Dagen D....

hallojsan vänner!
nu börjar man att känna att vintern är i antågande.... häromdagen kom det snö! och det mest fantastiska med det är att den ligger forfarande kvar!!!  :)
men så är ju temperaturen nere på -2 ,3 grader hela tiden,jag tycker det är lite roligt med alla människor som går runt & huttrar över att det är såååå kallt..... hehe, tro vad dessa personer tycker att det är när det börjar bli neråt -20 då? :)
ja , idag är det fredag då.,... en spännande dag & natt väntar!
Milo bubben skall ju sussa över här inatt!!!
nu ska jag jobba till 16 sedan så kommer bror & betta med lilla bubben, grabbarna har bestämt såååå himla mkt grejer vi ska hinna med med bebbe!... skulle kanske behövas en veckas barnpassning för att hinna med allt...
ikväll skall vi allafall halloween busa här i byn, även bebbe!  vi har inhandlat ansiktskritor....  :)
imorrn hoppas jag att bebbe vill sova iallfall till kl 7...eller är det ett drömscenario?  hehe..
om nu bror läser detta: kom ihåg att skriva ner det du skulle göra!
och ta med kudde & täcke om det finnes....
igår när vi jobbade, var min pappa ner på stan & spökade med barnen, de hade haft det himla kul!
bror har lagt ut en kul bild på sin blogg....
shit! nu måste jag skynda iväg på jobbet!
kram!

finfrämmande!

tjo!
idag har vi haft Sandra & Liam här hos oss på besök, det är alltid kul att träffas när dom är hemma i staden, eftersom de bor i skellefteå, så är det ju inte var dag vi ses! :)
jag håller på att ta mig en fundrerare på om kanske vi ska köpa oss biljetter till en av melodifestivalens deltävlingar , som är just i, ja, skellefteå den 14:e februari! kan ju bli en skojig upplevelse...inte för att jag är så förtjust i melodifestivalen direkt.......  :)
medans sandra var här, upptäkte vi oxå att vår kissekatt fått besök i rumpan.... mask!  bläääääääää!
äckelpäckel äckligt tycker jag att det är!
men nu så har jag satt in kissemissarna på avmaskningskur, så imorrn kan jag släppa in dom i huset  igen... nog för att man kan ha katterna inomhus även om de har mask, men jag tycker inte att det är så mysigt att ha dom inne då.... så de föår husera utomhus helt enkelt!
ikväll just nu håller jag & grabbarna på att ställa fram lite halloween grejer , häxor & dyligt som får pryda vårt hus i helgen!  mkt fint!
imorrn ska min pappa ta med dom ner på stan, de har visst nån halloween kväll för barn på gågatan med bus & godis & allt annat som hör till!  eftersom T & jag jobbar, så får lilla pappsen ta med kidsen!  så snällt av honom...  :)
fick matchschemat för Antons matcher på söndag med handbollen, det blir fullt upp med spel för hans lag... hehe... kl:11:00, 12:20, 13:40, 14:40...puh!  de lär nog vara ganska trötta efter söndagen tror jag! 
så vi kommer att vara på kuben från 9:30 till ca: 15:00..lång dag!
nää nu ska jag busa mer med barnen!
kramelikram!

dagen efter...

.. Heja MODO !!
vilken match vi var på igår i ö-vik!
den var såååå bra, och barnen är fortfarande helt lyriska över att få ha varit där!
vi for till ö-vik direkt efter att jag slutat jobbet, vid 16, åsså åkte vi in på MAX och smaskade hamburgare innan det var dax att åka till Swedbank Arena....
väl framme var vi väldigt novisa, eftersom vi aldrig varit i den nya arenan, så visste vi inte riktigt vart vi skulle ta vägen....
men det flöt på hur fint som helst!
och vilken arena sedan..... shit!  stor som bara den..... kändes väldigt maffigt att gå in i ishallen kan jag säga.... man stod mest bara och gapade som en annan dåre....
hehe....  det första vi gjorde var att gå in i den stora modoshopen för att inhandla grejer till barnen, det blev en matchtröja till hampus, anton fick ju en i 7-årspresent han, sedan en t-shirt till mig själv.... varsin keps till Anton, Hampus & Thomas..... varsin modo-puck till barnen... modo-godis.... mm.mm  det fanns huuuur mycket saker som helst!
så nu ska barnen önska sig modo saker i julklapp!  :)
det blev ju ändå att vi handlade fö en tusing drygt....  :)

vi kom hem väldigt nöjda & glada vid midnatt... då var man ganska mör...  :)
barnen slocknade direkt vi la ner dom i deras sängar!

idag är vi ldiga, Sandra & Liam ska komma hit vid 14 tiden för att fika & umgås!  mkt trevligt skall det bli!
sedan ska vi baka lite muffins.... plocka fram lite halloween saker... och ikväll  har jag gett mig den på att ÄNTLIGEN orka se på " Sex & the city" filmen som ligger härhemma och blir dammig....  :)

ska jobba torsdag-fredag, om min rygg orkar det... har jag fortfarande lika ont i eftermiddag kommer jag att stanna hemma från jobbet & vila den... får se hur det blir...
nu ska jag spela spel med hampus!

måndag!

så var helgen slut, det känns nästan inte som om man vart ledig nåt alls ! har haft fullt upp hela helgen känns det som.....
igår så var jag & mamma & hjälpte handbollsklubben  att städa hela viksmon kasernen på gamla I21 , som skall vara tillhåll & boende för alla ungdomar som kommer från norge, och andra städer runt om i detta land, som skall spela handbollscup till helgen! vi städade järnet i tre timmar!  och jag tror att skurkäpparna var gjorda för pygmeer.... jag gick som en gammal käring med ergonomiskt bra krokig rygg & svabbade golv... det fick jag känna av sedan på kvällen... ajajaj.....
men fint blev det!

sedan efter detta var det dax för " superhjältarna" att spela hela 2 matcher i innebandykvartersen!
det gick himmelens bra för vårt gäng, vi vann båda matcherna! wihoooo!!!

sedan vid 19 tiden hjälpte vi T mamma & bror & flyttade en del grejor....klockan blev närmare 21 innan vi var hemmavid igen.... då var vi ganska trötta. men eftersom barnen har lov, så fick de stanna uppe betydligt längre än vad som brukas!  så det blev inget filmtittande för mig igår heller.....  hehe...
vikken tur att vi fick ha filmerna i en vecka....   :)

nu ska vi snart på handbollsträning, får nog reda på matchtiderna ikväll skulle jag tro....

en rolig sak:  min goda bästaste lilla sandra är hemma hela veckan!  så vi skulle träffas på onsdag, mkt trevligt!!
mina grabbar längtar så mkt efter Liam... så de blev överlyckliga över att de är hemma igen!

imorrn är det dax för oss att åka till ö-vik & kolla in när modo möter brynäs, skall bli skoj!

tjipp!

Vintertid!

inatt var det dax att dra tebax klockan en timma... jag glömde det inatt när jag gick & la mig.. så det fick göras imorse istället!  barnen vaknade vis halv nio( trodde jag..  )  när det i själva verket var halv åtta då.... hehe  så det var bara till att stiga upp! men jag är glad över att dom sover så pass länge iallfall, med tanke på att vi har bekantas barn som alltid kliver upp runt kl 06. .. hemska tanke...  :)

igår var Anton på skojigt kalas, det hade vart skattjakt & allt möjligt!
sedan tog vi min lilla mamsen i bilen & for på remsle pizzeria & intog god pizza! att det kan vara så himla gott med pizza!!
sedan vid kvällskvisten så kom Catrin , Gabriel & Adelia & hade lite lördagsmys med oss, det var väldigt trevligt, barnen lekte fint med varann som vanligt!
jag fick sitta & introducera Catrin i Facebooks lilla värld, hon hade nyss gått med & ville ha lite hjälp av ett proffs... hehe...
dom stannade tills mitten av " stjärnor på is" på tal om det, våran Markus vann INTE igår...han fick tredje bästa poäng denna gången... till barnens besvikelse... de tror att han ska vinna varenda gång!

satt nyss & kollade in brorsans blogg, och han har visst fått når dille på åsa-nisse!  det får en att bli lite sugen att kolla in en åsa-nisse rulle- måste ha vart typ 25 år sedan jag kollade på åsa-nisse!  kult!

det blev ingen " sex & the city" film för mig igår heller...skandal!  måste ta mig i kragen & kolla den ikväll!

idag är det innebandymatch kl 17, tills dess ska vi inte göra nåt alls!  :)
kramar!

Äntligen helg!!!

åååh så underbart att få ha helgledigt! efter att ha jobbat två helger på raken känns det sååå skönt att äntligen få mysa med barnen i soffan hela förmiddagen!  :)
imorse gjorde vi frukost som vi intog i soffan & kollade på den otecknade varianten av peter pan... mkt bra film! ungarna är helt såld på den!  vi hyrde tre filmer i går efter träningen, som förresten gick jättebra.
det blev peter pan, två tigerbröder & sex & the city filmen till lilla mig!  :)
ska kanske se den ikväll efter " stjärnor på is"... får se om jag orkar...

ikväll kommer Catrin & barnen hit & ska ha lite lördags mys med oss, ska bli trevligt!
idag ska Anton på kalas hos Albin oxå!  så det blir mkt kalasande idag!  :)
T & jag bestämde att vi ska äta pizza ute med barnen idag oxå, gottigott!!!

näää om man ska ta & gå & mysipysa lite mera med kidsen...
många kramelikramar till er!

Fin främmande!

imorse efter att jag skjutsat kidsen på skola resp. dagis, fick jag besök utav min emenente bror & Milo! trevligt med morgon besök tycker jag!
Milo var på sitt allra bästa humör hela tiden, han lyckades med att sprida ett digestive kex runt hela vardagsrummet! hehe...
han är så rolig nu Milo, för han har börjat att härma en när man pratar...väldigt skojigt!  :)

 som jag trodde igår, så gick det betydligt lättare att lämna Hampus på dagis idag!  han var på superbra humör, och vinkade glatt till mig när jag gick iväg!

ikväll är det kvällsjobb igen... kommer nog att gå finfint det!
åsså är det säsongsavslutning på " Heroes" oxå!

nyss kom T hem från jobbet... han håller på att bli sjuk, stackarn... nu börjas det med alla dessa höst sjukdomar! huvva, hoppas att vi andra klara oss...

imorrn är det fotograferings dax för Anton på skolan! så nu ska jag ner & stryka lite  käder...  :)
hej hopp på er alla!

stackars lillepoppen!

ja, huvva.... imorse när jag var uppe hos lillebror & Milo, så ramlade lille bubben-alltså Milo.. baklänges i soffan, både bror & jag var snabba som vesslor framme & tog tag i han, så han inte skulle slå i golvet, men i all hast råkade jag peta mitt finger rakt i hans mungipa, så jag trodde att jag hade gjort honom illa, men han skrek över att han antagligen petade sig själv rakt in i ögat, för sedan så svullnade hans lilla öga upp.. men han verkjade inte vara allt för besvärad av det... eftersom han lekte & busade som vanligt sedan! :)  tur att det gick bra!

idag jobbar både jag & T kväll, så min mor & far skall hämta upp barnen på dagis/fritids, på tal om dagis... Hampus har än en gång kommit in i en period av att han inte vill vara på dagis... jag tror att det är för att han inte är så himla ofta där.. så det kan ju gå 1 vecka mellan gångerna ibland..och det är oftast då som han blir på det här humöret.. imorrn går det nog lättare, för när han väl har vart på dagis, då är han ju ganska nöjd iallfall! får väl se hur det går imorrn....  men det är ju lite trist att lämna han där när han säger att han inte vill vara där...

Paolaos matprogram igår var riktigt roligt iallafall, så se det nästa vecka om ni missade igår!

ikväll blir det " bonde söker fru" att kolla på, det är en gay-bonde med i år, som är så himla kul! och killarna som han skall dejta är lika skojiga dom!  :)  en av dejterna hade skickat med en naken bild på han , när han hoppar i vattnet från en båt...hehe .. åsså hade han satt en liten klister-stjärna för lilla snoppen....hehe.. gissa om bonden tog bort den lilla klisterstjärnan för att kolla in vad som fanns därunder....   :)

nu måset jag fräscha upp mig lite inför jobbet!
( så gott det går iallfall...  )

Tisdag!

tjolahoppsansa!
nu har jag nyss inkommit efter en promenix med stavarna ute i den mörka skogen!  HÄRLIGT,HÄRLIGT!
tyckte att det var ett tag sedan jag gick med stavarna så det var verkligen på tiden kände jag...

idag har gubbarna från thermo-kyl vart här & istallerat vår nya värmepump, det blev väldans bra!  nu ska bara el-gubben komma hit & fixa till så att vi kan köra igång den, det ska göras imorrn tror jag!
gubbarna instruerade( eller försökte iallfall..  :)  ..  ) mig med att visa alla finesser med denna värmepump, mkt va det...
vi fick med en GPS oxå, har inte förstått grejen med denna ännu... jag menar, det finns ju kartor... men det var ju bra att vi fick med en sån där gratis iallfall!  :)

idag medans Anton var på skolan så stekte jag & Hampus biffar i vild förtvivlan!  hehe... mååånga biffar blev det! jag gjorde med olika kryddblandningar, de blev alla lika bra!

 nu ikväll har vi spelat brädspel med killarna, både yatzy & ett sång & charad spel, det är verkligen skoj med spel!

 nä nu ska jag ner & spela mera!
ikväll kl 21 blir det att kolla in Paolo Robertos nya mat-program- kan nog bli ganska skoj!

tjipp!

En vegetarians mardröm...

hehe... ja så kan man nog sammanfatta en del av min kväll....
har stått nu i en timma & packeterat kött, dryga 10kg rättare sagt... samt frysit in i fina små paket!
det blev både köttfärs-grytbitar-kalopsbitar-& stekar, ett par stycken! mkt trevligt att få ha fyllt upp frysen litte!  :)
jag & hampus hämtade detta kött medans Anton hade sin handbollsträning, vi var till en utav mina jobbarkompisar & hämtade detta, och nu ligger hon hyffsat bra till hos hampus...han blev bjuppad på GODIS där... mitt i blanka veckan...hemska saker...  :)  men som hon sa: hos tant mary får man godis då!  hehe.... så nu snackar han hela tiden om att han ska dit igen!  :)
sedan blev det hemleverans till min mor & far som skulle ha lika mkt kött som mig, så jag tog med det på samma gång!  Hampus jobbade på han oxå.. han fick hjälpa till att dela upp köttet mellan mig & mor & far! detta tyckte han var väldigt skojigt, att gegga på med köttet!  jag tänkte hela tiden på att detta skulle min kära lillebror ha vart med på.....hehehe.....vegetarian som han är!  :)

Antons träning gick superbra!  han får mkt beröm för att han har sådan armstyrka! kul!  han blir stolt som en tupp!  men beröm styrker barnen nåt fruktansvärt, det gör fantastiska saker för deras självkänsla , vi ger alltid mkt beröm till "våra" barn på innebandyträningarna, det är så kul att se hur glada de blir varje gång!  :)

hämtade ut Antons handbollsdress idag oxå, guuud så snygg den var! jag vill oxå ha....  :)
han har redan bestämt att han ska ha den på skolan imorrn!

imorrn är jag & hampus lediga, då ska även thermo-kyl komma & installera våran nya värmepump!  jippi!
skall bli spännade & se om det gör någon skillnad på värmen....
lilleman & jag ska göra lite biffar oxå, av ett par kilo av färsen hade jag tänkt,och frysa in.
annars hade jag faktiskt tänkt att tagit det lilla lugna imorrn, inte göra allt för många saker.... tror att jag måste försöka att dämpa mig lite med allt grejande... men det är inte lätt ska ni veta! jag älskar ju att ha många järn i elden!
men mina värden verkar inte vara så förtjusta i mitt tempo emmelanåt..  :)

nu blir det tidig kväll för mig, ska lägga mig & läsa min braiga bok" styvdottern" heter den , det är en sann historia om en flicka som växte upp med en fruktansvärd styvmamma som gjorde livet till en mardröm för den då, 8 åriga flickan.... har kommit halva boken, och den är hemsk! men värd att läsa......
många kramar & pussisar till er alla som vill ha en!

morgondis.....

så sitter jag här i nattsvarta mörkret...nu känner man att  det hänger snö i luften... var nyss ut & satt i kupevärmaren, så bilen hinner med att bli iallfall lite varm när jag ska åka på jobbet!
helgen har försvunnit i ett nafs!
grabbarna hade haft det superkul hos mormor & morfar, igår efter vi slutat jobba for vi upp till min mor & far & vart bjudna på mat, alltid trevligt! de är så snälla min moder & fader...
sedan var det till att skynda upp till vallaskolan för att grabbarna skulle spela match, vi vannmed 5-3 mot prästbordet! jippiiii!
Anton gjorde det allra sista målet för matchen, och vilket mål sen.... han dribblade igenom från våran planhalva, sedan pang! skott rätt in i mål, så himla snyggt!
idag ska jag jobba till 16 innan jag får en ledig dag imorrn....huvva jag är så trött nu...
nä nu måste jag skynda ner & klä på mig för jobbet!
pussipuss!

Lågtryck...

hellooo på er allihopa!
ja, denna helgen har försvunnit i ett nafs...
fredagen minns jag endast som i en dimma...hehe.. skämt åsido, när jag åkte till skolan & hämtade Anton, hängde två extra barn med oss hem, så vi var fulla bilen!  grabbarna tog med sig varsin kompis, sedan så härjade dom & lekte i sisådär fyra timmar, sen var det dax för middag innan jag skulle ha innebandyträningen, jag hade fullt ös på träningen...14 barn kom!  jag kände att jag fick använda min pipa lite väl många gånger, men men, barnen är så himla duktiga, de lyssnade till slut!  :)
så fredagen rann liksom himla snabbt iväg...!
igår så jobbade jag från 6:45 till 21, så den dagen försvann ju lika snabbt den....
kollade på " stjärnor på is" när jag kom hem... himmelens vad bra Markus fagervall är!!!
som Anton säger" En riktig talang... "  hehe...

idag jobbar jag endast till kl 16, skönt!
sen är det dax för match, denna gången mot " prästbordslirarna"  kan bli farligt....
och imorrn fyller min kusin robban år, med han arbetar som militär uppe i norr, så han är bara hemma helger, så vi firar honom i dag istället, hela 21 år fyller han!  :) hipp hipp hurra!

ja, hörni... ni som läser min blogg vet ju att jag haft lite konstigheter för mig, med svimmningar, yrsel & hjärtfladder.... nu tror jag att jag vet varför!
jag bad en kollega kolla trycket på mig igår, inte i vilande , men iallfall, och hon trodde inte sina ögon, jag hade 90/60, det är hyffsat lågt... så mina bekymmer verkar komma av att jag har så lågt blodtryck, en del av bekymmerna iallfall....   :)
nix nu måste jag kila iväg på jobbbet!
kramen!

I´m Back!!!!!

tjoppalalla!
så där ja!  nu så funkar internet på datan på övervåningen-äntligen!
min data har jag fortfarande inte fått tebax från s-vall, men det kommer nog att dröja det....
men superbra är det att vi nu inte längre är IT handikappade!  :)

den stora nyheten är väl att i tisdags kväll kl: 21:48 fick Madde & Daniel sin 4:e gullepojk !  :)
underverket har jag redan träffat, på BB, han var stoooor! & så himla sööööööt!
Gustav- så ska han heta!  det var ett mkt fint namn tycker jag,och det passade verkligen på pojken oxå!
Alfred,Elias & Oskar är nog mäkta stolta nu över sin lillebror kan jag tänka mig...  :)

idag har jag ledig dag, inför kommande jobbarhelg, barnen ska sussa hos min mor & far imorrn kväll, det längtar dom som vanligt till!

igårkväll var jag på föräldramöte med handbollen, det ska vara en cup här i staden på allhelgona helgen, och det var ganska mkt som klubben ville att vi skulle hjälpa till med.... får se hur mkt som jag kan hjälpa till med, T jobbar ju helg då, men Anton hade bara matcher på söndagen, och det innan innnebandyn har sina matcher, så det var ju bra!

ikväll är det min tur att hålla i innebandyträningen- det är så himla kul att träna dessa barn!  de är verkligen ihärdiga små grabbar & tjejer!
nu ska jag greja lite innan vi ska hämta Anton på skolan!
kramar till er alla!

veckobrevet!

ja, så sitter jag här vid lilla pappsens dator då..
har inte hört ett endaste litet ord om hur det går med fixningen av min dator i s-vall.
man kan väl säga att vi numera är IT-handikappade!
ja vad har hänt sen sist då? helgen som var så var det höstmarknad här i staden, eftersom jag jobbade hela helgen så blev det bara en kort sväng dit för att barnen skulle få köpa sig lite småsaker!  det var superfint väder oxå, så det blev riktigt lyckat!
Anton var på scouterna i söndags, de hade fått hållt till i scoutstugan i spannsjön, han hade haft det jättekul!
åsså på söndagkväll hade vi vår andra innebandymatch, denna gången var det mot rödsta guld, vi vann med 7-2, Anton gjorde 4 mål!  eller som han själv kallade det: fyrtrick...hehe, det tyckte jag var lite roligt... tänk om han gör sex mål.. ska han kalla det sex-trick då.. hehe...nä huvva , det är nåt  helt annat det... och den diskussionen är han lite för liten för att få höra...  :)

igår var vi på kvartssamtal med Antons fröken, det gick hur bra som helst! inte nåt att klaga på alls, det trodde jag inte heller, för Anton gillar verkligen skolan, och är superlycklig varenda gång som han får läxa !  hoppas att detta håller i sig under hela skoltiden...  :)

nu har vi nyss ätit god middag med min mamma & pappa som bjöd hit oss, mkt trevligt !  :)
vi fick kyckling & currysås m. potatis & sallad!
nu sitter grabbarna & spelar brädspel med min mor & far medans jag plinkar lite på datorn!
tidigare i dag var vi en sväng ner till björkå för att gratulera Angelica i efterskott på 25 årsdagen, jag hade gjort ett halsband & örhängen till henne samt köpt en fin blomma, hon verkade nöjd med det!
vi fick massvis med gott fika( som vanligt) och Alfons växer så det knakar!  han lekte & gosades med grabbarna så det stod härliga till!!  hon hade faktiskt fått en ganska stor mage redan nu... kanske tvillingar?  :)

på tal om magar & bebbar... nu verkar det vara bebbe på g hos madde... hon hade visst haft värkar hela natten... kanske, kanske får hon & daniel sitt 4:e barn idag eller ikväll???  spännande som bara den!!!!  :)

idag har jag ledig dag, känns skönt. jag är så himmelens trött nuförtiden... har gått ner ett till kilo sedan förra veckan oxå.. bra på ett vis, men lite konstigt med tanke på att jag tycker att jag äter som en häst!
nu väntar en helgs arbete till sedan så är jag ledig tre helger- jippii!
till helgen ska killarna sova över här hos mor & far oxå, som vanligt håller dom på att tok-längtar tills dess.  :)

nä nu ska jag förena mig med reste av familjen för att spela spel jag oxå!
kramen på er!

dator haveriet från helvetet....

tjolahoipp på er allihopa!
nu sitter jag vid min pappas dator & raporterar senast nytt!  :)
till Angel: näjdå ingen abstinens har kommit över mig ännu...  hehe.. har sysselsatt mig med annat under dessa dagar, och nu så sitter jag ju vid lilla pappsens dator!  :)
ja,  datorhaveriet ja.
det började i lördags med att den låste sig helt plötsligt... sedan stängde jag av den, och sedan dess vill den inte starta!  mkt konstigt... men vi har pratat med dom vi köpte den utav i s-vall, och vi kommer att ska skicka in den dit, och det kommer att ta  MINST 3 veckor innan vi får tillbaka den.... suck & stön.....
sedan har vi ju en gammel-dator uppe på övervåningen , som T sitter & spelar vid, och den går nu helt plötsligt inte att gå ut på internet med... mkt konstigt det oxå.... jimmy var & kollade på den igår, och han kunde tyvärr inte fixa problemet... antagligen har T & hans brorsa grejat med några nätverksinställningar, sedan har nåt blitt galet eftersom tiden har gått.. inget som kan göras nåt åt. så vi får helt enkelt klara oss utan internet i några veckor... men det är ju faktiskt ingen katastrof!  man får tänka på att innan förra året hade vi ju klarat oss utan internet i måååånga år!  :) så detta lär nog gå det oxå! hihi...
sedan så har jag ju en snäll & hjälpsam familj som kan alla mina lösenord & kan gå in & kolla & fixa med både mail & annat jag kan behöva hjälp med...  Tack brodern!  :)
som nu, så sitter jag hos pappa & får låna datorn lite, mkt snällt!

ja, vad har hänt sedan i lördags då?
not so mutch.. vi hade vår första innebandymatch i söndags, tyvärr blev det förlust mot nipans vildar... men vi kämpade på som tusan!  vi hade bara mest otur...så många  fina skott på mål, som tyvärr hamande utanför! attans tusan......  ;)
 i gårkväll var brorsan , bettan & Milo och hälsade på, bettan passade på att kapa mitt hår, denna gången klippte vi ganska mycket, kanske 1 dm drygt, jag blev mkt nöjd! tack tack betta!
jimmy kollade in datorn, & milo härjade loss!  :)
åh vet ni vad? den 31:a oktober skall lilla bebben sova över hos oss!  jihoooooo!  äntligen!
åå vad vi ska lära honom mkt dumheter...hehe....
jimmy & betta ska till s-vall på nåt grejsimojs.. för min del kan de gärna stanna flera dagar,,, hehe

idag & imorrn är jag ledig, skööööönt!  ikväll ska vi till T lillebror jens som fyllt 17 år och gratta han.
snart fyller ju även min älskade lilla Angel 25 år oxå!  hipp hipp hurra i förskott till henne! hoppas du hinner f´å brevet i brevlådan innan du åker till hufudstaden, Angel! :)
imorrn ska jag & kidsen till ishallen & åka lite skridskor, jag måste ju öva inför mitt inhopp i " stjärnor på is"  haha!
nejdå, Anton har ju fått nya skrillor, så han vill såklart testa dom!
i helgen är det jobb fö hela slanten!  åsså är det visst höstmarknaden oxå.... sikken tur att man jobbar då, slipper göra av med en massa pengar...hehe..

till Madde: se till att ha fött innan jag hinner med att göra flera inlägg!!!!  :)
jag är så nyfiken på vad det är för sort som ligger därinne i maggen...
nä nu har jag skrivit åt skogen alldeles för mkt!!  :)
många goa kramar till er alla!

lördag!

sååå härligt att få ha vart ledig idag!  sov länge, ända tills nio, sedan dukade jag upp en jättefrukost inne framför tv & myste ordentligt i soffan med ungarna! 
idag har Anton vait på äventyrs- 7-årskalas uppe på hallstaberget,hans kompis Rasmus fyllde 7 år!
där hade de haft det superkul med bl.a åkt släp med fyrhjuling,kastat hästskor, skjutit RIKTIG pil & båge... åsså grillat hamburgare!  jag tycker att det lät som ett alldeles förträffligt kalas!  :)  Anton var riktigt euforisk över allt de hade gjort..hehe..'
medans han var där, så for jag & hampus & fikade med min bror, Milo & min mamma!  vi hade mkt trevligt!
sedan ville hampus hänga på jimmy hem, medans jag hämtade hem anton från kalasandet!
sagt & gjort. hampus hamnade hos min bror, sedan hamnade vi allihopa där!  :)
sedan följde min mor med oss hem på middag, grabbarna fick jättefina leksaker utav min mor & far oxå, från toys r us.... fina grejor...  :)

idag har vi haft en massa småfåglar hos oss... så de tyckte nog att det var på tiden att vi ställde ut fågelbordet, så nu ikväll har jag & hampus spikat ner stolpen med fågelbordet på i marken, så nu har de små stackarna mat !  som hampus sa:  nu kan pippi fåglarna komma & äta kvällsfika här!  :)

nu väntar vi med spänning på att " stjärnor på is "  ska starta!  jag har ju alltid varit ett freak på konståkning...  :)
åsså ska ju Markus Fagervall-my favorit , vara med i år oxå!!!!!

kraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam på er!

hockeyspel!


blåa monster-ljung!


mina monster-ljung!


Milo ute & går!


Milo!


Gullegubben!


säsongspremiär!

hoho!
sitter just nu & kollar Idol!  åå så jag gillar det programmet!!  hitills har man inte hunnit skaffa sig några superfavvisar , men det är många som är bra...bl.a Johan Palm, LouLou, Sepideh,Anna B, Robin:arna ( de är två ..)
ja, nu hade jag räknat upp en hel hög...men de är många som är så bra!
nu ikväll har vi ahft vår första innebandyträning, det gick himmelens bra!

idag efter hämtning på skolan, fick vi besök av bror & Milo, samt att Madde m. magen & hennes tre troll kom förbi med medhavda kokosbollar-mycket trevligt! nu är det nära en förlossning tycker jag det ser ut som....  :)  jag sa att hon förmodligen kommer att föda bebbe under helgen...får se om jag har rätt !  :)
imorrn blir det nog ett besök hos mamma & pappa, medans Anton är på äventyrskalas på hallstaberget!
nä nu är reklamen slut, måste gå & kolla!
pusspuss!

1:a innebandyträningen för säsongen!!


Milo leker för fullt i Hampus rum!


Kaxiga Killen! :)

tjoppalalla!
dagen som gått har bjudit på överraskningar...och roligheter!
jobbet gick som vanligt, förutom att jag har hamnat i nån sorts trötthetsperiod.... igårkväll efter jag kommit hem från jobbet var jag såååå trött, och imorse när jag vaknade var jag om möjligt , tröttare....  :( jag är vanligtvis ingen morgontrött person, jag tror att all denna trötthet kan bero på att jag har så himla mkt ondare i min rygg just för tillfället, och det gör att jag blir så fysiskt & psykiskt trött.....

vi har köpt nya skrillor till Anton idag oxå!  och vilka fantastiska skridskor det är nuförtiden...ingen snörning alls,och tre storlekars ställbarhet!  superbraiga!! han blev väldigt lycklig över dem!
sedan har ju killarna blivit " ritomaner" dvs att de är alldeles tokiga i att måla & rita, kan sitta i timtal & färglägga & hitta på bilder att måla! så nu har jag inhandlat riktiga kvalitets pennor som är väldans bra!

vi har vart på badhuset & roat oss ett par timmar efter skolan , Robin fick hänga på oss oxå, grabbarna hade jättekul.'
när vi skulle skjutsa hem Robin vid femtiden, gissa vad?  jo mina killar blev kvar hemma hos Ewa & Robin på middag!
Hampus slutar verkligen inte att förvåna mig... för ett par veckor sedan skulle han aldrig i livet ha vågat vara ensam hos en kompis,och så nu detta... det är så himla kul !
jag for & hämtade dom vid sju & då hade dom haft det så kul hemma hos robin! allt hade gått kanonbra. :)

nu kollar jag Heroes för fullt, så jag måste sluta skriva!
ses imorrn, nu är jag ledig i tre hela dagar!!

köttsår!

gahhh!  jag har skadat mig nyss... jag är en sån klant, jag ahr såna där värmelyktor som man kan ha vatten i ett litet fat m. oljor i uppepå, men jag har smältvax som luktar olika goda lukter, och när man släcker ljuset så stelnar vaxet, så nu skulle jag liksom byta doft & vax, så jag tog en liten kniv-tyvärr ganska vass.... och skulle liksom lirka loss vaxet från glaset, och vad gör jag?  tar i för kung & fosterlan & kör in kniven mitt i handen! ont gjorde det...
det blödde ganska mkt först, men efter mina goda sjukvårdskunskaper så fixade det till sig! så nu har jag ett fint pippi långstrump plåster på mig!  :)

jag har idag oxå för första gången nånsin tror jag, vart på nipvallen & slipat skridskor, eller det var ju inte jag som gjorde det... vaktmästarn va det!  :)  anton ska ju åka skridskor på gympan imorrn, han ser inte fram emot det kan jag säga.... det har liksom aldrig vart hans grej..... men han har sagt att han ska prova!

igår var Anton hos en kompis ända till halvsjutiden, han hade haft askul!  och den stora händelsen igår, var att Hampus valde att stanna hos grannarna medans jag åkte in till staden och hämtade anton igårkväll..... nu låter detta inte som en stor grej, men saken är den att Hampus ALLTID förljer med mig, vart jag än ska någonstans...han vill inte gärna vika från min sida... men nu så sa han att han skulle vara hos jessica & johannes! hade gått finfint! det är ju jättebra att jag & helena hjälps åt med kortare barnpassningar när vi är ensamma, vi håller ihop i denna lilla by ser ni!  :) barnen bor inte bara i sitt eget hus här förstår ni, vi ahr nästan ett sorts kollektivboende!  hehe.... jag tycker att det är jättemysigt att barnen känner sig så hemma hos varandra, det är bara att komma & gå lite som man vill!

nu ska jag snart på jobbet!
kramen!

RSS 2.0