En vegetarians mardröm...

hehe... ja så kan man nog sammanfatta en del av min kväll....
har stått nu i en timma & packeterat kött, dryga 10kg rättare sagt... samt frysit in i fina små paket!
det blev både köttfärs-grytbitar-kalopsbitar-& stekar, ett par stycken! mkt trevligt att få ha fyllt upp frysen litte!  :)
jag & hampus hämtade detta kött medans Anton hade sin handbollsträning, vi var till en utav mina jobbarkompisar & hämtade detta, och nu ligger hon hyffsat bra till hos hampus...han blev bjuppad på GODIS där... mitt i blanka veckan...hemska saker...  :)  men som hon sa: hos tant mary får man godis då!  hehe.... så nu snackar han hela tiden om att han ska dit igen!  :)
sedan blev det hemleverans till min mor & far som skulle ha lika mkt kött som mig, så jag tog med det på samma gång!  Hampus jobbade på han oxå.. han fick hjälpa till att dela upp köttet mellan mig & mor & far! detta tyckte han var väldigt skojigt, att gegga på med köttet!  jag tänkte hela tiden på att detta skulle min kära lillebror ha vart med på.....hehehe.....vegetarian som han är!  :)

Antons träning gick superbra!  han får mkt beröm för att han har sådan armstyrka! kul!  han blir stolt som en tupp!  men beröm styrker barnen nåt fruktansvärt, det gör fantastiska saker för deras självkänsla , vi ger alltid mkt beröm till "våra" barn på innebandyträningarna, det är så kul att se hur glada de blir varje gång!  :)

hämtade ut Antons handbollsdress idag oxå, guuud så snygg den var! jag vill oxå ha....  :)
han har redan bestämt att han ska ha den på skolan imorrn!

imorrn är jag & hampus lediga, då ska även thermo-kyl komma & installera våran nya värmepump!  jippi!
skall bli spännade & se om det gör någon skillnad på värmen....
lilleman & jag ska göra lite biffar oxå, av ett par kilo av färsen hade jag tänkt,och frysa in.
annars hade jag faktiskt tänkt att tagit det lilla lugna imorrn, inte göra allt för många saker.... tror att jag måste försöka att dämpa mig lite med allt grejande... men det är inte lätt ska ni veta! jag älskar ju att ha många järn i elden!
men mina värden verkar inte vara så förtjusta i mitt tempo emmelanåt..  :)

nu blir det tidig kväll för mig, ska lägga mig & läsa min braiga bok" styvdottern" heter den , det är en sann historia om en flicka som växte upp med en fruktansvärd styvmamma som gjorde livet till en mardröm för den då, 8 åriga flickan.... har kommit halva boken, och den är hemsk! men värd att läsa......
många kramar & pussisar till er alla som vill ha en!

Kommentarer
Postat av: Veronica

Ja, Styvdottern läste jag i somras den e toppen, men otäck. Sedan ska du läsa Bedragen, läste den förra veckan, spännande bok :) Och du...ta och gå till läkaren och ta lite prover så det inte går för långt :) kram

2008-10-21 @ 13:08:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0