en underbar & migränfri dag !

en sån härlig dag vi har haft idag ! allt har bara varit sådär underbart bra hela dagen ! ungarna har hållt sams.. vädret helt underbart... vi har helt enkelt bara myst hela långa dagen !
dagen startade med att hampus fick för sig att han skulle kliva upp kl 7 ... men jag lurade han och sa att " titta , det är mörkt,det är fortfarande natt...vi måste sova mera..." och det gick han på ! vi snoozade vidare till iallafall,sisådär 8:30, härligt!

sedan ville anton ringa sin kompis albin,som kom hit och vi var ute i snön och lekte , åkte pulkor & skidor...ja, vi var riktiga friskusar i ca 2 timmar! vi var över till grannarna som har en kanon backe att åka i , och som vi åkte,tjohoo!!!

efter middagen tog jag grabbsen och for till mor & far,som hade frågat om killarna ville sova över där idag,och som vanligt ville dom ju så klart det! det är perfekt,för dagis är stängt imorrn,så då leker hampus med morfar hela dan istället! och anton var överlycklig över att mormor för första gången skulle få skjutsa honom till skolan! får väl se vad jag hittar på imorrn bitti, helt solo som jag är ända tills jag börjar jobba kl 13.....
tror att jag skall ut och motionera med stavarna en långtur på morgonen ! skönt !
sedan blir det kanske lite kokning av julgodis!

Hos mor & far kom ju jimmy & bettan & gulle-milo på besök oxå! vilken otrolig tur vi har haft i helgen och fått träffa gullungen varje dag! man ser verkligen hur mycket mera vaken och uppmärksam dom blir fort dom små liven.... tro det eller ej,så var han faktiskt vaken under hela tiden jag var där!
imorrn börjar brodern och jobba igen efter pappaledig-dagarna,det vill han INTE! han tycker att det varit så soft och härligt att vara hemma med bettan & bebisen..... det förstår jag !

nu skall jag ner & läsa och slappa lite innan sänggåendet!
ha det gott alla goa människor,och stoooora pussar & kramar till mina go-killar som sover nu hos mommo& moffa!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0