Inspiration...

Något som just nu inspirerar mig till att köra på med min träning, är bl.a de tävlande i tv programmet "BIggest Looser" herregud vilka kämpar... ! har smått kollat lite då & då på amerikanska programmet.. och det är inte små viktreduceringar vi snackar om !  en kille som var där i 15 veckor, hade gått ner 83 kg !  det är starkt jobbat det !

Nu är det ju inte så att jag går ner i vikt på det sättet... tvärtom är jag lite halvirriterad på att vågen inte verkar röra sig... men jag ser ju på min kropp att den krymper ihop, kläderna känns större... men det är väl så att jag lägger på mig muskler -förhoppningsvis !  :) jag tonar till kroppen liksom..

det är så fruktansärt skönt att ha kommit igång ordentligt med träningen igen nu efter ett par veckors uppehåll pga av sjukdomar... såååå skönt att köra järnet på löpbandet & träningscykeln !

Nu får det fasen visa sig att jag förbättrat mina resultat nu när jag ska tillbaks på ryggis igen 15-16/12 !

Vad annat då? nja, vi jobbar som tokar för tillfället, lite julstök & bakning & godistillverkning hinns det även med härhemma.. jag formligen ÄLSKAR julen ! 

Jag är så himla sugen att dra ihop nån lite julfika för oss kompisar som brukar umgås... typ madde,perssons/selin... skulle vara så mysigt att träffas allihopa på lite julfikamys !kanske jag ska styra upp det där nån vecka innan julafton??  :) 

Nu planerar vi för barnens luciafirande på skolan oxå, skönt att allt nu är färdigplanerat !
ska bara inhanlda stjärngossekläder & tomtekläder till killarna...de har ju liksom blitt för långa för de som de hade ifjol!

I helgen är jag ledig, eller iallfall på lördag.. söndagkväll jobbar jag... så jag funderar på att åka på julmys på Kvickroten med killarna på lördag... de har nån sorts öppethus så man får kika & klappa på djuren.. det får det nog bli en liten tur dit, om grabbsen vill det vill säga..  :) mellan 11-15 var det, så man hinner ju dit efter Hampus handbollsträning, den slutar ju vid 12..

Nä nu ska jag föröka ta det lite lugnt innan jag ska på kvällsjobb!
Storkramen till er alla som läser...


Kommentarer
Postat av: Madde

Hejsan vännen!!!

Det där med julfika/julmys lät riktigt bra tycker jag!!

2010-12-02 @ 14:52:48
Postat av: vickan

Ja! eller hur? :)

Vad tros om vi ska kolla några datum som kan passa?

17:e ? 18:e ? 19:e ??

vi får spåna efter lite... see U !'

kram!

2010-12-02 @ 15:49:07
Postat av: Angelica

Kram på dig också :o)

2010-12-03 @ 06:02:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0