Älskade föräldrar... <3

Hej på er !

Vad vi barn är lyckligt lottade som har sådana fantastiska föräldrar.. har ni tänkt på det? ikväll kom kära mamsen på besök, och hade inhandlat så otroligt coola vår/höst jackor till killarna ! i sånt där bra,tåligt material, som både var vattenavisande,vindtätt, & varma ! och så snygga färger ! helt nyinkommet på kappahl.. tack kära mamma ! grabbarna vart extatiska ! ska ha på sig jackorna imorrn på skolan säger dom... ja, om vädret tillåter.. har jag lovat ! :)

Jag fick även en superfin & lång badrumsmatta.. tack...ni är de bästa mamma & pappa.. det vet ni.. <3

Jag gjorde ett kap idag oxå ! hängde med mamma ner på kappahl en sväng för att fixa en större storlek på jackan till lillen, då såg jag rea på pyjamasar på herravdelningen... och där hängde den.. min önskepyjamas... för 80 :- !  taget direkt !!  :)

Annars ikväll har vi haft en riktig myskväll med pyssel & målande... såg ut som ett bombnedslag här ett tag... men det gör absolut mig ingenting... när grabbarna visar skaparglädje då får de gärna stöka ner lite oxå !  :)

Killarna är lite möra efter att ha varit ute på utflykt med skolan hela dagen... frisk luft blir man ju sååå trött av...  :)  de hade visst haft det superskoj med grillning & pulkaåkning.. kanon att de fick varmt väder oxå !

Imorrn har vi fredag ! lovely !  fast jag är ledig bara 1 dag den här veckan.. imorrn.. men det känns helt OK, det brukar vara lugnt & skönt att jobba helgerna nuförtiden.. förutom att jag måste kliva upp så förbaskat tidigt...  :) men nästa vecka när grabbarna har lov & allt, då är jag ledig 3 dagar ! tis-on-tors ! wohooo!!  resten av dagarna den veckan mån & fre jobbar jag kväll, så vi får soooovmorgon !!! :D

& på måndag ska jag ÄNTLIGEN få klippa mig !  för tusan.. jag ser ut som ett troll nu... ett ruggigt troll...  :)

Nä nu ska jag lägga mig tillrätta i soffan.. och slappa !

Puss & nattinatti !


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0