ingen kisse ännu.. :(

lilla pooppi kissen har inte kommit tebax ännu....känns väldigt ledsamt måste jag säga... mest för barnens skull, de är mkt ledsna över detta, men vi pratar mkt om det när dom vill,och jag har sagt att de får vara ledsna & gråta, det brukar kännas bättre då. jag tror inte att den nånsin kommer att dyka upp faktiskt. men hur säger man det till barnen? vi har sagt att vi får se om den dyker upp så småningom, kanske, kanske inte..... barnen verkar vara nöjda med det svaret.

idag när jag hämtade Anton på skolan så tog han med mig in i sitt klassrum & visade mig runt där...himmelens fint klassrum, med dessa gammeldaxa bänkar, jag tycker att de är så fina!
åsså hade de fått deras 1:a bok, en mattebok!  han var väldigt stolt över den, och fick ta hem den över helgen för att titta i, inte göra några uppgifter! men han är bra sugen på att få börja med matten måste jag säga...hehe!

ikväll har vi hyrt film" Guldkompassen" mkt bra, & sett på den, smaskat lite godis & chips & bara myst....härligt!  men barnen var rätt möra när klockan var nio, de har ju vart vaken sedan 06, så jag fick gå & sussa ner dom!  de slocknade på ett kick!
imorrn skall vi väl träffa brodern m. familia hade jag tänkt, det var ju sååå himla längesedan jag träffade Milo, säkert nästan en hel vecka! huvva!
åsså ska vi en sväng till Emma & Alexander & daniel & hälsa på oxå. även det var längesedan.
T jobbar all helg long, så han ser vi nog inte så mkt av...
nu skall jag  slötitta lite tv, sedan slockna gott !  :)  PUSS!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0