Ledig helg..

Goafton på er !

Så har vi lördagkväll då.. torsdagkvälll & fredagen swishade förbi i ett nafs.. jobbade kväll i torsdags & kom hem & fann min lilla son ledsen i sin säng.. detta pga av att han inte var bjuden på en av killarna i klassens kalas.. han undrade varför? ja, vad svarar man på det? jag sa som det var att jag inte alls visste varför... Hampus har ju liksom bjudit alla killar i klassen varje år, så han var ju ledsen över att han var en av de få som inte vart bjuden... fy fan säger jag.. sånt gör mig ledsen i mammahjärtat... till grejen hör ju oxå att det nyss var ett annat kalas i klassen, förra helgen, som han inte heller vart bjuden på... så detta gjorde nog att han var lite extra ledsen... våra barn har alltid fått bjuda ALLA barn i klassen, eller ALLA pojkar i klassen... just för att såna här saker INTE ska hända.. att något barn skall känna utanförskap.. det är tamefan det värsta som finns.! och nu när det är min egen son som känner så här... fruktansvärt..  :(

Sedan funderar han ju över allt möjligt annat oxå... " varför ringer inte den eller den & vill att jag ska komma & leka? " varför frågar inte den eller den mig på skolan om vi ska leka?"  det är många tankar nu... och det sista man vill är ju att ens barn ska känna sig lite ensam... vi får väl helt enkelt hoppas att det börjar ringa lite i telefonen härhemma.. för han har blivit så att han nästan inte vågar ringa nån kompis nuförtiden... varför vet jag inte.. trist för Hampus är det iallfall...
Jag förstår att detta antagligen är en sorts "fas" alla barn kanske går igenom... med mycket tankar & funderingar..

Igår var Anton hos en klasskompis i stan & sova över, en kille i klassen som han aldrig hade sovit hos ringde & ville att Anton skulle komma ! såklart blev ju han glad i hågen & ville dit ! :) så vi hämtade upp honom idag efter Hampus handbollsträning, Anton hade haft det riktigt skoj där hos Emil ! skoj det för honom... men Hampus han saknade ju brorsan... eller någon annan kompis.. han ringde ett par stycken igår & ville att de skulle sova över.. men det var så pass sent att han fick inte något napp... då blev han lite less över det oxå lillen...men idag verkar han vara på gott humör ändå.. vi har lekt , busat, vart på handboll, sedan ikväll for vi på remsle & käkade pizza ! mumma !
efter det blev det en sväng på videoteket, de sålde billiga filmer, så vi gjorde några kap ! jag inhandlade  " The Mist" en skräckis-såklart ! av Stephen King, så den ska jag nog kolla ikväll.. efter jag har sett senaste avsnittet av "The Event"

Annars idag? ja, jag har putsat fönstren... åh så kul.. :) ironisk där då...
Thomas var iväg imorse en kort sväng & spelade en innebandymatch.. tyvärr vart det förlust..
imorrn ska vi sova en timme kortare.. måste komma ihåg & ställa fram klockan en timma ikväll hörni !
sedan har Anton handbollsträning klockan 14... annars är dagen helt blank !

Nä nu ska jag sätta mig & mysa med mina killar & kolla klart filmen...
Kram på er.....och förresten.. earth hour.. som är ett naturjippo.. som skall "släcka ner" ikväll mellan 20:30-21:30... jag tycker att alla människor istället skulle fokusera på att jämt tänka på hur de lever... inte bara under en timma.. för att känna sig som bättre personer... strunt tycker jag ! börja sopsortera,snåla på strömmen, det borde alla göra jämt!

Nu så ! är jag klar !  :) puss på er gullisar...


Kommentarer
Postat av: Morfar

Grabbarna kan sova över hos oss om dom vill, jag skjutsar dom till skolan på måndagsmorgon om dom vill.

Hos oss är dom alltid välkommen,det vet dom.

2011-03-26 @ 23:51:03
Postat av: Anonym

Ljusparty på söndag halv 7 glöm inte det

2011-03-27 @ 05:25:08
Postat av: vickkan

2011-03-27 @ 09:31:55
Postat av: dotra

Hehe.. ja pappa jag vet att de är det.. men vi får se, hör av mig, vi kommer ju halv sju, iallafall.. på ljuspartajet.. fast killarna inte tycker det ska bli kul med en massa ljus... :)

2011-03-27 @ 09:33:50
URL: http://vickkanh.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0