta i min väg !  :)  men gott är det ! jag får springa lite extra sedan bara- men det är det värt !

Idag har jag spenderat exakt hela dagen & kvällen på jobbet.... mkt jobbigt har det känts att arbeta idag... särskilt när T ringde imorse vid 10 & berättade att vår stora kisse, Bisse... blivit tagen av en kungsörn... den hade legat på grannens gård.. med ett stort hål i magen.. död såklart.
Grannarna hade sett kungsörnen på deras gård... stackars Bisse..   :(  barnen blev såklart förkrossade när Thomas berättade vad som hänt... naturen är grym... så är det bara.

Imorrn jobbar jag till 15 sedan ska jag inhandla fika mm.. till Hampus 7 årsdag på tisdag ! lillen fyller 7.... herregud vad det går fort !! han har beställt en ormtårta, och en tårta med hans favorit figur "Chowder" på...  ska bli mkt intressant att se om jag lyckas med dessa tårtor...  ni lär ju få bildbevis...  :)
Nä nu kallar sängen på mig... frågan är om jag lyckas få kidsen i säng...   :)

Grabbs med 2 ! tomtar hos mormor & morfar !


Anton lär Hampus hur mobilen funkar...


Milo & faster busas !!


Anton vart rörd över att få sin älskade dator !


Glad-Hampus öppnar sitt kingdom-slott !!


Grabbs med tomten hemma !


Dan före dan.....

Heloooo vänner!

Imorrn är det julafton... nu har tiden gått alldeles för fort tycker jag ! men vi har så lugnt & skönt & jag känner verkligen ingen stress över någonting !  den känslan är fantastisk !! så lugn jag är nu var det nog många år sedan jag kände såhär... underbart !

Sitter nu & lallar runt på nätet.. lyssnar på min nyinsförskaffade Jay Smith skiva... mkt bra !

Grabbarna har lagt sig.. efter att ha givit varandra deras julklapp som de köpte till varandra...  gullisarna,  <3  Hampus gav Anton "Twister" spelet, Anton hade köpt ett "Buzz Lightyear" gosse-djur till Hampus.. de blev superglada båda två... kramades & myste !
Ikväll har vi hämtat Antons julklapp, som har vart en historia för sig... herreguuud vilken såpa detta har varit !!!  vi har ju köpt en dator , kan jag säga nu.. eftersom han får den imorrn !  :)  iallafall... vi beställde den på nätet, vart lovade att den skulle komma innan jul... igår såg vi på paketspårningen att den var i Ånge... jesus!  jag var 100% säker på att vi inte skulle få den först nästa vecka !  Men vad glad jag blir över att känna människor på posten... efter några samtal & med hjälp av snälla arbetskamrater, fick vi tillslut reda på IDAG att den kommit till vårt utlämningsställe !!!  så nu har vi hämtat den , och ska göra ett fint stooooort paket tills imorrn !!  gissa om grabben lär bli glad !

Jaja, nu är allt lugnt gällande julklappen till Anton !!
Ikväll har grabbarna & jag gjort julgodis, köttbullarna rullade vi klockan 22 igårkväll...  :)
Har ikväll även hämtat Thomas lillebror Jens som ska vara med oss tills juldagen, grabbarna är överlyckliga !!  det är jättemysigt att få rå om Jens under julen...
Imorgon kväll kommer mamsen hit & käkar middag med oss oxå !  pappsen jobbar dygnet, så då får vi ha mamma för oss själva !  :)  vi ska ju till dom & fira jul på juldagen efter jag slutat jobba .. men brodern & hans familj, vi & mamma & pappa, ska bli supermys !!!

Nä nu ska jag äta lite risgrynsgröt... mumma det !  sedan slå in Antons klapp !!  :)
Vi önskar er alla en lugn & skön julhelg... ta hand om er !


GOD JUL ÖNSKAR HJÄLTA-TOKA ! :)


Åsså bakade vi lite små-snickers-gotta !!


Tomten kikade förbi såhär kvällen innan julafton för att kolla till grabbsen... :)


Slappa söndag !

Hellooo!

Så har vi 4:e advent... tänk så fort december månad dragit förbi !  helt ooootroligt!

Idag är det ju som sagt vilodagen... eller nåt :)

Vi tog alla en lång sovmorgon, det blev en mkt sen kväll igår... först kollade vi på Robinsonfinalen, som förövrigt grabbarnas & min favorit tog hem alltihopa ! heja sundsvallspöjken !  :)  grabbarna har haft han som favorit sedan dag 1... extra kul är att de nu ska få Erik, som han hette han som vann.. autograf..  lyckan är total..  :)  mitt gamla X från sundsvallstiden är polare med denna robinsonvinnaren... så jag messade han & bad han fixa en autograf till mina små autografjägare.. så det skulle han göra ! skojsigt va?  :) sedan kollade vi på nya "Shrek" filmen.. så klockan var ju midnatt när killarna gjorde kväll...

Idag har vi haft handbollsträning... bakat både pepparkaksmuffins,chokladmuffins & bullar !  mumma det till Hampus födelsedag !

Nu håller jag på för fullt med att tvätta... & kolla lite film på tv... och kokar risgrynsgröt... sedan ska jag nog sova tror jag ! tidig jobb imorrn !!

Kram & Puss!

Synd & skam att Sverigedamerna förlorade handbollsfinalen mot NOrge iallafall.... men bättre lycka nästa gång kanske !

 


En överlycklig Hampus som ÄNTLIGEN tappat sin framtand !


Julmys !!

Hejsan vänner!

Igårkväll hade vi en sååå mysig kväll tillsammans med våra goa vänner... Madde,Daniel,Alfred,Elias,Oskar,Gustav-Annah,Stefan,Noak & Loke !! vi hade "knytis" middag, en familj hade med sig köttet, en potatisgratängen.. och jag stod för sallad,vitlöksbröd & fika efteråt ! himla skojig kväll fick vi tillsammans iallafall !! 

Sedan fick vi behålla 2 xtra barn på övernattning.. det är ju alltid mysigt... barnen hade en superkul kväll oxå !

Jag fick jättefina saker av våra gäster... en superfin julblomma, en charmig lykta, och smarrig lakritskola i en fin burk ! tackar så jättemkt för dessa saker ! ni är så goa...   <3

Det gick hett till här igår oxå...  :)  Hampus kom helt plötsligt & höll för sin mun, som det sipprade blod ur... och se där !  en framtand borta !  men den var lös, så han är mest överlycklig nu över att äntligen ha fått tappa den !

Idag har jag & barnen varit på handbollträning... sedan for vi ner på Westerlunds & fikade.. och gick en sväng på stan... sedan for vi hemåt.. nu ska vi softa & ta det lugnt ikväll... har sett handbollsmatchen mellan Sverige-damerna, och Rumänien... och nu är Sverige i final imorrn !!! wohooo!! den ska vi såklart kolla på imorrn !!

Men först nu ska jag ut & skotta... det har ju kommit en hel del snö dessa dagar....   :)

Kram på er mina goa vänner !

glöm inte ikväll: Robinson Finalen !  heja Daniel & Erik !!


Imorrn-Ryggis!!

Tjingeling friends!!

Nu ikväll har jag packat lite grejor ... träningskläder,ombyte... skor.. ja, det som behövs för besöket på ryggis !! jajamensan... det har nu gått 6 månader sedan jag kom hem från mina 4 veckor på ryggis...så imorrn är det dax att åka på återbesök... kommer fram imorrnbitti, åker därifrån på torsdag e.m.... ska bli superkul verkligen att få se lokalerna igen & träffa tränarna & terapeuterna !!

är sååå himla sugen att köra ett hårt träningspass i styrkerummet där !!  och sedan ta en mysig timma i massagefotöljen de har där... sedan blir det nog en runda i spåret där oxå... ska bli skoj & se naturen  där nu såhär i vintertid... det är nog jättefint !

Även om det bara är 1 natt jag ska spendera där så känns det jättekul ! sedan ska de ju kolla upp om vi har skött oss med träning & så härhemma... och det kan jag nog säga att jag har gjort ! men man vet ju aldrig... får väl höra vad de har att säga där...

När jag kommer hem på torsdageftermiddag är det dax att åka & käka julbord med arbetskompisarna på Appelbergs... gottigott !!! älskar ju julmaten jag...  så efter jul nu blir det att träna bort de kilon jag lär lägga på mig...  :)eller så får jag helt enkelt köra hårda pass på crosstrainern härhemma mellan all julmat !  :)

På fredag är det dax att ha  knytis-middag-julmys med våra bästa vänner !!  ska bli så mysigt att ses... Familjerna Persson & Persson / Selin i Granvåg ska komma hem hit & vi ska käka middag & massa annat gott tillsammans !! 8 barn & 6 vuxna.. kommer bli supermys !!!
Fixade iordning lite fina påsar med godisar till alla barnen igår...
kött,potatisgratäng,sallad,vitlöksbröd & glögg & kaffe & massa kakor & julgodis ska vi stoppa i oss !!  :)
Sedan ska vi behålla några barn på övernattning här oxå ! så det blir jag & kidsen härhemma eftersom T ska iväg & jobba natten då.. tur det.. annars ryms vi inte !  :D

Sedan har jag & Madde planerat barnkalas nu idagarna oxå... kom på den briljanta iden att Elias & Hampus skall få ha gemensamt "Bowling" kalas !!  med mat & fika som ingår, plus att födelsedagsbarnen får en fin guldkägla med sitt namn på !
kalaset ska äga rum dagen innna nyårsafton ! så idag har jag fixat inbjudningskort & skickat ut.. grabbarna kommer säkerligen att få hur skoj som helst !

Nä nu ska jag lägga mig & sooooova !!
puss & kram!


Lucia all day long !!

Hello!

Hoppas ni alla haft en lika fin luciadag som vi haft !! en helt underbar dag, som började på barnens skola imorse klockan 08:00.. Antons klass skulle lussa för de övriga klasserna & dagis... fulla av förväntan var alla barnen... så fina...

Och himmel vad duktiga de var 3:orna...  man blev rörd av att se hur väl de kämpat med sånger & texter.. så fina barn..  <3  & Anton sjöng solo... vilken duktig kille !

Kvällen var det dax för den stora luciafesten för hela skolan, som vi klassföräldrar fixat iordning.. och det vart så himla lyckat !! allt flöt på helt super !! 

Och nu måste jag berätta en sak... vår lilla Hampus, är ju väldigt blyg i stora folksamlingar... och han har ALDRIG velat gå med i luciatåget... MEN gissa vem som gick med sin klass idag? jojomensan!! Hampus !!  han var så duktig, vi är stolta över att grabbarna våra var så himla duktiga .. efter det otroliga luciatåget var det dax för fika i de olika klasserna... som oxå vart så lyckat ! vi satt & fikade med mina föräldrar som oxå kom & kikade på barnen.. vi hade en jättefin fikastund !

Nu ska jag kolla klart på "svenska hjältar"  kraaaam!


Tjusiga Hampus ! mammas lilla tomte ... <3


Anton laddar inför 3:ornas luciafirande !


Min fina stjärngosse.. <3


Fartfyllda dagar!

Hejsan !

Några dagr har gått sedan jag skrev... har mått lite sisådär måsta jag medge.. Men jag har inte så mkt att klaga på nu !  bara le & se framåt !!  :)

I fredagskväll var ju lyckan total här hemma... Jay Smith vann ju Idol !  och vi vart glada ! 
I lördags var vi med Hampus till Ramvik på handbollscup... Det gick väl inte sådär himla bra för Hampus lag.. de spelade mot lite större killar.. och då är det svårt..  MEN Hampus var ju lycklig ändå han.. för han vann skytteligan iallafall!  han gjorde över 20 mål lillkillen ! på 3 matcher ! heja Hampus !
Efter matcherna fick de bada gratis i badhallen i Ramvik, och nog badades & stojades det alltid... tror nog att man blev döv på kuppen oxå...  :)

I dag var det ju meningen att vi skulle till Ramvik igen, för det var Antons tur att spela... men icke !  2 lag från Östersund hade visst ringt & ställt in... och då vart det ingen cup för våra handbollsgrabbar.... sååå snopet ! Anton blev verkligen jätteledsen... och han brukar inte få "utbrott" men imorse blev han riktigt vansinnig för att det blivit inställt... jag förstå honom ...  men men , det är bara att ladda för nästa cup !

Istället så hann grabbarna ju faktiskt med att spela innebandymatcherna ikväll istället ! så det var ju liiite plåster på såren ...
Oxå har vi ju vart ute & ränt idag oxå... Anton skjutsade vi upp till Fabien i Långsele... så de fick umgås lite.. medans for jag & Hampus & hämtade Milo & drog ut med bobben en sväng på skedom!  sedan en sväng hem till mina päron.. där småkillarna fick klä deras fina gran !  Milo & Hampus hade verkligen en fin & skojig stund tillsammans !  sedan vid 14 tiden var det dax att hämta hem Anton från Långsele & fara hem & fixa käk innan det var dax för innebandyn !

Nu har jag fixat lite inför luciafirandet imorrn på grabbarnas skola....  imorrn kväll är det luciafest med hela skolan, fika & titta på luciatåget ! då alla barn, från F-K - 3:an är med !
Men först ut imorrn bitti är det Antons klass tur att stå för lusse-sjungandet för övriga klasser... då ska vi dit & kika...  :)  det är ju tradition på Rödsta att 3:orna lussar för de övriga klasserna på morgonen... och att senare på kvällen ha fest med föräldrarna !  det är så himla mysigt !

Nä nu måste jag sussa... puss & kraaaam!


Endast för K-P att titta på ! :) en fiiiin soppa !!


Grabbarna lagar "soppa"....


Jag fick en ny & fin tatuering av Milo & Hampus... :)


Hampus & Milo klär granen hos min mor & far !


Hampus på handbollscup i Ramvik!


Anton fick jobba lite i sekretariatet i Ramvik !!


Tjusiga peppisar !


Barnarbete pågår... :)


Kistan är risig....

Hejsan vänner!

Min mage har inte några bra dagar nu.. började igår på dagen, att jag tyckte det bubblade oroväckande, sedan igårkväll började jag må svin-illa !  var flera gånger på väg att kräkes.. okul...

Men jag i mina positiva tankar tänkte att det nog går över så jag klarade av att jobba idag.. men icke.

inatt har jag haft ont i lilla maggen, och imorse när jag klev upp vid 5 snåret mådde jag fortfarande inte bra... så det beslutet tog jag att stanna hemma från jobbet idag & även imorrn... för att vara på den säkra sidan att jag verkligen inte blir mer dålig...

vet ej vad det tagit åt min magge... har ju problem med min magmun sedan många år tillbaks, men det äter jag ju medicin mot, men jag anar att det är den som krånglar iallafall!  nu blir det till att ta hand om mig & äta som jag ska för att hålla det magonda borta !  :)

VAd mer? jo i tisdags var vi ju till birsta & handlade faktiskt alla klappar !  och inte fick jag så hemskt ont i ryggen heller Kattis..  :)  mina arbetskamrater var rädda att jag skulle bli långtidssjukskriven igen , eftersom det var efter min storshopping förra året som jag blev värre i ryggen... men det fick jag höra på ryggis hade ingenting med att min rygg blev värre... men det är ju liksom den dagen man förknippar med min sjukskrivning ...  :) men... Birsta har inget med min rygg att göra, så det så !  :)

Om det är maten denna gången vi åt där, som gör att min kista är kass... DET vet jag inget om ..  :) men knappast !

Nu hoppas jag att min mage håller sig i skinnet i helgen iallafall när vi ska till Ramvik på cup... men det är ju inte så jobbigt, jag kan nog mest sitta still & ta det lugnt där ändå, ocg toaletter finns ju tillgängliga..  :)  jag får helt enkelt börja ta mina magsårstabletter som jag ska.. så blir det nog bra tillslut ! och nu ska ni inte säga åt mig att ta det lugnt & sluta stressa... för det gör jag absolut inte !  jag njuter av julen !  och stressandet det la jag av med sedann jag besökte ryggis i sommar ! det är ingen mening att stressa runt... varesig det gäller både det ena eller det andra... slappna av & njut istället av livet mina vänner !

och gå inte & jobba om ni känner er krassliga- det är bara du själv som mår dåligt ...  ta ett par dagar att pigga på er... så blir ni piggare snabbare !

och de pengar ni förlorar på att vara hemma... skit i dom !  pengar är inte allt ! för tro mig. jag har levt utan pengar tillräkligt under min sjukskrivning för att veta hur trist det kan vara...

krampå er!

 


Måndag igen då !

Visst är det så att dagarna går fort nuförtiden?  själv tycker jag formligen att de flyger iväg !

Sitter nu här i ett tyst & lugnt hus... lite tråkigt det tycker jag...  :)  har just skjutsat grabbsen till skolan- ska snart ställa mig på crosstrainern & sedan köra ett pilatespass... nu är det bara drygt 1 vecka kvar innan jag ska på återträff på Rygginstitutet... känns så himla kul att få möjligheten att fara dit igen ! även om det bara är 2 dagars vistelse...  :)

Snart är det jul ja... men med julen kommer även stressen har jag märkt på mina vänner.. men jag säger så här: stressa ner... ta det lugnt & njut av känslan som julen för med sig istället.. för så här är det: julen kommer iallafall.. vare sig man har "hunnit" med det man förväntas "ska" göra... vi får jul & nyår även om vi inte har gjort hundra sorters kakor... eller pysslat 25.000 julpysselsaker... njut istället... planering & tid är det optimala...  själv känner jag inte minsta lilla stress över detta med julen... man hinner det man hinner... resten får vara !  :)

Imorrn ska iallafall jag & T till S-vall & shoppa julklappar !  det är sönt att vi inom släkten bara har bestämt att ge barnen julklappar...  men det är ju faktiskt några barn i vår släkt nu...  Anton, Hampus,Milo, Alex,Tindra,Tuva-Li, Tyra & idag får de förhoppningsvis en kusin till !  :)  så det lär nog bli ett gäng med julklappar som ska inhandlas på Toys R Us & Barnens Hus....  :)

Sedan blir det nog att våra föräldrar får någon klapp oxå... det är ju ändå dom som har fött oss till denna världen...och att de sedan ställer upp i vått & torrt..alltid !  mina föräldrar är helt enkelt bara BÄST!  <3

Imorrn fyller min bästaste lilla Madde år oxå... passar på att gratta henne här & nu eftersom vi är borta imorrn... HURRA HURRA HURRA för världens sötaste lilla snärta !  <3

Nu önskar jag er alla en lugn & skön dag !

Kramen!


Söndag !

Idag har vi vart ute en sväng på f.m... härligt & friskt ute !!

Sedan har ju jag faktiskt jobbat hela kvällen lång... men kvällen har gått hur snabbt som helst... kan ju göra det när man har massa att göra..  :)

Grabbarna har både hunnit med att träna handboll samt spelat 4 innebandymatcher-som hade gått superbra !

Nu ligger de & sussar sött i sängarna... och nu är det dax för mig att bänka mig för "The Event"!

Kramen!


En härlig vinterdag i Hjältaskogen !


Söta kompisar...


Sötaste kaninerna !


Anton tänder 2:a ljuset...


En riktigt fin dag !

Godafton mina vänner !

Idag har vi haft en sån där riktigt fin dag.. mysig & härlig på alla sätt & vis !

Imorse började dagen med Hampus handbollsträning, som gick kanonbra ! så kul att se alla dessa småkillar som har lärt känna varandra genom just handbollen... och redan nu är riktiga bundisar ! 15 st glada småttingar på handbollsplanen idag var det !

Efteråt var det en sväng upp till Skedom, till mor & far... så fint de har gjort på sin gård nu inför jul... finaste huset i heeela grannskapet tycker jag !  ljusslingor överrallt... och sååå mysigt !

Milo var oxå där, så vi for allihopa en tur till Julmys på Kvickroten ! de har så varje år, liten julmarknad där de säljer fina saker... Hampus köpte bl.a sina favvokakor.. Rullrån !  :)

sedan får man gå runt inne i ladugården & kika på alla fina djur där... supermysigt !

det blev en fika inne i huset där oxå innan vi for därifrån..tillbaks till mor & far där killarna fick leka & busa en stund med sin gullekusse... <3

vi kom inte hem först det var middagsdags... och direkt efter maten blev det ytterligare en sväng in till staden, för att skjutsa Anton till en polare... Hampus han drog till sina grannpolare Jessica & Johannes han !

Ikväll har vi även sett på en kung-film !!  "Toy Story 3 "  vilken bra film alltså ! vi tyckte alla att den var helt klart sevärd !

Nu är jag trött... har verkligen haft en super-ledig-härlig dag !

Imorrn har jag en kväll på jobbet att se fram emot... kan bli rätt skoj.. man har ju fina arbetskompisar..

synd bara att jag missar Antons handbollsträning & grabbarnas innebandymatcher... men jag får ju allafall se matcherna nästa & nästnästa helg !! för då är jag LEEEEDIG !!!

Kram på er gosisar !


Gulle-Anton kollar in brorsan som tränar handboll!


Milo tog ett snack med tomten ! :)


Lite klapp på djuren på Kvickroten !


Hampus visar hur man äter glass.... :)


Inspiration...

Något som just nu inspirerar mig till att köra på med min träning, är bl.a de tävlande i tv programmet "BIggest Looser" herregud vilka kämpar... ! har smått kollat lite då & då på amerikanska programmet.. och det är inte små viktreduceringar vi snackar om !  en kille som var där i 15 veckor, hade gått ner 83 kg !  det är starkt jobbat det !

Nu är det ju inte så att jag går ner i vikt på det sättet... tvärtom är jag lite halvirriterad på att vågen inte verkar röra sig... men jag ser ju på min kropp att den krymper ihop, kläderna känns större... men det är väl så att jag lägger på mig muskler -förhoppningsvis !  :) jag tonar till kroppen liksom..

det är så fruktansärt skönt att ha kommit igång ordentligt med träningen igen nu efter ett par veckors uppehåll pga av sjukdomar... såååå skönt att köra järnet på löpbandet & träningscykeln !

Nu får det fasen visa sig att jag förbättrat mina resultat nu när jag ska tillbaks på ryggis igen 15-16/12 !

Vad annat då? nja, vi jobbar som tokar för tillfället, lite julstök & bakning & godistillverkning hinns det även med härhemma.. jag formligen ÄLSKAR julen ! 

Jag är så himla sugen att dra ihop nån lite julfika för oss kompisar som brukar umgås... typ madde,perssons/selin... skulle vara så mysigt att träffas allihopa på lite julfikamys !kanske jag ska styra upp det där nån vecka innan julafton??  :) 

Nu planerar vi för barnens luciafirande på skolan oxå, skönt att allt nu är färdigplanerat !
ska bara inhanlda stjärngossekläder & tomtekläder till killarna...de har ju liksom blitt för långa för de som de hade ifjol!

I helgen är jag ledig, eller iallfall på lördag.. söndagkväll jobbar jag... så jag funderar på att åka på julmys på Kvickroten med killarna på lördag... de har nån sorts öppethus så man får kika & klappa på djuren.. det får det nog bli en liten tur dit, om grabbsen vill det vill säga..  :) mellan 11-15 var det, så man hinner ju dit efter Hampus handbollsträning, den slutar ju vid 12..

Nä nu ska jag föröka ta det lite lugnt innan jag ska på kvällsjobb!
Storkramen till er alla som läser...


RSS 2.0