Helgerna går FÖR fort...

Hej på er !

Ush vad helgerna swoshar iväg snabbt... helst när man är ledig har jag insett.. :)

Men den har vart underbar... sol sol sol !! snart tror jag minsann att våren är här..

I går var vi ut på en liten prommis med min mor, sedan kom bror. m familje hit på fika, klockan 15 bänkade vi oss för att kolla MoDo matchen.. som tyvärr blev en förlust.. men det var en mkt spännande match må ni tro... nu får MoDo vinna nästa match imorrn... hoppas hoppas!!

Igår kväll när Anton hade sin träning med C-Pojkarna, så for Hampus till mor & far för att spela Bingolotto... tänk att ungen är så besatt av Bingolotto.. hihi.. han tycker det är superkul & sitta & bocka av nummer... och igår vann han oxå ! tur han har... :)

Nu ska jag äta lite lunch innnan det är dax att cykla iväg på jobbet för lite kvällsarbete.. sedan har jag två dagar med 7-16 jobb... huvva för att cykla den tiden på morgonen... :)

Nä nu dax att kolla till Anton som inte är så kry, han fick stanna hemma från friluftsdagen idag.. han har haft frossa 2 ggr inatt stackarn... hoppas han inte blir jättesjuk bara...

Byebye !


Long time no see... :)

Hej hopp allesammans !

Vill bara meddela att jag ej gått under jorden.. :) har bara totalt fullt upp just nu.. högsäsong för handbollen vettni.. :)

Nu har vi några cuper kvar, sedan från 15 April är det uppehåll.. och vad trist det ska bli.. :)

Men då tar ju fotbollen vid- tur det !

Ja, förutom handbollen så är det massor med jobb, skola, läxläsning.. mm.mm ja, livet helt enkelt.. som kommer " ivägen" för bloggandet... :D

Ikväll har Anton iallfall haft herrmiddag med sina kompisar, Isak, Philip,Simon,Jacke,Rikard,Viktor & Hampus... de hade en mkt trevlig kväll tror jag.. först käk här hemma hos oss, sedan ber på bowlingen för lite cosmicbowling... väldans skoj !!

Idag har vi oxå premiärcyklat !! underbart soligt hela dagen !! och tänk att det är helt bart efter gångvägen här på Solsidan.. :)  imorrn blir det mera cykla av kan jag säga !!

Enda solket i bägaren just nu är att vi inte sålt vårt hus i Hjälta ännu.. :(  nu håller vi alla tummar & tår på att någon köpare dyker upp snart.. för vår ekonomi tillåter inte detta med att ha 2 hus länge till.... :( 

Jaja, det ordnar sig säkrt tillslut !! :)

Ha en fin kväll!

Kramen..


Fördrinkarna !


Dukat & klart för Antons "Herrmiddag" :)


RSS 2.0