fint besök på jobbet...

idag var det en riktigt tuff och väldigt jobbig dag på arbetet måste jag faktiskt säga.... fram tills vi fick fin-besök av gulle-milo ( och hans mor & far, såklart...) min dag förgylldes bara av att få hålla han en liiiten stund.. och att få pussa på lilla huvudet... åååhh vikken sötis !
det var även första gången som jag fick se en annan sida av min lillebror... sååå  gullig han var mot sin lille son ! pussade och kallade honom sin lilla gubbe.... jag blev alldeles varm i hjärtat av att se dom tillsammans...jaja,ny tycker ni väl att jag är blödig och sentimental,men så var det ! det är nånting speciellt med att se sin familj från en annan sida som man inte sett förut...
sedan blev fortsättningen av dagen inte lika svårhanterlig som den hade börjat...tack milo !

sen bar det iväg till dagis för att hämta upp gulle-hampus, anton-älsklingen hade följt med en kompis-robin hem för att leka med honom,så det vart bara tre personer vid middagsbordet idag... kändes lite tomt faktiskt..
sedan ilade vi iväg till våran innebandyträning som började 17:30,väl där väntade alla barnen förhoppningsfulllt,och laddade till max för sin första innebandyträning.... och så dom kämpade ! alla var efteråt jättenöjda,och det känns ju bra för fortsättningen! man blir extra laddad som tränare när man ser på barnen hur mycket dom gillar vad man gör!

nu måste jag ner och se den spännande upplösningen av idol! blir svårt att gissa vem som åker ikväll... hmmm kanske mattias eller andreas.....
see u tomorrow folks!
PUSS PÅ ER ALLA !

Kommentarer
Postat av: morfar-farfar

Jättebra kämpat av alla superhjältar(inklusive Hampus,han körde stenhårt ute i korridoren och mot basketkorgarna) IDOL? Mattias åke ut som väntat, man kan inte sjunga en halv bra låt när det är fem stycken braa kvar! I finalen i globen ser vi suveränen DANIEL + dagens bästa artist AMANDA samt juryns val MARIE, (MIN GISSNING)

2007-11-16 @ 23:43:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0