4-års-trotsen.....

ja,vad menas med det egentligen? det MÅSTE ju helt enkelt betyda att trotsen sitter i 4 år.....hehe...
ja, det är ju nästan vad man kan tro när den annars så söta,goa,rara,lilla mannen i huset,plötsligt förvandlas till ett skrikande monster på tre röda sekunder.... och denna trots är inte att leka med inte,no no..... inget och då menar jag verkligen att INGET funkar på att försöka " avleda " honom!  :)
som idag på Ica,tänk er in i följande scen: hela la familia är och småhandlar lite, lilleman går och är allmänt nöjd mest hela tiden,tills kassan.....då utbryter en klassisk " trots " grej..... han la upp varor på rullbandet,och plötsligt råkade vi ju hjälpa honom litegranna,eftersom det hade blitt en himla kö bakom oss,ja, då tar lilleman först i och skriker till ett litet "gaaahhh" men inte nog med det,nääää, han lägger sig ner raklång på golvet och viftar med armar och ben och SKRIKER helt okontrollerbart högljutt..... det hela slutar med att pappan får packa i varorna och betala, och mamman tar lilleman under armen och travar ut ur affären!  end of story..... pust!
men denna gången gick det över ganska snabbt!  och sedan är han sitt vanliga gulliga lilla hampus!

idag va vi och käkade på stures med barnen efter hämtningarna,sedan blev det hyra filmer på videoteket,bl.a " råttatoille" den verkar kul!
sedan hem och mysa lite,innan killarna var så trötta efter att ha vart uppe sedan kl 6 så dom slocknade i soffan till lets dance....gullungarna !
nu har ju barnen lov oxå! jippie! skönt för dom att vara lediga...det  är dom absolut värda!
nu skall jag kolla vem som åker ur L.D. !
och imorrn skall det bli intressant att se om Charlotte " schlagerdrottningen" Perelli s  låt är lika bra som alla skriver om!  hoppas,hoppas!!!  jag saknar en riktig schlager-diva i årets schlager! 
imorrn är jag och grabbarna ensamma hela dagen, eftersom T först skall på match upp till backe,sedan skulle laget ut på krogen på kvällen, men men har ju blitt van nu att vara ensam ganska ofta, så det känns ganska skönt faktiskt! :)
nä nu skall jag vika lite tvätt,och plocka disk!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0