Kistan är risig....

Hejsan vänner!

Min mage har inte några bra dagar nu.. började igår på dagen, att jag tyckte det bubblade oroväckande, sedan igårkväll började jag må svin-illa !  var flera gånger på väg att kräkes.. okul...

Men jag i mina positiva tankar tänkte att det nog går över så jag klarade av att jobba idag.. men icke.

inatt har jag haft ont i lilla maggen, och imorse när jag klev upp vid 5 snåret mådde jag fortfarande inte bra... så det beslutet tog jag att stanna hemma från jobbet idag & även imorrn... för att vara på den säkra sidan att jag verkligen inte blir mer dålig...

vet ej vad det tagit åt min magge... har ju problem med min magmun sedan många år tillbaks, men det äter jag ju medicin mot, men jag anar att det är den som krånglar iallafall!  nu blir det till att ta hand om mig & äta som jag ska för att hålla det magonda borta !  :)

VAd mer? jo i tisdags var vi ju till birsta & handlade faktiskt alla klappar !  och inte fick jag så hemskt ont i ryggen heller Kattis..  :)  mina arbetskamrater var rädda att jag skulle bli långtidssjukskriven igen , eftersom det var efter min storshopping förra året som jag blev värre i ryggen... men det fick jag höra på ryggis hade ingenting med att min rygg blev värre... men det är ju liksom den dagen man förknippar med min sjukskrivning ...  :) men... Birsta har inget med min rygg att göra, så det så !  :)

Om det är maten denna gången vi åt där, som gör att min kista är kass... DET vet jag inget om ..  :) men knappast !

Nu hoppas jag att min mage håller sig i skinnet i helgen iallafall när vi ska till Ramvik på cup... men det är ju inte så jobbigt, jag kan nog mest sitta still & ta det lugnt där ändå, ocg toaletter finns ju tillgängliga..  :)  jag får helt enkelt börja ta mina magsårstabletter som jag ska.. så blir det nog bra tillslut ! och nu ska ni inte säga åt mig att ta det lugnt & sluta stressa... för det gör jag absolut inte !  jag njuter av julen !  och stressandet det la jag av med sedann jag besökte ryggis i sommar ! det är ingen mening att stressa runt... varesig det gäller både det ena eller det andra... slappna av & njut istället av livet mina vänner !

och gå inte & jobba om ni känner er krassliga- det är bara du själv som mår dåligt ...  ta ett par dagar att pigga på er... så blir ni piggare snabbare !

och de pengar ni förlorar på att vara hemma... skit i dom !  pengar är inte allt ! för tro mig. jag har levt utan pengar tillräkligt under min sjukskrivning för att veta hur trist det kan vara...

krampå er!

 


Kommentarer
Postat av: k-p

tjena

ja du fattar vad jag tänkte när jag kom på jobbet imorse och såg att du var "orangead"!!Nu har Birsta slagit till igen :)

Fick höra sen att du var risig i magen-okul

krya på dig!!

2010-12-09 @ 22:57:35
Postat av: Jimmy

Jaha, du blev taskig i kistan också? Tror det är Milo som är boven i dramat. Han fick ju magsjuka på riktigt och efter ett par dagar blev både jag och Bettan väldigt bubbliga i magen och jag mådde illa som tusan ett par dagar men det blev aldrig nåt mer för oss. :)

2010-12-11 @ 18:10:08
URL: http://www.jimmysbetraktelser.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0