en dag full av överraskningar!

ja vrt ska jag börja.... vi börjar med imorse!
jag fick ett sms utav min allra bästa kompis under åren jag bodde i s-vall,97-99, ulli heter tjejen.
då sitter hon på ett fik här i stan & undrade om inte vi ville komma ner & träffa henne & hennes man & bebis på 5 månader!  VA! gissa om jag blev förvånad!  vi har inte surrat med varann på ja, cirkus 6-7 år.... men gud va roligt det var att träffas igen !  det var som att vi hade surrats vid bara dagen innan typ! vad kul det är att man känner varann så himla bra att det kan bli sådär !  :) nu har vi iallfall bestämt att absolut hålla kontakten, vi har redan bestämt att vi skall åka ner till s-vall nån helg framöver till dom ! shit vikken kul dag det har vart alltså!  och helt fantastisk karl verkar hon ha skaffat sig oxå!  han & T kom överens direkt,gud vad dom surrade på !
jag kännde mig alldeles omtumlad efter de timmarna på stan med lilla ulli !  en sån där härlig lyckokänsla!
och mina barn vart störtförtjusta i hennes familj oxå!

ja åås en mindre trevlig överraskning... idag när vi skulle hämta A på skolan, då är det nåt barn som snott A skor! så vi fick ta  A under armen och bära honom ut till bilen för att sedan åka hem och hämta andra skor.... va? vad kan man säga, jag hoppas verkligen inte att det andra barnet tagit hans skor medvetet...utan att det bara blivit en sko-förväxling.... för ska barn börja ta dojor av varann när dom är 7 år , då är det nåt allvarligt fel !

åsså till min mor. hon som vart så ledsen över att hon blir utan jobb snart, nu har hon blivit erbjuden inte mindre än 4 ! olika jobb!  så lilla mamma kan bara sätta sig ner och välja vilket jobb hon ska bestämma sig för!mkt roligt för min älskade lilla mamma!

nu hoppas jag att min bror & bettan har det riktigt kul ikväll på konserten i s-vall, och att de passar på att njuter av varenda sekund! lille milo han har det myspysigt med sin farmor & farfar inatt han !  :)
nu ska jag sussa, jobb imorrnbitti!  sedan efter jobb, en sväng till Alfreds 6-årskalas! kram på er!

Kommentarer
Postat av: AnnaKarin

Hallu!
Vad du är flitig med din blogg!!
Här är allt lugnt, men vi är ute och hoppar i vatten pölar och leker med geggamoja dagarna i ända, så när man kommer in på kvällen och har stökat undan, så vips har man somnat i soffan. Det tar ca en sekund!
Igår läste jag i Expressens söndagstidning om en familj med 10 barn. De två yngsta var tvillingar... Mamman var 35
:0
I say no more...
Ha det så gött tills vi hörs/ses!

2008-04-21 @ 08:59:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0